VÄRLDENS FINASTE!


Bilder från igår




Mina älsklingar ♥





Buskatter






snabb uppdatering

Igår hände det inte så mycket på dagen. Jag satt och grejade lite med en bloggdesign, inte till mig utan till min syster Frida. Blev inte klar, men en del hann jag iaf. Sen myste jag massa med Lucas när han vaknade.


På kvällen när Johan kommit hem från jobbet så åkte vi till mamma & Emma. Åt bakpotatis med räklröra och grönsaker och såg på Män som hatar kvinnor. Tredje gången jag såg den :) Tog med Elvis oxå så fick han leka med sin syster Wilma :) Dom sprang runt hela kvällen. Brottades, smög på och jagade varandra tills dom deckade bredvid varandra i Saras säng :) Det är roligt att Emma och Sara tog med en katt hem oxå för då kan dom träffas och leka ibland. Elvis ska vara hos mamma & Emma i helgen när vi åker till Ed, så då får han va med sin syster i flera dagar :)



Idag är Lucas lite gnällig, inget är bra förutom att ligga på min mage. Så idag blir det nog mycket mys i soffan! ♥ Nu har Lucas somnat på min arm så jag tänkte se lite på one tree hill.
Ikväll ska jag och Johan på bio, Flickan som lekte med elden. Lucas ska vara hos sin mormor. Hoppas han tycker att det är okej idag nu när han är lite mammig. Men han gillar sin mormor och bonusmormor så det brukar gå bra när han är där en stund :)



Hoppas ni får en bra dag!

Älskade Max!

♥21/8 2006 - 28/10 2009♥

Nu har våran älskade Max lämnat denna jord. Idag den 28 oktober avlivades han efter att ha kämpat i nästan 10 månader. Efter en svår olycka där han blev påkörd av en bil efter att ha tagit sig ur lägenheten när fastighetsskötaren gick dit för att kolla på något. Max har kämpat sig igenom många stora operationer, återhämtat sig så gott som möjligt, tränat och tränat, lärt sig gå igen efter operationer och ändå vart världens goaste hund! Han blev bara 3 år, tre år fick vi tillsammans med våran Max. Tre korta men underbara år tillsammans med en hund som hade en väldigt speciell personlighet. ♥

(För er som vill veta vad som hände när han blev skadad, läs här!)


Du var en väldigt smart hund. Visste vad du ville och du lärde dig det du ville.
Om man sa ett namn på en person i familjen eller närmaste släkten så visste du vem man pratade om, man kunde säga "Hämta Sara" och så sprang du till Sara, om hon va i närheten, och på ditt sätt hämta henne. Genom att vifta lite på svansen, kanske gå fram och buffa lite med nosen på henne.

Du var ingen mys hund direkt utan om du skulle ligga nära så skulle du bestämma det själv, annars sa du ifrån. Man kände sig utvald om du kom och la dig bredvid. Sa man någonting som du inte ville göra, som att stanna, så gick du iväg som om du inte hörde. Du kunde kommandot man sa men ibland valde du själv om du ville eller inte. Så du va inte så jättelydig, men en sak som säkert inte många andra hundar kan kunde du väldigt bra. Du nickade om man frågade om du ville ha en godis, det va en av dom få sakerna som jag lärde dig.
Bollar var inte så jätteroliga tyckte du, men däremot tyckte du om stenar. Du kunde gå runt och bära på en sten i evigheter.

Du älskade att simma, inte inne i badkaret, men ute i hav och sjöar. När du väl gått i vattnet så var det svårt att få dig att gå upp igen. Ibland kunde du tycka att det va roligt om man kastade ut en pinne i vattnet, men roligast va när man kastade i en sten. Då dök du för att se vart den tog vägen.
En annan väldigt rolig sak var snö och is. När det va djup snö så studsade du runt som en liten känguru, jagade snöbollar och grävde. Du följde även med till Ed när vi skulle ut och åka skridskor. Då hade Johan och Emil med sig hockeyklubbor och puck. Och den pucken var riktigt rolig att jaga, men du hade svårt att stanna när du hann ikapp den så du gled oftast förbi en liten bit.



Det finns så mycket mer att skriva om Max, skulle kunna sitta hela natten. Men nu måste jag snart sova, Johan och Lucas sover redan. Dessutom börjar det bli svårt att se vad jag skriver för alla tårar. Kommer aldrig glömma när mamma ringde den 2 januari 2009 och berättade vad som hade hänt Max, kommer heller aldrig glömma den 27 oktober 09 när mamma ringde och berättade att dom hade bestämt att dom skulle avliva Max eller den 28 oktober när Max somnade in! ♥


Men du har det nog bättre där du är nu! Även om du var stark och kämpade på så hade du ont. Du kunde inte längre hoppa upp i soffan som du kunde förr, du kunde inte gå långa promenader som du älskade före olyckan och du kunde inte röra dig som du borde kunna. Så det var inte rätt att låta dig lida mer, även om det va svårt att ta beslutet om att låta dig somna in. Även om jag inte bodde tillsammans med dig, mamma, Emma, Frida och Sara längre så saknar jag dig lika mycket! Du har en stor plats i mitt hjärta!








♥rest in peace♥

Bloggdesign

Nu ska jag ändra min bloggdesign. 10 stycken har röstat, 2 personer röstade på två stycken. Så 12 röster blev det :)
En design vann ganska överlägset.

Nr 1 fick 2 röster

Nr 2 fick 1 röst

Nr 3 fick 1 röst

Nr 4 fick 8 röster




Tack för att ni röstade och hjälpte mig att välja! :)

Tisdag

Nu har jag & Lucas kommit hem från öppna förskolan och Johan har kommit hem från jobbet. Ska hem till mamma om en liten stund.

Det va riktigt trevligt på öppna! Gick ju dit tillsammans med Melissa och Vincent :) Så låg barnen lite på filtarna och pratade och lekte, sen gjorde jag klart tavlan med pingu innan vi fikade lite. Sen gick jag och Melissa därifrån lite tidigare med Lucas och Vincent, gick ner på stan en stund och kollade lite. Jag köpte 2 bodys och ett par byxor till Lucas :) Sen gick vi hemåt.

Lucas vagn måste hata mig... När jag skulle lägga Lucas i vagnen när vi skulle gå från öppna så såg jag att däcket hade lossnat och jag fick inte fast det igen. Men så lyckades Melissa få fast det, så då tänkte jag va bra nu funkar det igen :) Men när vi hade gått bara en liten bit på stan så lossade det igen... Så då fick jag gå och putta in det varannan meter för att det inte skulle åka av. Men när jag va 10 meter från vårat hus, då fastnar det av sig själv.. Jävla skitvagn!



Nu ska vi till mamma.

Vilken design är finast?

Nu har jag gjort 4 olika bakgrunder till min blogg. Nu vill jag ha eran hjälp att välja vilken jag ska använda.
(Klicka på bilderna för att se dom större)

1


2


3


4



Så alla som läser bloggen:
Rösta på din favorit!!!

AVSLUTAD





Bloggdesign

Leker lite med bloggdesignen, de e ju fortfarande inga avancerade designer. Men vi får väl se vilken jag fastnar för tillslut :)


Ny bakgrund

Öppna förskolan

Nu sitter jag och Lucas i soffan och myser. Vaknade vid halv 9 och så fick Lucas mat och sen åt jag frukost. Inatt sov Lucas i sin säng från halv 12 till halv 6, sen åt han lite och somnade sen om mellan mig och Johan.

Idag ska vi till öppna förskolan vid 1. Ska möta Melissa & Vincent och gå dit tillsammans med dom :) Nu ska jag göra mig iordning lite.


Hoppas ni får en bra dag!

Ny design

Nu har jag gjort en egen design! Det är ju inte världens mest avancerade design, men jag har gjort den själv och den är personlig. Dessutom är det första gången jag gjort en design i hela mitt liv, så jag är ganska nöjd faktiskt. Men det är klart att man kan göra bättre om man lär sig lite mer och lägger ner mer tid på det.


Bakgrund                                 Header

(Klicka på bilderna för att se dom större)

Becka var här förut, hon kom vid 2 halv 3 någon gång :) Vi gick till ica och handlade lite och hyrde en film. När vi kom hem igen så visade Becka mig hur man kunde göra en bloggdesign, så det är tack vare henne som jag lyckats pilla ihop en design. TACKTACK! ♥
Sen lagade vi tacos och när Johan kom hem från jobbet så åt vi och såg på film :) Mys!


Ne nu måste jag sova! Öppna förskolan imorn vid 1.
Godnatt

Prins Lucas och sötiskatten Elvis

Sov länge idag, Lucas har sovit jättebra på nätterna ganska länge nu (peppar peppar). Han sover i sin säng från 11-12 ungefär och sen brukar han vakna mellan 5 och 6 på morgonen för att äta och sen somnar vi om igen. Vaknar sedan vid 8-9 :)

Idag vaknade jag till och med före Lucas, den andra gången. Vaknade vid 9 och då sov han fortfarande, så jag gick ut i vardagsrummet och åt frukost och läste lite bloggar. Efter en stund så hörde jag hu Lucas låg och pratade inne i sovrummet för sig själv, gick in till honom och så fort han får syn på mig så ler han, hur mysigt är inte det?! ♥  Så myste vi lite och bytte sedan blöja innan Lucas ville ha mat.
När han hade ätit så sjöng vi och busade, kollade även i spegeln, den är spännande och rolig tycker Lucas.


Sen somnade Lucas en liten stund igen, då passade jag på att rensa lite i Elvis bajslåda och gav honom rent vatten och ny mat. Idag är han lite tuffare, han har ju varit ganska skygg dom första dagarna. Sprungit under soffan så fort man kommer i närheten, men om man har honom i knät är han jättegosig och ligger och spinner. Men idag har han gått nära, legat i soffan bara en liten bit från mig. Han hoppade till och med upp i soffan och nosade på mig :) Sen när jag städade lådan så låg han utanför badrummet och kollade på mig och när jag ställde in ny mat så vågade han till och med gå in i badrummet och äta medans jag va kvar där inne! Så modig har han aldrig vart här. Det är som att ha en liten bebis till som gör framsteg hela tiden.

Fast inget slår ju kärleken till Lucas! ♥
Lucas är jätteduktig, lär sig nya saker hela tiden! Han är duktig på att rulla från mage till rygg och imorse rullade han nästan över från rygg till mage. Om man håller något framför honom så sträcker han sig efter det, ofta lyckas han ta tag i det oxå! Och han börjar bli riktigt stark i ryggen nu, blir sur om man lägger honom ner på rygg, han vill hellre sitta upp. När han ligger på rygg och man tar i hans händer så drar han sig upp en liten bit. Skrattat högt har han gjort några gånger oxå, så härligt ljud när han skrattar och pratar!! ♥



När jag kom tillbaka efter att ha gett Elvis mat så hade Lucas 
lagt nallen och filten såhär. Dessutom höll han i nallens öra.
Söööt ♥



Nej nu ska inte sitta här längre, ska lägga ut lite filtar på golvet och busa med Lucas!
Hoppas ni får en bra dag!


Myskväll

Nu ser vi på Wallander, den engelska som går på 4.an. Lucas ligger och sover bredvid i soffan ♥ Tänkte ta fram lite glass nu i reklamen.



Tidigare ikväll när Lucas va vaken så tog han tag i snöret till
speldosan så att den slutade spelade ^^ Söt ♥

Bilder från kalaset

Idag har vi vart på kalas hos min morbror Andreas :) Riktigt trevligt och mycket god mat!
Här är lite bilder från kalaset.



Min lilla familj på kalas ♥



Som vanligt fick Lucas mycket uppmärksamhet :)



Jättegod mat! Pasta & laxsallad




Fruktsallad till efterrätt :)

Lucas


Mammas älskling ♥





Lucas ser på kalle anka tillsammans med pappa :)









Ni glömmer väl inte att lämna en liten kommentar ;)

Elvis


söt

Kalas

Om en timme ska vi på kalas till min morbror :) Han fyllde år i agusti, men han har gjort om en del i sin lägenhet så han har inte haft tid att ha kalas förren nu.

Idag har vi städat hela lägenheten, det behövdes!! Eller Johan gjorde det mesta, jag dammade och plockade undan massa saker. Men sen ville Lucas ha mat så då fick Johan dammsuga och tvätta golvet.
Nu har jag och Lucas presic duschat :) Så nu sover Lucas och jag ska göra mig iordning innan kalaset.


Hoppas ni får en bra dag!

Just nu...

...sitter jag i soffan men massa roliga bloggar att läsa. Min lilla prins Lucas ligger bredvid mig och sover, sötiskatten Elvis ligger på min mage och spinner och min älskling Johan är ute i köket och lagar god mat. Kan det bli bättre?

Världens sötaste!


Elvis & Wilma

Idag har vi köpt katt! :) Eller köpt och köpt, dom fick 1 krona per katt, eftersom man inte ska ge bort djur. Vi åkte ut till mamma & Emmas arbetskompis som hade två kattungar, 12 veckor gamla. Jag, Lucas, Johan, Emma och Sara åkte dit tillsammans. Tanken va att jag och Johan skulle ta hem en utav kattungarna, men det slutade med att även Emma och Sara tog med en.

Nu är båda två hemma hos oss, så ska Emma och Sara hämta sin katt imorn efter jobb/skola. Katterna har gått runt och kollat i lägenheten, hittat kattlådan och matskålen. Sen har jag & Johan haft varsin katt i knät en stund nu på kvällen. Nu ligger dom tillsammans under soffan.



Våran katt Elvis



Sara & Emmas katt Wilma

Fika på stan...

... med sötaste Becka! Vid 10 imorse ringer Becka och frågar om jag är hemma, hon hade vart på sjukhuset och fått nytt gips, stackarn! Så hon kom upp till mig och Lucas. Jag gjorde mig iordning lite snabbt och matade Lucas innan vi gick ner till stan. Hamnade på espresso house, jag köpte en kopp varm choklad och en choklad muffins som vi delade på och Becka köpte nåt te. Satt där och pratade och hade det mys en stund! Sen gick vi vidare till Lindex där jag köpte en halsduk till Lucas, sist gick vi in på åhlens där jag köpte två par vantar, en body, ett par tossor till fötterna och två dreggellappar till Lucas :) Sen gick Becka iväg för att möta sin bror, tror jag, Och jag & Lucas gick hem.



Fika med Becka!



Nytt till Lucas!

Bilder från dopet

Nu kommer lite fler bilder från dopet, dom som jag lägger upp nu är från själva dopet inne i kyrkan. Lucas va jätteduktig, han somnade när vi gick in i kyrkan och sen vaknade han när Åke (prästen) tog honom från Frida. Men han sa ingenting under dopet. ♥ Förutom Lucas dop så va det två dop till.

(Klicka på bilden för att se den större)
(Glöm inte att lämna en liten kommentar, då blir jag glad!)
















Fotograf: Lisa Larsson ♦

Klädval och hårstyling inför dopet

Nu ska jag lägga upp bilder från dopdagen! Får se hur mycket jag orkar idag, men i det här inlägget kommer iaf lite bilder från när vi gjorde oss iordning innan dopet hemma hos mamma. Frida fixade mitt, sitt eget och Saras hår! När vi va klara med håruppsättningar, smink och kläder så åkte vi till Skärgården, det hus som vi hyrt för att vara i efter dopet, skulle ställa in alla smörgåstårtor och kakor i kylen. Sen gick vi över till kyrkan.

Här kommer lite bilder. Glöm inte att lämna en liten kommentar, då blir jag glad! ♦



Min hårstyling och klädsel till dopet



systrar ♥



Jag & älskling!  Och mina snygga systrar!






väntar på att dopet ska börja






Nu ska jag sova, kommer fler bilder imorn.
Imorn ska jag & Lucas till bvc, då får vi se hur mycket han har växt! Dessutom ska Lucas få spruta, 3 månads vaccination, stackars min lilla prins!


Godnatt!

Tisdag

Nu har jag och Lucas duschat och gjort oss iordning :) Så nu ligger Lucas och sover och jag ska äta lite lunch. Om en timme ska vi till öppna förskolan, men just nu regnar det.. Hoppas att det slutar innan vi ska gå.

Igår så va Johan hemma med oss :) Åkte till kära barn, där Lucas fick presentkort i doppresent. Köpte en varm och go åkpåse, han håller på att växa ur insatsen i vagnen. Sen åkte vi ut och kollade lite på ett hus som vi har kollat på tillsammans med mamma och Emma. Kollade bara på utsidan, men förhoppningsvis ska vi dit och kolla på hela huset i helgen. Än så länge pratar vi bara lite för skoj skull, sen skulle det ju såklart vara väldigt skoj om vi kunde köpa hus! Men det beror ju på hur inkomsterna ser ut och såklart hur huset ser ut inne oxå. Det låg väldigt fint och själva huset var fint, behöver dock målas om. Men det är ju inte det enda man kan kolla på.
Efter det åkte vi till torp en sväng, bytte lite kläder som Lucas hade fått i doppresent, det va fel storlek på dom. Passade på att handla lite mat innan vi åkte till Lucas gammelmormor och fikade lite :) Lite senare åkte vi till Lucas mormor där vi blev bjudna på god mat, rena lyxen med både fika och mat! :)


Nej nu ska jag äta lite, tänkte lägga upp lite bilder från dopet sen när vi kommer hem igen.

Ha en bra dag!

3 månader!

Idag är Lucas 3 månader! Det är sjukt vad fort tiden går!
Det känns som om det bara va någon dag sen som vi kom hem från bb, men samtidigt känns det som att han alltid har vart här!



Älskar min prins otroligt mycket! ♥

Lite reklam

Idag börjar utställningen av Elin och Gabriellas projektarbete! Dom har gjort massa fina armband som dom ska sälja :) Superfina! Gå till sinclair och kolla, kanske hittar ni något fint som ni vill köpa. Tror dom ska ha utställningen hela veckan.



Lite smakprov på några av armbanden!


Elin & Gabriella

Lördag 17/10

I lördags åkte jag, Lucas och Johan till Emaus tillsammans med Lisa, Elin och henne kompis Gabriella. Elin och Gabriella skulle låna min kamera till deras projektarbete och Lisa skulle hjälpa dom med det :) Så vi köpte med lite fika och åkte dit vi oxå.

Mysigt!

Lite bilder från Emaus!



Lisa, Elin och Gabriella fotar till projektarbetet.









Höst på emaus







Mina älsklingar ♥





Jag & min prins ♥

-

Har massa bilder som jag ska lägga upp från idag när vi va på Emaus, men nu måste jag sova! Ska upp tidigt imorn så vi hinner fixa allt inför dopet vid 12 :)

Får lägga upp bilder en annan dag!

Gonatt

Kort uppdatering av veckan

Har inte skrivit på några dagar nu.

I onsdags så var jag & Lucas på torp tillsammans med Lucas gammelmormor :) Vi köpte lite ljus och sånt som dekorationer på kalaset efter dopet.
I torsdags hände det i stort set ingenting, jag hade tvättid, men resten av dagen va jag och Lucas hemma och myste! På fredagen händer det inte heller så mycket, men vid halv 5 hämtade Johan mig och Lucas och så åkte vi ut till kyrkan för att prata lite med prästen inför dopet. Efter det åkte vi hem till mamma & Emma och åt tacos och såg på idol :)



Speglar är spännande!



Sötfis




Lucas har lärt sig rulla runt från mage till rygg! :) Han gör det inte varje gång, men han har gjort det några gånger nu. Gjorde det för första gången för en vecka sen. Min duktiga busunge ♥

13 oktober

2½ år tillsammans!
2½ år av kärlek!



Fick rosor av Johan ♥


♥Älskar dig♥



TISDAGEN DEN 13 OKTOBER

Idag har jag & Johan vart tillsammans i 2½ år! ♥


Kärlek! ♥

♥Älskar dig! ♥

Öppna förskolan

Inatt sov jag & Lucas i Saras bäddsoffa igen :) Har vart en väldigt lugn förmiddag, förutom en stund vid 11 då Lucas va jättetrött men vägrade att sova. Vilket resulterade i att han va arg och gnällig. Men efter en stund somnade han :)

Vid 1 ska vi till öppna förskolan! Sen ska Johan komma till Uddevalla någon gång under dagen, får se om han hinner komma till öppna förskolan eller om han kommer efter. Hoppas han hinner komma till öppna en stund!

Nu ska vi snart äta lunch, mamma har satt in en ugnspannkaka i ugnen.




Ha en bra dag!

Munkar & vaniljhjärtan

Igår var jag, Sara & Lucas nere på stan en sväng. Gick förbi ica först och köpte blöjor till Lucas, sen gick vi till Ulrika och bokade klipptid till mig, mamma & Emma :) När vi va klara där så kom Becka, hon gick me oss en stund på stan! Någonstans på vägen hem tappade jag min mössa :( Så nu måste jag köpa en ny sån..

När vi kom hem till mamma igen så åt vi lite lunch innan mamma & Sara åkte iväg, en stund efter så cyklade Emma iväg oxå. När dom kom tillbaka så fikade vi på massa goda munkar :)






Tog en sväng ner till stan efter fikat, jag, mamma, Emma & Lucas. Hittade en snygg kofta på vero moda, men jag får vänta till nästa månad och se om jag kan köpa den då.

Övernattning

Inatt sov jag & Lucas i Saras bäddsoffa :) Mys!



Så nu sitter vi i soffan hos mamma. Sara va ledig idag och mamma & Emma jobbar hemma. Jag tänkte gå ner till stan om en stund, behöver boka klipptid till mig.

Nu har Lucas vaknat och är hungrig :)



Ha en bra dag!




p.s är det någon som har användning av liberos blöjor storlek 2? Blev en del kvar när Lucas bytte till storlek 3.





Söndag

Igår vid 18 åkte jag, Johan, Carina & Roland ut till Lisbeth (Johans faster) & Uno. Där bjöds det på god mat och paj till efterrätt :) Efter jättegod mat, trevligt sällskap och massa prat så åkte jag & Johan tillbaka till tolslätt vid 12.



Idag har jag, Johan & Lucas vart en sväng på överby, Johan skulle köpa en borrmaskin till Roland och så kollade vi runt i andra affärer. Men vi köpte inget mer. Avslutade med lunch på Max :)




Sen körde Johan mig & Lucas till mamma innan han åkte vidare till ed igen. Älgjakten börjar imorn så då ska Johan vara med.
Fick hemmagjorda köttbullar med potatis och brunsås, Jättegott! Nu sitter jag i soffan tillsammans med mamma & Emma efter en jättevarm dusch. Härligt att stå i duschen och vrida på värmen så mycket så att man precis kan stå kvar, bränner skönt i huden. Lucas ligger bredvid mig och sover. Nu ska vi se på engelska Wallander på tv :) Sen ska jag & Lucas sova över i lillasyster Saras rum, i hennes bäddsoffa.



Pipleksaker

Hittade Johans gamla student saker hängandes på vinden. Lucas tyckte om dom pipande plastleksakerna :)











Busunge ♥

Marknad i Ed

Idag har vi vart på marknad :) Åkte dit vid halv 12 och gick runt och kollade. Lucas sov i sin vagn hela tiden, skönt att det är så lätt att ta med honom när man ska iväg! Det var däremot inte lika lätt att ta sig fram överallt med vagnen bland alla människor.. Men det gick hyfsat bra det oxå, om man inte hade bråttom.




Massa människor, ballonger, tivoli och godis såklart!



Vi gick mest runt och kollade, men vi fick med oss lite saker hem. Jag köpte 32 par strumpor, Frida ska ha hälften :) Köpte även lite tuggben till Max. Sen köpte vi en skyllt till vagnen där det står Lucas och Johan köpte godis.
Vi hann med en fika hos Johans mormor & morfar oxå!


Massa strumpor! 32 par för 200 kr.

Bilder från promenaden 9/10





























Ni glömmer väl inte kommentera? ;)

Fredag

Gjorde inget speciellt på fredagen, myste hemma och sen gick vi en timmes promenad och hamnade hos Lucas mormor :) På kvällen åkte vi till Ed.






Busunge♥




My dad is stronger than your dad
(Lucas nya tröja, den tröjan som jag skrev på)





Lucas hos mormor :)

GRATTIS

IDAG FYLLER SANDRA 17 ÅR! :)



GRATTISGRATTISGRATTIS ♥





Idag har det inte hänt något speciellt, jag & Lucas har myst massa! Och så kom Frida hit en sväng efter skolan, busade lite med Lucas och pluggade. Jag har även börjat med Lucas fotoalbum :)




Nu på kvällen så har jag & Johan ätit mat och sett på tredje Johan Falk filmen!

Godnatt!

snabb uppdatering

Idag har jag & Lucas vart på bvc, nu väger Lucas 6,9 kg och är 65 cm lång! :) Nästa gång vi ska dit så ska Lucas få sprutor, 3 månads vaccination.

Lucas har vart ganska trött idag, sovit väldigt mycket. Och när han inte sovit så har han legat hos mig och velat ha nappen hela tiden. Hoppas han inte håller på att bli sjuk min lilla prins! Han äter iaf som vanligt. Har haft tvättid idag oxå, har gått ganska smidigt eftersom Lucas har sovit så mycket. Då blir han inte sur när han måste ligga i vagnen medans jag fixar med tvätten.

Nu har Johan kommit hem, han står i duschen just nu. Han va rätt smutsig när han kom hem efter jobbet. Ska strax åka och hämta ett paket på konsum, till Lucas! Ikväll ska vi laga mat och se på Oskyldigt dömd!!




P.s vem/vilka är det som har skrivit anonyma kommentarer den senaste tiden? Skulle vara kul att veta vem som skriver :)

Badhuset

Igår var jag och Lucas på badhuset tillsammans med Frida :) Det va första gången som Lucas badade på badhuset, han tyckte att det va spännande! Jag, Frida & Lucas badade i ca 20 minuter och sen gick Frida och simmade 20 längder - 500 meter, medans jag matade Lucas. När han hade ätit så somnade han, man blir trött av att bada. När Frida simmat 20 längder så kom hon och satte sig med Lucas medans jag simmade 20 längder. Innan vi gick så simmade Frida 20 längder till.






























Det var riktigt mysigt!

Rosor

Vilken bild är finast?

1


(Tryck på bilden för att se den större)

2                                3


4                        5                        6


7                        8                        9


10                      11                       12


13                      14                      15


16

Lucas







Såå söt! ♥

Synundersökning och träning!

Idag hade Frida bokat tid till mig och henne för syntest som man måste göra om när man ska börja övningsköra. Så vi skulle mötas 15.40 utanför centrala trafikskolan, men när jag har gjort mig och Lucas iordning för att gå så hittar jag såklart inte plånboken.. Springer runt i lägenheten och letar, hittar den inte och blir stressad. Ringer Johan och frågar om han har sett den, men de har han inte, men så kommer han på att den ligger i bilen.. Så jag får gå utan plånboken och se om det går ändå.

Kommer dit och då ska man såklart visa legg, men hon säger att jag kan göra syntestet i alla fall och komma någon annan dag och visa legget och få papper på att jag gjort testet. Och som tur är så ska man inte betala nu med en gång. Så det gick utan plånbok :) När vi var klara med syntestet, som för övrigt bara tog typ 5 minuter, så gick vi hem till mamma. Hämtade Max och gick en liten promenad med honom.

Sen kom Johan, mamma & Emma dit oxå. Åt lite smörgås innan jag & Johan åkte till gymmet. Tränade inte lika länge som vi brukar, tränade i ca 40-45 minuter, brukar träna en timme annars. Efter att vi duschat så åkte vi hem till mamma & Emma och åt mat. Och sen åkte vi och handlade.

Nu sitter Johan och spelar gitarr, Lucas sover och jag har lagt in lite bilder från idag på datorn :) Ska snart sova. Imorn ska jag, Lucas och Frida till badhuset!














Lucas!

♥ 2 månader 2 veckor 2 dagar ♥













Min prins!

Lisa & Elins kalas

I lördags hade Lisa och Elin kalas :) Vi kom dit vid två och fick god mat och tårtor! Lisa & Elin fick massa fina presenter, men en av dom finaste var ett album som Elin hade gjort till Lisa! Hon hade klistrat in bilder och skrivit, från det att Lisa föddes 2 oktober 1989 till den dagen hon fyllde 20 år den 2 oktober 2009. Hur fint som helst! Blev lite avundsjuk på det albumet!


Lite bilder från kalaset.


Elin öppnar paket :)


Lisa öppnar paket :)



Kalas


Födelsedagssång!

Min lilla familj!



Kärlek! ♥

Söndag

Tack för alla kommentarer! Jätteroligt att läsa dom!

Men det är flera personer som säger något i stil med "Jag såg att ni hade vart på öppna förskolan" eller "Jag såg dom fina bilderna på Lucas som du hade lagt upp på bloggen". Jag blir såklart jätteglad av att höra det! Men det skulle vara roligt om ni som sa det oxå ville kommentera på bloggen.



Idag har vi vart i Ed, har inte gjort så mycket. Jag har myst med Lucas och Johan har vart ute med Roland & Uno och grejat med geväret eftersom det är jakt snart. Carina och Carro har bakat massor idag :) Så vi fick nybakt bröd och nybakade bullar förut, Jättegott!! Jag har dessutom skrivit på en tröja som jag köpte igår till Lucas, köpte även såna pennor som man kan skriva på tyg med.
Nu ska vi snart åka till Uddevalla igen :) Tror att pappa skulle komma förbi en sväng sen när vi kommit hem. Sen ska jag även lägga upp lite bilder från Lisa & Elins kalas som vi var på igår :) Får se om jag hinner det idag, eller om jag tar det imorn.


Ha det bra!

Mina älsklingar!




Prins Lucas!


















Världens finaste! ♥

Snabb uppdatering

Har inte hänt så mycket idag, jag & Lucas myste på förmiddagen och sen vid halv 3 gick vi ner till badhuset. Kom dit kvart i 3 och strax efter 3 kom Emma, mamma & Sara dit oxå. Sara & Emma skulle gå en promenad med Lucas i vagnen och jag & mamma skulle simma. Simmade i en halvtimme ungefär, 40 längder - 1000 meter :) Skönt!

Nu är vi hos mamma, ska äta tacos och se på idol.

Tävling


Jag är med och tävlar om ett namnsmycke
från PUSS hos
annasara.net!
Tävla
här du med!

Grattis!

Idag fyller Lisa 20 år!





GrattisGrattisGrattisGrattisGrattisGrattisGrattisGrattisGrattisGrattisGrattisGrattis

Tävling

Jag är med i en tävling på Jessicas blogg :) Man kan vinna en design till bloggen eller att gästblogga hos henne. Brukar inte ha tur i sånna här tävlingar, men om jag vinner så kommer jag välja en design till min blogg. Gå gärna in och kika på Jessicas fina blogg! :)

Torsdag

Idag har det inte hänt något speciellt. Jag och Lucs vaknade vid 8 och låg i sängen och myste, sjöng och pratade :) Sen gick vi upp och satte oss i soffan, jag åt frukost och såg lite på tv medans Lucas sov.

Under dagen har vi myst massa och sjungt massa sånger. Lucas tycker att det är jätteroligt när man sjunger :) Skrattar och pratar massor när man gör det! När Johan kom hem så skulle vi gå och handla, så jag satte Lucas i bärselen och så gick vi till ica. Men när vi kom hem igen så hade jag ont i axlarna, Lucas börjar bli riktigt tung!!

Nu ikväll har vi ätit mat och sett på idol, jag passade på att fixa naglarna lite när Lucas sov :) Nu ska vi strax sova.



Sömntuta♥



Busunge♥



Nu börjar det bli kallt ute, så då får man ha varma kläder när man ska gå ut.
Den är lite stor än, men bättre det än att frysa!



Lucas somnade i bärselen :)



Ny färg på naglarna, blev inte jättenöjd men. Har aldrig
gjort så förut så det blir nog bättre nästa gång.




Godnatt!