En kort version av förlossningen

Onsdagen den 21/11 hade jag gått 15 dagar över i graviditeten med Kasper, vilket var ännu längre än vad jag hade gått när jag väntade Lucas. Vi hade fått en tid för igångsättning, så vi åkte och lämnade Lucas hos hans mormor på morgonen. Sen åkte vi vidare till NÄL, var där strax före 10. Hade tid kl 10 och fick komma in ganska fort. Började med att göra CTG, jag kände själv inga tecken på att förlossningen skulle starta. Efter att jag legat med CTG en stund så kom det in en läkare och gjorde en undersäkning som visade att jag var öppen 3 cm. 
 
Därefter fick jag välja om jag ville åka hem igen för att se om det startade av sig själv snart eller om jag ville att dom skulle sätta igång det med en gång. Jag valde, såklart, att dom skulle sätta igång det, ville inte vänta längre! Så vi gick över till förlossningen och fick ett rum där, dock skulle det dröja en halvtimme-timme innan dom hade tid att sätta igång min förlossning för dom hade mycket att göra just då. Så vi passade på att gå iväg och äta lite lunch, tänkte att det var lika bra eftersom vi inte visste när vi kunde äta igen. Hyrde även bilstol när vi ändå var runt på sjukhuset. 
 
När vi kom tillbaka till rummet så fick jag byta om till deras "sexiga" kläder. Klockan 1 tog en BM hål på hinnorna, så rann det ut massa vatten. Sen låg jag i sängen med en stor binda och det kändes som om jag kissade på mig hela tiden, läckte ju lite vatten hela tiden. Ganska snabbt började jag känna starka sammandragningar som kom & gick. Värkarna började bli starkare & tätare, men inte värre än att jag kunde andas igenom dom. Jag växlade mellan att gå runt i rummet och vila i sängen. Klockan 3 satte BM in värkstimulerande dropp på mig och efter det tog det verkligen fart på förlossningen. Värkarna kom mycket tätare väldigt snabbt efter att jag fått droppet. 
 
Till en början låg jag och andades igenom värkarna som blev starkare och starkare. Senare började jag använda lägsta nivån på lustgasen, men bara under värkarna. Ca 17.40 undersökte BM mig och då var jag öppen 7 cm, och värkarna var väldigt intensiva så hon frågade om jag ville ha epidural som jag hade fått med Lucas. Men medans vi väntade på att läkaren som skulle ge mig bedövningen skulle komma så började jag få krystvärkar. Så ca 10 minuter efter förra undersökningen gjorde BM en undersökning till som visade att jag hade öppnat mig från 7 cm till 10 cm. Jag hann alltså inte få nån epidural (vilket nog var lika bra) för sen gick det väldigt fort, krystvärkarna var väldigt starka och 18.15 kom våran efterlängtade lillebror ut! ♥
 

Älskade lillebror! ♥






Sista magbilderna dagen före förlossning BF+14




Promenad 19/11

Några bilder från promenaden igår. Gick ut en sväng på eftermiddagen, Lucas tog med sig en hink och plockade massa stenar & pinnar längs vägen. När vi kom hem igen så sparkade vi lite fotboll innan vi gick in.




Måndag 19/11

Måndagens instagrambilder. Lucas lekte läänge i sitt rum på morgonen. Sen spelade vi spel tillsammans innan han somnade. På eftermiddagen gick vi ut på en liten promenad tillsammans. Johan gjorde pannkakor till middag på kvällen. 

 

Söndagen 18/11

I söndags så blev det en hemma-fixar-dag! Johan hade tidigare lagt på ett grundlager med vit färg och spacklat och slipat på Lucas säng. Det är Lucas morfar som gjort sängen. Nu hade vi iaf äntligen köpt resten av färgen till sängen och tänkte passa på att göra färdigt den när vi inte hade nåt annat planerat och ingen bebis ville komma ut. Så Johan målade ett lager med vitt på själva sängen och jag började måla blått på bilen. 

Efter att Lucas hade sovit en stund (inte i sin säng, såklart) så fortsatte jag att måla, målade däcken och lamporna på bilen och så målade jag även det blåa ett lager till. Johan målade sista lagret med vitt och sen var sängen klar! Precis när vi målat klart så kom Melissa & Vincent över en sväng, så vi satt och pratade en stund medans barnen lekte. Sen gick dom hem och vi åkte iväg till affären och handlade mat, köpte även första paketet med blöjor till bebisen. När vi kom tillbaka från affären så hade sängen torpkat klart, så då dammsög & skruade jag golvet inne i Lucas rum för att få bort all skit efter att vi grejat. Tvättade fönstret och torkade ur garderoben. Sen började vi göra iordning & fylla på rummet. Bäddade Lucas säng och ställde in massa saker. Lucas var sååå nöjd när vi äntligen var klara med hans rum. Han sa direkt att han skulle sova där inne. Så efter kvällsmat så gick han och la sig i sin säng och kollade på film. 

Efter att ha grejat hela dagen, städat & fixat i Lucas rum + att ha städat en del i resten av huset under kvällen så var jag helt slut. Så jag & Johan tog fram lite kvällsfika och kollade på sista Johan Falk filmen, grymt bra film!  Lucas somnade efter en film i sin nya säng i sitt rum, sen sov han till 7.45 då han kom in till mig och sa godmorgon. (Bättre bilder på både rummet & sängen kommer, vill bara fixa iordning lite först, har inte ställt allt där de ska va än).


Lördagen 17/11

I lördags blev det en sväng till Uddevalla under dagen, köpte färg till Lucas säng och så mötte jag upp en tjej och köpte en dockvagn + dockvagnssulky av henne till Lucas. Gav 100 kr för dom vilket var ett väldigt bra pris, Lucas har ju tjatat om att han vill ha en dockvagn till sin docka länge nu. Sen åkte vi till mamma & Emma där vi blev bjudna på lunch & daimtårta innan vi åkte hemåt igen. 

Var bara hemma en liten stund innan vi gick över till Melissa, Marcus & barnen. Skönt att det bara är några meter över gatan att gå till våra fina vänner :) Barnen varvade mellan att leka och kolla på film, lika vilda som vanligt. På kvällen köpte vi hem en familjepizza som vi delade på. Efter det bytte vi plats och gick hem till oss, barnen bäddade ner sig i våran säng och kollade på film och vi vuxna spelade BUZZ tillsammans. Var läänge sen vi spelade de nu så det var riktigt roligt! Blev en väldigt mysig dag!


Fredagen 16/11

I fredags var Johan hemma från jobbet hela dagen, han hade fortfarande jätteont i halsen & feber.. Så han låg mest och vilade. Jag & Lucas spelade en del spel under förmiddagen och kollade lite på film. Efter Lucas hade sovit en stund så åt vi lite lunch och på eftermiddagen ville Johan få lite frisk luft, så vi gick på en kort promenad.  Mötte Melissa, Vincent & Linus ute när vi gått en liten bit, så gick vi tillsammans med dom till affären och handlade lite gott till kvällen. 

Efter affären så gick Johan hem och vilade igen och jag & Lucas följde med hem till Melissa en stund. Barnen kollade på film, åt godis och lekte. När vi kom hem igen på kvällen så fixade jag potatisgratäng & kyckling till middag. Efter maten spelade Lucas bilspel med pappa en stund, sen gick Lucas och la sig i sängen och kollade film. Johan bestämde sig för att åka till vårdcentralen eftersom det kändes på samma sätt som när vi åkte hem från Kreta i somras och han hade halsfluss... Och med tanke på hur lång tid det brukar ta när man åker för att träffa en läkare så räknade jag med att han skulle vara borta några timmar den kvällen.. Men redan en kvart efter att han kom till vårdcentralen så hade dom konstaterat att han hade halsfluss, så tog det 10 minuter till innan han hade fått medicinen och kunde åka hem igen. Rekord kan man ju säga på hur kort tid det tog hos läkarn. Så när han kom hem kollade vi på näst sista Johan Falk filmen. 


Torsdagen 15/11

I torsdags så tog Lucas ett lååångt bad på morgonen, han var fortfarande ganske snuvig så han var hemma från dagis. Efter badet blev det lite frukt & film innan han somnade. När Lucas hade vaknat så kom Melissa, Vincent & Linus förbi. Vincent & Lucas hade inte träffats på väldigt länge eftersom Vincent hade vart en vecka hos sin mormor i Sthlm så dom blev helt vilda när dom såg varandra. Johan hade kommit hem från jobbet på förmiddagen, han hade jätteont i halsen & feber. Så han låg & vilade/sov under eftermiddagen. Jag & Lucas åt en snabb lunch och sen gick vi över till Melissa så att grabbarna bus fick leka. Killarna var helt galna som vanligt, blev även lite fika och jag & Melissa satt som vanligt och pratade i soffan :) På kvällen gick jag & Lucas till affären en sväng med Melissa & Vincent, två helt galna killar inne på affären.. Sen gick vi hem, Lucas åt lite kvällsmat och gick och la sig. Och jag & Johan kollade nya avsnittet av Criminal minds på tv.



14/11

Två instagrambilder från 14/11. Var på mvc, sista besöket. Skrev om de i ett annat inlägg också, BF+8. Bm gjorde hinnsvepning på mig, var öppen 1 cm. Men det hjälpte inte något alls på mig, bebis ligger ju fortfarande kvar en vecka efter.. Åkte hem till mamma efter, där Lucas vart medans jag & Johan var på mvc. Det var iaf sista besöket på mvc med pyret i magen, fick en tid för igångsättning 21/11. Åt mat hos mamma & Emma innan vi åkte hem och Lucas & Mira spelade bilspel på Saras tv. 


13/11

Några instagrambilder från den 13/14. Lucas var väldigt snuvig & lite hostig så han var hemma från dagis. Vi myste i soffan med lite godis framför en film på morgonen. Sen bakade vi en kaka på förmiddagen innan Lucas somnade. På eftermiddagen så städade jag, plockade undan, dammsög, diskade, tvättade, städade i badrummet & bäddade rent i sängen. Var en vecka efter BF och bebis bara sov gott i magen medans jag städade, suck.. Var helt slut efter städningen, inget lätt att städa med den stora magen.. På kvällen när Johan kom hem så lekte han & Lucas medans jag vilade i soffan.


Grattis Sara

Den 12/11 fyllde Lucas moster Sara 16 år, så på eftermiddagen kom mamma och hämtade mig & Lucas efter jobbet och så åkte vi med henne för att fira Sara. Johan kom också dit efter han slutat jobbet. Vi blev bjudna på mat & efterrätt. Sara hade fått en tv i present så hon & Lucas invigde den i hennes rum med att se på  Ice age. 



Morgonen 10/11


Instagrambilder från 10/11 - På väg till affären & Lucas provligger lillebrors nytvättade vagn

70 års kalas

Den 10/11 var vi bjudna på kalas för Johans mormor som fyllde 70 år. Kl 4 började det, vi var i en lokal som dom hyrt så det fanns gott om plats för barnen att springa omkring och leka. Vi blev bjudna på massa god mat & frukt. Lucas åt mängder med melon & jordgubbar under kvällen! Senare på kvällen blev det även god tårta & massa godis. Vi fick även se massa grym underhållning, Johans mamma, pappa, moster, syster & hennes kille, morbror & hans tjej hade klätt ut sig och dansade & sjöng, grymt bra! Sen spelade Sebbe & hans kompis under kvällen och Lucas dansade massor med sin farfar & faster :) Åkte hem vid halv 12 på kvällen och då var både jag & Lucas väldigt trötta. Var ett väldigt roligt kalas! 


BF+11

Verkar som om lillebror tänkt ligga kvar i magen lika länge som storebror gjorde. Lucas valde att komma ut 13 dagar efter BF. Var på mvc i onsdags tillsammans med Johan. Lillebror mår bra i magen och får ofta till riktigt hårda sparkar på mina revben. Min bm gjorde en hinnsvepning på mig när vi var där, var öppen 1 cm ungefär men de verkar inte bebis bry sig om. Han verkar trivas bra i magen.. 
 
Nu är det ju inte många dagar kvar tills han kommer ut, har fått en tid för igångsättning den 21/11. Så det är ju max 4 dagar kvar, men det känns ändå långt just nu. Vill ju ha min bebis utanför magen och mysa nu!!  
Kom nu, vi längtar!! ♥
 



BF+7

Idag är det en vecka efter BF på pyret i magen. Hoppades att jag skulle ha min lilla bebis utanför magen nu, men han är visst lika envis som storebror. Om han ska ligga där inne lika länge som Lucas gjorde så får jag vänta 6 dagar till, men jag hoppas verkligen att han vill komma ut tidigare!! 
 
Har tyvärr fått stryka aldeles för många gissningar på listan... Nu vill jag ha min bebis utanför magen och mysa!! Kom ut nuuu!!! ♥ Mamma, pappa & storebror (och måånga andra) längtar väldigt mycket efter dig nu!
 





Mamma-barn träff hos Melissa

I fredags var Lucas ledig från dagis så morgonen blev väldigt lugn hemma. Johan åkte iväg tidigt för att åka på jobb-kurs i Lidköping igen. Vid 1 var jag & Lucas bjudna på mamma-barn hos Melissa, så vi gjorde oss iordning och gick över dit. Var 7 mammor & 12 barn som var där sammanlagt, så det var fullt ös! Blandad ålder på barnen, några små bebisar och sen barn som var både äldre & yngre än Lucas. 

Melissa hade fixat både lasange och pannkakor som vi blev bjudna på :) Blev inte så många bilder under dagen, Lucas och dom andra större barnen var nere i Vincents rum och lekte större delen av tiden och så var vi mammor & bebisarna uppe i soffan och pratade. Det kom även dit en tjej som visade upp barn & vuxen kläder från Me&I. Fanns väldigt mycket fina kläder, dock var det tyvärr utplockat bland storlekarna så det som jag ville köpa fanns inte i rätt storlek till barnen så det blev tyvärr inga nya kläder. 

Var en väldigt trevlig & rolig dag, Lucas hade superskoj med alla barnen! :) Vid strax efter 5 hade alla utom jag & Lucas åkt hem, Johan kom dit efter kursen och så bestämde vi att vi skulle äta middag tillsammans med Melissa, Marcus & Linus. Så Johan åkte iväg och handlade lite och jag & Lucas gick hem och fixade iordning & dukade. Johan gjorde en tacopaj och så kom Melissa & hennes killar över och åt :) 



Några bilder från dagen! Fler bilder finns här hos Melissa.

Torsdagen 8/11

I torsdags så var jag lite piggare än vad jag var i onsdags. Så efter att jag hämtat Lucas på dagis så var vi ute en stund, väldigt skönt att få lite luft. Lucas fastnade på samma ställe som i tisdags vid stockarna och lekte en bra stund. Man kan tydligen ha väldigt roligt med ett par stockar, han byggde en bil. 

Sen gick vi in och åt frukt innan Lucas somnade och jag vilade framför Criminal minds. Efter vilan blev det lite film och sen åt Lucas lite risgrynsgröt. Johan var iväg på en jobb-kurs i Lidköping så han kom inte hem förren vid 8 på kvällen. Jag & Lucas tog en promenad i mörkret till affären och handlade lite kvällsmat, Lucas köpte en Bamse-tidning. 


Onsdag 7/11

Onsdagen blev väääldigt lugn. Lucas var på dagis 3 timmar som vanligt under morgonen. Jag var sjukt trött, hade knappt sovit nåt under natten så jag vilade både medans Lucas var på dagis och sen när han sov hemma. Lucas sov dessutom längre än vanligt så han var också trött. Även efter att han sovit så ville han ligga i soffan och kolla film, och eftersom jag var så trött så klagade jag inte på att få mysa med honom i soffan. Lite senare på eftermiddagen så piggnade Lucas till igen och ville att jag skulle kittla honom och så hade vi kuddkrig i sängen innan Johan kom hem från jobbet. 


Onsdagens instagrambilder

Tisdagen 6/11

Ytterligare en vecka har gått utan någon uppdatering här på bloggen. Som jag skrivit tidigare så finns inte energin till att sitta vid datorn varje dag just nu, istället blir det många inlägg samtidigt från dagarna som gått när jag väl sätter mig vid datorn. Ni som vill kan ju följa mig på instagram där det kommer upp bilder oftare, fiasfoto heter jag där. 

Nu kommer iaf denna veckans uppdatering. I tisdags (6/11) var det BF för lillebror i magen, men ingen bebis som ville komma ut då.. Lucas gick till dagis som vanligt, för mig blev det slapp i soffan framför tv,n medans Lucas var iväg. Sen strax efter 11 hämtade jag Lucas igen, var ute en stund innan vi gick hem igen. Lucas lekte med några stockar som låg kvar efter att dom sågat ner och kört iväg massa träd. 

När vi kom in igen så blev det lite frukt innan Lucas somnade och jag vilade i soffan igen. Är skönt att jag faktiskt har möjligheten att vila ganska mycket på dagarna nu när jag sover så dåligt på nätterna pga smärtan i höfterna & den stora magen. Till lunch när Lucas vaknat åt vi resterna från tacosen dagen innan. På eftermiddagen lekte vi hemma, spelade lite spel och myste. Efter maten så fixade Johan lite varm nyponsoppa med glass & mandelbiskvier, väldigt gott! 


Instagrambilder från tisdagen
 

Måndag 5/11

Nu är höstlovet slut, så igår gick Lucas till dagis igen. Han var väldigt glad när han fick gå dit och leka igen! Jag passade på att tömma & fylla diskmaskinen och köra en tvättmaskin hemma. Sen blev det även lite tv innan jag hämtade Lucas strax efter 11 igen. Då gick vi en sväng till affären och handlade lite innan vi gick hem. Lucas somnade som vanligt när vi kom hem och jag vilade framför Criminal minds. 

När Lucas vaknade så blev det lite mellanmål med äggröra, macka & nyponsoppa. Sen rullade vi boll & dansade tillsammans en stund. På eftermiddagen precis innan Johan kom hem från jobbet så började vi skära grönsaker till tacosen, Lucas hjälpte mig med gurkan & paprikan. Johan kom hem senare än vanligt, vid 6 så maten blev ganska sen och Lucas åkte i säng efter vi ätit. Sen blev det slapp i soffan innan jag också somnade. 

 

Söndagen 4/11

I söndags blev det en mysmorgon, vi hade nästan inget hemma till frukosten, allt bröd låg i frysen och mjölken va typ slut. Johan åkte iväg för att handla lite, men just den dagen öppnade såklart affären 10 istället för 9.. Så Johan & Lucas bakade scones istället och så gjorde jag lite nyponsoppa & äggröra. Så trots att vi inte kunde handla så blev det en väldigt god frukost! Sen var vi inne tillsammans under förmiddagen, städade lite och kollade på film. Sen sov Lucas en stund.

När Lucas vaknade så gjorde Johan en god fisksoppa som vi åt till middag. Sen gick han ut i garaget för att skruva upp lite lampor & hyllor. Jag fortsatte med städning, dammsög och städade i badrummet. På eftermiddagen kom pappa/morfar hit, tog fram lite fika från frysen och sen lekte Lucas med morfar en stund innan han åkte hem igen. På kvällen åkte Johan iväg och sprang med sin syster, så när Lucas hade lagt sig så kollade jag på Solsidan.


Lördagen 3/11

Som jag skrev i tidigare inlägg så sov vi hemma hos Lucas farmor & farfar fre-lör. Jag & Lucas kom i säng väldigt sent, strax efter 11 på kvällen, sen sov jag som vanligt väldigt dåligt under natten och Lucas vaknade redan kl 7. Så jag var rätt trött.. Lyckades få Lucas att ligga kvar i sängen i ca en halvtimme innan vi gick upp iaf. 

På förmiddagen var Johan ute och hjälpte sin pappa. Jag & Lucas var inne och kollade på film och byggde med lego. Sen vid halv 12 åkte vi till museet i Uddevalla, där var det gratis cirkus för barnen (dom vuxna fick ju såklart också kolla gratis men det var riktat till barnen). Före cirkusen blev vi bjudna på lite fika av min mormor som också var där. Morfar skulle inviga & presentera så dom var där och även mamma, Emma & Mira kom och kollade på cirkusen. Favoriten för Lucas var han som cyklade på olika en-hjulingar. På bilderna nedan ser ni två av alla olika cyklar han cyklade på, en med 3 hjul på höjden och en som var "böjd". Sen cyklade han även på en  vanlig en-hjuling och en vääligt liiiten en-hjuling.

Efter cirkusen åkte jag, Johan & Lucas och åt mat på cactuz tillsammans med mormor & morfar och så kom även min morbror med och åt. Sen åkte jag, Johan & Lucas vidare till mamma & Emma. Jag & mamma gick till affären och köpte lite fika & godis som vi åt när vi kom tillbaka. Innan vi åkte hem på kvällen blev det lite pyssel. 
 

Bilder från cirkusen, Mira & Lucas fick varsin väska av mormor/gammelmormor.


Instagram bilder från dagen, Lucas bygger med lego hos farmor, tacotalrik på cactuz, fika & pyssel hos mamma/mormor.

Fredag 2/11

I fredags blev det en pyssel förmiddag. Lucas målade, vet inte hur många papper han fyllde. Jag passade på att sy lite medans han målade. Sen blev det förmiddagssömn för Lucas och vila för mig i soffan. På eftermiddagen vid halv 6 när Johan kom från jobbet så åkte vi till hans föräldrar. Lucas farmor fyllde år så vi var bjudna på kalas. Fick jättegod mat, förätt, varmrätt & efterrätt. Kan säga att jag var mätt efter! Blev en väldigt trevlig kväll och sen sov vi över där. 




Torsdagen 1/11

Som jag skrev i tidigare inlägg så sov jag & Lucas hos mamma/mormor ons-tors. Mamma var ledig på torsdagen så hon & Mira var hemma med oss. Barnen lekte på morongen/förmiddagen innan dom somnade. Johan kom från jobbet vid 1, han hade tagit ledigt för att kunna följa med till mvc. Hade tid där 13.45 så vi åkte dit och Lucas stannade kvar med mormor & Mira. Allt såg bra ut när vi var på mvc, Johan har ju inte kunnat vara med på några mvc besök sen i början av graviditeten så nu fick han höra bebis hjärta igen :) Sen åkte vi tillbaka till mamma igen, där blev vi bjudna på god mat innan vi åkte hem. 

När vi kom hem så började jag & Lucas måla grundlagret på hans säng. Jag målade en stund, men även om jag ville måla så fick jag tillslut ge upp. Både höfter & rygg värkte som fan och jag fick halsbränna, var verkligen ingen bra arbetsställning med den stora magen. Så Johan fick måla klart det sista på grundlagret. 




Onsdag 31/10

I onsdags blev det en lugn förmiddag hemma, fikade lite på kakan som vi bakade dagen innan och kollade på film. Sen sov Lucas som vanligt en stund. Strax före 3 kom mamma/mormor & Emma och hämtade oss. Åkte hem till dom och åt god mat, fisk med ris & currysås. Sen gick jag & mamma till affären och handlade lite och när vi kom tillbaka så fikade vi. Barnen lekte en stund på eftermiddagen/kvällen och sen sov jag & Lucas över där. 


Tisdagen 30/10

Tisdagen (30/10) fortsatte vi höstlovet hemma. Lucas läste saga för mig i sängen innan vi gick upp. Sen på förmiddagen så sa han, igen, att jag skulle klippa hans hår. Några dagar tidigare hade jag klippt Johans hår och sen dess har Lucas sagt att han ville klippa sitt hår också. Jag tycker ju egentligen han är fin i sitt långa hår, men han börjar bli så stor nu och vill såklart välja själv. Så jag klippte hans hår, det var visst inte lika kul som han tänkt sig när jag väl klippte honom när det var hår som kittlade överallt. Men när han sen fick bada och sen se sin nya frisyr så var han jättenöjd!

Efter badet så somnade Lucas inne i sovrummet och jag la mig i soffan framför Criminal minds och vilade. Brukar inte somna lätt på dagarna men nu sover jag väldigt dåligt på nätterna så jag somnade i soffan en stund. Hade mobilen på ljudlöst som alltid när Lucas sover. Vaknade av att det knackade på dörren, kollade klockan snabbt på mobilen när jag reste mig upp och såg att jag hade 7 missade samtal från Johan & Melissa. Vad fan har hänt nu tänkte jag. Öppnade dörren och det var Melissa. Johan hade ringt mig flera gånger och när jag inte hade svarat så ringde han Melissa och frågade om jag var med henne. Sen hade Melissa sprungit över hit för att kolla om jag levde. Man får tydligen inte råka somna på dagen när man är trött & höggravid :P Jaja tur man iaf har sambo & vän som bryr sig om en, även om de stör ens sömn ibland! ♥



På eftermiddagen så tog vi fram grejer och bakade lite. Eller Lucas bakade och jag fick hjälpa till lite. Blev kärleksmums, väldigt gott! Sen åt vi mat när Johan kom hem från jobbet och på kvällen färgade Johan mitt hår.


Världens finaste ♥



(bilder från 30/10) 



Söndag 28/10-Måndagen 29/10

Kommer lägga upp små uppdateringar här på bloggen nu från dagarna som gått. Har ju som jag skrivit tidigare inte så mycket ork till att sitta länge vid datorn just nu och då blir det inte så mycket bloggat tyvärr.

Söndagen (28/10) efter att vi vart på ullared så blev det en lugn dag hemma. Lucas var förkyld & jag var trött. Johan var ute och grejade större delen av dagen, han hjälpte grannen med att byta garageporten. Så jag & Lucas var inne och myste framför film och provade dom nya kläderna som jag köpt till Lucas på ullared. På eftermiddagen när Johan var klar ute så åkte vi iväg och handlade, köpte med en familjepizza hem som vi åt till kvällsmat. Sen blev det såklart Solsidan.


Instagram bilder från söndagen


Måndagen (29/10) började höstlovet, och eftersom Lucas går på dagis 15 timmar per vecka gratis nu så är han automatiskt ledig på loven. Lucas var fortfarande förkyld, snuvig & hostig. Han hade hostat mycket under natten så ingen av oss hade sovit speciellt bra och båda var trötta. Dessutom var det regnigt & blåsigt ute så det blev en dag inne. Jag passade på att rensa ur förrådet, lägga undan yttekläder som Lucas växt ur och sortera det som skulle vara kvar så att man hittar lättare. Lucas spelade Ice age spel på datorn under tiden. Sen blev det massa film mys och spel. 


Instagram bilder från måndagen
 

1 dag kvar till BF!

En dag kvar till BF, och lillebror verkar inte vilja titta ut än.. Just nu är halsbrännan inte rolig alls och jag sover knappt nåt på nätterna, går inte att ligga bekvämt på nåt sätt när det gör så fruktansvärt ont i höfterna.. Så jag hoppas verkligen inte att lillabror är lika envis som storebror, Lucas låg ju kvar 13 dagar efter BF och det hade vart skönt att slippa gå så länge denna gången.. 
 
Även om det är väldigt tungt just nu så är det ju samtidigt mysigt med magen & sparkarna från pyret! Får njuta av de och försöka strunta i hur tungt det är.. Men mest längtar jag ju efter att få mysa med min lilla bebis utanför magen nu!! Lucas säger ofta att lillebror ska ligga i vagenen iställer för i magen nu ♥
 
Har fått fler gissningar på när ni tror att lillebror kommer och hur stor han är. Så jag har fyllt på listan, och har även (tyvärr) fått stryka några gissningar.. Just nu hoppas jag verkligen att Sebastian eller barnens farmor & Emma har gissat rätt, men det är väl att hoppas på för mycket att han ska komma så snart..
Är det fler som vill gissa så är det bara att lämna en kommentar så fyller jag på listan. Ni får gärna hålla tummarna för att lillebror vill komma så snart som möjligt!
 
 
 

Jag tävlar!





Jag tävlar om valfri produkt från Elodie Details värd upp till 1199 kr!
Tävla här på DarlingExpress blogg du också.

Gissningar om när lillebror kommer ♥

Har fått in lite olika gissningar om när ni tror att lillebror kommer och hur stor han kommer vara :) Så jag har gjort en lista som jag gjorde när jag var gravid med Lucas också. Kul att några vill vara med och gissa! Är det fler som vill gissa så är det bara att lämna en kommentar med vilket datum, vikt & längd ni tror så fyller jag på listan!