Mysfredag

Idag har vart en riktig mysdag, har inte hänt speciellt mycket idag. Lucas har målat lite med fingerfärg och så har vi sett på film & lekt med bilar :) Blev en liten sväng till stan också för att fixa en present till min kusin som fyller år idag, imorn blir det kalas! Nu är Johan iväg och hämtar thaimat som jag & mina två älsklingar ska äta :)



Moster Sara sover över

I onsdags kväll följde min lillasyster Sara med oss hem, hon skulle passa Lucas en stund på torsdagen medans jag hade körlektion så hon skulle sova över hos oss :) Vi köpte med rostbiff & potatissallad hem och när Lucas somnat så såg åt vi de och såg på Criminal minds hela kvällen.

På torsdagen blev det en tidig morgon, för Sara iaf, jag är ju van vid att vakna vid halv 7. Men när Sara är hemma så sover hon till 12 :P Vi åt iaf frukost och så lekte Lucas med moster Sara :) Vid halv 11 hade jag körlektion och när jag kom hem igen så somnade Lucas och jag & Sara såg på en film. När Lucas vaknat så stekte jag pannkakor till lunch och sen gick vi ut en sväng :)


Lucas ska vara där Sara är, kollar på när moster plattar håret


Vi tänkte mata fåglarna, men där det alltid brukar va många fåglar var det inga idag..

Lucas & Sara kastade bröd iaf, säkert någon fågel som hittar det sen


Uppe i luften flög det några fåglar, men ingen såg att vi kastade bröd så Lucas klättrade lite istället




Sen gick vi till lekplatsen en sväng, men där va det mest Sara som lekte :P haha nedå Lucas lekte allt också men ja tog inte så många kort där

Onsdagen

Igår gick jag & Lucas hem till mamma & Emma, båda två var på jobbet så min mormor var där och passade Mira :) Barnen lekte, vi fikade, gick på promenad och så badade barnen. Tog inte så jättemycket bilder, bara ett par på barnen när dom badade. Så här kommer några :)



Tisdag kväll

Igår kom Lucas farmor, farfar & farbror hem efter en vecka på Kreta. Så dom åkte direkt hit från flyget och stannade en stund och åt middag :) Dom kom hit vid 6 ungefär och då hade Johan lagat spagetti och köttfärsås och till efterrätt åt vi en kladdkaka som jag hade bakat. Lucas lekte med farmor och sen blev han jättetrött och myste i soffan innan dom åkte hem och Lucas somnade.


Båthamnen

Efter lekplatsen igår ville Lucas gå och kolla på båtarna, så det gjorde vi. Lucas hade springtävling med Sara, Emma & Mira :) Efter det gick vi hem till min lägenhetn igen allihopa och så fick Mira gröt och vi andra fikade lite på frukt och risifrutti. Blev lite lek för banen innan Sara gick till en kompis och Emma & Mira gick hem.


Lekplatsen

Igår kom min lillasyster Sara hit, vi åt lunch tillsammans och Lucas & Sara busade massor medans jag städade toan och hängde tvätt. Sen gick vi ut till lekplatsen, det var jättehärligt väder ute! Emma & Mira kom också dit :)


Söndag & Måndag

Äntligen kan ja slänga mig i soffan och vila. Har vart i skolan mellan 9 och 15.15 idag, sen hämtade jag en trött kille på dagis. När vi kom hem så ville Lucas se på filmen Bilar så medans han gjorde det så började jag städa. Sen kom Johan hem och hjälpte till med städningen. Nu är vi nästan klara, jag ska bara dammsuga här nere också men det gör jag imorn till morgonen. Nu ska vi äta och se på film!

Här kommer några bilder från söndag morgon, vi gick upp kl 8 och kl 9 var vi uppe på I17. Därifrån gick vi tipspromenaden tillsammans med mamma, Emma & Mira :) Tror det tog dryg 1½ timme att gå, väldigt skön morgonpromenad. Johan hade 6 bingo brickor och jag och Lucas delade på 6 bingobrickor, Johan fick bingo på en av dom och det fick jag & Lucas också. Lucas valde såklart en liten bil bland vinsterna och jag tog en choklad.


Leklandet

I fredags skrev jag ju att jag såg fram emot helgen trots att vi inte hade något planerat. Det blev ändrat ganska snabbt kan jag säga, lördag förmiddag blev ganska lugn hemma. Men sen fick jag ett sms av Melissa, hon frågade om vi ville följa med till leklandet. Och det ville vi ju såklart, alltid kul att träffa Melissa & hennes familj!

Så efter att Lucas sovit och vi ätit lite lunch så gjorde vi oss iordning och tog bilen till leklandet. Där mötte vi upp Melissa,Marcus,Vincent&Linus :) Lucas & Vincent blev helt vilda när dom såg att vi var på leklandet och det var full fart från början till slut! Linus är ju fortfarande för liten för att kunna vara med och leka på leklandet, så vi föräldrar turades om att springa efter vildningarna och att sitta nere med Linus.

Vi var där i 2 timmar ungefär och i mitten fick vi barnen att sitta still en liiten stund för att fika. Lyckades även få dom att stanna till lite då och då för vätskepåfyllning, vilket behövdes för både stora och små! Efter leklandet tog vi en sväng till överby, det var bara en halvtimme kvar tills dom skulle stänga men jag & Melissa lyckades hinna med lite shopping iaf. Melissa köpte två par byxor och jag köpte 1 par jeans på Vero moda och så köpte jag en tröja på Gina :) Vi avslutade med mat på Max, och det blev en väldigt bra lördag!!

Här kommer en bildbomb från leklandet




Ny design

I förrgår gjorde jag en ny header + bakgrund till bloggen, men jag har inte hunnit lägga upp den försen nu. Jag tyckte om den andra designen jag hade tidigare också, men jag tyckte att den var lite väl lila så jag gjorde en ljusare variant.

 

Gamla designen

Vad tycker ni? :)


Fredag eftermiddag

I fredags var ju Lucas piggare igen, så efter att Lucas sovit lite på förmiddagen så gick vi ut en sväng. Jag kände att vi behövde lite frisk luft. Blev lunch på donken, sen kollade vi lite snabbt på Lindex och Åhlens också. Jag köpte ju en höst jacka till Lucas på ullared, men när jag kom hem och provade den på Lucas så var den aldeles för stor tyvärr. Så vi får spara den och se om han kanske kan ha den i början av nästa år istället. Därför behövde han en ny höst/vinterjacka. Men jag hittade ingen som jag tyckte om på varken Lindex eller Åhlens.

Så istället tog vi bussen till torp för att kolla i fler affärer där. Ringde mormor när vi satt på bussen och frågade om hon ville följa med till torp, roligare med sällskap! Vi började med att fika för mormor var kaffesugen och Lucas tackade inte nej till en kaka :P Sen kollade vi efter jackor till Lucas, hittade två stycken fina på kapphal men jag ville kolla på H&M också innan jag bestämde mig. Där hittade vi också 2 fina jackor, så jag valde en av dom. Så Lucas fick den av min mormor :)




Jag hittade lite kläder till mig också, fick ett par snygga tights från Vero Moda av mormor och så hittade jag en tröja på Gina som jag tyckte om. Köpte den dock inte då, men jag köpte den på lördagen istället :) Sen kom Johan och hämtade oss, vi handlade lite mat och så åkte vi hem och gjorde pizza som vi åt och såg på Criminal minds.

Fredag

Idag är det fredag, igen. Veckorna bara försvinner, det var ju nyss fredag. Men jag ser fram emot helgen, även om vi inte har något planerat. Hoppas på fint väder så att man kan hitta på något ute!

Lucas är ganska pigg idag, iaf om man jämför med igår. Han sov ända till halv 8 idag när min klocka ringde. Eftersom Lucas va dålig igår så är vi ju hemma idag men fastighetsskötaren kom hit vid halv 9 för att fixa stopp i avloppet i duschen, så vi var tvungna att ställa klockan ändå. Lucas började morgonen med att kolla på filmen Cars och sen har han sprungit runt och grejat under förmiddagen tills han skulle sova igen. Han är inte lika pigg som vanligt, men han är mycket piggare än igår. Nu har han sovit och idag sov han bara i 2 timmar istället för 4 som han gjorde igår.

Nu har han precis vaknat och kollar lite på pippi, jag har gjort mig iordning lite för jag tänkte att vi skulle gå ut en liten sväng. Måste få komma ut lite och få luft, har fått huvudvärk av att sitta inne. Så en liten sväng ut blir det, vi ska inte göra nåt speciellt bara röra på oss lite :)


Min fina unge när han badade för någon dag sen :)

Film mys hela dagen

Denna dagen har spenderats i soffan, jag & Lucas har myst och sett på filmer. Idag blev det lite blandat och inte bara Astrid Lindgren filmer, vi har sett på Björnbröder 1&2, Karlsson på taket, en liten bit av Bambi & Saltkråkan. Mycket film blir det när liten är sjuk..

Blev dock inget besök hos läkaren idag.. När dom väl ringde upp från vårdcentralen så sa dom bara att dom inte ville boka någon tid utan att vi bara skulle ge honom alvedon och nässpray. Visst att det kanske hjälper, men jag hade velat veta säkert om det är öroninflamation han har eller inte även om han får någon annan medicin eller inte.. Hade speciellt velat kolla eftersom han va så yr på morgonen, han har aldrig vart så förut och det var faktiskt lite läskigt när han inte orkade stå upp för att han var yr..

Som tur är har han iaf vart lite bättre under dagen, men långt ifrån bra.. I vanliga fall är han ju pigg och glad och leker hela dagarna, idag har han som sagt bara sett på film och vilat. Dessutom sov han i nästan 4 timmar mitt på dagen, han som annars bara brukar sova 1-2 timmar om dagen..

Nu ska jag gå och lägga mig bredvid min lilla älskling! Är väldigt trött nu, man blir sliten av att sova dåligt om nätterna och nu har Lucas vaknat flera gånger och vart ledsen två nätter i rad.. Så inatt hoppas jag att alla får sova. Godnatt!


Min fina älskling, man ser i ögonen att han inte mår bra..
Ninis och nappen har vart med överallt idag ♥

Tokungen i tisdags ♥



Min lilla sjukling..

Idag blir det troligtvis en tur till vårdcentralen med Lucas.. Natten var orolig, Lucas sov större delen av natten men han vaknade väldigt ofta. Han var ledsen, orolig och ville ligga nära. Han svarade inte på om han hade ont någonstans och han somnade om ganska snabbt varje gång han vaknade.

Men på morgonen vid 6 när han vaknade till igen så ville han inte somna om och nu sa han att han hade ont i örat.. Antar att han fått öroninflamation, det förklarar ju varför han vart så orolig under natten.. Men när han gick upp ur sängen så stannade han upp och bara tittade sig omkring, sen började han gråta och la sig i sängen igen.. Men han ville upp och reste sig igen men även denna gången var det jobbigt och han la sig ner igen..

Jag tror att han är väldigt yr, det ser ut så dom gångerna han är uppe.. Det är jobbigt för honom att gå och han håller sig för örat och gråter.. Termometern visade ingen feber, men han säger att han fryser och vill ha två filtar på sig.. Min stackars lilla älskling, just nu sitter han i soffan och kollar på Karlsson på taket och har gjort de sen vi gick upp vid halv 7. Han har iaf ätit lite yoghurt.

Just nu väntar jag bara på att dom ska ringa från vårdcentralen.. Jag ringde 1177 imorse vid 7, hon jag pratade med tyckte att jag skulle ringa till barnmottagningen på sjukhuset istället för vårdcentralen, eftersom han va så yr. Så jag väntade till kl 8 då dom har telefontid och så ringde jag dit, men då säger dom att eftersom han bara är 2 år så ska jag ringa vårdcentralen. Så då gjorde jag det, då får jag såklart en telefontid kl 9 så jag har fått vänta ytterligare en timme.. Så nu hoppas jag att dom ringer snart så att Lucas får en tid där så fort som möjligt! Blir lite trött på att de ska va sånt problem med att bli skickad till rätt ställe direkt.. Först får jag sitta i kö till 1177, sen vänta en timme till barnmottagningen, efter de vänta en timme på telefontid och nu dröjer det antagligen innan han får en tid där också...

Ne nu ska jag äta frukost, kom på att jag glömt de mitt upp i alla telefontider.. Sen hoppas jag att vi får en tid fort så att vi kan gå dit.


Min fina älskling
(bilden är från i förrgår)

Om man städar toan med diskborsten...

så hamnar man i duschen!!


Present till Novalie

När Lucas fyllde år så fick han ett paket med kläder av Sandra & hennes dotter Novalie :) Så för någon vecka sen så skickade vi ett paket till Novalie, blev en sen födelsedagspresent till henne. Jag hade köpt en tröja till henne och så hade jag gjort en namntavla till henne och köpt en ram till.

Här är namntavlan som jag gjorde






Lucas i Ed




Trädgården i Ed





Skogsutflykt

I lördags var vi som sagt i Ed och efter frukosten så gick vi allihop ut i skogen tillsammans :) Vi hittade massa kantarell, fick med oss 3 kassar tillbaka! Vi var ute i drygt en timme tror jag, hade inte koll på klockan. Det var riktigt härligt att bara vara ute och Lucas tyckte att det var roligt :)

Här kommer en bildbomb från skogen!




Discobowling

När Melissa & killarna åkt hem i fredags eftermiddag så åkte vi till Lucas farmor & farfar :) Där blev vi bjudna på god mat och Lucas busade mängder med farmor, farfar & farbror Emil! Vid 8 åkte jag, Johan & Emil iväg och spelade bowling, riktigt roligt :) Vi bowlade i en timme och sen åkte vi tillbaka igen, klockan va närmare halv 10 när vi kom tillbaka men Lucas var fortfarande vaken och spelade spel med farmor och farfar :) Dom hade kollar på film, ätit ostbåkar och lekt medans vi var borta. Men sen somnade han ganska fort!


4 ungar + 2 mammor

I fredags var jag ju som sagt barnvakt åt lillasyster :) Och när vi hade kommit hem så kom Melissa hit mes sina två killar, Linus & Vincent! :) Dom två stora grabbarna sprang runt och härjade i lägenheten som vanligt, dörren till våran uteplats stod öppen så dom sprang ut och in hela tiden (fastighetsskötaren har äntligen satt upp en dörr vid ingången av uteplatsen så nu kan dom springa där ute utan att rymma som dom alltid gjorde förut innan dörren kom upp). Linus sov i sin vagn precis utanför och Mira satt i mitt knä en del men då och då ville hon ner på golvet och kolla vad killarna gjorde, det var lite skräckblandad förtjusning för Mira när både Lucas & Vincent sprang runt. Dom stora killarna kom gärna och gav Mira leksaker som hon kunde leka med och Mira tyckte att det var väldigt roligt men också lite läskigt.

Det blev lite fika, dom stora killarna fick kakor och Mira fick majskrokar, lite senare fick hon gröt och Linus fick sin flaska :) Det blev även bajskalas när både Vincent, Linus och Lucas bajsade samtidigt så det var kö till badrummet :P Sen kom mamma och hämtade Mira, Johan kom hem från jobbet och Marcus kom och hämtade Melissa och killarna.

Bilder från lekdaten!


Barnvakt

I fredags så skulle ju jag vara barnvakt till min lillasyster Mira en stund, så efter att jag hämtat Lucas på dagis så gick vi och hämtade Mira :) Jag hade inte med mig Lucas vagn för jag tänkte att det skulle bli jobbigt att köra två vagnar hem och vi bor ju inte speciellt långt från mamma & Emma så om vi gick i Lucas tempo så skulle han orka gå själv tänkte jag. Och det gjorde han, större delen av vägen, han va så duktig! Han plockade lite sten på vägen och så hjälpte han mig att köra Miras vagn, men sista biten orkade han inte så då fick han sitta bakom Mira i vagnen. Dom va så nöjda båda två :)


Sötaste ♥
(dålig kvalite på bilderna pga att dom är tagna med mobilen)

Underbara fredag!


Världens finaste ♥

 

Nu ska jag gå och hämta min lilla prins från dagis. Jag har haft en lektion idag, sen gick jag hem och åt lunch och röjde undan lite. Så när jag har hämtat Lucas så ska vi till ica en sväng och handla lite och sen ska vi hämta min lillasyster Mira, ska passa henne en stund :) Och så kommer Melissa, Vincent & Linus hit vid 2, så det kommer bli en väldigt rolig eftermiddag och dessutom har vi underbart väder! :)


Torsdag

Mina fina älsklingar ♥



Nu ska jag strax sova, ska bara se klart filmen som är slut om några minuter. Idag har det inte hänt något speciellt alls. Förutom lite plugg så har jag städat lägenheten och kollat på film med Lucas. Så mycket mer har inte hänt idag. Frida kom hit en liten stund på eftermiddagen och passade Lucas medans jag övningskörde en stund med pappa, Johan jobbade över.

Ne nu ska jag sova, godnatt!

På lekplatsen

Igår eftermiddag packade vi lite fika och gick till lekplatsen tillsammans med Emma & Mira :)
Här kommer några bilder!


Lucas ligger på bordet och kollar på tjorv...

20110915166 (MMS)

Lucas ligger på bordet och kollar på tjorven & skrållan :)


Lucas & Mira

Här kommer en bildbomb från igår när vi passade Mira :) Mira sov när vi kom och gjorde det en bra stund, Lucas lekte med bilar och spelade memory under tiden. När Mira vaknade så åt hon gröt och sen badade barnen :) Mamma & Emma kom hem tidigare än tänkt från jobbet och så fikade vi tillsammans.


Promenad i stormen

Igår på eftermiddagen gick jag & Lucas hem till mamma & Emma, båda två skulle jobba så jag & Lucas skulle passa Mira. Mormor var också där för jag kunde inte komma direkt när Emma behövde åka pga plugg. Det blåste storm ute hela dagen, Lucas tyckte verkligen inte om det.. Vissa stunder blåste det så mycket att man knappt kom framåt när man gick.. Fick dra vagnen baklänges större delen av vägen för att det inte skulle blåsa sand i ögonen på Lucas, för såklart hade vi motvind hela vägen..


Måndagsfika

I måndags eftermiddag kom Emma & Mira hit :) Barnen lekte och sen när Mira skulle äta så passade jag på att baka en äpplekaka. En liten stund senare kom Johan hem från jobbet och mamma & Frida kom också hit :) Så vi fikade på äpplekakan med vaniljvisp till.


Jag älskar dig!



Jag pluggar religion och Lucas sitter bred...

20110913162 (MMS)

Jag pluggar religion och Lucas sitter bredvid i soffan och tittar på pippi!


Måndag

Nu säger jag godnatt, har inte blivit något bloggande idag och jag orkar inte skriva nåt speciellt nu heller så det får bli bättre imorn. Hoppas ni har haft en bra dag!


Lucas låtsas sover och leker apa ♥

Smart Sofia... Precis kommit hem och ska s...

20110911155 (MMS)

Smart Sofia... Precis kommit hem och ska ställa in all mat i kylen och tappar ett ägg i golvet.. Trött ja blir...


På ica och handlar mat :)

20110911150 (MMS)

På ica och handlar mat :)


Tågbanan, en stor favorit hos Lucas!

Lucas älskar att bygga tågbanor och sedan köra runt med tåget :) Han kan sitta med det hur länge som helst! Och det gjorde vi imorse efter frukosten. Så här kommer lite bilder :)









Ligger i sängen och läser bok med min lill...

20110911144 (MMS)

Ligger i sängen och läser bok med min lilla älskling! <3


Lördag

Idag har det vart en väldigt lugn dag. Johan åkte till Ed igår efter jobbet och kommer inte hem försen imorn så idag har det bara vart jag & Lucas. På morgonen efter frukost så ville Lucas kolla på filmen Cars så jag passade på att läsa lite bloggar. Sen lekte vi kurragömma i lägenheten som ni ser på bilderna i ett tidigare inlägg :)

Vid halv 11 så somnade Lucas och när han vaknade 2 timmar senare så knackade min mormor & morfar på dörren, dom hade vart på biblioteket en sväng och kom förbi för att säga hej :) Dom stannade kvar och lekte med Lucas och så bjöd dom även på lunch från cactuz! Vi hade först tänkt att gå till museét och äta lunch tillsammans men när Lucas vaknade så var han väldigt varm och termometern visade 39.2, så vi valde att köpa med mat till lägenheten istället så att Lucas kunde vila. Den febern kom verkligen plötsligt, hela morgonen har han vart hur pigg som helst och sen plötsligt efter vilan så hade han jättehög feber..

Efter lunchen så åkte mormor & morfar hemåt. Och eftersom Lucas hade feber så bäddade jag ner honom i soffan framför Emil i Lönneberga, sen såg vi på Pippi också så eftermiddagen och kvällen har bara vart mys i soffan framför film.

Ja det var våran (spännande) lördag.. Har inte så mycket mer att skriva så jag går och lägger mig och sover bredvid min prins istället! Hoppas på att han är piggare imorn.


Det är okej att känna


Lucas gömmer sig

Några bilder från imorse när vi lekte kurragömma :)


Bus på stan

Här kommer några bilder på Lucas från igår när vi va på väg hem från stan :)
B U S U N G E ♥


Fika på stan

Igår efter skola & dagis så gick jag & Lucas till stan tillsammans med mamma, Emma & Mira :) Vi kollade lite på barnkläder och sen kom även Frida, mormor & morfar till stan och så fikade vi tillsammans. Jag åt grillad macka och Lucas åt pannkaka, eller det va så det var tänkt men Lucas ville ha min macka så vi delade lite :P


Sen fick Lucas köpa en liten godisbit, han valde plopp. Så fick han 6 kronor och så lyfte jag upp honom så att han skulle nå att betala, han sträckte fram godisen och sa "jag ha den" och så gav han tjejen pengarna :) Han va så nöjd efter det!

Lova & Lucas i torsdags




Det sitter en svart katt och stirrar på mi...

20110909138 (MMS)

Det sitter en svart katt och stirrar på mig :p


En eftermiddag på Emaus

Igår va jag & Lucas lediga. Så på eftermiddagen åkte vi upp till Emaus tillsammans med Emma, Mira, mormor & morfar :) Lucas red på 3 olika hästar och tyckte att det var jätteskoj, sen lekte han på lekplatsen, klappade kaninerna och "körde" traktor :) Han hade knappt tid att fika när vi andra gjorde det.

Här kommer en bildbomb från eftermiddagen :)


Kom igen nu, svara!



Kom igen nu, mina fina läsare. Svara på frågorna och gör mig glad! Vill så gärna veta vilka ni är som läser min blogg, svara på en fråga, några frågor eller alla :) Ni väljer ju själv vilka ni svarar på, men lämna gärna ett litet svar iaf så blir jag glad! Just nu är det bara 2 stycken som jar svarat och dom svaren är jag ju såklart glad för, men jag vill ha fler svar! Kom igen nu, ALLA mina läsare!


Nu blir det mat och film!

20110908131 (MMS)

Nu blir det mat och film!


Frågor till er läsare!

Här kommer några frågor till mina fina läsare. Skulle bli väldigt glad om ni ville svara på dom! Det är såklart frivilligt men ju fler som svarar desto gladare blir jag :) Jag vill gärna veta vem just DU är som läser min blogg. Svara på dom frågorna ni vill, men lämna gärna ett litet svar så jag får lite bättre koll på mina läsare!

Så kom igen nu ALLA mina fina läsare! Tack på förhand :)


"Hemma på vår gata i stan"



Lucas & Mira badar

Lite bilder från i eftermiddags när Lucas & Mira badade tillsammans :)


Eftermiddag hos mamma & Emma

När jag hade hämtat Lucas på dagis i eftermiddags så gick vi hem till Emma, Sara & Mira :) Lite senare kom mamma & Johan från jobbet också. Lucas spelade memory med pappa, målade, speade keybord med Mira, kollade på film och läste bok med mig & mira :) Så blev vi bjudna på god mat och efterrätt och Johan hjälpte dom att fixa med internet som krånglade och deras träningsmaskin som gått sönder.

Här kommer ett gäng med bilder från eftermiddagen :)


Onsdag

Nu ska jag strax gå och hämta min lilla skrutt från dagis. Lämnade honom förut vid 11 innan dom skulle äta på dagis, så nu har han vart där och lekt med sina kompisar en stund medans mamma har legat hemma i soffan och vilat.. Är ju som sagt fortfarande väldigt förkyld, börjar bli trött på att vara sjuk nu..

Ne nu ska jag gå ut i regnet och hämta min älskling! ♥


Bilder från i måndags när jag hämtade Lucas på dagis ♥

Hemma hos Emma & Mira i måndags

Här kommer några bilder från i måndags när jag & Lucas gick hem till Emma & Mira efter skola & dagis :)


Söndagen

Som vanligt ligger jag lite efter med uppdateringen här på bloggen.. Nu kommer lite uppdatering från söndagen.

På förmiddagen träffade jag tjejen som jag är kontaktperson till, vi gick ut till torp och kollade i affärer, blev även en fika :) Vi var på torp i 3 timmar ungefär och när vi kem hem till henne igen och jag skulle gå till bussen så såg jag på klockan att den precis hade gått och eftersom det var söndag så skulle nästa inte gå försen en timme senare. Så jag gick hem till mormor och morfar som bor där i närheten istället :) Dom höll på att laga mat och frågade om jag också ville ha, så jag ringde Johan och sa att han & Lucas kunde komma ut till mormor och morfar och äta mat.

Så dom kom också dit och det gjorde även min morbror :) Vi åt god mat tillsammans och Lucas lekte på gräsmattan. Blev även lite lek på lekplatsen som ligger 10 meter från huset! Här kommer lite bilder från dagen :)


Fortfarande förkyld...

Blev inte så mycket bloggat igår, hade ingen ork för det.. Jag är fortfarande jätteförkyld.. Så jag är hemma från skolan idag också, har inte tid att vara sjuk nu egentligen men vad ska man göra?! Gårdagen spenderades mest i soffan, på förmiddagen fram till halv 11 så kollade jag & Lucas på film. Vi såg på "Hotell gyllene knorren" den filmen som kom efter förra årets julkalender. Sen vid halv 11 så lämnade jag Lucas på dagis för att han skulle få leka med sina kompisar en stund istället för att ha tråkigt hemma hela dagen när jag är sjuk. När jag kom hem igen så bäddade jag ner mig i soffan och kollade på "Sjunde himlen". Sen hämtade jag Lucas igen vid halv 4, när jag kom till dagis så sprang Lucas runt på golvet i en cirkel tillsammans med en kille till och två tjejer :) Dom sprang runt i fullfart och låtsades ramla, Lucas tyckte att det var jätterkoligt :P

Resten av eftermiddagen vilade jag i soffan, städade lite när Johan kom hem. Eller Johan städade lägenheten och jag hjälpte till lite med att vika tvätt. Sen såg vi på den nya Irene Huss filmen - En man med litet ansikte.


Bilder från i söndags

Ny design

Nytt på bloggen igen. Skrev ju för några dagar sen att jag hade gjort en ny header så nu lägger jag upp den + en ny bakgrund. Så nu åker den blommiga bakgrunden bort för nu är hösten verkligen på G och sommaren är i stort sett slut. Som ni säkert vet så älskar jag lila och det syns ju på designen! Hoppas att ni gillar den nya designen :)


Gamla designen

Förkyld...

Nu är det min tur att vara förkyld, jätteförkyld.. Förra veckan va jag hemma med Lucas för att han var förkyld och nu när han är frisk så har jag blivit förkyld.. Jag har ju egentligen inte tid att vara hemma från skolan mer eftersom jag va hemma med Lucas förra veckan, men jag har ingen ork till någonting. Så jag ska vara hemma och vila idag när jag "bara" har en lektion. Så orkar jag förhoppningsvis gå imorn när jag har 2 lektioner. Lucas ska få gå till dagis en liten stund sen vid halv 11 så att han får leka ute en stund, äta lunch och sova och så hämtar jag honom när han vaknar. Då får han iaf roligare än att sitta här hemma med mig hela dagen.

Ne nu ska jag gå ner och mysa med Lucas som sitter och kollar på bompa en stund innan vi ska cykla till dagis. Hoppas ni får en bra dag!


Ullared

Här kommer bilder på det jag köpte på Ullared igår :)


Träbokstäver, LOVE - 80 kr


Barnspis (julklapp till Lucas) - 229 kr



Jacka + termobyxor till Lucas - 269 kr
Jacka till mig - 399 kr


Tvättmedelshinkar med skopor - 80 kr/st


Hårfärg x2 till mig - 60 kr/st
Libero mjukkräm till Lucas - 20 kr
Cars shampo till Lucas - 25 kr
Dubbeldusch x3 till Johan - 14 kr/st
Nivea deo x2 till Johan - 20 kr/st

Palmolive shower x2 till mig - 20 kr/st
Dove deo till mig - 23 kr
TRESemmé shampo & balsam till mig - 70 kr/st
Topspaket x 3 - 6 kr/st


Två t-shirtar till mig - 50 kr & 119 kr


Ett lila linne till mig - 99 kr
En svart/lila randig tröja till Johan - 129 kr


Två tröjor till Johan - 80 kr & 70 kr


Två t-shirtar till Johan - 70 kr & 80 kr


Jeans till Lucas - 90 kr


Två t-shirtar till Lucas - 50 kr/st


Två tröjor till Lucas - 60 kr/st


Två tjocktröjor till Lucas - 80 kr & 90 kr


Underställ till Lucas, byxor & tröja - 50 kr
Två par fingervantar till Lucas - 15 kr
Raggsockar till Lucas - 17 kr
Dagisvantar - 35 kr
Sockar till mig x3 - 30 kr


Bh - 60 kr
Kollegieblock x5 - 30 kr
Brödpensel - 20 kr


Tågbanor - 249 kr & 149 kr


Verktygsbälte cars - 50 kr
Fingerfärg - 30 kr
Tatueringar - 15 kr


Monopol - 149 kr
Headset - 60 kr

Efter 4 timmar i bil och nästan 9 timmar p...

20110903128 (MMS)

Efter 4 timmar i bil och nästan 9 timmar på ullared så är jag trött och har ont i fötterna. Fick iaf med mig en hel del bra hem, 3800 kr fattigare. Tack Frida, Liza & Jessica för idag! Bilder på vad jag köpt kommer imorn, nu ska jag sova bredvid min prins!


På väg till ullared. Nu är det bara 15 min...

20110903126 (MMS)

På väg till ullared. Nu är det bara 15 minuter kvar :)


Nu åker jag & min syster till Ullared!




Ha en bra lördag!

My ligger gärna brevid Lucas på kudden när...

20110902125 (MMS)

My ligger gärna brevid Lucas på kudden när han sover. Dom är som bästisar, även på dagen. Såå söta! <3 (men om My kommer för nära när Lucas sover så puttar han bestämt bort henne i sömnen :p )


2 september

Tittar in lite snabbt och säger hej innan jag går och lägger mig. Idag har det inte hänt något speciellt alls, låter roligt va? Eftersom Lucas hosta fortfarande är ganska jobbig för honom så bestämde jag att vi skulle vara hemma idag också för att vila och så blir det dagis nästa vecka igen. Så även denna dagen har bestått av mycket film och mys, men idag valde Lucas att se filmen "bilar" tre gånger på rad iställer för Pippi eller Emil :) Förutom att kolla på film och mysa med min lilla skruttunge så har jag gjort en ny header till bloggen. Har inte lagt upp den än för jag ska fixa några små detaljer på bloggen först och sen blir det ny header + bakgrund. Idag har jag däremot uppdaterat presentationen och gjort nya ruriket i menyn.

Har inte så mycket mer att säga idag egentligen. Blev en mysig kväll med pizza, godis & film. Väldigt nyttigt! Vi såg på Maria Wern - Drömmar ur snö. Ne nu ska jag sova, imorn ska jag & Frida åka till Ullared och handla!
Godnatt!


1 September

Den här dagen hade vi nästan lika gärna kunnat hoppat över.. Lucas har fortfarande sin jäkla hosta, den ger aldrig med sig när han fått den.. Han är pigg och leker nu men så fort han springer runt så får han en jättestor hostattack.. Det är väldigt jobbigt för honom så jag vill inte lämna honom på dagis, även om han är frisk bortsett från hostan. På dagis är det ju ännu högre tempo än hemma så han kommer antagligen få ännu fler hostattacker där än här.. Så vi har vart hemma och vilat idag också.

Har blivit mycket film dom senaste dagarna, såklart är det Pippi Långstrump och Emil i Lönneberga som gäller! Dom har gått flera gånger om dagen här hemma denna veckan. Även om det blir lite tjatigt med samma filmer hela tiden så är det ändå skönt att han tycker om att titta på film nu när han är sjuk och behöver vila! Vi har iaf 2 olika pippi filmer och 3 olika Emil filmer så jag blir inte helt tokig här hemma iaf, även om man kan varenda liten replik och sång nu :P Har försökt sätta på Madicken & Barnen i bullerbyn också men dom var inte lika bra enligt Lucas och han ville byta till Pippi efter 10 minuter..

Det har vart väldigt ostadigt väder idag, ena stunden sol och andra stunden regn.. Dessutom har hösten börjat komma på riktigt nu. Var vara 8 grader ute när vi vaknade kl 8 idag, igår var det iaf 16 grader kl 8 på morgonen. Men det känns faktiskt lite skönt att hösten är på väg. Ska bli mysigt att kunna ta på sig en kofta och tända massa ljus! Bara det inte blir för mycket regn. Vi gick iaf ut en liten sväng på eftermiddagen för att få lite luft, Lucas fick sträcka lite på benen och klättra på staketen :) Men när det började regna så gick vi in i affärerna en stund, köpte dock inget..

Blev visst ett långt inlägg det här. Jag som bara hade tänkt lägga upp lite bilder från dagen eftersom jag tänkte att jag ändå inte hade något att skriva om. Men så kan det gå ibland. Nu fick ni lite intressant kvällsläsning, om det är någon som fortfarande är vaken :P

Här kommer iaf lite bilder på Lucas & My när dom lekte tidigare idag. Lucas leker väldigt bra tillsammans med katterna! Han kastar bollar som dom springer efter, ibland springer han runt med presentsnören med katterna på släp & han är i stort sett alltid väldigt snäll mot dom och klappar och gosar med dom. Dom kommer gärna fram till honom när han leker, dom är väldigt nyfikna och vill vara med och leka :)

Idag lekte Lucas med sin radiostyrda bil och My var väldigt intresserad av det!

Hoppas ni har haft en bra dag! Jag har iaf haft en mysig dag med min prins! ♥