En sväng till torp

Fortfarande tråkigt regnväder ute, så idag bestämde vi oss för att åka till torp tillsammans med Melissa & Vincent. Jag började med att möta upp en tjej som skulle köpa lite barnkläder av mig. Sen blev det lunch på Ikea + lite shopping. 

Bästisarna på väg in i Ikea

Lunch, glass & fiskedamm på Ikea. 

Blev lite småsaker köpta på Ikea, bla vingar till barnen. Dom hittade vingarna och sa att dom va en fluga & en fjäril! ♥ Sen blev det även lite shopping på H&M & Lindex. 

Innan vi åkte hem så handlade vi lite mat. Och jag kunde inte låta bli att köpa napphållaren med stjärnor som jag hittade. Jag & Melissa hade gärna kollat lite längre i affärerna på torp, men med tre rastlösa killar varav två sprang runt överallt och verkade ha glömt öronen hemma så kände vi att det var bättre att lämna barnen hemma med papporna en annan dag och åka ut själva istället! 

Nu ikväll så blev det en promenad i mörkret bort till affären. Jag hade glömt att köpa nässpray till Kasper vilket är ett måste just nu för att han ska kunna sova. Lucas invigde nya jackan från Ullared & nya mössan som köptes på H&M idag. 

Tisdagen 29/10



Igår så vaknade barnen redan kl 6. De är så olika när dom vaknar, vissa dagar vaknar dom kl 6 och andra dagar kan dom sova ända till halv 9.. Aja, dom myste iaf en stund inne i Lucas säng innan dom började leka ♥

Lillfisen var fortfarande väldigt snuvig och lite rosslig, dock ingen feber. Men ute regnade det massor, så det blev en innedag till. 
 
Förutom massa lek och film så blev det även ett bad för dom badtokiga killarna!


Höstlov, pyssel & regn - 28/10

I somras hade jag knappt tid till datorn och hamnade långt efter på bloggen.. Och för min skull så ville jag uppdatera om det vi gjort i rätt ordning, älskar att kunna gå tillbaka genom åren och se vad vi gjort i bild & text. Och inte ens nu på hösten har jag haft tid till att blogga varje dag, så dom dagarna jag väl hunnit blogga så har det kommit flera inlägg på en gång. Men nu är jag äntligen ikapp med dagarna här på bloggen, så nu ska jag försöka att inte hamna efter lika mycket igen!

I måndags så började Lucas höstlov. Tyvärr så regnade det hela dagen och Kasper var väldigt snuvig så det blev en dag inne. Men vi hade det mysigt ändå! Blev pyssel, lek & film. 

Efter frukosten drog vi igång med lite julpyssel. Tomtar blev det denna gången. Lucas målade två stycken, en grön & en röd med prickar på båda. Kasper målade en rosa (och ja, barnen valde färger helt själva!) Medans dom målade så klippte jag till och fixade ihop tomteluvorna. När färgen sen hade torkat så hjälptes vi åt med att få på tomteluvor, skägg och näsor. 

Efter pysslet gick vi in i Lucas rum och lekte en stund. Älskar att se hur fint barnen leker tillsammans ♥


På eftermiddagen blev det film och lite mer lek.

Julpyssel - 27/10

I söndags kom mamma/mormor, Emma, Mira & Frida hit och hälsade på. Vi började med lite julpyssel tillsammans. Lucas gjorde en snögubbe-familj. Sen åt vi god mat & efterrätt som mamma fixat. Sen lekte barnen under eftermiddagen innan dom åkte hem igen. 


Julpyssel 

Barnen leker med Frida. Jag fick en fin tröja av mamma & Emma! 

Resa bokad!

För ett tag sen bokade vi en resa till Spanien! Tillsammans med barnens farmor, farfar, Carro, Sebbe & Emil åker vi dit i Juni nästa år. Carina har hyrt ett hus som vi ska bo i, en resa för att fira att barnens farfar fyller 50 år! :) Ska bli riktigt roligt & härligt! Längar så tills vi ska åka, även om jag vill ha vinter & jul först. 

Här är lite bilder från huset och någon strand. 

 

Bio & thaimat - 26/10

I lördags hade jag & Melissa planerat in en dag där dom stora killarna skulle få lite egentid med oss mammor. Så vi hade bokat biobiljetter till filmen "Flygplan" och bestämt att vi skulle äta ute. Lucas var väldigt färväntansfull och glad på morgonen innan vi åkte. Vet inte hur många gånger han frågade "Ska vi åka nu?!".

Lite mys med Lillfisen innan han åkte till farmor & farfar tillsammans med pappa! ♥

Lucas hade tagit fram kläder och klätt på sig direkt när han vaknade så han var klar att åka tidigt :P Jag var inte klar lika tidigt. Men strax före 1 var vi båda klara för att åka, väntade bara på Melissa & Vincent.


Vi började med att åka till bion för att hämta ut biljetterna, två väldigt förväntansfulla killar tittade på dom stora bilderna med flygplan. 

Efter att vi hämtat ut biljetterna åkte vi till Thaiköket och åt mat. Killarna valde dock köttbullar & korv med pommes istället för thaimat. Jag åt av buffén och det var väldigt gott! När vi ätit färdigt så gick vi till Hemmakväll & köpte massa godis och efter det gick vi vidare till bion. Innan vi gick in i salen så köpte vi även popcorn & dricka. Killarna har aldrig vart på bio tidigare så dom hade stooora ögon när vi gick in i salen där reklamen redan hade börjat. Sen satt dom förvånansvärt stilla under filmen, våra killar har ju väldigt mycket myror i benen så vi visste inte riktigt om dom skulle orka sitta still hela filmen. Men det gick bättre än förväntat, Lucas tyckte att det var både roligt och spännande att gå på bio! :)
 
 

Fredagen den 25/10



Denna lilla rackarungen ska alltid stå upp när han äter.. 


Fick besök av Melissa & grabbarna och det blev som vanligt massa lek.

Sen blev det film & tacos på kvällen.
 
 

Torsdagen 24/10


Morgonpromenad i blåsten

Lucas stannade ute en stund när han kommit hem från dagis, medans jag fixade lunch.


Gick över till Melissa & grabbarna en stund, barnen lekte och så blev de fika. 
 
Målar i väntan på maten och två trötta killar ♥

Onsdagen 23/10

I onsdags åkte jag & barnen till Uddevalla, behövde fylla på i kyl & frys. Men det blev inte bara handling.

Vi började med lunch på Ikea tillsammans med mamma, Sara, Emma & Mira.

Sen blev det även lite småshopping när vi ändå var där.

Efter Ikea så åkte Lucas med mormor hem och så handlade jag & lillfisen. Kasper valde nappar själv! Blev bjudna på mat hemma hos mamma innan vi åkte hem igen. 

Morgonmys före jobbet - 22/10


 

Min fina lilla kille! ♥ - 21/10

 
 

21/9 - 10 månader ♥

 

Min fina stora kille! ♥ - 21/10



 

Måndagen 21/10


Efter hämtning på dagis där dom haft fotografering så åt vi lunch hemma och sen åkte vi hem till Cristina & Vincent och hälsade på :)

På eftermiddagen var det fotbollslek igen, 3 gången. Denna gången följde Vincent också med. 
 
Lillfisen ♥

Söndagen den 20/10


Efter frukosten så gick jag & killarna ut på tips promenad i regnet.


Efter promenaden blev de massa lek hemma.

Melissa & Linus kom också över och så beställde vi pizza tillsammans. Sen blev de ännu mer lek för killarna.

Lördag 19/10

 

Johan var iväg hela lördagen och jag skulle jobba så mamma, Emma & Mira kom hit på morgonen för att vara med barnen under dagen. En bild på Lucas & Mira vid frukosten. Och min goda lunch på jobbet.

Barnen hemma på kvällen när jag slutat. 

Skogen - 18/10

Under dagen den 18 oktober var barnen hos farfar tillsammans med pappa. Dom gick ut i skogen och grillade korv. Här är lite bilder från det. 

 

Morgonen 18/10

 
 

Fredagen den 18/10

Jag jobbade torsdagen & fredagen den 17-18 oktober. Efter jobbet på fredagen så åkte jag hem till Carro & Sebbe där Johan & barnen redan var. Så blev vi njudna på pizza och efterrätt, barnen lekte och kollade på film :) Senare på kvällen åkte jag & barnen hem och Johan stannade kvar i Ed för han skulle iväg dagen efter. 



 

Två filmer på lillfisen 16 & 18/10






Lekplatsen i skogen - 15/10

Fortsätter med bilder från tisdagen den 15 oktober. Efter lunchen så åkte jag & barnen till lekplatsen i skogen och lekte några timmar. Först blev det lite lek på lekplatsen, sen fikade vi lite och efter det så gick vi ner till vattnet som ligger vid lekplatsen. Barnen har inte vart så intresserade av det när vi vart där tidigare, men idag var det väldigt spännande och roligt! 


 






Två trötta killar på kvällen ♥

Bada - 15/10

Som jag skrev i förra inlägget så fick killarna bada efter målningen eftersom dom blev ganska kladdiga. Men dom har ju aldrig något emot att bada! :)


Badkillarna!

Mys i soffan i väntan på lunch ♥

Måla - 15/10

På förmiddagen tisdagen den 15 oktober så tog vi fram papper och färg och målade. Vi började med fingerfärg på papper och sen tog vi fram annan färg och målade med pensel på trähästar. Lucas satt väldigt koncentrerat och målade hela sin häst. Kasper målade lite med penseln på sin häst, sen körde han mer att måla med penseln på händerna och sen ta i hästen så att den fick färg. Blev två fina hästar och två kladdiga killar som fick hoppa i badet! 

 

Fotbollslek - 14/10

 
Några mobilbilder från fotbollen på måndag eftermiddag 14 oktober

En söndag ute - 13/10


På förmiddagen vid 11 gick jag & killarna ut till lekplatsen. 


Sen gick vi in och myste lite & åt lunch. 


På eftermiddagen åkte vi till lekplatsen i skogen och lekte några timmar innan vi åkte hem och lagade mat. 

Marknaden i Ed - 12/10



På väg till marknaden i Ed tillsammans med Johan, Melissa & barnen.
 

Kasper fick en ballong och Lucas & Linus åkte tåg.

Vi åt hamburgare & marknadsgodis
Sötisarna!
Efter marknaden blev det tacokväll hemma

Fredagen den 11/10

 
Jag & barnen åkte till Uddevalla på förmiddagen. Jag hade en tid hos tandläkaren så vi mötte upp mormor/gammelmormor & morfar/gammelmorfar på museet och så stannade barnen kvar där med dom medans jag gick till tandläkaren. Gick bra, inga hål. 


När jag kom tillbaka till museet så fikade vi. Kasper hade somnat i bilen ner och fortsatte att sova i vagnen medans jag var hos tandläkaren och även efter de, så han vaknade precis när vi fikat klart. Efter fikan lekte barnen lite till i lekrummet på museet. 

Sen åkte vi ut till torp och kollade runt lite och åt lunch. Lucas var nöjd när han fick betala sitt eget lördagsgodis när vi handlade mat. Efter det åkte vi hem till mormor & morfar en stund. 
 
På kvällen hämtade jag ut ett stort paket från Panduro.

10/10


Busungarna
 

Fick hem bilderna från Kaspers halvårsfotografering och familjebilden. Så nu sitter Kaspers halvårsfoton under Lucas halvårsfoton! ♥

 

Onsdagen 9/10



En lugn morgon/förmiddag hemma tillsammans med killarna ♥

När det blev dags för lunch hade jag ingen ork att laga nåt så vi åkte iväg och köpte pizza och så åkte vi hem till Melissa & Linus och åt tillsammans med dom. Sen lekte barnen en stund innan vi gick hem igen. 
 
Blev ett bad för killarna ♥
På kvällen handlade vi hem massa gott till kvällsmat

Läsa saga ♥

Måndagen 7/10


Mina fina ♥

Det regnade ute så jag & barnen åkte till torp tillsammans med mormor/gammelmormor. Köpte lite grejer & fikade. Killarna kollade länge inne på leksaksaffären. 
 
Sen åkte vi hem till mormor & morfar. Där vi lekte & åt god mat. 

Lucas började på fotbollslek. Han valde tröja, shorts, sockar och gympapåse själv på torp! Skorna köpte jag av en tjej på fb. 
 
Mellan 17-18 så var vi på fotbollslek. Lucas var lite nervörs och försiktig men han var med och försökte!

6/10



Frukostmys före jobbet


Mys med mina killar efter jobbet, hemma hos svärföräldrarna där dom vart under dagen.

Lucas spelar Mulle Meck med farfar. Efter maten åkte jag & barnen hem och så blev det ett avsnitt av Bron på kvällen. 

Lördagen 5/10



Lämnade mina killar hemma och åkte till jobbet..

När jag kom hem från jobbet igen så var mamma, Emma, Mira, Sara & hennes pojkvän på besök. Johan hade lagat mat som vi åt och sen även efterrätt. Barnen lekte under dagen & kvällen. 

Jobbdagar för mig - 3&4/10

Torsdagen
Mina små älsklingar myser i soffan efter jag kommit hem från jobbet ♥



Fredagen
Mina fina killar innan jag åkte till jobbet

 Underbart att komma hem efter jobbet till ett nystädat hus och tacos på bordet. Min älskling är bäst! ♡
 
 Godnatt! 

2 Oktober




Barnen sov länge ♥
 
Lucas tjatade om pannkakor hela förmiddagen så de fick bli de till lunch

Vi åkte till lekplatsen i skogen tillsammans med Vincent, Linus och deras mormor

Ny design

Kände att det var dags att fixa lite nytt här inne, tyckte inte att det passade med gult längre och bilderna i headern va lite väl somriga. Nu är det ju faktiskt höst, så jag slände ihop en ny design lite snabbt nu på kvällen. Tänkte testa blått denna gången, har inte haft de så många gånger, om ja ens haft de någon gång?! Så nu har jag bytt header, bakgrund & lite grejer i menyn. Hoppas ni gillar det?! :)

Gamla designen
 
 
 

1 Oktober




Barnen sov ända till 8.20 idag vilket är ovanligt för mina morgonpigga busar. Men det var väldigt skönt då Kasper somnade för tidigt igår kväll (19.30) och sen vaknade vid 23 och tyckte att vi skulle vara vakna till strax efter 1 på natten. Sen vaknade han även för välling 05.45 så det var väldigt skönt att få sova en stund till idag! ♡


Storebror pärlar och lillebror vill vara med




Jag & killarna tog en tur till Överby, började med lunch på Max.


Sen gick vi vidare till skopunkten för att köpa skor, vilket inte var det lättaste... Lucas ville inte alls prova några skor, vilket är nödvändigt då han är så kräsen när de gäller skor. Det är verkligen inte bara att ta några och mäta skor & fötter, för det är kanske 1 par av 10 som Lucas går med på att använda.. Dessutom fick Kasper för sig att han inte alls skulle sitta i vagnen, och nere på golvet kunde han inte vara för då hade ALLA skor legar nere på golvet istället för uppe på hyllorna.. Så jag fick försöka få Lucas att gå med på att testa några olika skor, hjälpa honom att få på dom samtidigt som jag hade en missnöjd kille på ena armen. Inte det lättaste... Men tillslut hade vi iaf hittat ett par höstskor & ett par vinterkängor som dög åt Lucas. Sen lyckades även jag på något sätt få med mig ett par gummistövlar & ett par höstskor till mig, efter det gick barnen till och med på att låta mig prova byxor på H&M så köpte ett par byxor till mig. 


Innan vi åkte hem behövde vi storhandla, så med lillfisen på ena armen, kundvagnen i andra handen, ett öga på Lucas som var överallt och andra ögat på matlistan så lyckades vi få med oss det vi behövde + lite till. Men mitt i stressen så fick jag med mig blöjor i strl 7 istället för 5, suck... Jaja hem kom vi iaf med både skor, kläder och mat.

 Här är det vi köpte, förutom maten då. Tröjorna och mössorna till barnen köpte jag på Ica. 

Sista september



Morgonpromenad på lite drygt 3 km, usch vad kallt de va den morgonen.. Så jag & lillfisen gick hem och myste!

Torkskåpet kom äntligen på plats dagen före. Jag försökte städa, lillfisen stökade ner.. 

Jag & barnen åkte till lekplatsen i skogen tillsammans med Vincent, Linus & deras mormor :)

Söndagen den 29 September


Det regnade hela förmiddagen så det blev mys inne och killarna lekte med bilar.

Sen kom Vincent över och killarna lekte en stund. 

Lite senare gjorde vi risgrynsgröt till lunch, båda barnen gillade det.



På eftermiddagen blev det fint väder så jag & barnen gick till lekplatsen en stund. 

När vi kom hem igen så sprang Lucas och hämtade Vincent, så lekte dom ute en stund före middagen.

Kvällen 28/9


Efter vi vart på namngivningen så åkte vi förbi Karlsson och handlade lite olika grejer. Lucas hittade 8 små bilar från cars som han och Kasper fick tillsammans. Så när vi kom hem så lekte killarna med sina bilar. Medans jag & Johan rensade i förrådet. 


Jag har rensat i förrådet flera gånger sen vi flyttade in i huset, men de lyckas alltid på stökigt & rörigt efter ett tag... Denna gången var det riktigt rörigt överallt, slängde en hel del.. 
 
Blev iaf lite bättre efter, går att gå in och hitta saker igen. På sista bilden här, där de va en "skohög" innan, har vi nu satt in ett torkskåp så att vi äntligen kan torka alla blöta ytterkläder på ett bra sätt.

Mys med min lilla älskling som fortfarande har feber av dom dumma tänderna.. På kvällen var det 39,4.. 

Namngivning för Vincent - 28/9

Lördagen den 28 september var vi bjudna på Namngivningscermoni för Cristina & Robins son Vincent. Var väldigt fint! Låter bilderna tala för sig själva. 

Tavlan som Robin håller i på näst sista bilden har jag gjort, den fick Vincent i precent av oss. 
 

Fredagen den 27/9





Lillfisen ville tydligen ut i kylan tillsammans med katten tidigt på morgonrn

Tänderna bråkade med lillfisen och han fick feber, 38,1.. 
 

Vincent kom över och Lekte med Lucas, lillfisen var också med en stund. 


Tog en promenad till affären tillsammans med Melissa och barnen

Lucas gick med Vincent hem efter handlingen så jag & lillfisen myste hemma. Sen på kvällen blev det bakpotatis med räkröra. 




26 September




Svårt att städa när lillfisen är vaken.. Man får vara snabb om man ska tömma diskmaskinen innan han kryper in i den... Och när man går runt i huset och plockar undan så får man lyfta ner busen från soffan hela tiden eller plocka upp grejerna två gånger om Kasper följer efter och plockar ut igen.. När man dammsuger så har man en rackarunge som kryper antingen framför eller bakom dammsugaren hela tiden, så de tar en stund att städa.. 

Efter städningen gick vi ut tillsammans med Melissa, hennes mamma och barnen. 

Gick till "Systrarna skort och korn" och kollade lite

Sen gick vi hem, åt lunch och så ringde mormor & morfara och frågade om dom fick komma på besök, dom hade med sig fika och lekte med barnen. 

När mormor & morfar åkt hem igen så gick vi över till Melissa en stund. Barnen lekte. 

25 September




Efter dagislämningen så somnade Kasper i vagnen och jag tog en promenad, släpade runt vagnen på både asfalt, grusväg & i skogen var även en del uppförsbackar. Efter ca 5 km vaknade Kasper och satt & pratade i vagnen den sista kilometern. När vi kom hem igen så lekte vi en stund ute på altanen innan de blev en dusch för mig och sen hämtning av storebror. 

Lunch med mina fina ♥

Bad!

24/9

Två bilder på lillfisen efter jag kom hem från jobbet ♥

 

Vattenpalatset 23/9

Varannan måndag är ju både jag & Johan föräldralediga, så 23 september åkte vi till vattenpalatset tillsammans med Lina, Olof & barnen :) Vi hade bara kollat vilken tid dom stängde, så när vi kom dit strax efter halv 2 så fick vi vänta utanför en liten stund för dom öppnade visst inte förren 2 på måndagar. Konstig tid att öppna tycker jag.. Men när vi sen kom in så hade vi roligt allihop :) Kasper & Devin var helt vilda i vattnet, dom kröp omkring och klättrade överallt och hamnade under vattnet med huvudet flera gånger men ingen av dom brydde sig om de, tokungar! Jag tror att även Lucas & Ellie hade väldigt skoj där :) Efter en stund gick vi upp och åt lite lunch av pannkakorna som vi hade med oss och även lite fika. Sen blev det lite mer bad innan vi åkte därifrån.

Vi bestämde att vi skulle köpa med oss thaimat hem och äta tillsammans, men när vi kom till thairestaurangen i Färgelanda så var de tydligen stängt på måndagar.. Så vi köpte med oss pizza istället och åkte hem till Lina & Olof och åt. Efter maten lekte barnen en stund och Johan & Olof gick ut en sväng för att kolla något med bilen. Sen åkte vi hem och la två trötta barn. 

Här kommer en bildbomb från dagen



 

Lucas foton

La nyss in bilderna från vattenkameran på datorn, från när vi var på vattenpalatset sist. Men jag hittade inte bara dom bilderna utan även massa kort som Lucas tagit. Han gillar att låna kameran och ta kort på olika saker, mest var det bilder på olika leksaker + suddiga bilder på Iza. Men så fanns även dessa bilder på mig, Kasper och en bild som han tagit på sig själv! ♥

 

Morgonen den 23 September

Morgonmys med mina små älsklingar! ♥ Så härligt efter en jobbhelg att kunna ta det lungt på morgonen tillsammans med barnen och mysa & leka ♥

 
 

22 September


Lillfisen klättrar överallt.. 


Ett par bilder och en film från morgonen hemma hos barnens farmor & farfar där vi sovit under natten.

 
Jag åkte iväg och jobbade och Johan & barnen åkte till barnens mormor, bonusmormor & mostrar och hälsade på. Här är några bilder från när dom var på Skeppsviken och flög med drakar.  

21 September


Lucas & pappa spelar bilspel på ps3, Kasper vill också vara med och försöker ta en kontroll av pappa!

Får man inte vara med och spela rally så kan man ju alltid röja på storebrors stökiga rum..

Jobbdag för mig..

Åkte hem till svärföräldrarna där mina små prinsar har varit under dagen med pappa ♡

Vi sov över där. Mina älsklingar sover gott 

21/9 - 10 månader ♥


 

20 September

 
Fredagen den 20/9 var det jobb för mig igen. 

Killarna var hemma med pappa och dom hade besök under dagen av Lina, Ellie & Devin. 


På kvällen när jag äntligen slutade så åkte jag hem snabbt och duschade & bytte kläder. Sen åkte jag vidare till Lina & Olof där Johan & barnen redan var. Barnen lekte tillsammans, vildarna!


Vi blev bjudna på god mat och lite senare på kvällen fick vi äpplepaj!

Klockan blev rätt mycket och barnen hamnade i soffan framför en film med lite chokladpudding istället för paj. 

Alla barnen var väldigt trötta efter all lek och tillslut runt 23 deckade båda mina killar och efter en stund åkte vi hem. Tack för en trevlig dag/kväll! :) 

19/9


Lillfisen på morgonen ♥


Jobbdag för mig.. Men de va rätt okej att jobba när de ändå spöregnade där ute, men saknade mina killar ♥

Hemma hos mina älsklingar på kvällen ♥

18 September

 
Kasper vaknade 5.45 och var gnällig hela morgonen. Så efter att vi lämnat Lucas på dagis så gick vi hem och myste. Kasper somnade i mitt knä efter en stund så då kollade jag på en väldigt rolig film, Studentfesten.

I väntan på lunchen så spelade Lucas sims och gjorde en egen familj


Lillfisen inne och leker

Dom stora killarna ute och leker med vatten & lera (fick spola av killarna/regnkläderna med vattenslangen när dom var klara ute, små skitgrisar!)
 
Lite lek inne




16-17 september


16/9
Morgonpromenad efter dagislämingen. Blev bara 3 km i regnet med grinig bebis.

Killarna leker ute

 17/8
Blev bara en liten kort morgonpromenad pga hemskt skoskav.. 






Bröderna leker
 


På kvällen lärde sig lillfisen att klättra upp i soffan helt själv. Han var VÄLDIGT nöjd när han kom upp själv flera gånger! 

15 September

Fortsätter på helgen då vi passade Mira. 

Jag gick upp med barnen på morgonen medans Frida sov en stund till.  

Efter vi ätit frukost och gjort oss iordning så packade vi in oss i bilen och åkte till torp. Gick runt och kollade i olika affärer, längst va vi i leksaksaffären och kollade. 

Mötte upp en tjej som jag köpte kläder av till Lucas. 5 tröjor, 2 par mjukisbyxor och ett par jeans. 25 kr/st för allt.


Sen åkte vi hem till mormor/gammelmormor & morfar/gammelmorfar där barnen lekte en stund.


Så blev vi bjudna på god mat och glass till efterrätt









På eftermiddagen när mamma & Emma kommit hem igen så blev det ett bad för barnen och så åt vi mat tillsammans innan jag & barnen åkte hem igen. 

Bildbomb från 14 September

Jag & barnen åkte hem till mamma/mormor & Emma. Vi skulle passa Mira medans mamma & Emma var iväg över helgen. Så här kommer lite bilder från lördagen. 

Piraterna Mira & Lucas ♥

Efter vi ätit lite lunch så myste vi framför en film med lördagsgodis

På eftermiddagen vid 4 åkte jag & barnen till tågstationen och hämtade lillasyster/storasyster/moster Frida som kom med tåget från Borås. 

Vi åkte upp till Emaus och var där nån timme och lekte. Var riktigt härligt, fortfarande varmt ute trots att det var senare på eftermiddagen. 
När vi kom tillbaka till lägenheten igen så kom mormor/gammelmormor & morfar/gammelmorfar med pizzor som vi åt tillsammans. Även Sara & hennes pojkvän Johan var med då. (om ni undrar varför vi sitter i vardagsrummet med köksbordet så är de för att köket är under renovering). Efter pizzan blev det lite lördagsgodis och film innan läggdags för barnen. När mormor & morfar åkt hem och barnen somnat så kollade jag & Frida på några avsnitt av "vänner".

Frida sov inne hos Mira och jag & barnen sov i dubbelsängen. Mina små älsklingar myser i sömnen ♥

Morgonen den 14 September

 
Mina fina prinsar ♥