Tisdag

Nu har jag och Lucas duschat och gjort oss iordning :) Så nu ligger Lucas och sover och jag ska äta lite lunch. Om en timme ska vi till öppna förskolan, men just nu regnar det.. Hoppas att det slutar innan vi ska gå.

Igår så va Johan hemma med oss :) Åkte till kära barn, där Lucas fick presentkort i doppresent. Köpte en varm och go åkpåse, han håller på att växa ur insatsen i vagnen. Sen åkte vi ut och kollade lite på ett hus som vi har kollat på tillsammans med mamma och Emma. Kollade bara på utsidan, men förhoppningsvis ska vi dit och kolla på hela huset i helgen. Än så länge pratar vi bara lite för skoj skull, sen skulle det ju såklart vara väldigt skoj om vi kunde köpa hus! Men det beror ju på hur inkomsterna ser ut och såklart hur huset ser ut inne oxå. Det låg väldigt fint och själva huset var fint, behöver dock målas om. Men det är ju inte det enda man kan kolla på.
Efter det åkte vi till torp en sväng, bytte lite kläder som Lucas hade fått i doppresent, det va fel storlek på dom. Passade på att handla lite mat innan vi åkte till Lucas gammelmormor och fikade lite :) Lite senare åkte vi till Lucas mormor där vi blev bjudna på god mat, rena lyxen med både fika och mat! :)


Nej nu ska jag äta lite, tänkte lägga upp lite bilder från dopet sen när vi kommer hem igen.

Ha en bra dag!

Kommentarer
Postat av: Lina

Va mysigt att titta på hus :)

2009-10-22 @ 07:13:10
URL: http://www.adperpetuum.tk

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback