Söndag

Har inte skrivit så mycket på ett tag. Nu är iaf alla friska igen!
I helgen har vi vart hos Lucas farmor & farfar :) Har ätit god mat, busat med Lucas, sett på film och bara tagit det lugnt och haft trevligt! Innan vi åkte hem idag så tog vi en sväng på torp, fikade med mamma & Emma :) Och så provade jag ett par "Boyfriends" jeans på gina tricot, dom var ganska snygga faktiskt. Men innan jag köper dom (om jag ska köpa) så tänkte jag se om jag kunde hitta "Boyfriens" jeansen på hm och prova dom oxå. Hittade inte dom idag...


Nu ska jag se på någon film, Lucas sover redan och Johan sitter vid datan så jag får se om han vill lämna den och göra mig sällskap.



Lite bilder på en söt busunge!











Vill ha!!!

Jag vill till torp!! Nu när vi har legat hemma ett tag pga att vi har vart sjuka så har jag haft massa tid till att kolla på massa snygga kläder på olika hemsidor som jag vill ha!!! Allt kan jag ju såklart inte köpa, men något av det jag tittat på kanske jag har möjlighet att köpa. Har ju lite presentkort kvar som jag fick i julklapp :)















Här är iaf lite fina vår/sommar kläder som jag skulle vilja ha! :)

Slumdog millionaire

Inatt blev Johan sjuk, han har samma skit som jag hade. Så han har vart hemma idag, stackarn! Strax efter 10 bäddade jag ner Lucas i vagnen och gick ner till hemmakväll och hyrde tre filmer. Efter det gick jag till willy´s för att handla lite blåbärssoppa, cocacola, blöjor och barnmat.

Under dagen har Johan sovit/vilat och jag & Lucas har busat. Jag har även hunnit ta hand om disken, tömma kattlådan och gått ut med soporna.
Nu ikväll har jag & Johan sett en av filmerna som jag hyrde, "Slumdog millionaire".
Jag tyckte att den var riktigt bra!!









Nu sover Lucas, han somnade i sin säng kl 8, och Johan ligger i badet.
Blir nog en lugn dag imorn oxå.

Kärlek!











Jag tävlar!



" Jag är med och tävlar på Fata's blogg i sammarbete med Önskefoto.se.
Klicka här och var med du också!"


Måndag

Måndag igen, dagarna bara försvinner och Lucas växer och växer! Han springer runt i sin gå-stol och öppnar lådor och drar ut saker från bokhyllorna, busunge!
Idag blir det en lugn dag, johan jobbar och jag och Lucas är hemma och busar och myser. Är inte sjuk längre, men jag är fortfarande lite trött så jag orkade inte hitta på något speciellt idag. Ikväll ska vi iaf till mamma & Emma, Johan ska hjälpa dom med deras nya diskmaskin och så ska vi äta där :)

Hoppas jag inte är lika trött imorn iaf, för vid 11 ska vi till bvc för läkarkontroll. Och sen vid 5 ska vi till fotografen för att välja vilka kort vi vill ha på Lucas, kommer säkert inte kunna välja. Men vi får "bara" 4 gratis och det är tyvärr väldigt dyrt att köpa fler, hade velat köpa flera stycken att ha på väggen! Men 4 stycken får vi iaf :) så får vi väl se om vi kanske kan köpa något mer.


Nu sover Lucas så jag tänkte äta lite och se på tv en stund tills han vaknar.


Lägger in en bild på en tavla som jag har gjort till Lucas. Blev klar med den i torsdags. Blev ganska nöjd faktiskt :)





Bilder

Lite bilder som jag inte har hunnit lägga upp på bloggen.




Förra söndagen (17/1) åkte jag och Lucas hem till hans morfar och mostrar. Johan åkte till Ed för att gå på bio. Jag skulle hjälpa Frida med hennes bloggdesign, blev även bjuden på god mat :) Vid 5 gick jag, Lucas & Sara hem till mamma & Emma. Och vid 11 kom Johan och hämtade mig & Lucas.





Världens sötaste! Lucas tycker det är skoj att bada ♥

Lördag

Idag mår jag bättre, är fortfarande trött men det är väl kanske inte så konstigt. Men jag mår inte illa längre och jag har ätit ganska mycket filmjölk och nyponsoppa idag. Tänkte äta något mer nu ikväll, någonting som är lätt för magen men ändå lite mer mat än bara filmjölk.

Idag har vi vart hemma och bara tagit det lugnt, sett lite på tv och busat med Lucas (jag orkar inte busa så mycket än, men Johan och Lucas har busat). Nu har jag & Lucas iaf precis badat i vårat nya badkar (eller nya och nya vi tog ner det från vinden) :) Det var mysigt, det var riktigt skönt att få tvätta sig lite efter att ha legat och frusit och svettats om vartannat sen natten mellan torsdag-fredag. Och Lucas tyckte att det var skoj att bada, han lekte med sina badleksaker :) (Ska bara säga att jag duschade och tvättade mig först själv innan jag spolade upp badvatten till mig och Lucas, så ni inte tror att Lucas behövde sitta i äckligt smutsigt vatten)


Nu sover Lucas så jag ska se om jag kan äta något. Ikväll ska jag & Johan se 2012 :) Hoppas det är bra!

Sjuk :(

Inget trevligt inlägg...


Igår kväll vid 8 så blev jag helt plötsligt illamående och yr, trodde att det berodde på att vi inte hade ätit någon mat. Så Johan lagade mat och jag mådde sämre och sämre, tvingade i mig lite lax och potatis i hopp om att jag skulle må bättre efter att ha ätit. Men det blev snarare värre och värre så vid halv 10 gick jag och la mig, kunde inte somna eftersom det kändes som om magen drog ihop sig och så frös jag så att jag skakade. Vid 10 kom Johan och la sig och efter en halvtimme så somnade jag, fick dock inte sova så länge för klockan 23,57 så vaknade jag av att jag var jättevarm, svettades och mådde jätteilla, satte mig upp och kastade mig över hinken som jag hade bredvid sängen för att spy.. Gick till toan för att hälla ut skiten och när jag la mig i sängen igen mådde jag bättre, tänkte att det kanske bara var det som behövde ut. Lucas vaknade och ville äta och när jag satte mig upp igen så blev jag yr igen.. Somnade om efter en stund och vaknade vid 2 igen för att behöva kasta mig över hinken.. När jag somnade så frös jag så att jag skakade och nör jag vaknade så var jag varm och svettades.. Vaknade igen vid 4 för att spy igen och efter det gick jag på toa och drack lite vatten. Efter det kunde jag inte somna, låg vaken i en timme typ fast det kändes som om det hade gått 3 timmar. Vid 6 vaknade Lucas för att äta igen och det var ganska jobbigt att sitta upp.. Men sen somnade han mellan oss och vi sov till 9 typ.


Johan tog ledigt idag så att jag ska få vila medans han tar hand om Lucas ♥ Han åkte även och handladelite filmjölk och nyponsoppa som jag ska försöka få i mig, nu sitter vi och ser på film som han hyrde och jag har ätit lite fil. Mår inge lika illa längre, men jag är helt slut och öm i kroppen..

Om man hade pengar

Har gjort ännu en ny kategori, Om man hade pengar. Vi har ju pengar så att vi klarar oss, men det är ju inte alltid man kan köpa en tröja bara för att den är snygg. Behöver man något så får man ju köpa det, men det går ju inte att köpa allt snyggt man ser. Men titta och önska sig får man ju alltid! Så i den här kategorin kommer jag lägga upp saker som jag hittar som jag skulle vilja ha :) Säg gärna vad ni tycker om mina nya kategorier!








Båda topparna kommer från GINA TRICOT och kostar 99 kr/st

Fina kläder till pojkar

Vill ha till Lucas!






Tröja från NAME IT
119,95 kr







Byxor från NAME IT
179,95




Fint till barn

Har en ny kategori på bloggen, Fint till barn. Tänkte lägga upp fina saker till barn lite då och då om jag hittar något fint, en del saker är sånt som jag skulle vilja ha till Lucas och så kanske ni får lite tips av det jag lägger upp :)


Här är lite fina saker till flickor!





Klänning från NAME IT
129,95








NAME IT
79,95

Lucas






Idag blir Lucas 6 månader! ♥ Det har gått hur fort som helst, det var ju inte länge sen han låg i mitt knä och bara myste hela dagarna. Nu springer han runt i sin gå-stol och river ner allt han ser. Min älskade busunge! ♥

Kärlek












Finaste!






.



Lucas tycker det är jättegott med frukt! Äpple, banan och clementin är mumsigt :)

Bloggdesign

Håller på att fixa med ny bloggdesign, så innan jag är klar så kan det se lite konstigt ut. Men nu har jag iaf lagt in en ny header.



Har även bytt färg på bakgrund i menyn och färgen på texten i menyn. Bakgrundsfärgen på bloggen är oxå ändrad och bakgrunden till rubrikerna har samma röda färg.

Nu håller jag på med lite små ändringar i hela bloggen, eller försöker iaf. Lär mig ju nya saker hela tiden. Men ha tålamod så hoppas jag att jag blir klar snart! :)

Snabba cash

Idag har jag och Johan vart på bio, Snabba cash. Hade ganska höga förväntnigar på den, vet inte om den levde upp till dom riktigt. Klart att den var bra, men inte så bra som jag hade hoppats på. Den var klart sevärd (!) men det finns bättre filmer. Men det var mysigt att gå på bio, ha en liten stund med Johan själv medans Lucas var hos sin mormor & bonusmormor :) Det är skönt att han trivs så bra hos dom, för då vet man att han har det bra medans man är borta en stund. (Även om man saknar honom!!)








Nu ska jag gå och lägga mig, mina älsklingar sover redan.
Godnatt!

13 januari 2010

Snabb uppdatering. Orkar inte skriva så mycket just nu. Sätter mig vid datan bara för att jag inte har något att göra för tillfället, men jag har ingen lust att göra nåt på datan heller egentligen.


Idag har jag och Lucas vart hemma och myst och busat, precis som resten av dagarna som gått denna veckan. Ibland behöver man lugna dagar oxå! Idag har jag & Johan vart tillsammans i 2 år & 9 månader ♥ Vi lagade god mat tillsammans och sen myste vi framför Ghost Whisperer med lite choklad!



Har även börjat lite på en ny design till bloggen, är inte klar än. Men tänkte lägga in en bild på headern som jag håller på med, ni får gärna säga vad ni tycker!!



(Klicka på bilden för att se den större!)





.

Här kommer en liten söt film från igår när jag & Lucas busade emd nallen :)



Mysdag hemma!

Idag har jag och Lucas vart hemma hela dagen. Har busat och myst massor! ♥ Vi har byggt massa torn av både mjuka klossar och "burktorn", eller jag har byggt och Lucas har rasat :P Lucas har sprungit runt i gåstolen och dragit ner massa saker från bordet, busungen! Sen har vi busat med nallen och läst böcker.
Har även hunnit med att mysa i soffan och medans Lucas sov så såg jag lite på One tree hill. Har blivit förkyld =/ Så det var skönt att vara hemma och ta det lugnt.

På kvällen åkte vi och storhandlade, skulle egentligen gått på kurs på öppna förskolan men eftersom b¨de jag och Johan har blivit förkylda så ville vi inte gå dit och smitta ner någon.









Världens sötaste busunge ♥

Julklappsleken!

På söndagen åkte vi hem till mormor & morfar vid 1. Där var även Lisa, Elin, Martin, Agneta, Peter och andreas. Vi skulle ha paketleken! :) Alla hade köpt två paket var för ca 20 kr styck. Det var roligt! Jag fick 6 fina glar och två fina plastskålar :)











Sötfis




Lucas busar hemma hos sin mormor på söndag morgon :) Trollunge ♥

Lördag

På lördagen skulle jag egentligen gått på mykidoo träff hemma hos Melissa, men Lucas var grinig och gnällig på förmiddagen så jag kände att det var bäst för honom att vara hemma och ta det lugnt, och så hade jag ingen möjlighet att ta mig dit om jag inte gick och det var 18 minus ute och det var en bra bit (från göteborgsvägen till typ norrskolan).

Gick iaf ner en sväng på stan med Frida lite senare på dagen medans Lucas var hos sin mormor. Skulle testa ett par jenas på vero moda, men det fanns inte i min storlek :(


På kvällen badade jag & Lucas i mammas badkar :) Efter det somnade Lucas och vi såg på två filmer. Johan var kvar i Ed så vi sov hemma hos mamma igen :) Men jag sov väldigt dåligt, drömde massa konstigt och sen vid 4 på morgonen så ville inte Lucas ligga i sin säng längre så då la jag honom innanför mig i soffan. Den är inte så bred så jag låg på sidan och blev väldigt stel.




Lucas läser med moster Sara :)



Busunge i badet :)



Mys ♥

Ikea

Åkte ju till Ikea i fredags, vi kom dit vid 2 och började med att äta mat. Blev kvar i restaurangen i över en timme, efter det gick vi runt och kollade :) Köpte lite hörnskydd så att Lucas inte skadar sig och kontaktskydd så att han inte petar i kontakterna. Lite glas fick jag med mig hem oxå plus lite saker till paketleken. Dessutom fick Lucas en låda på hjul och en nätkorg till sina leksaker av sin mormor & bonusmormor. Och sängkläder till spjälsängen av gammelmormor & gammelmorfar :)


Johan åkte till Ed på kvällen så jag och Lucas åkte med hem till mamma & Emma för att sova där. Åt tacos och massa godis och så såg vi på tv. Lucas sov i sin nya resesäng som han har fått av min farmor :) (Ska ha med den till Italien) och jag sov i soffan.



Bilder från Ikea

Bad!

Innan vi åkte till Ikea i fredags så badade Lucas. Han tycker att det är riktigt roligt!














Världens sötaste ♥

Jag tävlar hos Anna!


Jag är med och tävlar om ett presentkort
hos Ljuva Ting, värde 500 kr! Besök ANNASARA.NET
och var med och tävla du med!

Fredag

Idag ska jag & Lucas till ikea tillsammans med mamma, Emma, Frida, Sara, mormor & morfar :) Vid halv 1 ska vi åka. Vi skulle behöva lite förvaringslådor till lägenheten, får väl se om jag hittar något bra som inte är för dyrt! Har inte överdrivet mycket pengar kvar. Men jag måste iaf köpa någon liten sak till julklappsleken som vi ska ha hemma hos mormor & morfar på söndag.

Nu ser Lucas på Nicke nyfiken, så jag tänkte gå och göra mig iordning lite snabbt. Efter det tänkte jag se om Lucas hinner bada lite innan han ska äta gröt.
Idag fick jag en riktig lyxstart, vid 9 gick jag upp och då sov Lucas fortfarande så då fick jag äta frukost och läsa lite bloggar i lugn och ro! Jätteskönt :) Men det fortsatte inte lika bra, skulle ner och tvätta och då hänger såklart inte nyckeln till tvättrummet där den ska och torkrummet är låst. Tvättrummet var ju öppet men jag vill inte tvätta utan att låsa eftersom det är några som har blivit av med kläder. Så då gick jag upp till grannen som hade tvättat igår och frågade om hon hade kvar nyckeln, det hade hon.

Grannen: Ska du hänga upp tvätt nu?

Jag: Nej jag ska tvätta...

Grannen: Aha, men det är öppet till tvättrummet så du kan tvätta iaf.

Jag: Nej, jag tänker inte tvätta om jag inte kan låsa eftersom det har försvunnit kläder när andra har tvättat.

Grannen: Men min tvätt var inte torr än, så jag kunde inte ta upp den igår...

Jag (Börjar bli ganska sur): Men våran tvätt brukar inte heller bli torr på kvällen när vi tvättar, men då tar vi upp den och hänger den i lägenheten så att någon annan kan tvätta dagen efter. Man har ju bara en dag var, och eftersom vi är så många i huset så måste man ju följa reglerna. Man ska ju inte behöva springa runt och leta efter nyckeln innan man ska tvätta....

Grannen: Jaja... Jag går ner och hämtar tvätten..



Varför kan inte folk göra som man ska, det funkar ju inte annars. Tänk om alla skulle ha kvar nyckeln när tvätten inte är torr. Då får man ju alltid springa runt och leta efter den för att kunna tvätta...






Avslutar med en bild på världens sötaste!!


Torsdag

Idag har jag och Lucas vart hemma och busat och myst!  Han börjar bli så stor min prins! ♥ Springer runt i gå-stolen och öppnar lådor.

Nu ska vi göra oss iordning och gå ner till stan, Lucas ska till fotografen idag! :) Roligt, hoppas det blir riktigt fina kort!






Kladdigt och gott med gröt! :)








Lucas tittar på Nicke nyfiken, söt! ♥

Onsdag

Idag har jag, Johan & Lucas vart på julgransplundring i folkets park. Där var även mormor, morfar, Frida och Sara + typ 500 personer till. Vi köpte massa lotter, fikade och kollade på alla barn och föräldrar som dansade runt granen.
Efter det så åkte vi hem till mamma & Emma och åt god mat som Sara hade lagat, jättegott!!

Nu är vi hemma och ska se lite på tv, Lucas sover redan ♥ Dessutom är Elvis tillbaka!! Mysigt, nu ligger han i soffan bredvid mig och spinner ♥ sötkatt!



En tråkig sak som har hänt idag är att Lucas farmor har ramlat ute och hennes arm har gått ur led vid armbågen. Just nu är hon på sjukhuset här i uddevalla, hoppas att det går bra!!!




Men nu är jag lite trött på bloggen eftersom det krånglar med designen, så jag orkar inte skriva så mycket idag. Ska se på tv och mysa med Johan iställer.



Problem med designen...

Jag håller ju på men en ny design till min blogg och eftersom jag inte är jättebra på det här än så lär jag mig ju nya saker hela tiden. Jag kan ju iag lägga in bakgrunder och en header. Göra en signatur i slutet på varje inlägg och lägga bilder i menyn och såna små saker. Men nu har jag försökt mig på nya saker i bloggen igen och lyckats göra något konstigt som jag inte skulle göra. Har försökt fixa feltet ett tag nu men jag hittar det inte och orkar inte leta efter det mer, så jag har nollställt allt igen och börjar om från början. Så nu får ni stå ut med en opersonlig design ett tag tills jag har fixat den nya!

Lucas busar med mamma!

En söt liten film när jag & Lucas busar ♥



Tomt utan Elvis

Sitter här i soffan och grejar lite med en ny design till bloggen. Har den än så länge på en testblogg, vill inte lägga in den här försen jag är nöjd med den.

Lucas sover, han somnade vid 8 efter lite bus & mat ♥ Johan sitter och spelar nåt bilspel på den andra datorn.
Saknar Elvis, han brukar komma upp och lägga sig på min mage när jag sitter i soffan utan Lucas. Men nu är han hemma hos mamma & Emma tillsammans med sin syster Wilma. Vi lämnade honom där igår eftersom mamma och dom skulle till göteborg och sen hem till några kompisar, så dom skulle vara borta hela dagen så då fick Wilma sällskap av Elvis.

Han är så himla busig, Elvis. Springer runt och leker med allt, kan vara lite jobbigt ibland när han hittar något som han inte får ha. Då måste man gå och ta det ifrån han och det händer rätt ofta. Speciellt när vi hade granen, så slog han ner kulorna och bet i grenarna så det låg barr överallt. Men han är ju bara en kattunge än, en väldigt söt kattunge! Men han är väldigt mysig oxå! Speciellt på kvällarna när Lucas sover, då ligger han gärna i knät och spinner ♥








Sötkatten ♥

Paket från libero

Efter bvc gick vi ner till stan, skulle hämta ett paket från Libero som fanns på Lindex. I paketet låg det up&go blöjor, engångs haklappar, barn tvål och mjukkräm, tvättservetter, bindor, lite reklam och en fotboll.



(Klicka på bilden för att se större)





Lucas tyckte att fotbollen var väldigt rolig!!












Bustroll ♥

Bad & bvc

Idag hade vi tid på bvc klockan 1. Gick upp vid 9 och åt frukost, sen badade Lucas. Han tycker att det är riktigt roligt att bada :) När han hade badat klart så somnade han och jag gjorde mig iordning och såg lite på tv. När Lucas vaknade fick han gröt, det är gott tycker han. Efter det klädde vi på oss varma kläder (13 minus ute) och gick till bvc.

Nu väger Lucas 9190 gram och är 72 cm lång. Stora killen! ♥

Nu är han 5 månader 2 veckor och 3 dagar och när han föddes så vägde han 4290 gram och var 54 cm lång. Han väger 4900 gram mer nu än när han föddes och han 18 cm längre nu!!










Mammas stora kille ♥

Måndag

Igår började Johan jobba igen så jag och Lucas åkte ut till torp tillsammans med Emma, Frida & Sara. Emma kollade lite på vinterskor, men hittade tyvärr inga som hon ville köpa. Frida skulle in och byta en kortläsare till hennes kamera som hon hade fått i julklapp, men den visade sig fungera iaf så hon behövde inte byta den. Jag skulle bya ett linne som jag hade fått av mamma & Emma i julklapp, det var fel storlek på det tyvärr för jag hade velat ha ett sånt men det fanns inte kvar fler sånna. Så jag fick byta till en annan snygg tröja. Sara hade med sig massa presentkort ut till torp, men jag tror inte att hon köpte något.

Innan vi åkte därifrån så handlade vi mat. Jag & Lucas följde med hem till mamma & Emma dot även Johan kom. Vi fick god mat och satt och pratade tills vi åkte hem.




Lucas i sina fina kläder som han fick av mormor & bonusmormor
i julklapp :)






Han tar sig inte framåt än, men han ålar runt i en cirkel :)


Sötnos ♥







Kul att några har svarat på frågorna eller iaf sagt att dom fortfarande läser! :) Men det är många fler som läser bloggen enligt räknaren så svara gärna på frågorna ni som inte har gjort det, kul att veta vilka som läser bloggen. Ni behöver ju inte svara på alla frågor om ni inte vill, och jag behöver inte publicera svaren, skriv bara att ni inte vill bli publicerade under! :)

Fortsätt nu att kommentera! :) Kom gärna med förslag på vad ni vill att jag ska skriva om.









Frågor till er läsare!

Nu kör jag en sån här igen. Dels för att se om jag har kvar de läsare som svarade förra gången och för att se om det har kommit några nya läsare :)

Det är roligt att veta vilka som läser bloggen så därför skulle det vara kul om så många som möjligt svarar på frågorna. Helst alla, så även om du svarade förra gången så får du gärna svara igen! Det är ju såklat frivilligt. Men om det är någon som vill svara på frågorna men inte vill att svaren hamnar på bloggen så kan ni skriva det i kommentaren tillsammans med svaren, för då publicerar jag inte den!










Så klicka på kommentera längst ner i inlägget och svara på frågorna! :)

Söndag

Nu är det äntligen städat och rent i lägenheten igen :) Skönt! Vi passade på att städa ut julen när vi ändå höll på med städning. Granen barrade och tog stor plats i vardagsrummet, så det var riktigt skönt att få bort den! Nu kan Lucas åka runt i sin gåstol utan att köra in i granen och sticka sig. Men man får hålla koll på honom nu när han har lärt sig hur man tar sig runt med den, för han har kommit på att han når saker som ligger på soffbordet och drar ner det. Kul tycker han, mindre kul tycker mamma. Men det är ju roligt att se hur nöjd han blir när han lär sig något nytt ♥


Efter att vi hade städat klart så åkte vi och handlade mat för 600 kr... Massa mat i kylskåpet, men mindre pengar på ica kortet. På vägen hem köpte vi med oss varsin pizza, orkade verkligen inte så och laga mat på kvällen efter storstädning. Så vi satte oss i soffan och åt pizza och såg på Beck. Lucas satt en stund bredvid oss i soffan och lekte lite med sin giraff, sen matade jag honom, läste lite i en bok och sen somnade han. Så då såg vi en till Beck film, den är precis slut så nu ska vi nog sova. Har kommit i säng ganska sent dom senaste dagarna och imorn börjar Johan jobba igen så han behöver sova. Själv vet jag inte vad jag och Lucas ska göra imorn, men jag behöver ju sova ändå för att orka upp och busa med Lucas imorn :) Kanske blir en sväng till torp med mamma & Emma.









Lucas har hittat en ny sak som är rolig och spännande, öppna lådor :)




Godnatt!


TRÖTT

Idag är jag trött och seg, dessutom har jag träningsvärk och är stel i kroppen efter innebandyn igår. Men det går såklart inte att bara lägga sig ner och göra ingenting. Lägenheten måste städas! Kylskåpet är nästan tomt eftersom vi typ inte har vart hemma över jul & nyår, så då måste vi handla. Kul..

Dessutom är Lucas inne i nån skrik och gnäll period eftersom han inte kan ta sig dit han vill själv. Så det går inte att sätta ner honom en stund i gå-stolen medans man städar lite, för då blir han arg. Men han är så söt, för han har lärt sig att ta sig runt lite med gå-stolen så då åker han mot mig och sträcker upp armarna och vill upp ♥ Men eftersom jag har träningsvärk så blir jag rätt trött i armarna efter en stund när jag har gått runt med honom, så då sätter jag mig ner lite och så blir han rastlös igen. Nu har iaf Johan precis gett honom gröt så han är nöjd i gå-stolen nu. Får väl se hur länge han sitter där. Och vi får väl passa på att städa lite nu när han är glad.




Max!

Idag är det exakt ett år sedan Max blev påkörd av en bil. Han gick igenom många operationer och kämpade länge hemma efteråt. Men tillslut blev det för mycket så 28 oktober 2009 så fick han somna in :( Han hade haft ont för länge, även om det hade blivit bättre så blev det inte helt bra.

(Vill ni läsa om vad som hände med Max så kan ni gå in på den här länken → http://aije.blogg.se/category/max.html)

















Vi saknar dig!! ♥

Innebandy!

Idag åkte jag, Johan, Emma och Sara till östrabo. Mamma var hemma med Lucas. På östrabo var även Lisa, Martin, Elin, Agneta, Peter, Andreas, mormor & morfar. Eftersom Andreas jobbar som lärare på östrabo så har han tillgång till idrottshallen där, så vi hade bestämt att vi skulle ses där kvart över 11 och spela innebandy tillsammans :)






Här är lagen så som vi började. Bytte lag efter en stund.
Morfar var domare och mormor höll koll på poängen :)





Det var riktigt roligt att spela innebandy!! Men eftersom jag inte har tränat på ett bra tag så blev man ju trött jättesnabbt. Men vi spelade 4 mot 4 så då hade vi en avbytare, då kunde man ju gå av plan en liten stund och vila och spela igen sen :)














Morfar var även fotograf :)





Vattenpaus!





Vinnar laget första spelet! Sen bytte vi lag.














Det var riktigt kul att spela innebandy!! Skulle vara roligt att hyra idrottshallen lite då och då och spela lite olika sporter!







Efter innebandyn åkte alla hem till sig och duschade för att sedan åka vidare till Napoli för att äta mat tillsammans :)










Nu är jag, Johan & Lucas hemma i våran lägenhet igen. Lucas sover och jag & Johan ska se på en film nu tror jag :)





Riktigt trevlig dag!










Promenad i snön

På kvällen den 1 januari så gick jag, Johan, Sara, Emma & Lucas ut i snön. Mamma stannade inne och lagade mat :) Lucas somnade i pulkan och Emma, Johan & Sara hade snöbollskrig medans jag fotade och drog Lucas i pulkan. Det var skönt att komma ut en stund även om vi inte gick så långt. När vi kom in igen så åt vi tacos och sen såg vi på film och myste i soffan. Jag, Lucas & Johan sov hemma hos mamma & Emma även natten mellan 1 och 2 januari.

















1 januari 2010

Vi sov hemma hos mamma & Emma mellan nyårsafton och 1 januari. Så på nyårsdagen var vi hos mamma och bara tog det lugnt. Vi såg på tv, busade med Lucas, spelade spel & gick en promenad i snön :) Mysig start på året!



Lucas läser bok med mormor :)




Vi testade Saras spel som hon fick i julklapp :) Det var skoj!


Kan du nudda hakspetsen med tungan? :P



Lucas lekte med sina smådjur :)


Sjung små grodorna medans du står på ett ben med utsträckta
armar, UTAN att skratta! Jag lyckades iaf :)



Armbrytning :)

Nyårsafton 2009-2010



























Bilder från nyårsafton 2009-2010

Det blev en lugn kväll med god mat och massa spel under kvällen :) Det var en riktigt trevlig kväll!

































Maten på nyår


Förrätten




Varmrätten










Efterrätten

Fina på nyårsafton 2009-2010

Vi firade nyårsafton hemma hos mamma & Emma :) Där var även Sara, mormor, morfar & Andreas.