Mobilbilder från 15/5



På väg till dagis & sen en morgonpromenad.


Ute efter dagis och grejar i det blivande potatislandet. 


Jag & barnen åkte hem till mamma/mormor & Emma på eftermiddagen. Barnen lekte en stund
och sen åkte jag, Emma & Kasper ut till torp en sväng, köpte halvlånga byxor & tights.
 

Mobilbilder från 14/5


 

Mobilbilder från 13/5



 

13 maj - Bröderna ♥


 

13 maj - Iza ♥


 

13 maj - Storprinsen ♥


 

13 maj - Lillprinsen ♥


 

Ullared 12/5

Här kommer lite bilder från när jag & Kasper åkte till Ullared tillsammans med mamma, Frida & Sara. 

 
 

10 maj - Mysdag hemma



 

9 maj

Torsdagen var Johan ledig och hade en dag tillsammans med barnen. Jag jobbade 9 timmar och sen åkte även jag till barnens farmor & farfar där Johan & barnen va. Var ute en stund på kvällen och sen åt vi grillat till middag innan vi åkte hem.

 

8 Maj

Efter att Lucas vart på dagis så åkte vi hem till mormor/gammalmormor. Där blev vi bjudna på god lunch och glass. Sen blev det massa lek innan vi åkte vidare till mamma/mormor, barnen skulle vara där under kvällen. Johan hade planerat en kväll för honom & mig. Jag hade ingen aning om vad för de var en överraskning, för vi skulle fira min födelsedag & att vi vart tillsammans i 6 år, lite i efterskott. 

Vi åkte till Buddy´s där Johan hade bokat bowlingbana och sen även bord. Så vi spelade bowling och sen åt vi god mat. Blev en mysig kväll, skönt med lite egentid! Sen åkte vi och hämtade barnen och åkte hem.

 

Mobilbilder från 7 maj


 

Mobilbilder från 6 maj


 

Kalas - 5 maj

Här kommer lite bilder från mitt kalas. 


Johan hade bakat prinsesstårta och jag hade bakat phiadelphiaostkaka, chokladmuffins & citronmuffins + att vi hade köpt lite kakor till fikat. 


Massa fika, prat & lek. 


Mina presenter:
Shorts, jordgubbsplantor, blommor att plantera ute, koppar, presentkort & 3050 kr.
 

Iza fick mat & vattenskålar av mamma & Emma.


Lucas & Kasper fick ett utebord av mormor & bonusmormor Emma. 


Mys ♥
 

Öppet hus på Naturbruksgymnasiet - 4 maj

Lördagen den 4 maj tog jag & barnen bilen till Naturbruksgymnasiet i Dingle på öppet hus för att kolla på kosläppet. Mamma, Emma, Frida, Sara & Mira åkte också med dit. Vi kollade på kossorna och så bjöd dom på bulle & mjölk. Sen kollade vi på kaniner, getter, grisar, lamor, ödlor & ormar mm.  Tyvärr blåste det en hel del, var nästan storm så vi var inte där så länge. Men det var roligt att besöka sin gamla skola, för flera år sen när jag gick där så hade jag jouren den helgen som det var öppet hus och var med och hjälpte till inne i hagen när korna släpptes ut. När vi inte orkade gå där i blåsten längre så åkte vi till torp en sväng.

 

3 maj

Fredagen den 3 maj så åkte jag & barnen hem till mormor & morfar på morgonen. Blev massa lek under förmiddagen och sen lämnade jag barnen där en stund och åkte iväg med pappa. Jag skulle göra sista delen av körkortet, nämligen teorin. Uppkörningen klarade jag ju på första försöket en annan dag. 

Efter att jag klarat teoriprovet och blivit klar med körkotet så åkte vi tillbaka till mormor & morfar. Dom hade gått ut till lekplatsen. Blev lite fika och Johan kom dit efter jobbet. På kvällen åkte jag, Johan & barnen till stan och åt mat på Kerstin på torget tillsammans med pappa, Lena, Frida & Sara innan vi åkte hem.

 

1 maj

Här kommer lite bilder från 1 maj. Vi var lediga hela familjen och grejade hemma hela dagen, började med att städa inne och sen gick vi ut i det fina vädret.

Lucas lekte med leran i trädgården som är nu när vi gräver där. Sen hjälpte han pappa att gräva, var en väldigt smutsig kille som kom in sen så det blev ett bad. På eftermiddagen kom Melissa, hennes mamma, Vincent & Linus hit. Barnen leker på rummet medans vi fixar mat. Efter att vi ätit grillat så leker barnen under kvällen och vi vuxna spelade kort. 

 

Min födelsedag 30/4

Den 30 april fyllde jag 23 år. Det firades inget speciellt den dagen, men jag fick iaf rosor av Johan när han kom från jobbet + att jag ju fått en mobil i tidig födelsedagspresent. Kasper fick feber natten till min födelsedag så han vaknade flera gånger och var jätteledsen och under dagen var han trött och snorig. 
 

29/4

Några bilder från måndagen den 29 april. Johan var ledig från jobbet. Vi åkte och storhandlade mat för 2000 på förmiddagen. Sen var Lucas ute och lekte med Vincent. Johan fortsatte med grävningen i trädgården och barnen låg/rullade i leran, så när Lucas kom in var han blöt på hela byxorna trots regnkläder och svart i ansiktet och händerna så det blev ett bad!

 

28/4

Några bilder från söndagen den 28/4. Vi åkte hem från Ed på förmiddagen och grejade i trädgården större delen av dagen. Lucas lekde med Vincent & Isak. Johan började ta bort massa buskar & träd i trädgården.

 

Marknaden i Ed 27/4

Morgonen den 27 april började med legobygg i sängen. Sen åt vi frukost och gjorde oss iordning & åkte till Ed på marknad. Hade väldigt tur med vädret då det hade stått ett bra tag att de skulle bli regn, men de blev sol och ganska varmt :) Blev inte speciellt mycket köpt denna gången, kollade mest. Lucas köpte däremot lite grejer, en ballong, klistermärken, helikopter & flygplan + att han vann två nallar på tivolit med farfar. Sen åkte han även karusell några gånger så han var väldigt nöjd! 

Efter marknaden så gick vi hem till Carro & Sebbe och fikade där :) Sen åkte vi hem till barnens farmor & farfar och var där en stund. På eftermiddagen så lämnade vi barnen med farmor & farfar och så åkte jag & Johan till Carro & Sebbe igen på grillkväll tillsammans med Emma, Tc, Emil & Cristina. Var en trevlig kväll! 

 

Fredagen den 26/4



Mina fina killar! ♥ Kasper fick feber under natten av sprutorna, så han hade en väldigt jobbig
natt.. Han vaknade flera gånger och var jätteledsen.. 



När vi hade hämtat Lucas från dagis igen så var vi ute en stund, Iza & Lucas lekte med pinnar 
och Kasper satt nöjd i vagnen och kollade på. Sen gick vi in, åt lunch och så tog vi fram
vattenfärg & målade. Blev lite syskonmys efter målningen! 


Sen gick vi ut igen tillsammans med Melissa, Vincent & Linus. Dom stora grabbarna lekte och
som 
vanligt var det fullt ös. Johan hade grävt 3 stora hål i gräsmattan för att kolla om det låg 
några dräneringsrör eller inte. Och dom hålen hade fyllts med vatten så det var såklart mycket 
roligare att "mata hajarna nere i hålen" än att leka med alla nya uteleksaker som jag köpt 
tyckte dom stora killarna. Kasper däremot tyckte att några av leksakerna var roliga. 


På eftermiddagen så kom Johan hem med en traktor, han hade kört det den från sina föräldrar.
Det tog "bara" 1½ timme på samma väg som tar 30 minuter med bil :P Han ska använda traktorn 
till att gräva upp i trädgården för att lägga dräneringsrör. Vincent, Lucas & Linus blev såklart 
superglada när det kom en traktor som dom kunde sitta i och leka! Efter all utelek så blev det 
ett bad för 2 smutsiga killar medans Johan grillade kyckling.
 

25/4

Torsdagen den 25 april så körde Johan ner mig och barnen till mamma/mormor på morgonen. Vi var där och pärlade, målade och lekte under morgonen, sen på förmiddagen tog vi bussen till stan och mötte upp mormor/gammelmormor. Hon tog en promenad med Iza medans jag & barnen gick till bvc. Kasper skulle får sprutor och så kollade vi som vanligt vikt & längd. Han vägde 7400 g & var 67,5 cm lång.

Efter bvc mötte vi upp mormor/gammelmormor igen och så tog vi bussen hem till henne. Där åt vi lunch och lekte under eftermiddagen. När Johan kom så blev vi även bjudna på mat innan vi åkte hem. Johan släppte av oss hemma och åkte vidare på valpkurs med Iza.


 

Lillprinsen ♥ - 22/4



Mina fina prinsar ♥ - 22/4




Storprinsen ♥ - 22/4



22/4 - Bröderna bus badar! ♥




21/4 - 5 månader ♥


Mobilbilder från 20-21/4 - Provjobb

Den 11 april ringde jag om ett jobb och fick då prov jobb helgen den 20-21 april. Så på lördagen den 20 lämnade jag barnen hos deras farmor & farfar (Johan var i Tyskland med Sebbe för att köpa alkohol till Carro & Sebbes bröllop) och sen åkte jag till Gästhuset Tjuren för att jobba. Även söndagen provjobbade jag där och då va barnen med pappa, farmor och farfar. Det gick bra på provjobbet, var mycket att göra i köket så jag hann inte tänka på så mycket annat än det jag höll på med.

Barnen hade haft det väldigt bra när jag var borta. Ingen av dom som hade vart ledsen. Det var första gången jag lämnade bort Kasper under en längre stund, jag jobbade mellan 10-17 båda dagarna och innan har jag bara lämnat honom en liten stund för att handla mat snabbt. Men det hade gått jättebra och han hade ätit mat som jag pumpat ur på flaska. Dom hade vart ute i det härliga vädret och fiskat under lördagen. 


Några bilder på barnen från helgen och mina två luncher som jag åt på jobbet

Mobilbilder från 19/4

Fredagen den 19 april hade vi en lugn dag hemma med pyssel, mys och barnen lekte. Jag var fortfarande väldigt trött och hade ont i halsen efter halsflussen så det fick bli en dag hemma. Sen när Johan kom hem så åkte vi till barnens farmor och farfar, där åt vi mat och sen sov vi där. 

 

Mobilbilder från 17-18/4

Onsdagen den 17 april åkte vi ner till Uddevalla sjukhus, var där redan halv 7 på morgonen.. Johan körde ner mig dit för att på tisdagen så började jag bli dålig, fick ont i halsen och var hängig.. Under natten blev de ännu värre och det kändes precis som när jag hade halsfluss ca 3 veckor tidigare... Och jag tänkte inte ligga hemma i flera dagar och må dåligt så vi åkte direkt. Jag hade (tyvärr) rätt, halsfluss igen.. Fick medicin och åkte hem igen, blev en riktig mysdag med myscket vila. 


Bilder från onsdagen

På torsdagen var jag fortfarande väldigt trött och hade ont i halsen. Men det är skönt att medicinen för halsfluss hjälper så fort iaf, för jag kunde iaf ta hand om barnen även om det blev en väldigt lugn dag. Lucas var på dagis 3 timmar på förmiddagen och då passade jag & Kasper på att vila. Sen blev det lite film & mys under dagen. På eftermiddagen satte jag barnen i ett bad, båda killarna älskar att bada och leker bra tillsammans i badet så det räcker att jag sitter bredvid och tittar på, vilket var väldigt skönt när jag var så trött!


Bilder från torsdagen

Mobilbilder från 16/4




Mobilbilder från 15/4

Fortsätter med min väldigt sena uppdatering, hinner ju knappt sitta vid datorn om dagarna nu med 2 barn och en valp. Dessutom så vill man ju vara ute så mycket som möjligt när det väl är fint väder ute. Men jag vill ändå ha med sakerna vi gör på bloggen för att kunna kolla tillbaka, så bättre sent än aldrig kanske.'

Måndagen den 15 april åkte vi ner till mamma/mormor på morgonen. På förmiddagen kom mormor & morfar dit också. Jag åkte iväg för att (äntligen) göra uppkörningen till körkortet, och jag klarade det på första försöket så då var det bara teorin kvar. När jag kom tillbaka till mamma så hade morfar köpt sallader från cactuz som vi åt till lunch. Efter lunchen så åkte jag, barnen och mormor/gammelmormor ut till torp en sväng. Vi fikade och så handlade vi lite olika grejer, Lucas fick bandyklubbor och bollar & Kasper fick ett par byxor av gammelmormor. Jag fick rosa shorts av mormor i tidig födelsedagspresent. Sen köpte jag 2 par mjukisbyxor, 2 bodys och en pyjamas till Kasper och när vi kom hem sen på kvällen så hade det även kommit ett par hängslebyxor på posten till Kasper som jag vunnit på tradera. 


Vincents 4-års kalas! 14/4



 

Mobilbilder från 13/4

Fortsätter med uppdatering från helgen då Johan & Emil renoverade i vårat kök. Jag och barnen sov ju som sagt hemma hos mamma/mormor den helgen eftersom vi inte hade något fungerande kök. På lördagen så hade vi en lugn förmiddag hemma och efter lunchen så åkte vi till överby och kollade i affärer. Lucas fick en keps av mormor och sen fick han även välja lite kläder själv på H&M som jag köpte till honom, han valde 2 t-shirts, en tröja & 2 byxor. Jag köpte även 3 par byxor, en body och sockar till Kasper. Blev även lite uteleksaker som fick följa med hem. Sen åkte vi hem till mamma & Emma igen och åt mat & kollade på tv under kvällen, lite godis blev det också! Sara låg och läste böcker för Lucas innan han skulle somna och sen när jag kom in i sovrummet så hade båda två somnat bredvid varandra på samma sätt. 

13 April 2013 - 6 år tillsammans med älskling! ♥