----

Nu har jag inte skrivit något här på bloggen på några dagar. Det har hänt en väldigt tråkig sak som har gjort att jag inte har haft någon lust att skriva, har bara velat vara med min familj.

Även om det är väldigt tråkigt det som har hänt, så känner jag att jag vill och behöver skiva det här på bloggen. Mest för att få skriva av mig lite.

Vi kommer inte få en liten bebis till våren :( I torsdags fick jag en blödning och fick tid hos gyn på Näl. Lucas faster Carro kom hit och passade honom mednas jag & Johan åkte till Näl.
Vi pratade med en bm och vi kom fram till att jag borde vara i vecka 8 ungefär (om man räknar från då jag tog ut spiralen, som jag räknade efter) och inte i vecka 12 (om man räknade efter sista mens som dom gjorde på mvc), det var det jag trodde. Men så gjorde vi ett vaginalt ultraljud och det visade att graviditeten hade stannat redan i vecka 5, det var bara 5 millimeter stort och hjärtat hade inte börjat slå än.

Det var ett väldigt tråkigt besked! :( Men något som jag faktiskt inte visste är att det är vanligt med tidigt missfall, var sjätte graviditet slutar i tidigt missfall sa dom på gyn. Jag har vart väldigt ledsen nu dom senaste dagarna, och är fortfarande ledsen. Men man måste försöka se nåt positivt känner jag, det var ju någonting som var fel med graviditeten och då är det ju faktiskt bra att kroppen sköter det själv. Och jag hade ju inte gått så långt in i graviditeten, även om jag tycker att det är väldigt jobbigt (!) så hade det nog vart jobbigare om det hade hänt något senare in i graviditeten.. Sen tror jag också att det hade vart jobbigare om det hade vart första barnet vi väntade, nu har jag ju världens finaste son att mysa och leka med!

Så hur jobbigt och tungt det än är att ha fått ett missfall, så måste jag ändå försöka tänka på dom positiva sakerna för annars blir det ännu jobbigare.

Det är väldigt svårt att uttrycka känslor på ett bra sätt i en text, men nu vet ni iaf vad som har hänt. Det är ju någonting som kommer finnas med mig hela livet, men hur tråkigt det än är att det har hänt så går livet vidare och det finns så mycket bra saker som man kan fokusera på!


Öroninflamation och äcklig medicin..

Lucas hostar fortfarande och snuvan rinner. Så igår när jag hade lämnat honom på dagis så ringde jag till våran bvc söterska Malin och hon tyckte att vi skulle komma till vårdcentralen och låta läkaren kolla på honom igen. Vi fick en tid dagen efter, alltså idag. Så jag gick till skolan och bakade bröd, det blev 18 blåtar med bröd. Precis när lunchserveringen började så ringde dom från dagis och sa att Lucas hostade jättemycket så jag gick och hämtade honom.

Vi åt lite lunch och sen myste vi i soffan, Lucas somnade efter en stund och jag la mig bredvid och vilade lite. Johan kom hem vid 6 och så lagade han mat som vi åt, Lucas fick va uppe lite längre eftersom han hade sovit i soffan på eftermiddagen. Sen gick jag & Lucas och la oss vid 8, vi sover ju dåligt på nätterna alla 3 eftersom Lucas hostar så :( Han vaknade en del denna natten också, så jobbigt att höra honom hosta så och va ledsen och inte kunna göra någonting för att hjälpa honom :( Hade ställt klockan på 07.15 eftersom vi skulle till vårdsentralen 08.20, men eftersom vi hade sovit så dåligt under natten så va jag så trött att jag inte hörde klockan när den ringde utan vaknade 07.40 och då va det bråttom.. Usch vad jag hatar att stressa, kastade mig in i duschen medans Johan gjorde frukost. Sen fick jag väcka Lucas som sov, ville verkligen inte väcka honom eftersom han sov så gott och han hade ju vart vaken större delen av natten men jag var ju tvungen för att vi skulle hinna till vårdcentralen.. Efter frukosten fick vi kasta oss in i bilen och åka, jag va helt osminkad och håret va fluff men så blir det när man försover sig..

Läkaren lyssnade på Lucas lungor och sen kollade hon i öronen och konstaterade att Lucas hade fått öroninflamation, så det var inte så konstigt att han hade vart så ledsen på nätterna.. Nu har han iaf fått medicin för öroninflamationen och även en medicin som vidgar luftrören vilket förhoppningsvis gör att han kan sova bättre på nätterna utan att hosta.

Nu sitter Lucas och myser med pappa i soffan, han ska snart sova. Han fick sin första dos av pencilinen nyss och det gick bra. Han svalde allt trots att det är en flytande och illaluktande sörja, som säkert smakar fruktansvärt också..
Jag ska börja plocka undan och städa lite nu tänkte jag. Lite senare idag kommer Lucas faster Carro och hälsar på :)


Min lilla älskling leker och grejar trots att han är sjuk, men det syns och märks på honom att han inte är helt pigg. ♥

TRÖTT!!

Klockan är starx efter 8 och nu ska jag gå och lägga mig! Är helt slut.. Sov inte mycket alls inatt för vi hade en liten kille som inte ville sova mellan 23.50 och 03.40 (Underbart).. Sen gick vi upp tidigt, 06.15, för att hinna göra oss iordning och gå till dagis vid halv 8. Sen va det en del att göra i restaurangen så jag satt nog inte ner mer än en kvart under lunchen. Efter skolan möte jag Frida och så gick vi & hämtade Lucas på dagis och så gick vi och köpte en dragkedja till min jacka som Frida ska laga :) Direkt när jag & Lucas kom hem så åkte vi med Johan ut till torp och storhandlade mat för 1100 kr. Så jag har som sagt inte hunnit sitta ner så mycket idag. Är helt stel i benen..

Usch vilket tråkigt inlägg det blev nu, ska gå upp och se om den lilla busungen vill sova. Hör att han röjer runt med lego där uppe, han ville absolut inte sova förut vid 7 när han skulle trots att han va jättetrött.. Hoppas att han sover bättre inatt iaf, för det behöver vi alla 3! Ne nu säger jag godnatt!


Lucas med mammas toffel, sötast! ♥



101025

Denna dagen har vart både bra och dålig. Dålig för att jag har vart så fruktansvärt trött och Lucas har vart på gnällhumör delar av dagen.. Bra för att jag har fått umgås med Lucas hela dagen, första Mvc besöket och middag hos mamma.

Imorse åt vi frukost och myste framför barnprogram innan vi gjorde oss iordning för att åka till mvc. Jag har skrivit om mvc besöket i inlägget innan. När vi kom hem var Lucas trött och det var dags för honom att sova, gick upp och la honom och han somnade. Jag va också trött så jag gick ner för att slö titta på tv och kanske sova lite, men Lucas vaknade efter typ 10 minuter och ville inte somna om.. Vet inte rikgit vad det var för fel förutom att han var trött, men han skrik och va ledsen i typ 1 timme innan han till slut somnade sittande i soffan. Tyvärr sov han bara i max 20 minuter, men sen va han iaf gladare. Så medans han gick runt och lekte så vilade jag i soffan en stund. Vi åt lunch, lekte och myste under dagen.

Vid halv 6 när Johan kom hem så åkte vi till mamma & Emma och åt mat :) Blev en kort sväng där för Lucas skulle ju sova vid 7. Nu ska jag snart sova, är hur trött som helst och imorn är det skola igen. Godnatt!


Lucas städar golver med en våtservett, sötnos!

Första besöket på Mvc för andra gången

Idag hade jag en tid på mvc, har samma barnmorska som när jag var gravid med Lucas. Hon är riktigt bra så jag ville ha henne igen :) Jag & Lucas tog bussen upp och var där halv 10, hade tid klockan 10 så vi va lite tidiga. Men det gjorde inget för tjejen som hade tiden före mig hade inte kommit så jag fick komma in tidigare. Lucas lekte med bilar medans jag & Rosa pratade. När jag hade fått lite papper och hon hade skrivit in mig i datorn så fick jag gå till en annan bm som skulle ta några tester på mig. Så fort vi kom in i rummet där vi skulle ta prover så började Lucas storgråta, har ingen aning om varför.. Han va jätteledsen och ville bara gå därifrån, vet inte om han kanske kände igen något typ stolen eller nåt från när vi tog blodprov på honom när han va sjuk. Men när han satt i mitt knä och bm började känna på min arm så slutade han gråta, då var det istället lite spännande när hon satte ett band runt min arm.

Bm hittade inget bra ställe i någon av mina armar att ta blod från.. Så när hon provade på ett ställe så kom det ingenting, men när hon tog ur nålen så kom det massor.. Så fick hon prova i andra armen istället, det gick lite bättre där. Men när hon hade tagit 3 rör så blev jag helt yr.. Har aldrig blivit så för mig förut när jag har gjort blodprov.. Fick även lämna urinprov och alla tester såg bra ut! Så när jag hade pratat med Rosa lite till så skulle vi ta bussen hem. Men jag kände att jag behövde äta nåt eftersom jag va yr, så vi gick in på ica och köpte varsin banan och en kexchoklad som vi delade på.


Jag är iaf i vecka 12 enligt sista mens. Så Rosa räknade ut att bebisen är beräknad 6 maj, men det kan ju ändras sen efter ultraljudet! :)



Vecka 12 (från gravid.se)

Ditt barn är ca 60mm långt från huvud till stjärt och vikten är omkring 18g. Barnets huvud blir rundare i formen och hon eller han ser mer och mer ut som ett människobarn från topp till tå. De inre organen fortsätter att utvecklas, speciellt hjärnan. Fingrar och tår har delat på sig och skelettet blir allt hårdare. Könsorganen börjar formas i enlighet med fostrets kön.

Hypofysen som sitter på hjärnans undersida, börjar producera hormoner och stämbanden börjar bildas. Barnet rör sig alltmer i livmodern och kan le, rynka pannan och suga på tummen. Matsmältningssystemet klarar nu att tillgodogöra sig glukos (socker) och navelsträngen transporterar näring och avfallsprodukter mellan moderkakan och barnet.


Lucas har hittat sitt nya favorit ställe i...

20101025043 (MMS)

Lucas har hittat sitt nya favorit ställe i vardagsrummet, han klättrar upp dit hela tiden :p


Efter en timmes skrik och gråt så somnade ...

20101025038 (MMS)

Efter en timmes skrik och gråt så somnade äntligen Lucas, sittande i soffan.. Hoppas att han sover så länge som möjligt. Både han och jag behöver vila! Skriver ett inlägg senare om besöket på Mvc.


Idag är det riktigt kallt ute! Nu sitter v...

20101025032 (MMS)

Idag är det riktigt kallt ute! Nu sitter vi på bussen på väg till Mvc :) Hoppas ni får en bra dag!


Testar att blogga från min nya mobil, hopp...

20101023028 (MMS)

Testar att blogga från min nya mobil, hoppas att det funkar. 
Nu ska jag sova,min lilla prins sover redan <3
Godnatt!


Fredag & lördag!

Igår var vi bara hemma hela dagen, jag var inte så pigg.. Mådde lite illa till och från och kände mig yr, så jag låg mest i soffan och såg på tv. Johan och Lucas lekte och spelade bilspel på datan :) Men på kvällen åkte vi hem till mamma & Emma och åt tacos och såg på idol, mysigt! :)

Idag kom en tv kille klockan 9 på morgonen och fixade så att vi äntligen kunde se på 3.an och 5.an igen efter flytten. När han va klar så åkte vi till Ed :) Lucas har lekt med farmor, faster & Sebbe. Johan har vart ute och grejat med Sebbes bil och jag har sytt två skynken av ett biltyg. Det ska hänga för utrymmet i väggen där vi har lite lådor och kläder.

Nu ska vi äta, Carina har lagat mat :) Det blir någonting med älgkött! Sen blir det nog någon film på tv och godis!!


Bilder från i torsdags!

Här kommer lite bilder från i torsdags när jag, Johan & Lucas gick promenad tillsammans med Emma & Ossi :) Det var ju första dagen som det snöade i Uddevalla och det var jättefint väder ute :)


Första snön 2010


Strandpromenaden


Ossi leker på stranden :)


Våran lilla familj ♥

Mammas älskling ♥



Kärlek ♥



Nu ska Lucas sova för första gången i säng...

dsc00397 (MMS)

Nu ska Lucas sova för första gången i sängen efter att vi tagit bort ena spjälsängsidan.


Nu har jag och Lucas ätit havregrynsgröt :...

dsc00385 (MMS)

Nu har jag och Lucas ätit havregrynsgröt :) så nu blir de mys i soffan och kolla på barnprogram :)


Ny frisyr

Idag har vi klippt Lucas hår för andra gången. Han var väldigt söt i sina lockar innan, men det började bli lite långt och vi märkte att han började tycka att det var jobbigt runt öronen. Så vi bestämde att vi skulle klippa det kortare, det växer väl ut rätt snabbt igen. Vet inte riktigt hur jämt det blev, men han blev väldigt söt! Han verkar trivas med att det inte är så mycket hår runt öronen :)

Före
.........................................................................................................................


Efter

Sötnos ♥

Söndag

Denna dagen började med städning, vi gick igenom lådorna som står kvar på övervåningen efter flytten. Slängde det vi inte ska spara och packade ner resten i lådor och ställde undan. Är lite kvar med det får vi ta imorgon. När Lucas hade sovit så åkte vi på kalas hos min kusin Lisa :) Lucas har ingen feber längre, men han hostar fortfarande och är snuvig. Men han är piggare nu iaf så han orkade åka på kalas. Vi fikade och pratade :)




Efter kalaset åkte vi hem till mamma & Emma och åt mat & efterrätt! Mysigt, va ett tag sen vi va där nu eftersom Lucas har vart sjuk.



Känns som om vi bara har ätit massa onyttigt hela helgen, men gott har det vart!
Nu ska jag nog gå och lägga mig strax, klockan är inte så mycket än. Men jag har inte sovit så mycket i helgen när Lucas har hostat och vart ledsen. Lucas får va hemma från dagis imorgon också, får se om han kan gå på tisdag eller om han ska va hemma då med. Jag ska ha prov på skolan imorgon så Johan får va hemma med Lucas.

Lördag kväll! ♥

Igår kväll när Lucas hade somnat så lagade Johan mat till oss, han hade köpt varsin fin köttbit som han stekte och så gjorde han en potatisgratäng & egen béarnaisesås. Det åt vi framför dansfeber. Maten var hur god som helst! Godaste maten jag ätit, det var så sjukt gott!



Det blev en riktig myskväll! Jag & Johan myste & såg på dansfeber. Lite senare under kvällen så vaknade Lucas, han hostade så mycket och kunde inte somna om så han fick komma ner och mysa med oss!


Finns nog inget bättre än såna här kvällar, god mat & mys med mina älsklingar! ♥

Finalist i fototävling!

Jag är en av dom 7 finalisterna i fototävlingen på Denise´s :) Rösta gärna på min bild, skulle bli väldigt glad då! Man får rösta en gång per dag och man måste skriva antingen sin mail eller bloggadress för att rösten ska räknas! Röstningen pågår fram till måndag kl 23.59, om ni vill rösta på min bild så skriv att ni röstar på nummer 1. 
Tack på förhand! ♥

Klicka här för att rösta!

Mitt bidrag!

101015

Idag var vi hemma alla 3 tillsammans, Lucas är sjuk, jag har självstudiedag och Johan är pappaledig! Även om det är så synd om min lilla prins som är sjuk så är det mysigt att få vara hemma alla 3 tillsammans ♥ Vi hade iaf en mysig morgon, myste i sängen och sen åt vi frukost tillsammans innan Lucas & Johan bäddade ner sig i soffan och såg på barnprogram. Vid 11 gick jag till studievägledaren, så nu har jag sökt nya kurser till våren. När jag kom hem strax efter 12 så låg mina prinsar och sov i dubbelsängen så jag satte mig vid datan en stund och pratade med Carro och fixade lite med bloggdesignen. Klockan 2 började jag med lunchen och så gick jag upp och väckte sömntutorna. Dom hade tydligen sovit i 3 timmar, men det behövde Lucas eftersom han är sjuk! Vi åt mat och sen åkte vi till vårdcentralen, som jag skrev om i förra inlägget.

Efter besöket på vårdcentralen så bäddade vi ner Lucas i vagnen och gick en promenad till affären och handlade lite innan vi gick hem. Hemma blev det mer mys i soffan framför barnprogram. Vid halv 6 blev Johan hämtad av en arbetskompis, han skulle ut och äta, spela bowling och ta en öl med arbetskompisarna. Så ikväll är det bara jag och Lucas hemma. Jag hade köpt en färdigpizza på ica som jag tänkte äta framför Idol när Lucas hade somnat. Men han ville/kunde inte somna eftersom han är så snuvig :( Han kunde inte ens äta välling eftersom han inte kunde andas genom näsan, stackarn! Så han fick mysa i soffan tillsammans med mig. Han fick smaka lite på pizzan så att han skulle få i sog lite mat. Nu har han äntligen lyckats somna för en halvtimme sen ungefär, hoppas att han kan sova hela natten! Idol står på i bakgrunden, men jag tror att jag ska gå och lägga mig snart istället för att se klart på de. Börjar bli rätt trött nu, Johan är ju ute med jobbarkompisarna så honom orkar jag inte sitta uppe och vänta på. Man vet ju aldrig hur länge dom är ute :P

Nu blev det mycket text, får jämna ut med lite bilder på min myskille som jag tog för en stund sen. Ne nu säger jag faktiskt god natt!!





Läkarbesök..



Idag var vi hos läkaren med Lucas. Han har ju haft hög feber sen i tisdags eftermiddag och i onsdags fick han krupphosta. Dessutom är han väldigt snuvig vilket gör att han inte kan andas så bra med näsan och tillsammans med krupphostan blir ju inte andningen bättre... Jag ringde iaf till våran bvc sköterska imorse för att höra om hon tyckte att en läkare behövde titta på honom eller om vi skulle avvakta och se hur det blev. Men hon tyckte att vi skulle komma till vårdcentralen och gav oss en tid hos en läkare vid 14.40. Vi åkte dit och hon lyssnade på lungor, kollade i öron och i munnen. Sen tog dom även ett blodprov, vilket såklart inte var så uppskattat av min lilla älskling :(

Läkaren sa att han lät ansträngd när han andades men öron och mun såg bra ut iaf. Han behövde ingen medicin utan skulle bara vila. Blir det värre så ska vi ju såklart höra av oss igen. Men han äter och dricker ganska bra trots att han mår dåligt och det är ju skönt iaf!

Ny header

Slängde ihop en ny header till bloggen, jag tyckte om den andra med. Men jag ville byta ut bilderna och texten kände jag :)

Vad tycker ni? :)


Nya headern!


Gamla headern..
(Tryck på bilderna för att se större)

Pyssel




Detta har jag pysslat med dom här dagarna när jag & Lucas har vart hemma. Medans Lucas har sovit/vilat så har jag målat med tygpennor på ett vitt örngott till Lucas. Nu är jag klar, tror jag.

Vad tycker ni om örngottet? :)

Mammas lilla sjukling ♥



I tisdags eftermiddag när jag hämtade Lucas från dagis så hade han ju feber. Han hade hög feber även på onsdagen, så vi har vart hemma och bara myst. Igår kväll kom Johan hem från Ed igen :) Han har ju vart där sen i söndags, så Lucas blev jätteglad att se pappa igen ♥ Igår så sov Lucas på lite andra tider än vad han brukar, först sov han i en timme vid halv 11 och sen sov han en timme vid 4 och så sent får han egentligen inte sova om han inte är sjuk. Så på kvällen när han skulle sova så var han ju såklart inte så trött, så han fick vara upp med oss och se på tv. Men det blir lite andra tider när man är sjuk! Han somnade inte försen 22.30, men han vaknade faktiskt tidigt idag ändå. Så nu ligger han och sover, det är bra eftersom det är hans vanliga sovtid nu och då kanske han somnar i tid ikväll :)

Men han är fortfarande inte pigg, imorse hade han inte så hög feber. Ca 38 grader, men han började hosta inatt.. Hoppas att han blir frisk snart, min lilla prins! ♥ Men det blir nog en lugn dag idag också, imorn hoppas jag att han mår bättre för då har jag en tid på MVC och jag vill gärna att Johan och Lucas följer med då :)

Höstpromenad i måndags!

I måndags efter skola och dagis så tog jag & Lucas en promenad tillsammans med mamma, Emma & Ossi :)


101009

Nu kommer det lite uppdatering från dagarna som gått. Blir nog mest bilder, men det brukar det ju bli på min blogg :P

I lördags åkte vi till Eds´s marknad, Frida och hennes kompis Jessica följde också med. Vi gick runt där en stund, Lucas fick en ballong och några småbilar och så köpte vi en present till mamma & Emmas bebis (julklapp). Men sen köpte vi inget mer förutom varsin korv med bröd :P
När vi kom hem till Johans föräldrar så skulle Lucas sova och jag somnade me. Frida och Jessica tog bussen hem. På kvällen åt vi mat tillsammans med Carina, Roland, Uno och Lisbeth.


Frida & Lucas på marknaden :)


Höst


Lucas hemma hos farmor & farfar


Lucas leker med sina nya bilar :)

När jag hämtade Lucas från dagis så var ha...

dsc00381 (MMS)

När jag hämtade Lucas från dagis så var han lite trött och gnällig. Tyckte att han va lite varm, så när vi kom hem så tog jag tempen på honom och då hade han 38.8 :( Bäddade ner honom i soffan och så kollade vi på barnprogram, men det dröjde inte länge innan han sov. Stackar min lilla prins! <3 Tänkte se på en film nu medans Lucas sover. Blir en lugn eftermiddag idag!


Förlåt för dålig uppdatering på bloggen! M...

dsc00377 (MMS)

Förlåt för dålig uppdatering på bloggen! Men jag är så sjukt trött på kvällarna så jag orkar knappt sitta vid datorn. Är ju i skolan på dagarna och sen så vill jag ju vara så mycket som möjligt med Johan och Lucas! Nu är ju Johan i ed på älgjakt och kommer hem på onsdag. Så nu är det bara jag och Lucas hemma. vi går upp tidigt för att gå till dagis och sen går jag vidare till skolan. Idag slutade jag tidigare för att gå till ögonläkaren med Lucas, det gick bra där så de va skönt. Sen gick vi till stan en sväng och efter det hem och lämna alla grejer och äta lite. Sen gick vi till mamma och Emma och gick promenad med dom :) på vägen hem handlade vi lite mat. Klockan var rätt mycket när vi kom hem så vi har mest myst i soffan innan Lucas somnade. Jag hade oxå kunnat somna då egentligen, men jag åt lite och sen va jag tvungen att vänta på att diskmaskinen skulle bli klar innan jag kunde gå och lägga mig. Är så trött nu i början av graviditeten så nu ska jag sova! Godnatt.


Lucas i väntrummet, vi skulle komma in til...

dsc00372 (MMS)

Lucas i väntrummet, vi skulle komma in till ögonläkaren nu kl 2. Hoppas vi inte behöver vänta länge som vi fått göra dom andra gångerna..


Nu kan jag äntligen berätta det här på bloggen! Nu har vi berättat för mamma, Emma, mina systrar, Johans föräldrar och syskon. Så nu får även ni veta :) Vi ska få en liten bebis till i familjen, Lucas ska bli storebror! ♥
Åh vad jag längtar till våren!! ♥




Jag kom precis hem från sandras fest. Giss...

dsc00368 (MMS)

Jag kom precis hem från sandras fest. Gissa vem som va vaken då? Jo Lucas såklart :-P Han hade vaknat en liten stund tidigare och va jättenöjd med att få sitta i soffan med oss, busunge! Nu ska iaf jag och Lucas sova, Johan och Tc sitter fortfarande nere och pratar.


Torsdag

Igår tog jag och Lucas en promenad till affären och handlade lite till mamma, Emma & Sara. Eftersom dom har magsjuka så ställde jag bara kassarna utanför deras dörr och så hämtade mamma dom där. Sen så släppte hon även ut Ossi till mig så att jag kunde låta honom springa av sig lite ute :) När vi nästan var hemma så somnade Lucas i vagnen så det var bara att lyfta upp honom till sängen sen.

När Lucas vaknade så åt vi lite lunch och sen gick vi till lekplatsen tillsammans med Johanna & Noel :) Följde med dom hem sen en sväng innan vi gick hem igen. Jag bakade två drömtårtor medans Lucas satt i soffan och åt banan. Sen myste vi framför barnprogram innan Johan kom hem från jobbet. Jag och Johan åt räksallad när Lucas hade somnat. Jag gick och la mig redan kvart i 9..


Bilden tog jag på väg till affären

Mina älsklingar!



Kärlek ♥

Höstträd inomhus

Vi har en gren i ett utav våra fönster, där har vi hängt löv i olika färger nu när det är höst :)


101007

Idag är jag hemma med Lucas :) Har inga planer på vad vi ska göra idag, vi får se vad vi hittar på! Nu ska vi iaf göra oss iordning och gå och handla lite åt mamma, Emma & Sara som ligger hemma och har magsjuka :( Tänker bara lämna varorna utanför deras dörr så får dom hämta dom där för jag vill verkligen inte få magsjuka nu!
Efter det går vi nog hem och äter lunch innan Lucas ska sova. Funderade på om jag skulle baka lite medans Lucas sover. Men sen vet jag inte vad vi ska göra, någon som vill träffas och hitta på något kanske? :)


Nu ligger jag bredvid min lilla prins som ...

dsc00238 (MMS)

Nu ligger jag bredvid min lilla prins som sover <3 Jag tänkte faktiskt sova redan nu. Har vart trött hela dagen.. Dessutom var det ganska mycket gäster på restaurangen, 61 st (vilket är kul!) Men det betyder mer arbete, och jag va väldigt trött när jag kom hem. Har inte gjort mycket alls på eftermiddagen, skickade iaf iväg alla paket som jag sålt på Tradera. Ne nu ska jag sova, hoppas på att jag är piggare imorn. God natt!


Söndag

Idag har Johan vart dålig, så han har legat och vilat mycket under dagen. Det har vart en väldigt lugn dag och tråkigt väder.. Jag och Lucas tog en promenad och handlade lite och hämtade skötväskan hos mamma som vi hade glömt där. När vi kom hem så somnade Lucas direkt och sov i nästan 2 timmar, efter det åt vi fiskpinnar & potatis med kall sås. Blev ett väldigt intressant inlägg det här ;P haha

På eftermiddagen piggnade Johan iaf till och skruvade ihop byrån och garderoben som vi köpte på ikea. Så nu är det klart och vi kan börja lägga in kläder där :) Nu sover Lucas och vi sitter i soffan och har precis ätit lite smörgås. Sneglar lite på filmen som går på 4.an. Men jag går nog snart och lägger mig istället, orkar ändå inte se färdigt på filmen. Skola imorn, ska förbereda inför det vi ska servera i veckan.

Ne nu lägger jag upp lite bilder på min lilla sötnos för att få ett roligare inlägg och sen går jag och lägger mig! Godnatt!


Lucas dukar i trappan med muggar och talrikar som vi köpte på ikea :)

Världens sötaste buskille ♥

Lördagen

Igår åkte vi till Ikea tillsammans med mamma, Emma & Sara :) Vi köpte en garderob till hallen, en byrå till sovrummet, nätkorgar till sovrummet, små hyllor till Lucas rum, klocka till köket, en liten stol till Lucas rum och lite andra småsaker :) På vägen hem plockade vi upp en diskmaskin som vi hade köpt från blocket så nu ska vi sälja våran lilla bänkdiskmaskin och sätta in en stor!


Sötnosen på väg till Ikea ♥

Fredag

Har inte hunnit eller orkat sitta vid datorn så mycket i helgen. Men i fredags så var jag & Lucas som sagt ute på förmiddagen, gick in och så somnade Lucas och sov en timme. Lite senare på dagen gick vi och åt mat på stan med mamma, Emma, Frida och min mormor :) Kollade lite i affärer också, köpte en pyjamas och en tröja till Lucas. Och så fick jag inflyttningspresent av mormor, en sil, en pajform och en liten kavel till Lucas som han kan ha när vi bakar pepparkakor :) Sen fick även Lucas två långkalsninger och strumpor av mormor.


Busungen ska släcka lamporna :P


Sötnosen i sin nya pyjamas innan läggdags <3


På kvällen när Lucas hade somnat så kom mamma & Emma hit och åt tacos och såg på Idol :) Vi fick en inflyttningspresent av dom också, en hög svart burk som det står pasta på :) Senare på kvällen vaknade Lucas och ville inte somna om så han fick komma ner och mysa i soffan med oss.


Lucas kröp ner och la sig bredvid Emma och myste :) (Man ser Emmas bebismage lite på bilden också♥)

Mammas älskling! ♥

Bilder från fredag förmiddag. Jag och Lucas tog på oss kläder och gick ut till närmaste lekplatsen (tvärs över gatan) och lekte lite innan Lucas skulle sova. Vi gjorde sandkakor, körde bil och fikade :)


På ikea. Vantar på maten :)

dsc00351 (MMS)

På ikea. Vantar på maten :)