Ännu en dag hemma i soffan med en

0-6b9b1bc632c060282f71f55fc444c645.png

Kolla varifrån!

Ännu en dag hemma i soffan med en sovande Lucas i knät och One tree hill på tv..


Myskillen! <3...

2a072f0ba901c4f65a7d6ef95f54fc93.png

Kolla varifrån!

Myskillen! <3


Jag tävlar hos Anna!

Eftersom både jag och Lucas är hostiga och snoriga så ligger vi här hemma i soffan och myser större delen av dagarna. Lucas sover väldigt mycket både på dagen och natten när han är sjuk, vilket är skönt eftersom han faktiskt blir frisk ganska snabbt då och så slipper han ju känna hur dåligt han mår.. Och eftersom jag också är förkyld och har huvudvärk så är det skönt att han är så lugn, för då kan jag ligga och vila i soffan och se på One tree hill med min lilla älskling i knät! ♥

Har inte så mycket att skriva om nu när vi är sjuka. Men för att ha något roligt att göra så är jag med i lite olika tävlingar på bloggar som jag läser. Igår lämnade jag en kommentar på Tumadres blogg för att vara med och tävla om en namntavla till Lucas! Och idag tävlar jag hos Anna om produkter från apoteket! :)

Jag är med och tävlar om massor av babyprodukter från Apoteket hos
ANNASARA.NET! Var med och tävla du med, klicka här!
Hela tre deltagare vinner jättefina priser!

En snuvig liten kille kollar på Do

0-2ff89b20f04ac2dcde44df4329d61d33.png

Kolla varifrån!

En snuvig liten kille kollar på Dora - utforskaren


Tävlar hos Tumadre!


Tävla och vinn en personlig namntavla/doptavla från StudioNele hos TUMADRE!

Min kvällsmat igår, gott!!


Lördag

I lördags åkte vi till Göteborg tillsammans med mamma, Emma, Frida, Sara, mormor, morfar och Emmas föräldrar :) Vi åkte till Eriksbergshallen och kollade på utställningen And there was light. Leonardo da Vinci, Michelangelo & Rafael.


Efter det åt vi middag på Vino pasta due, jag åt Ai chili det var gott men väldigt starkt! Sedan åkte vi hem till mamma & Emma. På kvällen åt vi räkmacka och såg på tv :) Johan åkte till Ed senare på kvällen för att träffa några kompisar och jag & Lucas sov hos mamma & Emma. Lucas sov inne hos mamma & Emma och jag sov i Saras bäddsoffa, första natten jag sov utan Lucas..! Det var tomt även om han bara sov i ett annat rum, men jag fick sova hela natten utan avbrott men jag vaknade ändå vid halv 7.. Somnade om och gick upp vid 8 och åt frukost med dom andra.



Har vart uppe i en timme. Både jag

2efc87bd65d81a8c540cd141e7bb5205.png

Kolla varifrån!

Har vart uppe i en timme. Både jag och Lucas är förkylda :( Svampbob fyrkant på tv.. Blir nog en lugn dag hemma idag!


Storhandling, 1090 kronor..

3bc51538a104d51e829848a83c7e67c3.png

Kolla varifrån!

Storhandling, 1090 kronor..


Busunge!



Lucas fick nya jeans på stan :)

100326




Igår kom Emmas föräldrar från Piteå till Uddevalla :) Så idag var mamma & Emma lediga så det blev lunch på stan och så gick vi runt och kollade i lite affärer. På kvällen åt vi mat hos mormor & morfar och såg på lets dance.

Lunch idag..


Igår kväll..




..var Lucas lite ledsen och ville inte sova trots att han var trött. Vet inte om han bara var envis eller om det berodde på sprutan som han hade fått under dagen. Han hade som tur va ingen feber iaf. Men han fick vara uppe med oss och mysa lite tills han somnade! ♥


Trevlig dag på stan!

Idag när vi vaknade så hade vi bara en sak planerat och det var att gå till bvc för att Lucas skulle få första svininfluensa sprutan. Så vi åt frukost och tog det lugnt på morgonen, Lucas sprang runt lite i gå-stolen medans jag läste ett par bloggar. Så frågade Emma om hon kunde komma hit en sväng under dagen, men eftersom vi skulle till bvc så bestämde vi att jag & Lucas skulle komma hem till henne efter att Lucas fått sprutan. Jag hade inte sett hennes lägenhet än så det var kul att gå dit. Och sen var det riktigt kul att träffa Emma eftersom det var ett tag sen! Vi var uppe i hennes lägenhet en stund och pratade lite och Lucas kollade på Emmas fiskar :) Men sen var det dags för Lucas att få lunch så då gick vi ner till stan och åt lunch på rådhuscafét, jag och Emma beställde varsin tacotalrik och Lucas åt mat som jag hade med till honom.

Efter det gick vi en stund på stan och kollade lite på kläder innan Emma skulle iväg och jobba. Lisa hade messat under tiden vi åt lunch och frågat om jag ville träffas vid 5 och ta en fika. Så vid 3 gick jag hem till mamma & Emma en stund för att ha något kul att göra medans jag väntade på att klockan skulle bli 5. Mötte Johan och Lisa nere på stan vid 5 och så gick vi till Coffee roomer och fikade lite. Efter det gick vi en sväng på stan innan vi åkte hem.





Busunge!




Hemma hos Hannah fanns det en bobbycar som Lucas tyckte var väldigt rolig :) Han kunde till och med ta sig fram en liten bit med den.

Mamma & barn träff hos Hannah!

Blev en riktigt rolig dag! Barnen busade och lekte :) Större delen av dagen var vi 8 mammor och 9 barn, sen gick det några och två barn hämtades från dagis.





Vincent & Lucas busade massor som vanligt, dom har verkligen kul ihop :)

På väg ut tidigt på dagen!




Idag mötte vi Melissa och Vincent redan vid 9 på morgonen. Vi gick upp till Hannah där det var mamma & barn träff :)

100323

Dagen började med frukost och efter det blev det bus i ett par timmar innan Lucas somnade igen. Då passade jag på att städa. När Lucas vaknade igen så åt vi lunch och sen blev det mer bus innan vi gick ut på en liten promenad. Vid halv 5 gick vi till bvc, nu väger Lucas 10270 gram :)


Lite mys i soffan innan Lucas somnade i sin säng på förmiddagen, riktigt mysigt!



Johan var kvar lite längre på jobbet idag och grejade lite med sina föräldrars bil. Sen när han kom hem så gjorde han pannkakor till oss som vi åt framför tv:n, gott!!



Världens sötaste!!! ♥

Elvis


Godmorgon! :) Nu blir det frukost.

678dd1c0feb10dfc2e09b9ed82d851b8.png

Kolla varifrån!

Godmorgon! :) Nu blir det frukost.


Cactuz sallad och promenad på stan

Idag skulle vi egentligen ha gått till bvc men dom ringde på morgonen och sa att Malin va hemma med sjukt barn. Så eftersom vi inte hade något annat planerat så tänkte jag att det blir väl en dag hemma istället. Men så frågade Melissa om vi ville med och äta lunch på stan, och de ville vi såklart :)

Så vid halv 12 mötte vi Melissa & Vincent och gick ner till stan, där mötte vi Rebecca & Tiger och gick till cactuz för att äta lunch :) Sedan gick Becca & Tiger för att möta Simon och jag, Melissa och barnen gick vidare på stan. Först blev det en sväng till Pushing the pins, Melissa skulle prata med tatueraren som ska göra hennes tatuering på fredag. Efter det gick vi till Melissas frisör och en sväng till biblioteket. Gick även till min frisör och bokade tider till mig & Johan. Sedan gick vi en sväng till Åhlens och Lindex och innan vi gick hem så åt vi varsin glass på donken :) En trevlig dag!



Dom söta busungarna! (Bildena är lånade från Melissa)




Kalas för mormor

Idag har vi vart på kalas :) Min mormor fyller år på tisdag så hon hade kalas idag! Vi åt god mat och tårta. Lucas sprang runt i sin gå-stol och busade, gick även ut en sväng. Gick till lekplatsen för att gunga med Lucas men det var aldeles för blött tyvärr..







100319


100318

Tråkigt väder ute idag så man har ingen större lust att gå ut, sov dåligt inatt också så vi får väl se om vi orkar hitta på något annat än att vara inne och leka. Idag har jag iaf hunnit med att leka med Lucas, sätta på två tvättar och så har Lucas morfar vart här :) Han hade med sig semlor så vi fikade lite och Lucas lekte med sitt duplo och sen somnade han hos sin morfar.



Pappa åkte efter en stund och Lucas sover fortfarande. Jag tänkte försöka fixa en ny design till bloggen. Så får vi se vad vi hittar på när Lucas vaknar, först blir det lunch men sen vet jag inte... Vill ut en sväng men det känns tråkigt i det här vädret.

Vårkläder till Lucas!

Idag har jag och Lucas vart hemma och myst och busat hela dagen. Lucas va gnällig och ville inte sitta någon annanstans än i mitt knä så jag orkade inte hitta på något speciellt under dagen. Men på eftermiddagen när Johan kom hem så åkte vi ut till torp en sväng, köpte skor till Lucas och en vårjacka :) Efter det åkte vi hem till mamma & Emma och åt god mat.





TÄVLAR




Jag är med och tävlar om 9 stycken dregglisar/scarfar hos Älskade hjärtegryn.
Klicka här för att besöka sidan.


Ligger och vilar i soffan samtidig

5468950ecc397a8a03f8ca47660995c1.png

Kolla varifrån!

Ligger och vilar i soffan tillsammans med Lucas samtidigt som jag ser lite på Beck - I guds namn.


Tatuering!



Nu sitter den på baksidan av min högra axel! :)

Trevlig dag i det fina vädret!

Idag har jag & Lucas vart på stan tillsammans med Melissa & Vincent! Det var riktigt härligt väder så det gick ju inte att stanna hemma! Lucas blir verkligen glad när han träffar Vincent, dom har så kul ihop! :)



Vi fikade lite och kollade på barnskor. Dessutom bokade både jag & Melissa tatueringstider! Jag fick imorn (!) och Melissa ska dit nästa fredag.


Vattenpalatset!

Idag åkte jag, Johan & Lucas till vattenpalatset i Nänersborg tillsammans med mamma & Emma :) Kom dit vid 11, blev massa lek och bus i vattnet med Lucas först, sen simmade jag & mamma några längder medans Emma & Johan lekte med Lucas. Vid 12 gick mamma upp med Lucas för att ge honom mat så då passade jag, Johan & Emma på att åka lite vattenrutschbanor innan vi gick upp och åt lite vi också. Efter det badade vi lite till innan vi lite till och var lite inne på relax avdelningen. Gick till duscharna vid 2. Köpte med oss sallader från cactuz och åkte hem till mamma & Emma.











Riktigt rolig och mysig dag! ♥


Är hemma hos mamma och Emma :) Har

4531702f4d197f36aa732e5c0b839af6.png

Kolla varifrån!

Är hemma hos mamma och Emma :) Har vart ute på en promenad och nu leker Lucas med moster Sara :) Ikväll ska vi äta goda smörgåsar och se lets dance och SOLSIDAN!


Lucas nya vagn :) Mycket smidigare

5ecd4204b94dd5d97e91d1a08556effb.png

Kolla varifrån!

Lucas nya vagn :) Mycket smidigare än den gamla!


Jag plockade undan medans Lucas so

0-793a8dc453a034caba4252e1a02558f4.png

Kolla varifrån!

Jag plockade undan medans Lucas sov. Tänkte dammsuga nu när han hade vaknat, men då ser det ut såhär på golvet igen. Så det är bara att börja om igen. BUSUNGE! <3


Idag har vi inget planerat. Men le

0-3660f072417a2c2fb252e6fe0e3e3e92.png

Kolla varifrån!

Idag har vi inget planerat. Men leka med duplo är alltid kul tycker Lucas :) så får vi se vad som händer resten av dagen.


Duplo & torp

Idag gick vi upp vi d halv 8 som vanligt :) Åt frukost och lekte. Lucas morfar kom förrbi en sväng med en stor låda med duplo i, det är sånt som jag & mina syskon har haft när vi var små så nu kan Lucas leka med det :) Vi la ut en filt på golvet och hälde ut allt duplo och Lucas tyckte att det var jätteroligt! Han förstår ju inte än att man kan bygga ihop sakerna men han tyckte att det var roligt att banka bitarna i golvet och bita i dom :P







Nu sover Lucas, han har sovit i 1 timme och 45 minuter, nu ska jag packa skötväskan och göra mig iordning och när Lucas vaknar så ska vi ta bussen ut till torp. Mormor hoppar på bussen ute vid herrestads kyrka och så åker hon med oss till torp :)



Hoppas ni får en bra dag!

Söndag i Ed

Igår åkte vi hem till Johans föräldrar i Ed på förmiddagen :) Dit kom även Johans mormor & morfar. Vi fikade och när Johans mormor & morfar åkte hem så gick vi andra ut på en promenad i snön! Efter promenaden åt vi god mat innan vi åkte hem vid halv 6.








Bilder från promenaden! Härligt väder :)





Världens sötaste ute i snön!







(Bilder från lördagen)

Lördagen

I lördags gick vi upp tidigt som vanligt, helg eller inte, Lucas vaknar som vanligt vid 7 halv 8. Men det är egentligen rätt skönt att gå upp tidigt och inte sova bort hela förmiddagen, man hinner med så mycket mer på dagarna då :) Vi åt frukost, busade lite och gjorde oss iordning och åkte till överby, kom dit strax efter 10. Gick och kollade på barnvagnar, vi hittade en som vi troligtvis ska köpa :) Efter det gick Johan en sväng till elgiganten och jag & Lucas gick till Name It och kollade, men vi köpte inget. Innan vi åkte hem så åt vi lunch. När vi kom hem så somnade Lucas i sin säng med en gång och sov i 2½ timme!

När Lucas hade ätit mellanmål så åkte vi till mamma & Emma :) Tog en promenad ner till strandpromenaden tillsammans med dom, härligt väder ute! Jag och Johan gick ut på isen en bit medans mamma & Emma gick kvar på promenadvägen med Lucas i vagnen. Passade på att ta massa kort när vi var ute :) När vi kom tillbaka till lägenheten så fick Lucas mat av sin mormor och jag gjorde massa fruktpure, 7 burkar blev det, äpple/päron och banan/mango.
På kvällen åt vi god mat och fruktsallad till efterrätt! Såg såklart på melodifestivalen innan vi åkte hem och sov.
En riktigt härlig dag!











Lek & bus hela dagen!

Idag gick jag & Lucas upp till Melissa & Vincent :) Det är sjukt halkigt ute men riktigt fint väder så man ska väl inte klaga. Vi kom dit vid halv 12, var längesen vi träffades nu pga sjukdomar hit och dit så det var riktigt kul idag! Barnen busade hela dagen förutom en liten stund när dom sov och när dom åt. Lucas tyckte att Vincent hade jätteroliga leksaker :) men roligast var nog tv-tidningen som han rev i massa små bitar :P Vincent är jätteduktig på att krypa och att gå när han håller i något! Hoppas att Lucas börjar krypa snart, men idag ålade han sig faktiskt baklänges på mage en bra bit, mycket längre än han gjort tidigare :) Vi får hoppas att ingen blir sjuk nu så att vi kan träffas snart igen!





Vid 5 kom Johan och hämtade oss och så åkte vi och handlade lite. När vi kom hem så åt Lucas mat och vi ställde in kyckling och pommes till oss i ugnen. Nu sover Lucas, han somnade 19,20 trött efter allt bus idag :) Nu väntar jag på att Solsidan ska börja!
Imorn kanske det blir en sväng till överby för att kolla lite på barnvagnar och sen ska vi hem till mamma & Emma för att kolla på melodifestivalen.

Mammas älskling!




Städa, städa, städa

Idag vaknade Lucas vid 7, men vå låg kvar i sängen och myste till klockan 8 då ville inte Lucas ligga still mer. Efter frukosten busade vi massor och dansade till The Baseballs, Lucas skrattade hela tiden ♥ Kvart över 10 somnade Lucas i sin säng och jag passade på att damma och plocka undan överallt i lägenheten. Jag hann även städa toan och tömma kattlådan innan Lucas vaknade, han sov i 1h & 25 min :) När han hade vaknat så åt han lunch och sen busade vi lite innan jag dammsög hela lägenheten, Lucas sprang efter dammsugaren i sin gå-stol. När jag var klar med dammsugningen så började Lucas såklart dra ut allt från hyllorna igen, busunge. Har även satt på två maskiner med tvätt och kört en diskmaskin med disken som blev igår när Johan gjorde massa mat till Lucas :) Han lagade korv stroganof med ris och köttfärssås med pasta.

Innan jag åt Lunch och Lucas fick lite mellanmål så badade vi, Lucas tycker verkligen att det är kul att bada :) Nu sover Lucas igen och jag ser lite på tv. Har ingen aning om vad som händer i eftermiddag/kväll.



Tisdag

Idag gick jag och Lucas till öppna förskolan :) Kul! Lucas lekte och jag pysslade lite. Men vi fick gå lite tidigare eftersom vi skulle till bvc vid 4 och Lucas behövde sova lite innan.

Lucas hade gått ner lite i vikt nu när han har vart sjuk eftersom han inte ätit som vanligt.
Den 26/1 vägde han 9,7 kg
På näl den 23/2 vägde han 10 kg
Och idag vägde han nästan 9,8 kg

Men han hade iaf växt på längden, från 73,5 förra gången på bvc till 75,5 idag :)



Efter bvc gick jag & Lucas hem och strax efter kom Johan. Men Johan skulle iväg och posta ett paket och fixa lite på banken, så han tog med Lucas i vagnen och gick en promenad. Blev lite ensamt här hemma när dom var borta en timme. Nu på kvällen har vi ätit mat och sett lite på tv, nu sover Lucas :)

Imorn ska jag & Lucas till ögonläkaren igen, klockan 9 ska vi vara där. Efter det har jag ingen aning om vad vi ska göra..?



Sötaste!


Lucas läser bok tillsammans med mormor :)