The studio

Igår åkte jag, mamma, Frida och Sara till göteborg. Skulle bli sminkade och fotograferade :) Frida blev hämtad först av en tjej för att bli sminkad, sen kom det en kille och hämtade mig, lite häftigt att bli sminkad av en kille. Sist hämtade dom mamma & Sara. Sen fick vi fixa håret lite själva om vi ville inna vi skulle bli fotograferade. Frida och mamma blev fotade av en kille som hette Mattias och jag & Sara blev fotade av en kille som hette Jimmy. Fotografen sa hela tiden hur man skulle stå eller sitta och hur man skulle ha händerna så det behövde man aldrig tänka på själv ^^ Väldigt duktig va han!

Tog bilder stående & sittande mot olika färgade väggar, tog bilder mot en spegel, men det roligaste va nog att ta bilder samtidigt som man stod framför en stor fläkt :) Tog även en gruppbild på alla 4.
Sen fick vi kolla igenom alla bilderna på en dator och välja ut vilka vi ville köpa. Det va ganska dyrt att köpa bilderna, jag köpte två på mig och det kostade 550 kr. Mamma köpte en gruppbild och en på Sara och Frida köpte 2 på sig.


Första bilden som jag köpte på mig. (Magen syns lite ^^)


Andra bilden på mig.


Min snygga syster Frida!


Min snygga syster Sara!


Gruppbilden!

En väldigt rolig kväll!
Skulle lätt göra det igen om jag hade möjligheten!

Helgen

Fredagen blev en härlig dag på strandpromenaden med Johan, Sandra, Becka och Max :)
Satt och pratade i solen ett par timmar och köpte glass :) Sen flyttade vi oss till ett annat ställe där det inte blåste så mycket, låg och solade där en stund och Sandra blåste såpbubblor ^^

På lördagsmorgonen åkte jag & Johan till Ed, gick på marknaden och kollade lite. Fikade hos Johans mormor och morfar :) Sen köpte vi 2 bodys och en mjukiströja och mjukisbyxor till bäbisen :)
På eftermiddagen åkte jag till Uddevalla igen, Johan skulle ut och festa med sina kompisar och jag skulle träffa Lisa och Malin. Vid halv 7 mötte jag dom vid kvantum och så åkte vi hem till Lisa och lagade tacos :) Såg på robinson till maten, sen tog vi fram godis och chips och satte på Vingar av glas.
Gick hem vid 12.

Två mysiga dagar!

Underbara vår!

Blev ingen lugn dag igår direkt, men en väldigt trevlig och mysig dag blev det :)
Började med att messa Sandra för att fråga om hon ville gå en promenad med mig & Max, men hon skulle till skolan vid 12. Så då messade jag Lisa, trodde att hon skulle jobba men jag hade tur, hon va ledig :) Så vi bestämde att vi skulle ses nere i stan vid 12 för en fika.

Gjorde mig iordning och gick en liten sväng med Max innan jag gick ner till stan. Bestämde att vi skulle fika på rådhuscafét, beställde varsin ost fralla och satte oss ute i solen :) Satt där och pratade ett par timmar, köpte även varsin glass efter en stund.
Gick sedan ner och kollade lite i affärer innan Lisa gick hem vid halv 4.

Kom på att Sandra slutade halv 4, så jag ringde henne och frågade vad hon skulle hitta på.
Mötte henne vid willys, handlade lite och tog bussen hem. När jag kom hem gick jag en sväng med Max innan jag fixade lite mat.
Vid 5 gick jag, Sandra & Max ner till strandpromenaden, gick en bit där och sen satte vi oss i solen en stund :)
Mysig promenad <3

strandpromenaden 23/4 09
Snyggingen sandra <3


Sandra blåste såpbubblor :)

strandpromenaden 23/4 09
Max <3

Alla bilderna har Sandra tagit!
(Hoppas det va okej att jag lånade dom, eftersom min sladd till kameran är borta)

Tillbaka efter ett litet uppehåll

Nu har jag inte skrivit på väääldigt länge, har väl gått 3½ vecka sedan jag uppdaterade sist. Har väl inte hänt så speciellt mycket.

Är inne i vecka 30 nu i graviditeten, 29+2. Så nu är det inte jättelångt kvar :) 74 dagar till beräknad förlossning!
Vagnen som vi beställde har kommit nu, eller den kom för 3 veckor sen men ^^ Sen har vi vart på ikea oxå, tillsammans med mamma, Emma, mormor & morfar. Fick en spjälsäng och madrass av mamma & Emma, Tack! Jag och Johan köpte spjälskydd, kudde, täcke och badbalja :) 
Har även vart på torp och köpt 6 bodys och 1 par byxor till. 

Nu till lite saker som har hänt dom senaste veckorna.
Jag gjorde nationella prov i svenska B i början av april, fick 7 av 8 på den. 
Den 4 april kom jag & Johan och Johans föräldrar och lillebror till mamma & Emma, vi åt god mat och spelade spel :)

Skönt med påsklov vecka 15!
Hade en tid på mvc den 8 april, allt såg bra ut!
Blev mycket påskmat, fredagen på lovet åt vi mat hos Johans familj :) Lördagen åkte jag, mamma & Emma ut till Agneta, Peter, Lisa & Elin för att äta mat och ha paketleken. Mormor, morfar, Andreas och Peters föräldrar va oxå där.
Johan åkte till Elmia på bilmässa istället. Passade även Maja under lovet medans pappa, Frida & Sara va och åkte skidor.

Måndagen den 13 April har jag & Johan vart tillsammans 2 år! <3

Den 14 april åkte jag & Johan och kollade på 2 lägenheter, i samma hus som Lisa bor i :) Tittade på två 2or.
Den ena som va nyrenoverad i köket var väldigt fin! Mindre än våran 3a, men mycket finare och billigare.
Tackade ja till den dagen efter. Så nu kan vi flytta den 1 maj.

Fredagen den 17 april bjöd mormor & morfar med mig, Johan, Lisa, Martin, Elin, Agneta, Peter, Andreas, Frida, Sara, Mamma & Emma till kvarterskrogen, åt god mat och hade trevligt!

Denna veckan som är nu har det inte hänt så mycket, igår va jag och Johan iväg för att träffa Laine som har hand om Ung förälder grupp. Så nu har vi fårr tider för när träffarna är :) Den första kommer vara den 11 maj.
Ska bli väldigt kul!
På eftermiddagen grillade vi på strandpromenaden med mamma & Emma :) Innan Johan åkte till Ed.

Idag mår jag sådär, är fruktansvärt trött. Sov inte så bra inatt, ena stunden va det för varmt och andra stunden va det kallt. Dessutom va jag stel och öm varje gång jag vände på mig. Så idag blir det nog en lugn dag.
Johan är på arbetsintervju på Sykes i Ed... Den börjar nu klockan 10, får väl hålla tummarna lite iaf, även om jag inte är så förtjust i att han kanske ska jobba i Ed. Men vi behöver ju en inkomst så det finns väl inte så mycket att välja på.

Nu har jag skrivit lite om veckorna som gått, har även tagit en del bilder som jag hade velat lägga upp.. Men jag hittar inte sladden till kameran :(

Om en vecka fyller jag 19 ^^

Ha det bra!
Kramar