Veckan

Har inte skrivit något på hela veckan, har inte orkat sätta mig och skriva. Men nu tänkte jag skriva en uppdatering av veckan :)

Veckan började med en ledig måndag, passade Max eftersom mamma och Emma skulle jobba sent. Mitt på dagen tog jag en promenad ner till stan med Becka och Sandra :) Max fick stanna hos Johan som satt och spelade på datan.
Vi gick runt och kollade lite, började med apoteket och sen gick vi till åhlens och kollade på solglasögon till Sandra. Innan vi tog bussen hem så köpte vi glass på Mcdonalds :)
Sandra och Becka åkte hem till Sandra för att äta mat och jag gick hem till Johan och Max. På kvällen lagade vi mat och såg på One tree hill. Mysig dag!

Tisdagen försvann väldigt fort, vi såg på One tree hill på förmiddagen, hade tänkt simma egentligen men förmiddagen försvann. Jag ville simma på förmiddagen innan det är för mycket folk på badhuset men tiden bara sprang iväg och så va det dags att äta lunch och efter det va det inte så mycket tid kvar innan Johan skulle åka iväg med Tc och kolla på nåt till bilen. Så det blev ingen simning.

Eftersom vi bestämt att vi skulle försöka simma en gång i veckan så åt vi en tidig lunch på onsdagen innan vi cyklade till badhuset. Simmade 46 längder = 1150 meter :) 6 längder mer än förra gången!
På eftermiddagen åkte Johan till Ed för han skulle hjälpa sin pappa i skogen på torsdagen. Jag åkte med mamma & Emma till mormor och morfar på kvällen. Åt vofflor och satt och pratade:)

På torsdagen va jag i skolan, vaknade väldigt tidigt. För ett tag sen vaknade jag 8 varje morgon, men nu vaknar jag redan 7 utan att klockan ringer, även på helgen >_< Men så idag behövde jag gå upp klockan 7 så jag ställde klockan på de, men då vaknar jag såklart halv 7.
Hade historia lektion på förmiddagen och sen gick jag hem och såg på film. Johan kom hem senare på kvällen :)

Var i skolan även på fredagen, hade svenska lektion på morgonen. Fick lite mer information om nationella provet som jag ska göra 1April. Gick hem och åt lunch med Johan innan jag gick tillbaka till skolan, skulle prata med Gabriella om mina studier. Bestämde att jag inte skulle ha mer praktik utan ska plugga varje dag fram till sommaren. Så nu ska jag ha några fler lektioner i veckan, inte fulla dagar men jag vill försäka bli klar med svenska B, engelska och historia innan sommarlovet. Sen efter sommaren när bäbisen har kommit så har jag möjlighet att fortsätta plugga, men hemma isf.

Lördagen var planerad från morgon till kväll ^^ På förmiddagen åkte vi ut till torp och kollade lite, träffade en del av Johans familj :) Carro, Carina och Emil. Roland och Sebbe gjorde högskoleprovet.
Åt lunch innan vi åkte hem till mamma & Emma en stund.
På kvällen åkte vi till pappa, skulle äta mat där. Spelade bondespelet tillsammans med Frida och Malin medans pappa gjorde pizza och Sara bakade kladdkaka :)
Efter maten gick vi ner och hyrde en film, kommer inte ihåg vad den hette, men den va iaf inte bra. Väldigt seg och långtråkig.

Sista helgdagen har vart lugn, har sett på One tree hill och bakat bröd :) Sen har vi veckohandlat mat och nu ikväll ska vi se på tv och äta smörgås.
Imorgon börjar mitt nya schema och Johan har gjort ett eget schema för att få gjort sina uppgifter.

Snabbt & kort om dagen

Dagen började med frukost och one tree hill innan vi cyklade till tennisplanen och spelade lite :) Efter det duschade vi och gjorde oss iordning. Emma kom och hämtade oss så åkte vi upp till blomsterlandet och köpte blommor till mormor som fyller år imorn. Åkte ut till mormor och morfar och åt fisksoppa & någon kaka till efterrätt, väldigt gott!

Nu har vi vart och handlat lite, ska göra smörgåsar med skinka, räkröra och grönsaker och se på wipeout och sanningens ögonblick.

Göteborg

Nu har jag & Johan precis kommit hem efter en dag i göteborg. Åkte dit vid 1 tillsammans med mormor & morfar :) När vi kom fram så började vi med att kolla på en barnvagn som vi sett på internet, skulle kolla om den såg bra ut, men vi ska beställa den från en annan affär istället. Fick en skötväska och en body av mormor och morfar.

Sen gick vi vidare för att äta, åt en väldigt god köttbit med potatis och någon kryddig sås :) Till efterrätt tog jag glass, man fick gå och fylla på en bägare med mjukglass själv och sen fanns det en hylla med massa olika strössel och såser som man fick ta av :) Men det bästa var att man fick fylla på tills man inte orkare mer ^^

Innan vi åkte hem kollade vi lite i olika klädaffärer, provade lite olika saker, men hittade inget som jag trivdes i.
Nu ska vi gå ner och handla lite så får vi se sen vad vi gör resten av kvällen :)

24 veckor

Idag har jag & Johan vart på mvc :) Tog lite prover och allt såg bra ut, sen lyssnade vi på hjärtat och det slog som det skulle! Barnet är ca 26 cm långt och väger ungefär 700 g. Har gått 24 veckor & 2 dagar :) Den sparkar som bara den nu!


Tisdag

Nu har jag och Johan precis kommit hem från badhuset. Cyklade ner dit och simmade :) Båda simmade 40 längder, alltså 1000 meter! Det va väldigt skönt att röra lite på sig. Vi har sagt att vi ska försöka simma minst en gång i veckan nu, får se om vi håller det ^^ Men nu har vi köpt ett 10-kort iaf så då slipper man iaf tänka på pengar när man ska simma.



Cyklade förbi mamma & Emma på vägen hem, hade lånat lås till skåpen av dom.
Mamma berättade att dom planerar en resa till Italien våren 2010, inget bestämt helt klart än men förhoppningsvis blir det så! Isf ska vi jag, Johan och våran bäbis åka med min familj, Emmas föräldrar och syskon med familjer. Så vi blir 18 personer tror jag, dom håller på att kolla upp något hus som vi ska hyra en vecka.
Hoppas det blir av!


Nu har Johan lagat spagetti och köttfärssås så nu ska jag gå och äta :)

Helgen

Nu är helgen snart slut.. Vill ha mer helg!

Lördagen va mysig, förmiddagen gick åt till att titta på One tree hill innan vi gick ner till mamma & Emma och åt blåbärspaj. Sen gick vi en promenad med dom innan vi gick hem igen.
På kvällen gick vi på bio :) "Wallander - Hämden". Den va bra, men det va som Johan sa att man lika gärna hade kunnat ta bort Wallander ur filmen, för det fanns inget kvar från dom förra filmerna. Så det kunde ha vart vilken film som hels egentligen.

Idag ska vi till torp en sväng tror jag, sen har vi inte planerat något mer.
Ha en bra dag!

Fredagen den 13

Idag är det fredagen den 13, vilket betyder att jag & Johan har vart tillsammans i 1 år och 11 månader! <3

Hade en svenska lektion på morgonen som gick hyfsat fort, fick ett häfte att läsa i inför nationella svenska B. Handlade lite grönsaker på vägen hem och så gjorde vi pasta & räksallad som vi åt till one tree hill. Mamma hade lämnat upp Max till Johan när jag va i skolan så han va hos oss när jag kom.
Gick ut en sväng med honom efter maten och sen började vi städa, så nu är hela lägenheten ren :)
Såg lite mer på one tree hill innan vi gick ner till affären, Johan skulle köpa lite salta pinnar & chips till kvällen.

Tog en dusch och brände ut två filmer som jag skulle ha med ner till mamma, så kom Tc och hämtade Johan och jag gick ner till mamma & Emma.
Johan skulle ha förfest här med Alfred, Tc & Daniel, så dom skulle åka och hämta Alfred och åka och köpa öl. Nu är dom nere på GG, hoppas dom har skoj!
Jag åt tacos framför Let's dance med mamma, Emma & Sara och sen såg vi på "Patrik 1,5" & "Rallybrudar".
Kom hem vid 1 typ, men jag är inte jättetrött så jag tyckte inte att det va någon ide att lägga sig än. Johan kommer väl vid 2 halv 3 eftersom GG stänger 2 och jag vaknar ändå när han kommer så då kan jag lika gärna vi uppe den timmen och vänta på honom.
Passade på att plocka undan ölflaskor och glas så slipper vi ha kvar det imorn.

Och Becka vi får ha våran filmkväll en annan dag! <3

Nu ska jag sätta mig framför tv.n.
Natti natti

Zzzz.

Nu är jag riktigt trött, fast jag har inte gjort något speciellt ansträngande idag.
Har pluggat och sett på tusenbröder. Kvällen avslutades med bubbelbad med Johan <3

Nu ska vi snart sova!

Sköna dagar utan stress

Har inte skrivit så mycket dom senaste dagarna. Har inte hänt så mycket egentligen.
Helgen gick fort, Johan åkte till Ed på fredagen för att fixa nåt med bilen och jag va hos mamma och åt tacos och såg på let's dance. På lördagen gjorde jag inte så mkt, Johan kom hem på eftermiddagen så åt vi kött och pommes och såg på "Maria Larssons eviga ögonblick". På söndagen åkte vi ut till torp med mamma, Johan köpte skor och jag köpte en ny bh och sen handlade vi mat. Åt fisksoppa hos mamma på eftermiddagen och sen såg vi på "En vampyrs bekännelse".

Nu har Johan ingen praktik kvar, så på måndagen städade vi i lägenheten innan vi åkte till Ed. Jag föreslog att vi kunde åka dit så kunde Johan greja lite med bilen och hjälpa Roland i skogen. Jag har ju inga lektioner så jag kan lika gärna sitta i Ed och plugga. Men vi måste vara i Uddevalla på torsdag iaf, för då har jag tandläkartid och så måste jag vara i skolan.

Idag är det tisdag och Johan är ute i garaget med Alfred. Jag tänkte plugga en stund och sen se någon film.
Ha en bra dag!

Min drömgård!

Jag har hittat en gård som är precis så som jag vill ha den!  >_<

Det är
-Två boningshus
-Stall med 5 inneboxar och två ute
-Upplyst paddock
-Garage 
(Johans krav ^^)
-Privat liten strand
-Bekvämt pendlings avstånd till Göteborg eller Uddevalla.

Den ligger i Stenungsund och är hur fin som helst! Det stora problemet är bara att den kostar 4 miljoner.
Hade jag haft 4 miljoner så hade jag köpt det med en gång!!

Ingen som vill ge mig 4 miljoner?? ^^

Onyttig och glad

Idag har vart en rolig dag! Gick till skolan vid 8, hade historia till 11 och sen gick jag ner och mötte Becka. Vi åt på agneberg, ganska god mat faktiskt, makaronilåda med kyckling. Sen gick vi ner på stan, men jag behövde på toa så vi gick ner till museet, där träffade vi min mormor. Hon hade vart där med sin kör och nu va dom klara så hon skulle äta och frågade om vi ville hålla henne sällskap och fika. Så hon bjöd oss på fika :) Sen gick hon vidare för att handla något och jag & Becka gick och kollade på allt konstigt på museet. På vägen ut fick vi svara på några frågor och för att vi gjorde det så fick vi en bunt med vykort :P

Gick och kollade på stan en stund och sen vid 3 skulle vi möta Malin vid Åhlens och gå och fika, igen ^^


Bus <3   (fick ingen bild på Malin)

  
                             Min fika

När vi fikat så gick vi och kollade lite i affärer, sen gick Malin till sin mamma och Jag och Becka gick för att ta bussen hem till mig. Fick stå och vänta en stund på bussen men när den väl kom så ville inte Becka ta den iaf (stod en person längre bort som hon hade velat säga hej till men inte vågade) Så vi missade den bussen men så kom Sandra :) Pratade lite med henne och sen kom Johan från praktiken så då tog vi bussen hem.
Becka stannade bara en kvart sen tog hon bussen igen :P Hon skulle med bussen hem till hennes pappa.

På kvällen åt jag & Johan köttbullar och potatismos och sen åt vi chokladpudding ^^ Såg på one tree hill.

Skola..

Just nu sitter jag i skolan och läser om medeltiden. Började kl halv 9 och slutar vid 11, ska ner och möta Becka på kampenhof vid halv 12 så ska vi gå och äta på agneberg. Sen tror jag att vi ska kolla på klänning som Becka ska ha om hon går på balen, vet inte om hon bestämt om hon ska gå eller inte än men det är alltid bra att kolla på klänning ifall :) Vid 3 ska vi möta Malin och så ska vi gå och fika.
Ne nu får jag fortsätta med uppgiften om medeltiden innan vi slutar.

Ha en trevlig dag!

Onsdag

Dagen började med film och frukost, såg "Capricciosa" men det har blivit nåt fel på våran dvd, så efter typ halva filmen så funkade det inte så bra längre så då orkade ja inte mer. Stängde av filmen och tänkte börja städa lägenheten istället, började med toan och handfatet. När jag va klar med det så ringde mamma, hon och Sara hade kommit hem nyss, Sara hade tagit bort gipset från benet. Så gick jag ner till dom, hade med mig svenskauppgiften. Satt där och pluggade en stund, sen åt vi lunch och sen gjorde jag klart svenskan.
Lekte lite med Max och sen bestämde vi att vi skulle ner till stan och kolla lite, så jag gick upp till mig för att byta mjukisbyxorna till jeans och sen åkte vi ner till stan. Började med en fika på Cactus :) sen gick vi vidare och kollade på skor till Sara och sen gick vi till lindex och kollade lite. Mamma hittade två tröjor som hon provade, sen hittade hon massa söta bäbiskläder som hon inte kunde låta bli att köpa ^^ Så hon köpte en av tröjorna som hon provade, ett linne och lite bäbiskläder.

Sen åkte vi upp till blomsterlandet, mötte Johan som hade slutat praktiken och så köpte mamma lite blommor. Jag och Johan fick tre blommor och lite tulpaner till lägenheten :) Åkte hem till mamma sen igen, Emma och Frida hade kommit hem, åt lite smörgås innan jag & Johan gick upp till oss.
På kvällen åt vi soppa och såg på one tree hill.

Dålig uppdatering

Jag har inte skrivit så mycket på några dagar. Har mest vart lungt hela veckan, har pluggat historia, sett på film och lagat mat typ.

Men i måndags eftermiddag messade Becka och frågade om ja ville fika med henne på stan, så jag sminkade mig och bytte kläder på några få menuter för att hinna med bussen ner till stan. När jag kom ner till stan så bestämde vi att vi skulle köpa nåt på willys istället och gå hem till mig och fika eftersom hon inte hade sett våran nya lägenhet.
Köpte med oss lite kakor och dricka och tog bussen tillbaka till mig.

Min Bus <3
Första dagen jag träffar henne på 5 veckor..
Först åkte hon till Turkiet i 4 veckor och när hon kom tillbaka så åkte
vi till sälen.

Vi hade en mysig eftermiddag iaf med fika, massa prat och film <3. Såg en väldigt konstig film, "My boss'$ daughter". Sen kom Johan hem från praktiken och Beckas pappa hämtade henne, så då åkte jag och Johan och handlade mat.

Igår, tisdag så pluggade jag, och sen gick jag och hämtade Max hos mamma, dom håller på att träna honom på att vara ensam igen efter olyckan. Så han skulle vara ensam en stund på förmiddagen så skulle jag hämta honom vid 12. Det verkade ha gått bra när han va ensam, så gick vi ut en liten kort sväng och sen upp till min lägenhet.
Hade med mig hans filt och så hade jag kvar Majas vattenskål och leksak sen jag passade henne som jag ställde fram till Max.

Max <3

Kan det inte bli vår snart?!

*Suck*
Idag snöar det och det lägger sig på marken... Vill inte ha mer snö nu :( Men jag slipper gå ut iaf, har ju egentligen praktik på dagiset måndag-onsdag men jag ringde och sa att jag behövde arbeta med skolarbete denna veckan, eftersom det va lov en vecka och sen va jag ledig en vecka efter det så tänkte jag arbeta hela veckan med skolarbete.

Nu är jag med i en tävlig om barnkläder :) http://mammabeckas.blogg.se/ Läser hennes blogg varje dag och nu har hon en tävling som jag såklart ville vara med i. Så nu är det bara att hålla tummarna för att jag vinner :)

Men nu ska jag iaf sätta mig och skriva om medeltiden.


Massa pengar fattigare..

Nu har vi typ precis kommit hem igen, lånade mammas bil och åkte till torp en sväng :) Har handlat hur mycket som helst idag.. Väldigt roligt att köpa nya saker men mindre roligt när pengarna försvinner. Har handlat för 1063 kronor idag.

Köpte en sån där hängare som duschslangen ska hänga i, en toarullehållare, en äggskärare och bäbiskläder.








Kunde inte låta bli att köpa lite bäbiskläder ^^


Sen hämtade vi Sara och åkte hem till mamma. Där höll Frida och mamma på att laga mat, kyckling med grönsaker i ugnen och klyftpotatis blev det. Jättegott!
Nu är vi iaf hemma igen och Johan har skruvat upp dom nya sakerna och nu tänkte vi se lite på one tree hill igen.


Äntligen hemma!

Nu har vi äntligen kommit hem. Vi kom till Ed vid 5 och åt hamburgare och pommes innan jag & Johan tog tåget till uddevalla vid halv 8. Mamma hämtade os på stationen vid halv 9 och körde hem oss. Hon och Emma hade vart och lämnat lite frukostvaror i våran lägenhet tidigare, lite mjölk, färskt bröd, ost, grönsaker och lite frukt :D

Vi gick och la oss vid halv 10, men Johan gick upp efter en stund för han hostade så mycket, stackare! Så han gick inte och la sig förren 3 nån gång. Men nu är klockan iaf snart 12 och vi har ätit frukost och sett 3 avsnitt av one tree hill. Så nu ska vi göra oss iordning och gå ner till mamma, ska fråga om vi får låna bilen ut till torp en sväng. Sen ska vi hem till mamma igen och äta mat.

Ha en bra dag!