Mobilbilder från 12/4 - Hemma hos mamma/mormor

Fredagen den 12 april åkte jag, barnen & Iza hem till mamma/mormor på morgonen för att vara där under helgen. Johan hade tagit ledigt på fredagen och han & Emil skulle fortsätta med renoveringen i köket hela helgen. Under dagen på fredagen så var det bara jag, barnen & hundarna hemma medans dom andra jobbade & var på dagis.  

Mobilbilder från 11/4 - Kasper sitter självCa 4 månader och 3 veckor gammal började Kasper sitta själv små korta stunder. Han kunde hålla balansen själv en liiiten stund, men om han rörde på sig för mycket eller vred sig åt något håll så välte han.

Mobilbilder från 10/4


Mobilbilder från 9/4
Några bilder från 8/4Mobilbilder från 8/4Mobilbilder från 7/4

Barnens farmor kom hit en stund under dagen, vi fikade och var ute en stund. Johan bytte till sommardäck på bilarna. Vincent kom över och lekte en stund med Lucas när vi var ute. På kvällen kom Sebbe & barnens faster Carro hit och så åt vi mat tillsammans. 


Badbilder från 7/4Mobilbilder från 6/4

Lördagen den 6 april kom mamma, Emma, Mira & Sara hit. Vi åt mat tillsammans, barnen lekte och Johan bytte till sommardäck på deras bilar.


Mobilbilder från 5/4


Mobilbilder från 5/4 - Morgonmys ♥

Fredagen den 5 april vaknade Kasper före Lucas och han tyckte att det var dags för storebror att också vakna. Så han försökte väcke honom, men det gick inte så bra. Kasper försökte väcka Lucas ett bra tag, sen gav han upp och la sig & myste bredvid Lucas istället. Tillslut vaknade Lucas och då blev det ännu mer mys 


Mobilbilder från 4/4

 


Mobilbilder från 3/4

Var ute på gatan tillsammans med Melissa, Vincent & Linus. Dom stora barnen lekte och Kasper sov läänge i vagnen. Jag & Melissa drog fram solstolar och njöt av solen & pratade. 


Mobilbilder från 2/4


Kasper & Iza 1/4
Mobilbilder från 1/4Lucas målar & bebisarna leker & myser på filten

Mys i soffan & lek på golvet

Ute några timmar tillsammans med grannarna. Barnen & hundarna leker, vi tjejer pratar
och killarna grejar med bilar.