Lördag kväll

Sitter och ser på Wallander - afrikanen, Johan spelar elgitarr, vovvarna ligger och sover och Emma åkte hem vid 10.
Emma kom vid 4, vi satt och pratade en stund innan vi gick ner och beställde pizza.
Satt och såg på tv när Nea kom ner med Nino & Akila. Nea åkte till jobbet och vi satt och såg på tv till halv 8, sen gick vi en promenad med vovvarna ner till central stationen för att möta Johan. Va ute i en timme och 40 minuter, gick jättebra!! :)

Nu ska jag se klart på Wallander så kanske det blir lite one tree hill innan vi går ut med vovvarna igen.


Nino och Akila

      
Emma & Nino             Akila

Lördag förmiddag

Nu fastnade jag framför datorn igen, gick upp vid 9 imorse efter att ha vaknat en gång i timmen hela natten. Passade på att städa hela lägenheten tillsammans med Johan. Skönt när det är klart!
Johan åkte till Ed för en liten stund sen, antar att han kommer vara i garaget hela dagen och greja med bilen. Själv ska jag träffa Emma :) Va en evighet sen vi hittade på något sist. Hon kommer vid 4 så då ska vi antingen ut och äta nåt eller gå ner till ica och se om vi hittar något gott att laga, sen får vi se vad vi hittar på. Måste vara hemma igen vid 6 iaf för då kommer grannens hundar ner som jag ska passa ikväll medans hon jobbar på harry's.
Sen blir det väl någon film tillsammans med Emma och vovvarna :) Sandra skulle ha kommit oxå, men hon valde att stanna hemma, Synd!! Johan kommer tillbaka vid halv 9 och Nea kommer väl hit och hämtar hundarna vid 3 på natten nån gång.

Tänkte sätta mig framför tv.n en stund innan Emma kommer :)Sa ju att jag skulle lägga in en bild från ultraljudet oxå. Blev inte så bra kvalite när den kom in på datan men lite syns det iaf :)


Rörigt schema

Nu har jag kommit hem från skolan, börjar bli rätt trött på lärare och schemabyten nu. Fick nyss ett nytt schema, nu ska vara på praktiken måndag-onsdag och i skolan torsag-fredag. Idag skulle jag ha svenska B 10.00-11.00 sedan lunch och sen skulle engelskan börja 12.00. Så jag va på skolan strax före 10, fixade ledighetsansökan (till skidresan v.9) Sen satte jag mig i soffan utanför klassrummet vi skulle vara i och väntade. Klockan 10.30 kom läraren ut från lärarrummet och sa att vi skulle va i ett annat klassrum, gick dit och jag va enda eleven där. Eric gick för att fixa en uppgift till mig att arbeta med, kom tillbaka efter en kvart och då skulle ja sluta en kvart senare enligt mitt schema. Under tiden Eric va borta kom de två elever till och Eric sa att enligt hans schema slutade vi 11.45 vilket betydde att ja hade en kvart på mig att gå till agneberg och äta och sen tillbaka innan engelskan.

Nu tänkte jag plocka undan lite och börja packa  inför flytten. Ska få undan en del saker som ligger på golvet eftersom vi ska passa Nea & Martins (grannen) hundar imorn kväll. Sen ska jag sätta på en film och äta chokladbollen som jag köpte på vägen hem :)

Tänkte lägga in en bild från ultraljudet lite senare oxå :)

Hej igen!

Nu tänkte jag komma igång med min blogg ordentligt. Sitter just nu framför tv.n och sneglar lite då och då. Johan står ute i köket och lagar mat, innan det diskade han. Jättegulligt att han gör det så jag slipper, har inte mått så bra idag. Idag va jag i skolan halv 9 till halv 12, sen gick jag hem och såg på film :)

Igår va jag och Johan på ultraljud :) Det visade en väldigt aktiv bäbis i min mage som är 17 cm stor ungefär. Är i vecka 18 nu så den är beräknad att komma 6 juli, längtar! Snart får vi köpa barnvagn, säng och massa kläder :) Och i månadsbytet februari/mars ska vi flytta 2 trappor upp till en 3.a. Ska bli väldigt skönt med större utrymme!

Nu ska vi se ett avsnitt av one tree hill innan vi går och lägger oss. Imorn ska Johan upp klockan 6 som vanligt för att åka till praktiken och jag går väl upp halv 8 innan jag går till skolan.

Natti natti

Ny start för bloggen!

Ett bra sätt att börja är kanske att berätta lite om mig själv, om det är någon som läser bloggen och inte känner mig.

Är 18 år och bär namnet sofia.
Bor tillsammans med min pojkvän Johan i en etta, centralt i Uddevalla.
Pluggar 2 dagar i veckan och har praktik på en förskola 3 dagar i veckan.
Umgås gärna med vänner, går en promenad eller ser en film.
Har i stort sett alltid med kameran och mitt största intresse är att vara i stallet med hästar, (har dock inte haft möjlighet att vara i stallet på väldigt, väldigt länge tyvärr).

Det va lite om mig, tänkte gå ner till mamma och kolla om hon är hemma nu. Så det får bli ett längre inlägg senare :)

Ha det bra så länge!
Kramar

Välkommen till min nya blogg!