Eftermiddag på stranden

Igår va Lucas på dagis under dagen, hade hellre vart hemma med honom eftersom det va så varmt. Men jag skulle ha körlektion på morgonen vid 8 och sen skulle jag göra provet för att få ge medicin på jobbet. Det började kl 1 och vi va inte klara försen halv 4, lite segt.. Men nu är det iaf klart. Efter provet cyklade jag hem och hämtade badkläder & Maja. Sen tog jag vagnen och gick bort till dagis, Lucas va jätteledsen när jag kom :( Dom var ute på gården och han ville göra något som han inte fick, så fröken hade sagt till honom och de tillsammans med värmen gjorde att han bröt ihop.. Men han lugnade ner sig ganska fort och resten av dagen hade vart väldigt bra sa fröken Marita :) Vi fick varsin piggelin av Marita innan vi gick, gott i värmen.



Vi gick till stranden, hann knappt få på Lucas badbyxorna innan han var nere vid vattnet :P Första doppet i havet för honom i år, det var både roligt och spännande! Han gick i så att han fick vatten till midjan, sen vågade han inte gå längre. Det kom lite vågor som gjorde att han hade svårt att hålla balansen. Men jag lyfte upp honom och så gick vi ut en bit tillsammans och doppade oss några gånger (allt utom huvudet). Det var riktigt skönt i vattnet, andra doppet för mig i år :) Blev tyvärr inga bilder från när vi badade eftersom det bara var jag & Lucas, jag kunde ju inte ta med kameran ut i vattnet och jag hade såklart inte tagit med mig vattenkameran.. Smart att lämna den hemma, suck..



Tillslut kände både jag & Lucas att det blev lite väl varmt i solen, så vi gick bort till strandcafét och satte oss i skuggan. Mamma, Emma & Mira kom också dit och åt tillsammans med oss :) Jag & Lucas delade på en hamburgetalrik, men Lucas ville inte ha speciellt mycket. Antar att det är värmen som tar bort aptiten.. Men han drack iaf en del :)



Innan vi gick hem så släppte vi hundarna lite så att dom fick leka :) Lucas ville också vara med och kasta boll till hundarna trots att han va jättetrött. Mira låg nöjt i vagnen under tiden! Lucas hade fläckar på hela shortsen och skrubbsår på båda knäna när vi kom hem, men det tillhör sommaren.



Det var en trött kille som somnade direkt när vi kom hem vid 8 ♥

Grillning

Nu kommer det lite bilder från grillningen igår eftermiddag. Melissa, Marcus och barnen kom hit på eftermiddagen, barnen lekte och vi föräldrar pratade och hade trevligt :) Trevligt sällskap, glada ungar, god mat, massa skratt & jordgubbar!


Grabbarna bus släpper ner stenar i brunnen

Tre fina killar

God mat

På bilden ser det ut som om alla har skittråkigt, men de hade vi inte :P

Massa jordgubbar, med glass

Vilken härlig dag!

Vilken underbar dag vi har haft idag! Så härligt väder och vi har hunnit med så mycket skoj :) Först imorse var vi ju en sväng hos mamma & Emma, efter att Lucas sovit så gick jag & han ut till margretegärdeparken och åt pannkakor i solen och nu på eftermiddagen så har Melissa, Marcus & barnen vart här och grillat. Så det har vart en riktigt bra dag! Nu ska jag gå och lägga mig, körlektion kl 8 imorn och sen ska jag göra provet för att få ge medicin. Så Lucas ska vara på dagis hela dagen.

Har inte hunnit lägga in bilderna från grillningen på datorn än så dom lägger jag upp imorn. Men här kommer lite bilder från våran lunch i solen, så mysigt! Lucas åt hur mycket pannkaka som helst, sen matade han Maja med resten :P Jag passade på att sola lite och så lekte vi på lekplatsen.


Underbara sol!

Vilket underbart väder vi har fått idag! Äntligen lite sommarvärme :) Jag och Lucas  har redan var ute en sväng, direkt efter frukost och dusch så tog vi cykeln bort till mamma. Emmas föräldrar är på besök från Piteå :) När vi kom dit så satt dom och åt frukost så Lucas lyckades fjäska till sig ett ägg av mormor :P


Lucas och Mira lekte med bilar


Stannade inte så länge för Lucas behövde sova, så vi cyklade vidare till affären och handlade. Köpte massa gott som vi ska grilla sen i eftermiddag :) Blev två tunga kassar + ett blöjpaket som jag lyckades få med på cykeln. Va rätt varm när vi kom hem igen.. Men nu sover iaf Lucas och har gjort en stund, jag ska ställa mig och steka pannkakor nu tänkte jag. Så ska vi gå ut till lekplatsen och äta lunch när Lucas vaknar. Sen kommer Melissa, Marcus & barnen hit och grillar med oss i eftermiddag!


På väg hem från affären, bilden är tagen av min lillasyster Sara som kom förbi affären precis när vi skulle cykla därifrån.

Mammas älskling!

Min fina lilla skrutt ligger och sover, han är så underbart söt! Man kan ligga och titta på
honom hur länge som helst! ♥



Godnatt

Nu är jag hemma från jobbet igen :) Kom hem strax efter 22 och så gick jag ut en sväng med Maja. Nu ska jag strax gå och lägga mig, imorn ska vi inte ställa klockan men vi kan ändå inte sova för länge. Mpste hinna skura av golvet, duscha, bada Lucas och handla mat innan Lucas ska sova på förmiddagen. För när Lucas har sovit så ska vi träffa Melissa, Marcus & barnen :) Så ska vi umgås och ha trevligt, barnen får leka och sen blir det grillning på eftermiddagen när Johan slutar jobbet :)

Nu säger jag godnatt och lägger upp dom sista bilderna från söndagen i Ed.


Sitter på jobbet och äter fruktsallad med ...

dsc00446 (MMS)

Sitter på jobbet och äter fruktsallad med glass och pluggar körkortsteori.


Dagis

Nu är städningen klar så nu ska jag äntligen hämta min lilla busunge från dagis! ♥


Måndag igen..

Tar en paus i städandet. Idag gick vi upp när klockan ringde, de va ett tag sen vi gjorde de. Jag skulle iväg på körlektion kl 8 så Lucas skulle lämnas på dagis halv 8. Efter körlektionen så cyklade jag hem, tog en promenad med Maja och sen gick jag hem & började med städningen. Lika bra att få det gjort när Lucas är på dagis.

Ska fixa iordning lite lunch nu och sen ska jag städa det sista innan jag ska cykla iväg och hämta Lucas igen :) Ska hämta honom vid 2 efter att dom sovit, sen ska vi hitta på nåt kul innan jag ska iväg och jobba vid 5. Johan & Lucas får eftermiddagen själva tillsammans för jag ska jobba mellan 17 & 22.

Här kommer några av bilderna från söndagen i Ed





Lördag-söndag

Har precis kommit hem från Ed, har vart hos Lucas farmor & farfar hela dagen :) Så härligt väder vi har haft nu i två dagar så vi har vart ute mycket. Blir inga bilder från idag för jag orkar inte sätta mig och lägga in dom på datorn nu, så dom lägger jag upp imorn istället. För nu ska jag och Johan se på film och äta jordgubbar ♥

Lägger upp några bilder från igår eftermiddag istället när vi var på skeppsviken och fikade tillsammans med mamma, Emma & Mira :)


Lekplatsen

Idag hade vi inget planerat, så vi hade en lugn förmiddag hemma. Med mys framför barnprogram och lek med bilar. Lucas sov som vanligt en stund och sen åt vi lunch. Sen messade Melissa och frågade om vi ville med till lekplatsen och det ville vi ju såklart! Så vi gjorde oss iordning och gick dit, äntligen har det fina vädret kommit tillbaka så vi kunde gå i shorts.

Lucas och Vincent sprang runt som galningar som vanligt, trodde att dom skulle springa åt var sitt håll på lekplatsen men dom lekte tillsammans hela tiden :) Dom hade hur kul som helst, och vi föräldrar kunde stå i solen och prata. Avslutade med glass på donken :)



Våra fina ungar ♥

Tack för en härlig dag, alltid lika roligt!

Hundvakt

Idag åker min pappa utomlands så vi ska passa hans hund Maja i en vecka. Han lämnade henne här tidigare idag och Lucas blev jätteglad, han kan inte låta henne vara :P Det är tur att hon är så snäll! Det ska bli mysigt att ha henne här en vecka, jag bodde fortfarande hemma när pappa köpte henne. Så hon är inte jätteung längre, är inte helt säker men jag tror hon är ca 7 år.



Lucas va så nöjd när han fick hålla i kopplet när vi va ute. Maja är så lydig att hon egentligen inte behöver ha koppel på sig, men det är lika bra att ha det inne i stan bland alla bilar. Så det är inga problem för Lucas att hålla kopplet själv för hon drar inte alls :)

Sitter på jobbet och njuter av solen :)

dsc00444 (MMS)

Sitter på jobbet och njuter av solen :)


Familjedag!

Efter maten blev det en sväng till lekplatsen, var dock bara där en halvtimme drygt för det började regna. Men lite hann vi leka iaf :) Sen gick vi hem och myste i soffan, har vart en riktig familjedag idag! ♥




Nu står Johan ute vid grillen, ikväll blir det grillad kyckling, klyftpotatis och vitlöksbröd. Och så ska vi se en film eller två. Hoppas ni har haft en bra dag!

Midsommarlunch

Lucas vaknade precis efter att jag lagt upp det förra inlägget. Då fixade vi lunch, eftersom det var midsommar så ville Johan ha sill, färskpotatis & gräddfil med gräslök. Så det hade vi köpt, men jag äter inte sill och sist Lucas smakade på de så gillade han inte heller det. Därför gjorde jag köttbullar till oss istället :)



Till efterrätt blev det såklart jordgubbar med glass, såå gott!


Midsommarfirande i museéparken

Glad midsommar på er! Vi har vart i museéparken och dansat runt midsommarstången. Vid 11 åkte vi iväg och fixade lite blommor till kransen som jag ville ha, Lucas hade sin fina som han gjorde på öppna förskolan :) Sen började dansen strax efter 12 då dom reste midsommarstången.

Såklart började det regna lite när vi skulle börja dansa, som vanligt på midsommar. Men det var väldigt många som dansade ändå. Jag och Lucas dansade också, Johan ville inte dansa så han fick vara fotograf istället. Lucas tyckte bäst om "prästens lilla kråka" då vi sprang in i mitten och ut igen, då skrattade han hur mycket som helst.

Det är första gången Lucas är med och firar midsommar, 2009 låg han i magen och 2010 var vi i Italien så det är först i år som vi kan fira midsommar med Lucas :)







Nu är vi hemma igen, har vart de en stund. Lucas somnade strax efter 1. När han vaknar ska vi äta lunch och sen vet jag inte vad vi ska göra. Hoppas ni har en trevlig midsommar :)

Tittar in och säger hej..

Här har det inte blivit någon uppdatering på hela dagen. Har inte haft något att skriva om. Vi har bara vart hemma hela dagen, första dagen på länge som vi inte hittar på något speciellt. Va ganska rastlös ett tag och försökte fundera ut något kul att göra, men det har regnat ganska mycket idag och lägenheten va i stort behov av städning. Så det har vi roat oss med idag, lika bra att få det gjort när det är dåligt väder.

Så skönt när lägenheten är ren igen, har inte orkat/hunnit ta tag i de nu när vi vart ute och hittat på så mycket varje dag. Men nu är det klart! Har blivit en del mys i soffan med min lilla prins också, han har vart lite gnällig idag. Vet inte varför, han kanske också behövde en hemmadag idag.

Ljög lite kom jag på, vi har inte bara vart inne hela dagen, det blev en promenad till affären förut för att handla lite till lunchen. Och sen vid halv 5 så var jag på körlektion. Men mycket mer än såhär finns det inte så mycket att skriva idag. Så nu säger jag godnatt! Imorn ska jag ställa klockan första gången på ett bra tag, Lucas ska till dagis och jag ska på en utbildning för att få dela ut medicin på jobbet. Den håller på fram till halv 12 och sen vid 2 ska jag på midsommarfirande på dagis :)


Jag & min tokunge ♥

Det är surt med citron

Blev en sväng till trollhättan på eftermiddagen tillsammans med mamma, Emma, Mira & mormor :) Vi hämtade upp Johan på hans jobb och sen åkte vi och fikade. Jag skulle ha körlektion vid 18 så jag, Johan & Lucas fick åka hemåt efter en stund medans dom andra kollade lite i affärer.

Nu på kvällen har jag städat lite och sett på tv. Har vart trött hela dagen så jag ska gå och lägga mig nu!
Kommer lite bilder från eftermiddagen.





Lucas prövar självutlösaren på kameran

När vi var hos mamma & Emma för någon dag sen så hade jag kameran på stativet och så gav jag Lucas självutlösaren. Han tyckte att det va jätteroligt att det blixtrade till från kameran varje gång han tryckte på knappen så det blev en del bilder :P


Öppna förskolan

Imorse va jag dödstrött när Lucas vaknade vid 8, hade gärna somnat om igen. Men Lucas ville upp och jag hade ändå tänkt att vi skulle till öppna förkolan och det började kl 9 så det va bara att gå upp och fixa frukost.
Vi träffade Nora igår vid bussen och hon sa att hon skulle till öppna förskolan idag med Neo och Eddy så frågade hon om vi också skulle me dit. Va ett bra tag sen vi va där sist nu, har ju inte blivit så eftersom jag har vart i skolan och Lucas på dagis, men nu är vi ju lediga och det är sista veckan som öppna förskolan är öppen innan sommar stängt.

Lucas brukar inte vara så blyg när vi kommer till något ställe, men nu va han jätteblyg och hängde runt mitt ben en stund innan han vågade släppa och greja med bilarna. Men sen så har han lekt som en vilde hela tiden :) Ena stunden var det bilar, andra stunden kuddhörnan och sen köksvrån.



Lucas somnade som en stock när vi kom hem vid 12. Nu har han sovit en timme och han sover förhoppningsvis en timme till. Jag tänkte lägga mig i soffan och vila lite en stund nu. Sen får vi se vad vi hittar på resten av dagen.

Liseberg

På eftermiddagen vid 5 så åkte jag & Lucas till Liseberg tillsammans med mormor & morfar :) Morfar skulle se på allsången där så medans han kollade på det så gick jag, Lucas & mormor runt och åkte massa saker :) Lucas favorit va såklart farfarsbilarna men vi åkte även kaninresan, karusell & sagoslottet.

Vi började med att äta lite. Sen åkte vi farfars bilarna ett par gånger och karusell :) Hälsade på kaninen gjorde vi också. Det va lite läskigt i början tyckte Lucas men när han väl satt sig i kaninens knä så tyckte han att det va mysigt :) Vid 9 va Lucas trött och det började bli kallt så vi fikade lite och åkte hem igen.




Har vart en riktigt mysig dag! Men nu är jag supertrött så nu ska jag sova!! Johan har inte kommit hem än, han har vart och fiskat med en arbetskompis, dom åkte iväg efter jobbet. Så nu ska jag gå upp och lägga mig bredvid min lilla prins, han somnade som en stock direkt när vi kom hem förut.

Hemma hos mormor & morfar

Vid 11 imorse så tog jag & Lucas bussen till min mormor och morfar :) Där lekte vi med bilar, åt god mat och planterade blommor.


Måndag morgon

Blir visst inte så mycket uppdatering på bloggen nu heller :P Jag ska ta en snabb dusch och sen ska jag & Lucas ta bussen ut till min mormor & morfar :) Hittar hellre på roliga saker nu när vi är lediga istället för att sitta inne vid datorn. Så bloggen blir uppdaterad när jag har tid!


Världens finaste! ♥



Godnatt!

Blev inte så mycket uppdatering idag. Har vart hos mamma & Emma hela eftermiddagen och då sitter jag ju inte vid datorn. Och nu vill jag komma i säng i tid för jag har vart rätt så trött idag och jag tror att det beror på att jag har vart uppe väldigt sent på natten hela veckan.

Så nu blir det bara en liten bild på Lucas när han målar med fingerfärg och så uppdaterar jag med fler bilder imorn istället :) Godnatt!


Regnig söndags morgon..

Nu på morgonen har Lucas målat med fingerfärg och badat skumbad så det sitter en trött liten kille i soffan nu. Men han får inte somna riktigt än för mamma/mommo kommer och hämtar oss strax, så då får han sova när vi kommer dit istället. Mamma & Emma ska skruva ihop garderoben och soffbordet som dom köpte på Ikea i fredags så jag föreslog att jag & Lucas skulle komma dit och leka med Mira. Är ju roligare för henne att leka med mig & Lucas än att titta på när dom skruvar garderob :) Det har regnat hela morgonen och troligtvis regnar det hela dagen så de blir nog en innedag.


Lite blommor i detta regnväder. Tog bilderna igår när vi gick hem från Melissa.

På väg hem från Melissa





Mysig eftermiddag med fina vänner!

Gud så trött jag är, och det är bara mitt eget fel så jag kan inte klaga egentligen. Jag har ju suttit uppe länge varje kväll/natt nu sen i måndags, så jag får skylla mig själv. Har till och med fått sovmorgon av min fina lilla prins!
Men idag ska jag lägga mig i hyfsad tid, klockan är strax 11 och jag tänkte bara uppdatera lite från dagen innan jag lägger mig.

Johan är fortfarande i Ed så det har vart jag & Lucas idag också. När Lucas hade sovit så gjorde vi oss iordning och gick ner på stan, köpte en present och så tog vi bussen till Melissa, Marcus & barnen :) Var ett bra tag sen vi träffades sist så det va skoj! :) Lucas & Vincent busade och härjade runt i lägenheten som tokar hela tiden som vanligt, lite små bråk då och då om vem som ska ha bilarna precis som det brukar vara.





Vi vuxna satt i soffan och pratade och hade trevligt :) Och så fick jag mysa med en väldigt söt liten bebis, han låg så nöjt i mitt knä och sov en lång stund ♥



Tack för en mysig eftermiddag med massa prat, skratt, barnbus & bebismys!

Lördag morgon

Nu ska jag hoppa in i duschen, Lucas ligger och sover. Han gav mig lite sovmorgon imorse, vi vaknade halv 9 och det behövdes efter att jag satt uppe till 2 inatt.

När Lucas vaknat så ska vi äta lunch och sen ska vi gå upp till Melissa & Marcus och hälsa på :) Ska bli skoj, har inte träffats på ett tag nu. Lucas & Vincent kommer väl vara helt galna som vanligt och så blir det lite bebismys med deras lilla Linus!


Mammas fina prins! ♥

Någon sover gott! Min lilla älskling <3

dsc00439 (MMS)

Någon sover gott! Min lilla älskling <3


Godnatt!

Nej nu måste jag verkligen sova! Klockan är ju redan 2 på natten, inte bra det här.. Lucas kommer ju säkert vakna lika tidigt som vanligt imorn och då kommer jag vara jättetrött. Jaja jag överlever nog :P

Har vart en trevlig dag, kväll & natt iaf! Ikea hela dagen. Sen kom Becka, Emma & Tc hit på kvällen och så kollade vi på film och åt godis tills klockan va 12 ungefär :) Och nu har jag fastnat här vid datorn och läst bloggar och pratat med fina Sandra på msn! Men nu får det nog bli sängen för min del, det är bara jag och min lilla prins hemma nu. Min stora älskling är i Ed.


Ikea

Nu är vi hemma igen, eller vi har vart hemma en liten stund. Men det va först nu jag kunde sätta mig ner. Vi åkte till Ikea förut vid 11 och kom dit strax efter 12. Då började vi med lunch innan vi gick runt på övervåningen och kollade. Jag "lånade" två handdukar som jag la i kundvagnen för jag tänkte att Lucas kunde sova en stund eftersom jag hade missat sin sovtid hemma. Han verkade lite trött så jag la honom i vagenen, men han tänkte då inte sova så efter att han hade ställt sig upp i vagenen ett antal gånger så gav jag upp och han fick gå själv.





Lucas va nöjde med att gå runt och kolla och han lyssnade väldigt bra när jag sa till honom att stanna :) Men sen blev han tröttare och fick sitta i vagnen och måla :) Vi gick runt på ikea i flera timmar och kollade, mamma & Emma skulle ha en del saker som garderob och soffbord men jag skulle inte ha något speciellt förutom glas.



I slutet en stund innan vi var klara så blev Lucas jättetrött och ledsen eftersom han inte hade sovit idag. Så jag fick bära honom samtidigt som jag puttade på den tunga vagnen.. Han somnade i min famn och sov där i 1 timme, mysigt var det men mina armar va som spagetti efteråt :P



Jag köpte 12 glas, 12 mat talrikar, 12 djupa talrikar, 2 doftljus, tandborstmuggar och burkar. Vad mamma & Emma köpte orkar jag inte räkna upp för de va en del, men dom köpte iaf garderob och soffbord. Sen blev det mat på donken innan vi åkte hem.


Någon som är lite trött efter några timmar...

dsc00438 (MMS)

Någon som är lite trött efter några timmar på ikea


Min fina prins, och jag.


Lucas gör grimaser i spegeln :P


Nu åker vi till Ikea tillsammans med mamma, Emma & Mira :)

Torsdag

Ska strax sova nu, orkar inte sitta uppe ikväll även om jag är ledig imorn. Igår satt jag uppe och såg på One tree hill till klockan 1 på natten. Så idag får det bli lite tidigare i säng.

Emma & Tc gick precis, dom har vart här en stund nu på kvällen och fikat & pratat. Trevligt! :)
Tidigare idag efter att Lucas sovit så gick vi ut på våran uteplats en sväng. Där fick Lucas köra bobby car :) Lucas sov föresten 3 timmar idag, han som knappt sover 2 timmar på dagen nu för tiden.


Idag har äntligen sommarvärmen delvis kommit tillbaka :)

Blev en sväng på stan idag igen tillsammans med mamma, Emma & Mira :) Sen åkte vi även ut till torp när Johan hade kommit hem. Jag köpte ett linne och så åt vi på subway :)


Nytt linne


Nu ska jag sova! Imorn blir det Ikea tillsammans med mamma, Emma & Mira :)

På väg hem




På väg hem från mamma/mommo vid 11. Lucas skulle sova och mamma & Emma skulle städa så vi cyklade hem.

Bilder från morgonen


Tidigt på morgonen


Frukost hos mamma/mommo

Morgonmys hos mamma/mommo

Oj, klockan är redan halv 2 snart.. Vart tog tiden vägen? Jag skulle ju duscha innan Lucas vaknade tänkte jag och han vaknar strax.. Men jag fastnade framför datorn och grejade med bilder istället. Att man (jag) aldrig lär sig.. Borde ju gå in i duschen först och sen greja med bilderna så att tiden inte försvinner..

Vid 9 idag så köpte jag & Lucas jordgubbar och cyklade hem till mamma & Emma. Trodde att dom var vakna men det va dom inte, så vi råkade väcka dom. Vi hade med oss lite av Lucas gamla bebis leksaker till Mira och det va väldigt uppskattat av henne :) Lucas och Mira lekte på golvet en bra stund och sen åt vi frukost!

Tog en massa bilder på barnen när dom lekte så nu kommer det en liten bildbomb på sötnosarna! ♥




Tillsammans med familjen

Blir en sen kväll idag också, igår gick jag och la mig strax efter 23 när jag hade sett klart 2 filmer. Nu är klockan redan halv 11 och jag funderar på att sätta på en film eller kanske något avsnitt av one tree hill innan jag lägger mig. Brukar ju lägga mig runt 10 i vanliga fall, iaf om jag ska upp tidigt dagen efter. Men jag & Lucas är lediga imorn igen så då får man passa på att ha lite längre egentid på kvällarna :) Båda mina killar ligger uppe och sover och jag sitter här vid datorn med musik i öronen och läser bloggar.

Idag har vi tillbringat dagen tillsammans med mamma/mommo, Emma & lillasyster Mira :) Dom kom hit förut vid halv 2 och så gick vi till stan. Kollade i lite olika affärer, provade lite kläder men jag köpte inget. Mamma & Emma köpte grejer till badrummet mm.



När vi hade gått runt på stan en stund så tröttnade Lucas och vi började bli hungriga så vi gick hem till mamma & Emma. Dom bjöd på mat & Johan kom dit efter jobbet :)




Efter middagen så åkte Johan och handlade och jag & Lucas tog en promenad hem. Där blev det lite mys framför barnprogram innan han somnade. Nu ikväll har det bara blivit slapp i soffan och slötittat lite på tv som vanligt, går ju inga roliga program nu för tiden..


Nej nu blir det ett avsnitt av one tree hill innan sängen!
Godnatt

Egentid och vitlöksdipp

Nu är snart denna dagen också slut, dagarna går så fort. Just nu är det bara jag som är vaken här hemma, båda killarna ligger uppe och sover. Johan va jättetrött efter jobbet idag så han somnade före Lucas :P Men det är ju lika bra att gå och lägga sig om man är trött, blir ju bara värre om man sitter uppe längre i onödan.

Så får ju jag lite egentid nu på kvällen också, rätt skönt faktiskt att bara göra precis vad man vill. Ingen stress, ingen att komma överens med om vilket program man ska se eller vad man ska äta. Jag är inte den personen som gillar att vara själv ofta, tycker om att ha folk omkring mig, hitta på saker med Lucas och att ha myskvällar med Johan. Men någon gång ibland kan det va skönt att va själv. Nu ska jag mysa ner mig i soffan med en hemmagjort hamburgare och se på film!

Blir nog inget mer uppdaterat här idag. Slänger upp några bilder från dagen.


Badpojken


Lunch på cactuz med mamma, Emma & mira :) Jag och Lucas delade på en taco talrik


Lucas Ä L S K A R vitlöksdippen som följer med taco talriken, jag fick knappt smaka :P

Ändrade planer

Nu ska jag & Lucas göra oss iordning och gå till cactuz. Där ska vi äta lunch tillsammans med mamma, Emma & Mira :) Sen ska Lucas vara med dom när jag åker till jobbet, så det blir inget dagis för Lucas idag.
Så istället för att Johan hämtar Lucas på dagis så hämtar han först mig på jobbet vid 5 och sen hämtar vi Lucas hos mamma/mommo :)


Halvledig..

Godmorgon, eller god förmiddag kanske?!  Lucas har precis somnat och sover förhoppningsvis i 2 timmar. Vi är typ lediga idag, iaf fram till kl 3. Då ska Lucas till dagis och jag ska till jobbet (handikappboendet) och skriva på papper inför sommaren och så skulle jag vara med på ett personalmöte för att få träffa dom som jobbar där och lite information. Så Johan hämtar Lucas på dagis vid 5, jag är troligtvis klar på mötet vid 5 men det är lika bra att Johan hämtar på dagis om det skulle dra ut lite på tiden.

Nu på morgonen har det vart lugnt här hemma, vi är ätit frukost, sett på barnprogram och badat :) Hade tänkt gå ut en sväng egentligen men det regnade och jag orkade inte dra på massa regnkläder när vi ändå bara skulle hinna vara ute en liten stund innan Lucas skulle sova igen. Vi kanske hinner gå ut en liten sväng sen efter lunchen istället.

Nu ska jag faktiskt sätta på en film och bara slappa i soffan, får unna sig lite vila när man är ledig och lillprinsen sover! Hoppas ni får en bra dag!



Bilder från lekplatsen igår eftermiddag

110613


Nu ska jag cykla till dagis och hämta min lilla busunge! Sen får vi se vad vi hittar på, blir nog utomhus en stund iaf :)

Är på jobbet just nu. Ska städa båtar. Har...

dsc00433 (MMS)

Är på jobbet just nu. Ska städa båtar. Har precis lyckats hitta första båten jag ska städa. Lätt att hitta rätt båt när man knappt vet nåt om båtar och så hade dom dessutom skrivit fel på min lapp.. Jaja nu ska den städas iaf. Vad ska ni göra idag? Hoppas de är något roligare än att städa båtar :p


Kalas för Lucas farfar

Imorse vaknade Lucas vid 8, värsta sovmorgonen för oss :) Dock vaknade han till vid 4 & 5 på morgonen men han somnade snabbt om igen. När vi hade gått upp så gick vi tillsammans med Johan, Carina & Emil in till Lucas farfar och sjöng för honom och så fick han paket. Han fyller 47 idag, grattis!

Efter det blev det god frukost och sen gick jag & Lucas ut en stund innan han skulle sova igen.


Lucas "körde" traktor och lekte i sanden :)


Vid 2 var det kalas, Carina hade lagat god mat

Carro hade bakat kladdkaka

Och hon hade även bakat vaniljbullar :)

Carina hade gjort en jordgubbstårta :)

Lördag eftermiidag i Ed

På eftermiddagen i lördags så packade vi ihop lite saker och så åkte vi till Johans föräldrar i Ed :) Lucas lekte med farmor, farfar, faster Carro & farbror Emil hela eftermiddagen och kvällen.



På kvällen vid 8 när Lucas skulle sova så la jag mig inne i sängen med honom. Men han höll inte med om att han skulle sova. Han låg och pratade och räknade.. Han är väldigt duktig på att räkna faktiskt, trodde inte att man kunde det när man inte ens fyllt 2 år :P Men han låg och pekade på saker i rummet samtidigt som han räknade, "tje, fya, fem, sex, fu, åtta, nio" (ni förstår säkert utan översättning :P ) Han får inte med 1 & 2 men dom andra siffrorna kommer i ordning, såå duktig!



Men iaf, han somnade inte så det slutade med att han fick vara uppe längre och sitta i soffan och mysa med farmor & farfar innan jag & Lucas gick och la oss tillsammans vid 11.

Lekplatsen

Efter lunchen hos mamma i lördags så gick vi till lekplatsen tillsammans och lekte & fikade :)
Bildbomb istället för text







Lördag förmiddag hos mamma/mommo

I lördags åkte vi hem till mamma & Emma på förmiddagen :) Emmas bror med familj var också där på besök, vi blev bjudna på god lunch och jordgubbar till efterrätt.


Mira äter gröt, hon tycker att det är gott! :)

Sötnos ♥

Pasta & räksallad till lunch

Mamma & Mira busar

God efterrätt

Vart har sommarvärmen tagit vägen?

Sitter hos mamma just nu. Vi ska äta lunch här om en liten stund, Lucas sitter redan vid bordet och väntar på maten. Emmas bror med familj är här på besök, så Lucas har en lekkompis som bara är ca 2 månader yngre :)

Efter maten kanske vi går ut en sväng, men inget bestämt än. Kanske en sväng till lekplatsen, får se hur vädret är. I eftermiddag ska vi åka till Johans föräldrar :) Va ett tag sen vi va där nu så det ska bli trevligt, Lucas längtar efter framor, farfar & traktorerna! Ikväll blir det det förhoppningsvis grillning och imorn är det kalas för Lucas farfar som fyller 47 år.

Hade hoppats på lite bättre väder i helgen, men så länge det inte regnar så är det väl bra. Lite trist bara att det är lite kyligt ute, vill ju ha sommarvärme så att man kan gå i klänning eller shorts.. Men det blir nog en härlig helg iaf.


Bilder från förra helgen, när det va sommarvärme..

Ibland blir man förvånad över hur mycket dom kan

Godmorgon. Sitter vid datorn och läser några bloggar, Lucas sitter på golvet precis bakom mig och leker :) Johan vet jag inte vad han gör..

Imorse vaknade Lucas vid halv 7 som vanligt, han gick upp och började leka medans jag och Johan låg kvar och halvsov. Lucas lekte en stund med bilarna borta i myshörnan men sen tog han med massa bilar och kom upp i våran säng med dom. Han körde med bilar på mina armar och på mitt huvud och klättrade på mig, väldigt lätt att sova då :P

När vi väl bestämde oss för att gå upp så skulle jag ta min ängel och hänga på halsbandet igen (tar alltid av halssmycket från halsbandet på kvällen och lägger det på hyllan över sängen). Men nu låg det inte på hyllan så jag antog att det va Lucas som hade vart där och grejat. Så jag frågade honom vart ängeln va, men jag räknade inte med att han skulle komma med den. Jag letade i sängen men hittade den inte, tänkte att jag nog inte skulle hitta den igen eftersom den är så liten och kunde ligga vart som helst på övervåningen..

Precis när jag gav upp letandet så kom Lucas och sa "Hä e ängel" och han höll faktiskt i ängeln.
Jag blev så chockad för jag trodde inte att han visste vad jag letade efter och jag trodde absolut inte att han faktiskt skulle hitta den åt mig. Jag blev så glad och Lucas va så stolt när jag sa att han va duktig och hittat ängeln åt mig!


Min duktiga stora kille ♥

Trots - skrik & bråk


Jävlar vilket trotshumör Lucas har vart på idag.. Heeela eftermiddagen. Jag blev nästan chockad när han började för han är ju alltid så glad och nöjd annars och bråkar sällan om något. Är det något han inte vill så säger han bara nej. Men idag är det skrik och bråk. Tror inte att det har vart några problem på dagis idag men på eftermiddagen har inget vart bra.

När vi åkte ut och handlade så skrek han efter nappen hela tiden (vi hade ingen med så han kunde inte få någon napp). Han brukar i vanliga fall tycka att det är skoj att handla men inte idag.. När vi kom hem igen så skulle han helt plötsligt inte ha nappen..

Sen när det var dags att sova vid 7 så lyfte jag upp Lucas för att ta av kläder, byta blöja och borsta tänder.. Direkt blev det skrik. Han sprattlade och sparkade och skrek hela tiden medans jag tog av kläderna, bytte blöja och när jag borstade hans tänder så blev det ännu värre.. När vi äntligen blev klara så gick vi ner till soffan för att Lucas skulle få välling, men han bara skrek och slog bort flaskan. Så Johan tog med Lucas och vällingen upp och la sig i sängen så fick Lucas äta där istället..

Nu ligger Lucas uppe i sängen, men tror ni att han sover? Nej det gör han såklart inte.. Han ligger där uppe och pratar och pratar.. Vart tog min snälla, nöjda & glada lilla kille vägen? Nu har jag en trotsig (snart) 2 åring här hemma.

Jaja alla barn ska ju gå igenom den perioden.. Så det är väl bara att stå ut :P Men han är min lilla prins ändå! ♥


Lilla skitungen för ett år sedan ♥

Sandras student

Idag är det studenten här i uddevalla. I år hade jag "bara" en kompis som tog studenten. Det tråkiga va att det har vart så trist väder idag, regn och mulet. Men studenterna hade riktigt tur för det regnade inte när dom sprang ut och åkte runt i bilar.

Jag, Lucas & Becka gick till torget och kollade på alla studenterna och hängde på grejer på Sandra innan hon åkte iväg med sin klass på lastbilsflaket.



Lite blandade bilder innan Sandra kom


Världens bästa Sandra!


När Sandra hade åkt iväg med klassen så gick jag & Lucas med Sandras mamma hem till dom, skulle åka med henne till studentmiddagen. Lucas fick leka lite på en lekplats innan vi åkte så att han fick springa av sig lite.


Jag trodde att Lucas skulle bli sur och rastlös när vi va på studentmiddagen, men han lekte så nöjt med dom andra barnen hela eftermiddagen inne i Sandras lillasysters rum :)


God mat fick vi och Sandra fick massa paket :)

Hoppas att Sandra och alla andra studenter fick en toppendag!

Italienresan, dag 6, Pisa, 25/6-10

Lucas sover och det spöregnar ute.. Trååkigt.. Då kan man passa på att lägga upp lite fler bilder från Italienresan :P Vill ju blir klar med bilderna från den resan snart.

Så här kommer det lite fler bilder från när vi var i Pisa. Efter att vi kollar på lutande tornet och ätit mat så åkte vi och badade i havet. Vill du se fler bilder från Italien resan så kan du klicka här!



Det var väldigt skönt i vattnet och fint med alla vita stenar, även om det inte va så skönt att ligga och sola på dom stenarna :P


Efter badet så blev det glass innan vi åkte tillbaka till "vårat" hus i Lucca


Vill du se fler bilder från Italien resan så kan du klicka här! och lämna gärna en kommentar eller två :)

Nu är det klippt..


Johan började bli rätt trött på sitt långa hår nu, så idag tog jag fram trimmern och så åkte det mesta av.

110608

Så sitter man här igen, vid dumburken :P Gud så varmt det är, dörren till uteplatsen är öppen och fönstret uppe är också öppet. Lucas hade svårt att somna idag, kanske beror på värmen.? Men han har ju somnat utan problem andra dagar när det vart så här varmt så jag vet inte. Han somnar ju i stort sett alltid direkt när vi lägger honom i sängen på kvällen vid 7. Men idag så har han legat och pratat & pratat.. Sen när jag gick upp till honom så hade han hällt ut massa vatten från sin flaska i hela sängen så de va blött överallt.. När jag gick ner igen så stod han där uppe och sa: akat, ii-ner (vaknat, vill gå ner). Men nu har han nog somnat, Johan gick upp för en stund sen och inte kommit ner igen så dom sover nog båda två :P


Tidigare idag så tog vi bussen till torp tillsammans med Emma & Mira :) Jag köpte studentpresent till en kompis som tar studenten imorn. Sen gick vi hem till mormor och fikade där, Johan kom också dit efter jobbet. Innan vi åkte hem blev det en sväng till ica.


På torp, när vi tog en paus för att Mira skulle äta

Lucas fick en ballong

Lutande tornet i Pisa, 25/6-10

Nu kommer det ännu mer bilder från Italienresan. Dag 6 i Italien åkte vi till Pisa, kollade på lutande tornet och åt god mat!

Vill du se fler bilder från Italien resan så kan du klicka här!








Massa bilder vid lutande tornet



God mat på restaurang i Pisa




Vill du se fler bilder från Italien resan så kan du klicka här! och lämna gärna en kommentar eller två :)

Italienresan, dag 5 i huset, 24/6-10

När jag ändå kommit igång med bilder från Italienresan så är det lika bra att lägga upp så mycket som möjligt så man blir klar någon gång :P Lucas ligger ju ändå och sover nu.

Här kommer fler bilder från kvällen dag 5. Vill du se fler bilder från Italien resan så kan du klicka här!



Ett kvällsdopp i poolen är aldrig fel!


Tror att det är Sara som har tagit dom här superfina bilderna på min lilla prins♥



Jag passade på att ta lite bilder i det fina kvällsljuset

och lite oinbjudna gäster





Vill du se fler bilder från Italien resan så kan du klicka här! och lämna gärna en kommentar eller två :)

En dag i Florens, 24/6-10

Nu kommer det ännu mer bilder från Italienresan som vi gjorde i juni 2010. Det är så roligt att kolla tillbaka på alla bilderna :) Känns verkligen inte som om det gått ett år sen vi va där, men det är nästan exakt ett år nu.
Vill du se fler bilder från Italien resan så kan du klicka här!

Har kommit till dag 5 i huset nu. Den dagen hade vi planerat en utflykt lite längre än till Lucca. Vi lämnade bilarna och tog tåget till Florens! :) Där gick vi runt och kollade, åt glass och bara njöt.


På tåget till Florens


Lucas tyckte att det var spännande att åka tåg, men efter en stund så somnade han

Framme i Florens

Stod mopeder överallt

Lite statyer och stadsbilder

supergod glass

Hon stod och sålde tavlor som hon målat, jag stod länge och funderade över om jag skulle köpa en eller inte men jag gjorde inte det, tyvärr..





Vill du se fler bilder från Italien resan så kan du klicka här! och lämna gärna en kommentar eller två :)

Italienresan, dag 4 i huset, 23/6-10

Godmorgon, sitter hemma och gör inget speciellt just nu. Låter roligt va? :P Lucas ligger uppe och sover, han somnade nyss och Johan jobbar. Jag undrar vart det fina vädret är, det skulle ju va fint idag men ute är det mulet.. Jaja, det regnar inte iaf. Idag har vi inga större planer, ska ut till torp och köpa studentpresent till imorn och sen vet jag inte vad vi ska göra. Nu tänkte jag passa på att lägga upp lite fler bilder från Italienresan som vi gjorde i juni förra året. Jag vet liite sent men bättre sent än aldrig. Har lagt upp en del bilder redan, vet inte om ni är intresserade av att se bilder från resan? Men jag vill ändå ha upp dom på bloggen. Vill ni kolla på tidigare bilder från resan så kan ni klicka här, för er som inte vet så åkte vi bil till Italien tillsammans med mamma, Emma & mina systrar och så hyrde vi ett hus i Italien tillsammans med Emmas familj :) Så det finns en del bilder om man vill se, från olika utflykter vi har gjort. Som sagt, klicka här om ni vill se!


Nu kommer det bilder från dag 4 i huset.


Morgondopp i poolen


Vi åkte ner till staden Lucca igen och gick runt och kollade, åt lite glass och kollade i affärer






Lite mer utsiktsbilder från "vårat" hus


Kvällsbad i poolen


En trött liten kille efter dagens utflykt


Vill du se fler bilder från Italien resan så kan du klicka här! och lämna gärna en kommentar eller två :)

Tråkiga tisdagen...

Usch vad seg jag har vart idag.. Klockan ringde kl 6 imorse, hade gjort vad som helst för att få ligga kvar men det va bara att gå upp.. Gjorde mig iordning och sen väckte jag Lucas och så åt vi frukost. Lämnade Lucas vid halv 8 på dagis och sen tog jag bussen till jobbet.

Städa båtar, städa båtar, städa båtar, städa båtar, LUNCH, städa båtar, städa båtar, städa båtar, städa båtar...
Visst låter min dag rolig??

Kom till stan igen vid 3 och så cyklade jag till dagis och hämtade Lucas. Efter det har vi bara myst i soffan framför barnprogram, Lucas va trött efter dagis och jag efter jobbet. Idag ska vi äta tacos, har vart sugen på de länge nu. Sen blir det väl någon film innan sängen.

Roligare inlägg än såhär blir det inte idag.. Inte ens några roliga bilder har jag.. Nu ska jag lägga mig i soffan igen och mysa med min lilla älskling innan han ska sova! ♥


Bild på mig från i söndags

Grillning hos Fredrik & Anna

Nu är snart långhelgen över. Imorn börjar jobbet igen, suck. Men vi har iaf haft en väldigt härlig helg med toppenväder! Helgen kunde inte vart bättre!

Idag regnade det dock imorse så då passade vi på att storstäda lägenheten vilket verkligen behövdes. Det har liksom fått vänta lite nu när det har vart så härligt väder, då stannar man inte gärna inne och städar :P Men nu är det riktigt skönt när det är rent överallt igen :)

När Lucas hade sovit på förmiddagen så duschade vi, gjorde oss iordning och åkte ut till torp och åt lunch tillsammans med mamma, Emma & Mira :) Sen handlade vi lite på ica innan vi åkte hem till Johans arbetskompis Fredrik och hans fru Anna. Där grillade vi, åt efterätt bestående av frukt doppad i choklad och hade det trevligt! :) Vi satt ute på deras altan (under tak), det var riktigt varmt ute. När vi hade ätit klart så började det åska och vräka ner regn, det va helt sjukt hur mycket det regnade.. Det smattrade på taket så att man knappt hörde vad man sa :P Så vi gick in och åt efterrätten och efter en stund så slutade det regna och då gick vi ut igen, så himla varmt ute!


Lucas trivdes bra där, han fick sitta i folkrace bilen och köra den stora gräsklipparen så han va nöjd! :P



(om inte filmen funkar så kan ni klicka på den här länken: http://youtu.be/o0qm7XCQUKY)
Fredrik startade gräsklipparen och så fick Lucas köra runt lite på tomten, den går ju inte speciellt fort och Fredrik gick med hela tiden men Lucas tyckte att det va skitkul! Jag filmade lite men bara i slutet, han körde mycket mer än det på filmen.


Blev en riktigt trevlig kväll och Lucas somnade som en stock i bilen när vi åkte hem!

Mammas lilla plutt


Lucas ramlade i morse och slog i huvudet.. Blev en blå bula direkt och ett sår.. Stackars min lilla älskling! Känns som om han slår sig i huvudet varje dag nu för tiden, men det blir ju så om man inte kan sitta still. Lilla vildingen ♥

Städa...

Tar en paus i storstädandet nu. Det som är kvar är att dammsuga och skura golvet här nere, på övervåningen är allt klart. Johan röjde järnet där uppe förut och plockade ihop alla leksaker, slängde alla sängkläder i tvättmaskin, dammade, dammsög och bäddade sängen så att Lucas kunde sova :) Jag har plockat undan leksaker & kläder här nere, städat toan och dammat överallt.

I eftermiddag ska vi hem till Johans arbetskompis Fredrik & hans fru och så ska vi grilla :) Blir nog trevligt, kan ju hoppas att vädret är hyfsat bra också.


Kalas för moster!

Klockan 4 idag var vi bjudna på kalas hos min moster som fyller år idag! :) Så vi åkte dit med presenter och blev bjudna på god mat. Med trevligt sällskap och härligt väder så blev det en härlig eftermiddag! :)


Lekplatsen



Lucas plockar blommor

Lucas plockade sin första riktiga blombukett idag! :) Förut har han bara plockat en blomma i taget lite då och då, för att sedan ge den till någon eller slänga den. Men idag plockade han flera blommor och satte ihop till en liten bukett och sen gav han den till pappa ♥ (Han såg hur min mormor gjorde för hon plockade också en bukett till min moster)


Lucas fina blombukett

Lucas & gammelmormor

Idag åkte vi ut till min mormor och morfar igen :) Blev bjudna på god lunch och så va vi ute i trädgården.



Heldag hos mormor & morfar

Fortsättning på lördagen. Vi va ute hos min mormor & morfar hela lördagen. Min morbror Andreas va också där och lite senare på eftermiddagen kom även min pappa och 2 av mina systrar dit :) Jag & Andreas åkte till torp en sväng och köpte present till min moster/Andreas syster. Sen blev det grillning och fruktsallad. Vi åkte hem vid halv 9 och då va Lucas trött!






Bada i poolen

Igår var det underbart sommarväder och vi var lediga alla 3! Så vi packade ihop lite saker och åkte ut till min mormor och morfar :) Det är så härligt att vara ute hos dom, speciellt för Lucas! Dom bor ute i herrestad och har en härlig tomt, utanför tomten är det ännu en stooor gräsmatta där man kan springa och leka, ingen bilväg i närheten och en stor lekplats 20 meter från huset :)

Vi tog med Lucas pool, han fick den när han fyllde 1 år av sin farmor & farfar men det blev aldrig av att vi använde den då. Men nu har han provat den och han älskar den! Han badade hur länge som helst. Det är en stor pool med en liten pool i, en rutchbana och någon slags hinerbana med bågar som man ska springa under och så sprutar det vatten från bågarna :)


Lucas hjälper till att fylla poolen

När poolen var fylld så kopplade vi slangen till poolen så att det sprutade vatten i "hinderbanan"

Lucas kastade sig över kanten med huvudet före, som ett litet dyk och han tyckte att det va superskoj!

Lucas ville att mamma också skulle bada, det är lite väl lite vatten att bada i för en vuxen men för Lucas är det lagom :)

Lördag och sommarvärme!

Nu har min lilla prins vaknat. Johan kommer snart hem, han har vart iväg och fixat toning på bilrutorna. Så nu ska jag fixa någon lunch till oss och sen ska vi packa ihop lite grejer och åka ut till min mormor och morfar. Där ska vi bara njuta av solen, leka, umgås och grilla :) Blir nog en härlig dag!


Gårdagen. Sol, jobb & fika

Igår var det underbart väder, riktig sommarvärme hela dagen! Jag jobbade, hade hellre velat hitta på något med Lucas men vi har ju hela helgen nu iaf. Vi cyklade hemifrån vid 7 på morgonen, cyklade i shorts och linne och det va jätteskönt! Trodde att jag skulle frysa lite eftersom det va så tidigt på morgonen men det va riktigt varmt redan då.

Lämnade Lucas på dagis och så cyklade jag till kampenhof, ställde cykeln och tog bussen till jobbet. Började på Rodins Marin vid 8 och städade båtar. Ganska tråkigt jobb, men man får iaf vara ute i solen och pengarna behöver man ju. Under dagen blev det så sjukt varmt, trodde att jag skulle svimma. Sen blev klockan äntligen 12 då jag hade min lunch, gick hem till mormor & morfar och blev bjuden på mat där :) (Dom bor ca 10 minuter därifrån) När jag kom dit så hade mormor redan dukat fram och jag började med att dricka upp vattnet som hon hade ställt fram (1 liter på ett par minuter, liiiite törstig va jag :P ) Efter lite drygt en timme så gick jag tillbaka till jobbet och städade fler båtar.

Slutade vid 3 och då va jag helt slut! Gick hem till mormor igen, orkade verkligen inte sätta mig på en varm buss och Johan skulle hämta Lucas så jag hade ändå inget att göra i stan. Satte mig i skuggan på mormors altan och fikade tillsammans med henne istället :) Så skönt att bara sitta där! Strax före 5 kom mina pojkar dit, mormor tog fram fika till dom också och Lucas plaskade i en balja med vatten. Vid 6 åkte vi och handlade lite och sen åkte vi hem. Lucas somnade fort, klockan va redan 7. Jag tog en kall dusch och sen låg vi i soffan resten av kvällen.






Hade ingen kamera med mig, så bilderna är tagna med Johans mobil.

Jobb..

Godmorgon. När det här inlägget publiceras så är jag på jobbet. Ska jobba mellan 8 och 17 idag. Ute på Rodins Marin och städa båtar. Hoppas på att dagen går fort, är redan seg i kroppen efter veckan så nu vill jag bara ha helg! Blir troligtvis inte så mycket uppdatering på bloggen idag, kanske något snabbt inlägg senare ikväll. Annars får ni ha en bra dag i solen!


Kalas för Emma

Efter att vi vart hos mormor och morfar så åkte vi till mamma & Emma, det va kalas där för Emma kl 4. Där blev vi bjudna på grillat, fruktsallad och tårta. Supergott och trevligt, vi satt ute i solen :)
Lägger in bilder från kalaset istället för att skriva massa.




Förmiddagen hos mormor & morfar

Idag hade vart en mysig dag, skönt att vara helt ledig. Imorse tog jag & Lucas bussen till torp vid 10, där mötte vi upp min mormor och så kollade vi lite i affärer och fikade. Efter det tog vi en promenad hem till mormor & morfar, Lucas somnade i vagnen.

När vi kom dit så tog vi fram en balja med vatten som Lucas fick leka med :) Mormor lagade god mat och lagom tills maten va klar så kom Johan dit efter jobbet.


110602

Godmorgon! Har inte blivit jättemycket uppdaterat här på bloggen dom senaste dagarna. Men det beror ju på att jag jobbat mycket. Idag är jag & Lucas lediga och det är så skönt! Vi ska till torp en sväng, efter det ska vi hem till min mormor & morfar och i eftermiddag ska vi på kalas hos mamma & Emma, Emma fyllde år igår :) Så dagen är redan fullbokad, men det är bättre än att bara sitta hemma!

Nu ska vi göra oss iordning så att vi kommer iväg innan Lucas ska sova. Tänkte att vi skulle hinna till torp först så att Lucas kan sova hos mormor/gammelmormor sen :)


Mitt i veckan

Sitter i soffan tillsammans med min lilla myskille och kollar på barnprogram. Han sitter nära och håller mig i handen, så mysigt! ♥

Idag blev det en mysig morgon, Lucas skulle inte vara på dagis försen 11 så vi hann äta en god frukost, se på barnprogram, duscha och leka innan :) När Lucas va på dagis så cyklade jag till körskolan för en körlektion, sen cyklade jag hem och slängde i mig lunch innan jag tog bussen till jobbet. Kom dit vid 1 och har städat båtar från de till 4.

Nu ikväll ska vi grilla kyckling och äta klyftpotatis till de. Blir nog en film också. Imorn är jag & Lucas lediga, såå skönt! Johan jobbar på förmiddagen sen är han ledig :)