Söndagen 3/3 - En utedag med korvgrillning

Här kommer några bilder från i söndags, blev en väldigt härlig dag! Mamma, Emma, Sara & Mira sov ju som sagt här mellan lördag & söndag. Efter frukosten så började Johan att foga runt de nya kakelplattorna och mamma & Emma hjälpte till att torka rent efter. När det var klart så gjorde vi oss iordning och packade väskorna, jag kokade en soppa och hällde upp på termos och så gjorde vi varm choklad. Mormor & morfar kom och så åkte vi iväg för att grilla korv. Var helt underbart väder ute, solen sken och det blåste inte lika mycket som dagen innan.

Under dagen så åkte barnen pulka, lekte på lekplatsen, Johan & Sara fiskade/pimplade, vi grillade korv och åt soppa & fika. Blev några timmar ute i det härliga vädret, sen åkte de andra hem till sig och vi åkte också hem. När vi kom hem så tog Lucas ett bad och efter det blev det en väldigt lugn eftermiddag/kväll. Vi spelade lite spel, kollade på en film och så gick jag upp på vinden för att hämta ner regnkläder i storlek 92 som Mira ska låna. Blev en riktigt mysig dag! 

 

Kommentarer
Postat av: Lina - Mamma till Ellie och Devin

Det ser riktigt härligt ut, nästan så att man kan acceptera snö ;)

Svar: Ja såna dagar är mysiga även om de är snö :) Men de va väldigt varmt i solen den dagen så det var riktigt härligt!
Sofia Welin

2013-03-13 @ 14:46:34
URL: http://www.lovehopeandfamily.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback