7/3 - En eftermiddag med grannarna

I torsdags eftermiddag precis när Johan kom hem från jobbet så var jag & barnen på väg ut. Så Johan gick in och började laga mat och vi gick ut en stund tillsammans med Melissa & hennes killar, även Fidde & Emelie var ute så jag & Melissa stod och pratade med dem medans barnen lekte. Eller Vincent & Lucas lekte, Linus stod mest vid oss och kollade på och Kasper satt en stund i vagnen & hängde sen på min arm. Lucas & Vincent var lika vilda som vanligt, sprang upp för backen i Fidde&Emelies trädgård och rullade ner. 

När maten var klar så gick vi in för att äta, Melissa, Vincent & Linus följde också med och åt hos oss. Johan åt upp sin mat snabbt och åkte sedan iväg för att träna. Så då var det bara jag & Melissa kvar med dom 4 vilda killarna. Lucas och Vincent petade i sig lite mat men sen hade dom inte tid utan skulle till Lucas rum & leka istället. Linus gillade Johans köttfärssås och åt två portioner, även om typ hälften hamnade i haklappen & på golvet. Och Kasper var som vanligt hungrig samtidigt, tur man är van och kan äta samtidigt som honom. 

Efter maten så var Linus väldigt kladdig, typ överallt. Så vi tänkte att dom tre stora killarna kunde bada, dock så var det bara Lucas & Linus som ville, Vincent stod hellre bredvid och kollade. Sen blev de lite mer lek innan Melissa & barnen gick hem och Lucas åkte i säng.

(på bilderna nedanför så sitter Kasper i Lucas gamla vagn, Melissa lånar den till Linus just nu. Så Kasper passade på att prova den lite, han satt väldigt nöjd där ett tag) 



Kommentarer
Postat av: ♥ ♥ Melissas Prinsar ♥ ♥

va fin bilden är när emelie pratar me kasper =)
snacka om kladdfis Linus :D

2013-03-13 @ 13:17:17
URL: http://www.melissasprinsar.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback