26&27/2

Här kommer några instagrambilder från 26 & 27 februari. 

På tisdagen var Lucas på dagis som vanligt, 3 timmar på morgonen. Så medans Kasper satt nöjd i babysittern så tog jag ut alla hyllor i kylen och tvättade av dom. Sen myste vi lite innan vi hämtade hem Lucas och fixade lunch. Under dagen så bakade jag morotsbröd, Lucas som annars brukar vilja vara med och baka ville hellre leka. När Johan kom hem så åt vi mat och sen körde han hem mig & barnen till mamma/mormor där vi sov över.


Tisdagens bilder

På onsdagen blev det en lugn morgon, Mira & Emma skulle vara hemma den dagen så vi åt frukost tillsammans. Sen kollade barnen lite på film och Lucas läste bok för Mira. Efter lunchen så gjorde jag mig & barnen iordninge och så tog vi bussen till bvc. Kasper skulle få sina 3-månads sprutor.. Lucas lekte i väntrummet medans Kasper vägdes, mättes & fick sprutor. Första sprutan gnällde han bara till lite när den stacks in i benet. Andra sprutan blev han ledsen av eftersom den svider mer, men så fort det var klart blev han glad igen. 

Födelsevikt & längd 21/12 - 4608 gram & 53 cm
Efterkontroll vikt 25/11 - 4560 gram
Vikt & längd 29/11 - 4690 gram & 54 cm 
Vikt & längd 11/12 - 5010 gram & 55,5 cm
Vikt & längd 27/12 - 5440 gram & 57,5 cm
Vikt & längd 16/1 - 5950 gram & 59 cm
Vikt & längd 29/1 - 6235 gram & 62,5 cm
Vikt & längd 27/2 - 6750 gram & 65 cm

Efter bvc tog vi bussen ut till torp, Lucas somnade på bussen så han fick sova ca 20 minuter. Mötte upp min mormor och så fikade vi tillsammans på torp. Sen gick vi runt och kollade lite i affärer. Lucas fick en kikare & en haj av gammelmormor. Sen fick han även påskpyssel av henne när vi var på panduro. Kasper fick en fin body & byxor av gammelmormor. Kasper var väldigt trött efter sprutorna, han somnade direkt efter bvc och sov i ca 2 timmar. Sen vaknade han när vi var på H&M och då trodde jag att han skulle vilja ha mat eller iaf vilja komma upp och se vad som hände runt omkring. Men man såg på honom att han inte var helt pigg, tror inte han hade feber för han var inte speciellt mycket varmare än vanligt men man såg på ögonen att han var slö och han låg i vagnen & vilade en stund. Visade honom ett kakmonster gosedjur som han sträckte upp armarna mot direkt och låg och kramade så det köpte jag till honom och han låg och kramade den större delen av eftermiddagen/kvällen. Johan kom till torp efter jobbet och så handlade vi lite mat. Sen åkte vi hem till mormor, Kasper åt lite mat och vi blev bjudna på mat av mormor. Morfar hann komma hem innan vi åkte och Lucas fick en bok som gammelmorfar köpt till honom. 


Onsdagens bilder. 
1 & 2.  Mira & Lucas. 3. I väntrummet på bvc. 4. Trött på bussen. 5. Fika på torp. 6. Trött efter sprutorna.
7. Myser med kakmonstret. 8. Plåster på knubbisbenen. 9. Syns på ögonen att han inte är helt pigg. 
10. Leker hos gammelmormor. 11-14. Grejerna som barnen fick. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback