Inte speciellt lika?!



Visst finns de likheter mellan killarna, dom är ju syskon. Men jag tycker inte dom är så lika egentligen.
Vad tycker ni?? 

Näsorna är rätt lika, men inte ens dom är "samma". Lucas hade ljusare hår, rundare ansikte & rundare ögon. 
Bröderna är även väldigt olika i sättet, om man jämför hur Lucas var i samma ålder som Kasper under de här 3 månaderna.

Kasper vill vara uppe och va med hela tiden, annars säger han ifrån. Lucas ville ju också vara med uppe och se vad som händer runt omkring när han var liten, men han blev inte lika fort arg om han fick ligga ner en stund. Kasper tycker även oftast att det är onödigt att sova längre stunder under dagarna, vissa dagar blir det bara några väldigt korta sovpauser under dagen. Ibland kan han sova en längre stund i vagnen men de är verkligen inte varje dag. Däremot sover han bra på nätterna, vaknar bara och äter halvt i sömnen ett par gånger. Lucas sov/sover också bra på nätterna och det är jag tacksam för!

Lucas var ju väldigt lugn, snäll och glad under dagarna, han hade inte alls många stunder när han var arg utan anledning. Och även Kasper är väldigt glad på dagarna, så länge han får vara med och se vad som händer så är han nöjd. Kan inte riktigt säga att Kasper är lika lugn som Lucas var, och han har ju även haft fler skrikkvällar än vad Lucas hade men nu är det inte alls ofta han har skrikkvällar som när han var mindre. 

Så båda mina killar är ju överlag väldigt glada och nöjda! Men Kasper har ett lite hetsigare temperament och är inte lika lugn som Lucas var i samma ålder. Är väldigt roligt att inte ha fått två "kopior", utan två killar som är olika på många sätt! Älskar er mina fina killar! ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback