Astrid Lindgrens värld - Midsommarafton 21/6

Här kommer en bildbomb från våran midsommarafton, vi åkte till Astrid Lindgrens värld tillsammans med mamma, Emma, Sara, Frida, Mira, mormor & morfar. Vi hade en väldigt mysig dag, barnen tyckte att det var superskoj! Vi hade väldigt tur med vädret, var fint hela dagen förutom en liiten regnskur. Låter bilderna tala för sig själva! 

 

Lottas gata
 

Fika & gå på styltor


Karlsson på taket


"Lilla" Emil i Lönneberga


Lilla staden
 

Tittade på föreställning med Pippi & sjörövarna


Lunch


Efter lunch gick vi tillbaka till Pippis hus och kollade där inne och på sjörövarskeppet. Lucas favorit den dagen var sjörövarskeppet!! 


Efter Pippis hus (där vi va läänge!) köpte vi varsin glass och satte oss vid vattnet. Då kom helt plötsligt tjuvarna Dunder-Karlsson & Blom smygande. Vi var i stort sett ensama på just de stället när dom kom, så dom gjorde en liten show för oss. Lucas och Mira stod med STORA ögon när tjuvarna smög fram mot glasskiosken för att sno en glassked. Sen smög dom fram mot våran skrinda och tog påsen med Kaspers mat. Mira sa att dom inte fick göra så och Lucas tog sitt svärd och gick fram mot dom. Då blev dom "rädda" och sa att det var bäst att lämna tillbaka påsen när piraten kom. Lucas pratar om det än idag när han tog tillbaka påsen från tjuvarna. Synd bara att jag inte tänkte på att ta kort eller filma under tiden, fick bara en bild när dom var på väg därifrån och det började komma mer folk dit. Det var verkligen en av höjdpunkterna på dagen för Mira & Lucas eftersom Dunder-Karlsson & Blom gjorde den lilla föreställningen bara för dom! 

På väg mot utgångarna igen gick vi förbi Rasmus på luffen, dom skulle precis göra en föreställning så det var de sista vi kollade på den dagen. Vi kollade inte på alla ställen, dock har jag inte alla ställen vi kollade på med på bild. Men vi valde att gå till Mira & Lucas favoriter och vara där länge istället för att springa runt så att barnen knappt han se nåt. Nästa gång får vi kolla på andra saker. Men både vi och barnen hade en väldigt rolig dag! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback