Åker hem igen - 26/6

Den 26/6 åkte vi hem från Västerås igen. Vi hade inte bestämt hur länge vi skulle stanna, men eftersom vi denna gången tog bilen istället för tåg så är det ju lite lättare att komma och åka när man vill. Milton fick hög feber stackarn och behövde sova, men han kunde inte det när Lucas och Novalie lekte så högljutt som dom gjorde hela tiden. Och Lucas längtade efter pappa, han hade haft svårt att somna båda nätterna. Så jag kände att det var bäst att åka hem så att Milton fick vila ifred när han var sjuk, bättre att åka dit en annan gång igen istället :) 

Jag & barnen tog en sväng på Dollarstore och handlade lite innan vi började bilresan hemåt. Kasper somnade så vi åkte en stund innan vi stannade för mat i Karlstad, kollade lite i affärer en stund så att vi fick rört på oss lite innan vi åkte vidare. Sen var det två glada killar som kom hem till pappa! 


Lunch i Karlstad

Medans vi var borta så hade Johan tagit bort den fula stentrappan framför ytterdörren och börjat gräva där altanen ska byggas. - Lite grejer från Dollarstore. 




Ett par filmer när Kasper ålar sig fram, han kunde komma fram riktigt snabbt genom att åla! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback