Fredag 12/10

Även i fredags åkte Johan iväg till Ed tidigt på morgonen för att vara med på älg jakten, tyvärr fick dom ingen älg denna jakten.. På förmiddagen gick jag & Lucas ut en stund, var -2 grader ute och frost men solen värmde riktigt mycket så det var underbart höst väder! Lucas lekte i sandlådan en stund och så sparkade vi lite fotboll. Sen gick vi in och kollade film & målade lite. Lucas har börjat måla av sina händer, han lägger sin hand på ett papper och målar runt :) Johan kom hem sen när Lucas låg och sov så då kollade vi lite på Criminal minds. 

På eftermiddagen gjorde vi klart det sista i Lucas rum, satte in golv & tak-lister. Så nu är det bara en liten list på golvet vid dörren som ska dit och sen är hela renoveringen av Lucas rum klart! Nu ska det "bara" städas och fyllas på saker igen. Sen "firade" vi att renoveringen är klar med att köpa pizza till kvällsmat och lite godis. Kollade på Världens barn galan på kvällen, Lucas var uppe med oss och kollade en stund innan han gick och la sig, riktig myskväll! 



Kommentarer
Postat av: Lina - Mamma till Ellie och Devin

Spela fotboll som höggravid? Måste säga att jag är lite imponerad :)

Svar: Haha ja vet inte hur mycket "spela" fotboll det var. Jag stod ju typ på ett ställe och sparkade bollen till Lucas, gick lite fram och tillbaka beroende vart Lucas sparkade bollen, men ja sprang inte runt iaf :P
Sofia Welin

2012-10-23 @ 07:58:41
URL: http://www.familjendanielski.blogg.se
Postat av: Lina - Mamma till Ellie och Devin

Haha, okay :)

2012-10-24 @ 20:12:16
URL: http://www.familjendanielski.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback