Söndag 28/10-Måndagen 29/10

Kommer lägga upp små uppdateringar här på bloggen nu från dagarna som gått. Har ju som jag skrivit tidigare inte så mycket ork till att sitta länge vid datorn just nu och då blir det inte så mycket bloggat tyvärr.

Söndagen (28/10) efter att vi vart på ullared så blev det en lugn dag hemma. Lucas var förkyld & jag var trött. Johan var ute och grejade större delen av dagen, han hjälpte grannen med att byta garageporten. Så jag & Lucas var inne och myste framför film och provade dom nya kläderna som jag köpt till Lucas på ullared. På eftermiddagen när Johan var klar ute så åkte vi iväg och handlade, köpte med en familjepizza hem som vi åt till kvällsmat. Sen blev det såklart Solsidan.


Instagram bilder från söndagen


Måndagen (29/10) började höstlovet, och eftersom Lucas går på dagis 15 timmar per vecka gratis nu så är han automatiskt ledig på loven. Lucas var fortfarande förkyld, snuvig & hostig. Han hade hostat mycket under natten så ingen av oss hade sovit speciellt bra och båda var trötta. Dessutom var det regnigt & blåsigt ute så det blev en dag inne. Jag passade på att rensa ur förrådet, lägga undan yttekläder som Lucas växt ur och sortera det som skulle vara kvar så att man hittar lättare. Lucas spelade Ice age spel på datorn under tiden. Sen blev det massa film mys och spel. 


Instagram bilder från måndagen
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback