Fredagen 16/11

I fredags var Johan hemma från jobbet hela dagen, han hade fortfarande jätteont i halsen & feber.. Så han låg mest och vilade. Jag & Lucas spelade en del spel under förmiddagen och kollade lite på film. Efter Lucas hade sovit en stund så åt vi lite lunch och på eftermiddagen ville Johan få lite frisk luft, så vi gick på en kort promenad.  Mötte Melissa, Vincent & Linus ute när vi gått en liten bit, så gick vi tillsammans med dom till affären och handlade lite gott till kvällen. 

Efter affären så gick Johan hem och vilade igen och jag & Lucas följde med hem till Melissa en stund. Barnen kollade på film, åt godis och lekte. När vi kom hem igen på kvällen så fixade jag potatisgratäng & kyckling till middag. Efter maten spelade Lucas bilspel med pappa en stund, sen gick Lucas och la sig i sängen och kollade film. Johan bestämde sig för att åka till vårdcentralen eftersom det kändes på samma sätt som när vi åkte hem från Kreta i somras och han hade halsfluss... Och med tanke på hur lång tid det brukar ta när man åker för att träffa en läkare så räknade jag med att han skulle vara borta några timmar den kvällen.. Men redan en kvart efter att han kom till vårdcentralen så hade dom konstaterat att han hade halsfluss, så tog det 10 minuter till innan han hade fått medicinen och kunde åka hem igen. Rekord kan man ju säga på hur kort tid det tog hos läkarn. Så när han kom hem kollade vi på näst sista Johan Falk filmen. 


Kommentarer
Postat av: Lina - Mamma till Ellie och Devin

Vilken otur han har med halsfluss :( Gott att det för en gångs skull gick fort hos läkaren iaf, är ju inget vidare att sitta i ett väntrum när man inte mår bra.

Svar: Ja han har verkligen haft otur med de nu.. Föst på utlandssemester och sen precis när vi skulle kunna behöva åka till förlossningen när som helst.. Men han hade iaf tur som hann bli bra innan bebis tittade ut :)
Sofia Welin

2012-11-24 @ 18:55:17
URL: http://www.familjendanielski.blogg.se
Postat av: Lina - Mamma till Ellie och Devin

Ja det var tur det, fyyy för att vara med på förlossningen när man är sjuk. Även om man inte ser det just då så är det nog ändå ett rejäl ansträngning även för pappan/partnern på förlossningen. Även om det är vi som föder som drar det tyngsta lasset ;)

2012-11-26 @ 21:52:35
URL: http://www.familjendanielski.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback