Vattenkoppor

Igår när Lucas vaknade så var han prickig på kroppen. Vattenkoppor! Första pricken fick han egentligen redan på fredagen men eftersom de bara var en prick så visste vi inte då att det var vattenkoppor. Men på söndagen vaknade han och hade ännu fler. Han har en del på ryggen, rumpan, blöjkanten & baksidan benen. Sen har han öven några stycken på magen, i ansiktet, nacken & pannan. Det var inte så speciellt många egentligen, har sett andra som har mycket mer. Men en del har han och idag har det kommit fler.

Under söndagen, första dagen med prickarna så brydde han sig inte om dom alls. Han skrattade när han såg att han var prickig :P Men natten till måndagen så började dom klia väldigt mycket, han vaknade vid halv 4 på natten och var jätteledsen. Och även idag har det kliat en del.. Han är iaf pigg, ingen feber vad jag märkt och han är uppe och leker som vanligt. Sätter sig i soffan och ser på film då och då. Det är skönt att han är pigg, men ja tycker så synd om honom när det kliar så...

En prickig liten kille ♥ (bilderna är från söndagen, idag har han ännu fler prickar)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Blir så avis då jag läser om dom som har barn som fått vattenkoppor ;p Önskar Viggo med kunde få nu... Bättre ju tidigare dom får, för det blir ju sämre/jobbigare med åren :/ Jag hade vattkoppor då jag var 10år, det var hemskt :/ Så bra att han fått det nu, hoppas dom ska slippa klia så mkt för honom och att dom snart torkar ut :)



Krya-på <3

KRAM

2012-01-09 @ 22:06:46
Postat av: Lina

Sötnosen då! Hörde att man numera säger att man kan ge dom tavegyl mot klådan, kanske går att få recept om man ringer till bvc?

2012-01-09 @ 23:29:29
URL: http://familjendanielski.blogg.se/
Postat av: trees gravid i London

ah lillen! hoppas det går bra i vattkopphuset där borta :)

2012-01-11 @ 12:29:42
URL: http://mangofisk.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback