Fredagen den 13

Igår tog jag ledigt från skolan, Johan skulle iväg och eftersom Lucas har haft vattenkoppor hela veckan så är han ju hemma från dagis. Lucas har haft en väldigt lindrig variant av vattenkoppor, han har ju haft prickar men ingen feber och han har vart lika pigg som vanligt typ hela veckan. Igår hade det gått exakt 1 vecka sen han fick första pricken, och dom har börjat försvinna mer och mer nu.

Melissa hade frågat om vi ville komma hem till dom under dagen, och det ville vi ju såklart. Lucas har vart hemma en vecka nu och börjar bli riktigt rastlös så han behövde få leka av sig lite med Vincent kände jag. Och Melissa sa det att om hennes 2 killar inte blir smittade så får dom de nån annan gång, men om dom skulle bli smittade av vattenkopporna så är de lika bra att dom får det nu.

Så när Lucas sovit en stund så tog vi bussen vid 1 till Melissa, Vincent & Linus. När vi kom dit så hade Melissa gjort pannkakor som vi åt till lunch, Vincent & Lucas hade dock bara tid att äta en var innan dom skulle ner och leka igen. Precis som vanligt när dom två träffas så är det fullt ös hela dagen! Dom leker, bråkar lite & leker ännu mer.

Jag & Melissa satt i soffan och pratade om allt & inget :) Jag myste massa med lilla Linus, som inte är så liten längre utan börjar bli rätt stor nu. Men han är ju ändå minst bland killarna så han är fortfarande bebis :) Han kan iaf inte riktigt sitta still, helst ska han stå upp när man håller i honom. Och om han sitter ner så sprattlar han med benen så han välter och snurrar runt, de gäller att hålla i honom så han inte slår sig :P Melissa berättade att han hade krypit lite för första gången i helgen, dom känns så stora då helt plötsligt när dom börjar förstå hur man tar sig fram själv!

Efter massa prat, skratt & lek så började barnen bli trötta och jag behövde hem för att börja med maten innan Johan skulle komma hem. Så strax före 6 tog vi bussen hem igen. När vi kom hem så kollade Lucas lite på film och jag skalade potatis och fixade potatisgratängen, ställde in den i ugnen och började bryna kycklingen lite. Johan kom hem efter en liten stund och så fixade han det sista med kyckligfilerna, dvs fyllde dom med mögelost (inte min kyckling, äter inte mögelost) och slängde in i ugnen.

Några bilder på grabbarna bus & söta Linus
Tack för en trevlig dag!!

Kommentarer
Postat av: ENDENISE - Tävlingar igång ♥

sv: taack ♥



haha ja men eller hur, så tycker jag med. Wilgot har stora läppar, lo små. Olika ögon. Wilgot har större näsa, annan form på huvudet, annat hårfärg och mindre hår. Wilgot har ganska platt huvud där bak medan lo har runt. Ögonen är helt olika också. hahaha. Listan är lång..

2012-01-14 @ 13:33:22
URL: http://endenise.se
Postat av: Melissa - Mamma Till Vincent&Linus

åh vilken fin bild du fick på Linus den där andra där när han håller i draken =)

hoppas vi ses snart igen <3

2012-01-14 @ 17:45:55
URL: http://www.melissasprinsar.com/
Postat av: ENDENISE - Tävlingar igång ♥

busungar :D han är såå söööt lilla Lucas!

2012-01-14 @ 21:08:08
URL: http://endenise.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback