Lördagen

I lördags efter att Lucas hade sovit på förmiddagen så åkte vi ut till torp. Lucas farmor, faster Carro, farbror Emil & hans kompis var där och kollade i affärer. Innan vi mötte upp dom så åt vi lite lunch på donken, sen gick vi och kollade lite i affärer tillsammans med dem. Johan köpte sig ett par nya skor och så köpte vi nya, stora pärlor. Blev en fika också innan vi åkte hem igen. Johan skulle iväg på kvällen, han skulle ut och käka & ta några öl tillsammans med ett par kompisar. Så jag passade på att se filmen "Jag saknar dig", har tänkt se den länge men inte fått något bra tillfälle.

Här är några bilder från när Lucas pärlade med dom stora pärlorna, dom var mycket lättare att pärla med än dom små pärlorna som vi hade köpt ett par dagar tidigare. Väskan med spindelmannen hör inte till pärlorna egentligen, den fick Lucas av sin farmor & farfar när dom hade vart ute och rest. Då var den fylld med choklad, men nu är den tom så jag tyckte att den passade bra att lägga pärlor i.


Kommentarer
Postat av: Emma - Mamma till Viggo & Melker.

Roligt med pärlpyssel!



Sv: Tack så mycket :)

2012-01-30 @ 10:55:17
URL: http://emmashjartan.se
Postat av: stina

åh såna där stora pärlor pärlplattor har ja med tänkt köpa åt elvin, perfekt när man vill sysselsätta honom med något pillrigt en stund :)

2012-01-30 @ 14:14:09
URL: http://mammastinsen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback