Liseberg (19/8)

Igår åkte vi till Liseberg tillsammans med mamma, Emma, Mira, Frida, Sara, mormor & morfar. Vi kom dit vid 12 ungefär och Lucas & Mira var nöjda med sina åkband. Lucas började med att åka farfars bilarna tillsammans med sina 3 mostrar.

Sen gick vi till kaninernas hus, jag hade frågat Lucas om han ville lämna sina nappar till kaninerna på Liseberg och det ville han även om jag sa att han inte skulle få några nya sen. Så som ni ser på 5&6 bilden så lämnar Lucas napparna vid kaninhuset, det blev liiite gnäll om att han ville ha napparna sen när han började bli trött och även när han skulle sova hemma så gnällde han lite efter napparna men han somnade ändå ganska fort utan :)

Efter kaninhuset & napplämning så blev det karusell-åkning och lite andra åkattraktioner för barnen innan vi satte oss på en restaurang och åt lunch. Vi hade köpt 5-kamps häften så efter lunchen så körde vi dom två första tävlingarna. Sen blev det lite båtåkning för barnen innan vi körde dom 3 sista tävlingarna. Johan vann 5-kampen. Lucas tyckte att det var jätteroligt att gå runt och spela, han fick spela istället för mig på några stycken som han klarade av att göra. Till ex rullade han bollar i hål så att galopphästen rörde sig framåt och så slog han med en gummikluppa på spikar som åkte upp & ner, det tyckte han var jätteskoj!

Sen fikade vi lite och barnen fick åka lite fler grejer som sagoslottet, vikingabåtar & farfarsbilarna igen mm. Lucas hade även tur när han spelade på ett gosedjurs-hjul. Han spelade en gång och fick välja tre nummer själv, nr 9,10,11 tog han och nummer 11 vann. Så han vann ett fantasi-djur med massa olika färger som ni ser på bilderna nästan längst ner. Han sa att det var en häst och var väldigt nöjd med sin vinst :) Sen åkte vi hemåt vid 18.  


Kommentarer
Postat av: Lina - Mamma till Ellie och Devin

Johan ser lagom road ut i vikingbåten ;)
Kul att Lucas vann :)

Svar: Haha ja han tyckte att det snurrade lite väl mycket tror ja :PJa Lucas va nöjd :)
Sofia Welin

2012-08-21 @ 20:43:34
URL: http://www.familjendanielski.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback