Fars dag, en liten stund iaf..

Fars dag, men här har det inte vart så mycket firande av det. Lucas gav iaf sin pappa några små presenter imorse, han fick en biltidning, en ask med chokladhjärtan och raklödder. Sen åt vi frukost tillsammans och efter det spelade Johan & Lucas bilspel på ps3. Men sen åkte Johan till Ed för att fira sin pappa på fars dag, dom skulle skjuta lerduvor.

Jag och Lucas har bara vart hemma idag och inte gjort nåt speciellt alls.. Skulle egentligen ha träffat Melissa & barnen, men ja fick tyvärr inte tag i dom.. Så jag och Lucas har myst och lekt hemma idag. I fredags fick jag helt plötsligt jätteont i höften, det bara kom "utan anledning".. Har haft ont ända sen dess och har det fortfarande.. Kan knappt röra mig utan att det känns som om ja har en kniv instucken i höften.. Så pga det så har det mest blivit lekar då jag kunde sitta still på golvet eller kolla på film i soffan. Hade gärna gått ut, men jag orkade inte det med höften.

Mysigt har vi iaf haft även om dagen inte blev som vi hade tänkt. Nu sover Lucas och Johan har kommit hem, han står vid spisen och fixar mat. Kebabkött, pommes, grönsaker, kebabsås och pitabröd blir det ikväll! Och såklart criminal minds!


Min fina skruttunge ♥


Kommentarer
Postat av: SoffiZ-Oliwer och Towas mamma :)

Vilka fina bilder:D

2011-11-13 @ 22:54:20
URL: http://soffiz.blogg.se/
Postat av: Sara - Med 3 små busungar!

Fina bilder på gopojken!

Vad jobbigt att ha ont! Undrar vad det kan vara. konstigt att det bara kom. Hoppas att du repar dig snart!

2011-11-14 @ 10:45:53
URL: http://glamina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback