Mammas lilla sjukling..

Min lilla älskling mår verkligen inte bra.. Han har hög feber och hostan låter inte alls bra, dessutom rinner näsan hela tiden. Nu har han haft feber sen i lördags, jag vet säkert att han hade feber natten till söndag men jag gissar att han hade feber även på lördagen då han va med Carro. Hostan blev värre på lördagen och på söndagen tog jag tempen på honom och då hade han 39 graders feber och febern har inte gått ner, den går uppåt.. Imorse hade han 39,3 och nu ikväll hade han 39,7 trots alvedon.. Hostan låter inte heller bra, den blir värre när han sover men även på dagen hostar han en del..

Han har ingen matlust alls, Lucas äter ju i stort sett allt annars så det märks verkligen att han inte mår bra för han brukar äta bra trots att han är sjuk. Till och med när han va magsjuk ville han ha mat hela tiden. Så när Lucas inte äter ordentligt så mår han inte bra! Idag har han bara ätit lite yoghurt, en halv korv och liite banan och det är inte mycket om man heter Lucas. Han vill inte ens äta chips, glass eller välling.. Men som tur är så dricker han bra vilket är väldigt skönt, han har druckit mycket vatten och saft idag.





Vi har suttit i soffan större delen av dagen idag, han orkar inte göra speciellt mycket mer än att kolla lite på barnprogram.. Han har vart uppe och grejat små korta stunder, men han blir trött med en gång och hostar..
Stackars min älskling ♥

Kommentarer
Postat av: Ida

Hua! Låter precis som Ludvig. Han har hosta och feber han med. Igår låg han på 40.5 nästan hela eftermiddagen/kvällen. Idag är han fortfarande ganska hängig med feber(inte lika hög) men han bad iallafall om en macka själv :)

2011-03-22 @ 06:59:12
Postat av: Melissa - Vincents Mamma&Gravid

stackarn de syns verkligen på han att han är dålig :(

2011-03-22 @ 07:40:11
URL: http://OoOMelissaOoO.blogspot.com
Postat av: ★ Katta- Mamma till Bell, Melvin & gravid ★

Krya på dig plutten!

2011-03-22 @ 08:53:05
URL: http://kattaaa.blogg.se/
Postat av: Lina

Stackars liten, han ser verkligen inte pigg ut :(

2011-03-22 @ 09:12:13
URL: http://www.adperpetuum.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback