Ikea

Nu är vi hemma efter en dag på Ikea, vi kom hem strax före 8. Johan kom hem från Ed strax efter oss. Just nu sitter jag och kollar på Wallander som går på tv. Men jag orkar nog inte se färdigt det är ju nyheter och grejer nu så jag ska strax gå och lägga mig istället.

Mormor och morfar kom och hämtade mig och Lucas vid 1, och så åkte vi till Ikea. På vägen dit verkade det som om Lucas blev åksjuk.. Han har aldrig visat att han mått illa i bilen förut, men nu blev han varm & svettig och ledsen samtidigt som han satt och svalde massa så vi fick stanna och gå ut och ta lite frisk luft. Sen gick det bättre och när vi kom fram till Ikea så va han pigg och glad igen. Hoppas att han inte blir åksjuk, det är verkligen inte kul att må illa när man åker bil! Kommer ihåg hur jobbigt jag tyckte att det va när jag va liten..

Vi mötte upp mamma, Emma, Frida och Mira på Ikea och så började vi med att fika. Morfar va så himla kaffesugen och Mira behövde äta mat. Sen gick vi och kollade på allt möjligt som finns på Ikea, jag skulle egentligen bara köpa ett par ihopfällbara stolar som vi har som extrastolar när vi får besök. Men jag kom hem utan stolar men med en påse med massa andra saker, handlade för drygt 800 kr. Varför hittar man alltid massa saker när man åker till Ikea? :P Köpte påslakan till dubbelsängen och påslakan till Lucas, plastburkar till kritor, ritpapper, lektält, kudde till Lucas, krukor, blommor & badrock till Lucas. Roligt att gå på Ikea och kolla, mindre kul när man kommer till kassan och ska betala :P

Vid 6 va vi klara på Ikea, Lucas va så duktig hela dagen! Han satt i kundvagnen ibland, men mest sprang han runt och kollade på massa saker tillsammans med både moster Frida och gammelmorfar :) På vägen hem stannade jag, Lucas, mormor och morfar på donken för att äta lite mat.


Alla leksaker på Ikea är ju roligast!

Lucas & moster provar kuddar :)



Lyckas ni också köpa mycket mer än vad ni tänkt när ni åker till Ikea? :P

Kommentarer
Postat av: Melissa - Vincents Mamma&Gravid

finns alltid massa "bra ha saker" på ikea =)

fast vi brukar faktiskt bara köpa det vi ska helt otroligt

2011-03-07 @ 08:33:41
URL: http://OoOMelissaOoO.blogspot.com
Postat av: Denise - Mamma, foto, galenskap

sv: VIsst var den fin? :D Jag köpte den på Lindex, rea. 99pix tror jag att jag fick ge :)

2011-03-07 @ 08:43:22
URL: http://endenise.se
Postat av: Denise - Mamma, foto, galenskap

sv: Ja usch :( Håller mina tummar senhårt kan jag lova :)

2011-03-07 @ 12:47:11
URL: http://endenise.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback