Febrig kille och semla..

Lucas sover redan, han höll på att somna i pappas knä redan vid 6. Han har fortfarande feber, den har legat run 39 grader hela dagen.. Han har vart hängigare och mer gnällig än vanligt, men han har ändå vart uppe och lekt lite och ätit bra.

Emma Larsson kom hit vid lunch och åt mat tillsammans med oss. Sen satt vi och pratade lite och Lucas lekte med hennes valp innan jag & Emma gick till stan en sväng. Jag köpte nya mjukisbyxor (äntligen, hade ett jättestort hål på rumpan på dom gamla mjukisbyxorna. Så det behövdes nya!.) Sen gick vi runt och kollade lite innan vi köpte semlor och gick hem till oss igen. Jag tycker det är aldeles för tidigt för att äta semla nu och jag var inte speciellt sugen på det, men Emma och Johan ville ha.. Lucas blev också glad när vi kom hem med semlor, jag och Lucas delade på en och dom andra åt varsin.




Nu ikväll ska jag bara ligga i soffan och ta det lugnt, ska såklart se på Familjen annorlunda! :) Imorgon vet jag inte vad vi hittar på, det beror på hur Lucas mår.

Kommentarer
Postat av: Sandra & Novalie

fyfan va gott :O

2011-01-03 @ 19:31:52
URL: http://mammasandraa.blogg.se/
Postat av: Melissa - Vincents Mamma&Gravid

hoppas natten har gått bra å lucas mår lite bättre idag

2011-01-04 @ 07:36:42
URL: http://OoOMelissaOoO.blogspot.com
Postat av: Lina

Ingen mer spya utan bara en gnällig unge, något verkar fel men jag har ingen aning om vad. Ingen feber heller så förhoppningsvis är allt bättre imorgon. Kan ju vara nystarten på dagis som spökar också. Hur går det för Lucas?

2011-01-04 @ 18:21:33
URL: http://www.adperpetuum.se
Postat av: Emma Viklund

Gud vad gott det såg ut med semla, jag är JÄTTESUGEN :D Hihi... Vilket datum är fettisdagen?

2011-01-05 @ 11:48:16
URL: http://emmashjartan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback