BVC och promenad

Ska strax börja fixa någon lunch, Lucas ligger och sover men han vaknar nog strax för han har sovit i drygt 1½ timme.

Idag börjar jag skolan vid 3 och slutar 5, lite segt eftersom man inte kan hitta på speciellt mycket under dagen då jag måste passa in Lucas sovtid två timmar mitt på dagen. Men vi har iaf vart ute en sväng idag. Först vid 9 så gick vi till BVC, Lucas skulle på 1½ års kontroll! Först vägdes han och så kollade vi längden, sist vi va där va i november.

Då 101116 vägde han 12,7 kg och var 83,5 cm lång.
Idag 110126 väger han 12,9 kg och är 86,5 cm lång.

Han har inte gått upp speciellt mycket i vikt, men han har däremot växt en del på längden :) Mammas stora kille! Det var läkarkontroll också så läkaren kollade och lyssnade lite på Lucas och allt såg bra ut! Sen fick han även bygga med några klossar och måla lite. När han byggde med klossarna så tyckte Malin att han va så duktig att det var överkurs! (Ja man får skryta lite om sin barn)



Lucas på BVC :)


Efter vi vart på bvc så gick vi ner på stan en sväng, klockan va bara halv 10 så affärerna hade inte öppnat än så vi gick en liten promenad. När affärerna öppnade gick vi in på Åhlens och köpte vantar till Lucas. På vägen hem gick Lucas själv så de tog lite längre tid än vanligt :) Sen somnade han ganska fort när vi kom hem.




Nu vaknade Lucas så nu blir det lunch och sedan dagis och skola.

Kommentarer
Postat av: Carolina

Klart du ska skryta om honom, det visar bara på kärlek i detta fall:)

2011-01-26 @ 16:06:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback