Emaus!


Igår på dagen gick jag och Lucas till Emaus tillsammans med Emma, Mira, Frida och Ossi :) (Det va innan vi visste att Mira va sjuk) Jävlar vad jobbigt det va att putta vagnen upp för dom branta backarna till Emaus, jag är verkligen för dåligt tränad.. När vi kom upp till Emaus så gick vi och kollade på hästarna :) Men det som var roligast enligt Lucas va lekplatsen! Vi har ju inte vart på nån lekplats på länge nu när det har vart så kallt och mycket snö så han tyckte att det va jätteroligt att gunga igen :)







Mammas älskling!

Ossi träffade en kompis, en hund av samma ras. Tror han va 1 månad äldre än Ossi och han va lika vild och busig! Dom sprang runt och lekte och bråkade hur länge som helst. Tur att det inte var någon annan där just då :P

Vi va ute i 2 timmar :) Riktigt skönt, sen gick vi hem till mamma & Emma och fikade lite. Lucas lekte med bilar och målade. Och sen vet ni ju vad som hände, vi åkte till näl med Mira som jag skrivit i tidigare inlägg.
Det var en mysig dag, men mindre mysig kväll..


Kommentarer
Postat av: Lisa Larsson

Herreguuud vad mycket snö ni har!!!

Här har vi ingenting och inte haft sedan i januari typ.. Har gått i vårjacka och converse typ 2 veckor! haha. Shit vilken skillnad!

2011-02-25 @ 14:32:36
Postat av: Melissa - Vincents Mamma&Gravid

va lucas ser lycklig ut när han får gunga =)

2011-02-25 @ 14:49:24
URL: http://OoOMelissaOoO.blogspot.com
Postat av: Melissa - Vincents Mamma&Gravid

ja visst "skrattar" han fint ;)

2011-02-25 @ 15:16:32
URL: http://OoOMelissaOoO.blogspot.com
Postat av: Sandra & Novalie

Va mysigt :)

2011-02-26 @ 09:25:36
URL: http://www.mammasandraa.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback