Annandag jul

Efter kalaset i måndags så åkte jag, Johan & Lucas till torp tillsammans med Frida & Sara. Vi var inte där ute så speciellt länge, var väldigt mycket folk överallt och det var inte så smidigt med barnvagn. Men Johan fick köpt lite smågrejer på elgiganten för en del av de 800 kronorna som han fick av sin svärfar i julklapp. Frida köpte lite smink för ett presentkort & Sara köpte några småsaker på hårvårdsavdelningen på Coop. Jag lämnade tillbaka ett par tofflor som jag hade fått i juklapp av mormor, det var fel storlek och så fick jag ett par tofflor av Johans bror också så det kändes onödigt att ha två par. Fick istället tillbaka 300 kr att handla annat för.

Den som handlade mest var Lucas, han fick ju 800 kr av sin morfar i julklapp. Så vi gick in på BR och kollade. Vi kom därifrån med en stor säck, han som redan har mängder med leksaker för lite till :P Först så köpte vi kastrull & stekpanna till lekspisen, 180 kr. Sen köpte vi ett pippi hus, 400 kr. Till det köpte vi tre gubbar - Pippi, Annika & Tommy, 100 kr. Och även några möbler till huset - Säng, bord & stolar, 100 kr. Så 780 kr handlade vi för på BR, Lucas var NÖJD!!

Efter torp så åkte vi hem till mormor & morfar där vi blev bjudna på väldigt god mat och efterrätt :) Vi satte även ihop Pippi-huset, det gjorde vi före maten vilket vi inte skulle ha gjort. För Lucas ville ju absolut inte sluta leka med Pippi-huset när vi skulle äta. Efter ett par timmar hos mormor & morfar så åkte vi hem igen.

Kvällen avslutades med att Emma & Tc kom hem till oss :) Vi åt julgodis, pratade och såg på film. En väldigt trevlig och fullspäckad annandag jul! Började med frukost hos svärföräldrarna - Kalas för Mira - Torp Köpcentrum - Middag hos mormor - Filmkväll



Lucas leke med Pippi-huset hos gammelmormor

Kommentarer
Postat av: Mamma till Novalie & bebis i magen <3

Pippihuset är så fiiint! Det är ett måste till Novalie när hon fyller år, hon kommer älska det! :)

2011-12-28 @ 11:10:54
URL: http://sandraalorenz.blogg.se/
Postat av: ENDENISE - Vinn 2 par skor ♥

sv: tack gulle! Desamma förstås :)

2011-12-28 @ 11:24:15
URL: http://endenise.se
Postat av: Fоtомояsan

så mysigt =)

2011-12-28 @ 11:35:03
URL: http://ninnzanlee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback