Lek & bus hela dagen!

Idag gick jag & Lucas upp till Melissa & Vincent :) Det är sjukt halkigt ute men riktigt fint väder så man ska väl inte klaga. Vi kom dit vid halv 12, var längesen vi träffades nu pga sjukdomar hit och dit så det var riktigt kul idag! Barnen busade hela dagen förutom en liten stund när dom sov och när dom åt. Lucas tyckte att Vincent hade jätteroliga leksaker :) men roligast var nog tv-tidningen som han rev i massa små bitar :P Vincent är jätteduktig på att krypa och att gå när han håller i något! Hoppas att Lucas börjar krypa snart, men idag ålade han sig faktiskt baklänges på mage en bra bit, mycket längre än han gjort tidigare :) Vi får hoppas att ingen blir sjuk nu så att vi kan träffas snart igen!





Vid 5 kom Johan och hämtade oss och så åkte vi och handlade lite. När vi kom hem så åt Lucas mat och vi ställde in kyckling och pommes till oss i ugnen. Nu sover Lucas, han somnade 19,20 trött efter allt bus idag :) Nu väntar jag på att Solsidan ska börja!
Imorn kanske det blir en sväng till överby för att kolla lite på barnvagnar och sen ska vi hem till mamma & Emma för att kolla på melodifestivalen.

Kommentarer
Postat av: Melissa - Vincents Mamma

gu så fina pojkar vi har :)

2010-03-06 @ 15:51:41
URL: http://ooomelissaooo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback