Zurich & Milano (18-19/6-10)

Nu tänkte jag uppdatera lite mer från resan. Det var ju i Juni som vi åkte till Italien men eftersom det är sommar och vi är ute en del så hinner jag inte sitta vid datorn så mycket så det blir uppdatering från resan lite då och då :)
Om ni vill se bilder från tidigare dagar på resan så kan ni gå in under kategorier på Resor :)

Efter att vi vart på vattenpalatset i Frankfurt så åkte vi till Ikea och åt mat och köpte ett täcke till Lucas :) Sen åkte vi vidare mot Zurich där vi skulle sova. När vi kom fram dit vi skulle sova så tog vi in väskorna på dom 2 rummen vi skulle sova i, sen gjorde vi oss iordning lite och gick ut för att se om vi hittade någonstans att äta. Gick runt en stund men det verkade inte finnas så mycket bra, men så hittade vi en restaurang men där va det lååång väntetid för att få ett bord så det slutade med att vi gick tillbaka till hotellet och åt på deras restaurang. Lucas åt välling och somnade i vagnen medans vi åt mat.


På restaurangen


Mitt, Johan & Lucas rum :)


SötnosPå morgonen gjorde vi oss iordning och gick ner för att äta frukost. Den ingick inte i preiset så man fick betala extra, man kunde välja på en liten eller stor frukost. Det ingick inte speciellt mycket i den lilla så vi valde den stora och den var verkligen stoor! Det fanns verkligen allt! Olika brödsorter, mängder med pålägg, yoghurt och flingor, jos, kaffe, varmchoklad, frukt, mm.. Vi blev mätta kan jag ju säga :P
FRUKOST


Det fanns stora fönster i rummet som Lucas tyckte om :)


Sen åkte vi vidare mot Milano!


Det regnade en del så det gjorde inte så mycket att vi satt i bilen..


Det var fint längs vägen, det låg massa hus uppe i bergen utan någon väg dit.
Man ser tyvärr inte så mycket eftersom det är dimmigt och regningt..


Vi stannade på ett ställe för att ta kort


Såna hus låg det lite överallt, men man såg ingen väg som gick upp till dom.


Framme i Milano lyckades vi hitta en parkering och sen gick vi och åt mat :)
Sen gick vi runt och kollade lite i Milano :)Dom parkerade överallt! Den silvriga bilen som står snett, längst till höger, den är parkerad där.. Mitt i korsningen :P


När vi skulle åka från Milano på kvällen så fick vi punka.....


Tur att Johan är bra på att byta däck :)


Egentligen skulle vi ha kommit fram till huset som vi skulle bo i den kvällen. Men det blev sent, mörkt och det regnade.. Dessutom var det väldigt smala vägar och gränder som vi skulle köra igenom upp till huset. Så vi valde att stanna på ett hotell till och åka till huset på morgonen när det var ljust. Fick 2 rum på ett dyyyrt hotell där vi gick och la oss med en gång.
Kommentarer
Postat av: FLOOSAN

härliga pics, ser och vart en lyckad tripp

2010-08-05 @ 14:07:19
URL: http://blogg.mama.nu/floosan

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback