Uppdatering

Har inte skrivit nåt på ett tag.
Helgen blev inte riktigt som vi hade tänkt, på lördagen hade jag & Johan tänkt åka till nåt fint ställe. Sitta i solen, äta god mat och ha mysigt, men eftersom det regnade så kändes det inte så kul att vara utomhus. Så istället grejade vi i lägenheten, eller mest Johan, men iaf så plockades en garderob ner och ställdes i förrådet. Den användes inte och tog bara massa plats. Så satte vi ihop skötbordet och ställde där garderoben stod istället :)

Lagade en god köttfärs & potatisgratäng tillsammans som vi åt till mat :) När vi ätit klart så messade mamma och frågade om dom fick komma upp med fika. Så mamma, Emma, Sara och Max kom upp till oss, dom hade med sig jordgubbar, glass och bullar :) Årets första jordgubbar, hur gott som helst!
På kvällen när dom hade åkt hem igen fixade jag & Johan popcorn och såg på "sprängaren" & "paradiset" som gick på tv4 film :) 
Blev ingen mysig dag i solen, men vi fick iordning lite mer i lägenheten, god fika och en mysig kväll framför tv.n istället. 

Söndagen var det hyfsat fint väder på morgonen, så vi tänkte åka och spela lite minigolf. Men när vi satte oss i bilen så började det regna, så vi åkte och slängde lite skräp och åkte ut till torp en sväng istället.
Vid 1 åkte Johan på studentkalas för Tc, han kom hem igen vid 6 så åkte vi till mamma och åt mat :)


Helgen är över och Johan jobbar, jag städade lägenheten. Resten av dagen blev lugn framför tv.n, helt slut i kroppen efter städningen. Ryggen mår inte så bra av dammsugning nu när man har en stor mage.
Tisdagen va jag nere på försäkringskassan för att hämta papper, ansökan om föräldrapenning. Sen kom Becka upp till mig, hon hade med sig bullar och så såg vi på film :)


Inte nyttigt, men gott!!


Becka <3


Är nu inne i v.37, 36+1.
Nu är det 26 dagar kvar till beräknad förlossning :)


Magen v. 36


V.36

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback