En sväng till torp

Fortfarande tråkigt regnväder ute, så idag bestämde vi oss för att åka till torp tillsammans med Melissa & Vincent. Jag började med att möta upp en tjej som skulle köpa lite barnkläder av mig. Sen blev det lunch på Ikea + lite shopping. 

Bästisarna på väg in i Ikea

Lunch, glass & fiskedamm på Ikea. 

Blev lite småsaker köpta på Ikea, bla vingar till barnen. Dom hittade vingarna och sa att dom va en fluga & en fjäril! ♥ Sen blev det även lite shopping på H&M & Lindex. 

Innan vi åkte hem så handlade vi lite mat. Och jag kunde inte låta bli att köpa napphållaren med stjärnor som jag hittade. Jag & Melissa hade gärna kollat lite längre i affärerna på torp, men med tre rastlösa killar varav två sprang runt överallt och verkade ha glömt öronen hemma så kände vi att det var bättre att lämna barnen hemma med papporna en annan dag och åka ut själva istället! 

Nu ikväll så blev det en promenad i mörkret bort till affären. Jag hade glömt att köpa nässpray till Kasper vilket är ett måste just nu för att han ska kunna sova. Lucas invigde nya jackan från Ullared & nya mössan som köptes på H&M idag. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback