Bio & thaimat - 26/10

I lördags hade jag & Melissa planerat in en dag där dom stora killarna skulle få lite egentid med oss mammor. Så vi hade bokat biobiljetter till filmen "Flygplan" och bestämt att vi skulle äta ute. Lucas var väldigt färväntansfull och glad på morgonen innan vi åkte. Vet inte hur många gånger han frågade "Ska vi åka nu?!".

Lite mys med Lillfisen innan han åkte till farmor & farfar tillsammans med pappa! ♥

Lucas hade tagit fram kläder och klätt på sig direkt när han vaknade så han var klar att åka tidigt :P Jag var inte klar lika tidigt. Men strax före 1 var vi båda klara för att åka, väntade bara på Melissa & Vincent.


Vi började med att åka till bion för att hämta ut biljetterna, två väldigt förväntansfulla killar tittade på dom stora bilderna med flygplan. 

Efter att vi hämtat ut biljetterna åkte vi till Thaiköket och åt mat. Killarna valde dock köttbullar & korv med pommes istället för thaimat. Jag åt av buffén och det var väldigt gott! När vi ätit färdigt så gick vi till Hemmakväll & köpte massa godis och efter det gick vi vidare till bion. Innan vi gick in i salen så köpte vi även popcorn & dricka. Killarna har aldrig vart på bio tidigare så dom hade stooora ögon när vi gick in i salen där reklamen redan hade börjat. Sen satt dom förvånansvärt stilla under filmen, våra killar har ju väldigt mycket myror i benen så vi visste inte riktigt om dom skulle orka sitta still hela filmen. Men det gick bättre än förväntat, Lucas tyckte att det var både roligt och spännande att gå på bio! :)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback