Lördagen 23/11

Den 23 november packade vi in oss i bilen för att åka till Borås och hälsa på min lillasyster Frida. Vi har ju alltid hittat på något speciellt på Lucas födelsedagar och såklart ska vi hitta på saker även när Kasper fyller år. Dock så jobbade ju Johan på Kaspers födelsedag så vi bestämde att vi skulle hitta på nåt helgen efter istället. Så de blev ett besök på vattenpalatset i Borås med min syster, båda mina barn älskar ju att bada så det kändes som en grej som skulle uppskattas av båda två, och det gjorde de! 


Låt er inte luras av bilderna från bilresan, såhär lugnt var det inte! Kasper var arg och sur större delen av vägen, tills han till slut somnade... Men fram kom vi iaf tillslut, med ett par små stopp längs vägen. 

Väl framme i Borås så blev vi bjudna på lunch hemma hos Frida och Kasper fick kläder i present. 

Låter bilderna tala för sig själva, vi hade väldigt roligt på vattenpalatset. Barnen var lika vilda som vanligt i vattnet, blev bara en kort paus med lite fika. 
Var en trött liten kille som somnade i bilen innan vi ens kom ut från parkeringen, och han sov sen vidare en bra stund efter vi kommit hem till Frida igen. När vi kom tillbaka till Frida så kom även mamma, Emma & Mira dit. Johan & Emma stannade kvar med barnen i lägenheten medans jag, mamma & Frida åkte och handlade mat till kvällen. 

Blev en mysig kväll, barnen lekte, vi åt god mat och godis. Vi kollade även på en rolig film innan vi bäddade åt oss alla i vardagsrummet. 
 
Trackback