Startat renoveringen i Lucas rum

I lördags kväll efter kalaset så bestämde vi oss för att börja göra om i Lucas rum. Det ska målas på väggarna och golv & lister ska bytas. Just nu är det en väldigt ful, tråkig och sliten tapet där inne som inte alls passar i ett barnrum. Och glovmattan är sliten och väldigt ful så golvet ska också bytas! Lucas har det största sovrummet i huset och jag länge velat fixa ett fint barnrum till honom. 

Hallen, vardagsrummet & badrummet gjorde ju Johan, tillsammans med sin pappa & Marcus, om helt innan vi flyttade in. Det ska jag också lägga upp bilder på, har bara inte hunnit än. Och nu är det äntligen dags att fixa Lucas rum!

I lördags tömde vi hela rummet på leksaker och grejer. Sen hjälptes jag & Johan åt att ta bort alla lister, jag tog taklister och Johan golvlisterna. Eftersom vi började på kvällen så hann vi inte så mycket den dagen, men jag provmålade på ett ställe på väggen. Johan hade kvar lite vit färg som jag provade måla med på ett ställe, för att se om tapeten blåste upp sig och blev bubblig eller inte. Så att vi vet om vi behöver riva ner all tapet eller om det räcker att ta bort de som sitter lite löst och sen spackla & slipa innan målning.

Här kommer några bilder på hur rummet såg ut innan vi började greja där inne. Inte så jättebra bilder kanske, men man ser iaf hur tråkigt & slitet det är på golv & väggar.  Ska försöka ta lite bilder under tiden vi grejar där inne och sen kommer det såklart bilder på hur rummet blir när vi till slut är klara. 




Kommentarer
Postat av: ♥ ♥ MelissasPrinsar ♥ ♥ Tävling Pågår

kommer bli jätte fint när de är klart =)
hatar verkligen mattorna som finns i alla rummen fy fasen va fula dom är!

Svar: Ja de kommer ju definitivt bli finare sen än nu. Hoppas bara jag kan göra det dom jag vill och tänkt :P Jo dom mattorna är verkligen skitfula.. Ska bli skönt att få bort dom! Nu har vi ju köpt golv till Lucas rum & gäst rummet och till köket köpte vi ju golv när vi flyttade hit så när allt de är lagt så är det bara vårat sovrum kvar med det fula golvet :)
Sofia Welin

2012-09-03 @ 14:07:44
URL: http://melissasprinsar.com
Postat av: Lina - Mamma till Ellie och Devin

Vad roligt att fixa iordning. Ska bli roligt att följa renoveringen :)

Svar: Ja de ska bli kul att äntligen fixa ett lite finare barnrum till Lucas! :)
Sofia Welin

2012-09-03 @ 14:40:49
URL: http://www.familjendanielski.blogg.se
Postat av: Sandra, mamma till Novalie och Milton-Love.

Va stort rum han har! Men vilken tråkig utsikt från fönstret, hehe.

Svar: Ja de är rätt stort rum :) Jo lite tråkig utsikt är de, vi ska se om vi kanske ska beskära den "busken" utanför eller om vi ska ta bort den helt.
Sofia Welin

2012-09-03 @ 16:01:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback