Söndagen 18/11

I söndags så blev det en hemma-fixar-dag! Johan hade tidigare lagt på ett grundlager med vit färg och spacklat och slipat på Lucas säng. Det är Lucas morfar som gjort sängen. Nu hade vi iaf äntligen köpt resten av färgen till sängen och tänkte passa på att göra färdigt den när vi inte hade nåt annat planerat och ingen bebis ville komma ut. Så Johan målade ett lager med vitt på själva sängen och jag började måla blått på bilen. 

Efter att Lucas hade sovit en stund (inte i sin säng, såklart) så fortsatte jag att måla, målade däcken och lamporna på bilen och så målade jag även det blåa ett lager till. Johan målade sista lagret med vitt och sen var sängen klar! Precis när vi målat klart så kom Melissa & Vincent över en sväng, så vi satt och pratade en stund medans barnen lekte. Sen gick dom hem och vi åkte iväg till affären och handlade mat, köpte även första paketet med blöjor till bebisen. När vi kom tillbaka från affären så hade sängen torpkat klart, så då dammsög & skruade jag golvet inne i Lucas rum för att få bort all skit efter att vi grejat. Tvättade fönstret och torkade ur garderoben. Sen började vi göra iordning & fylla på rummet. Bäddade Lucas säng och ställde in massa saker. Lucas var sååå nöjd när vi äntligen var klara med hans rum. Han sa direkt att han skulle sova där inne. Så efter kvällsmat så gick han och la sig i sin säng och kollade på film. 

Efter att ha grejat hela dagen, städat & fixat i Lucas rum + att ha städat en del i resten av huset under kvällen så var jag helt slut. Så jag & Johan tog fram lite kvällsfika och kollade på sista Johan Falk filmen, grymt bra film!  Lucas somnade efter en film i sin nya säng i sitt rum, sen sov han till 7.45 då han kom in till mig och sa godmorgon. (Bättre bilder på både rummet & sängen kommer, vill bara fixa iordning lite först, har inte ställt allt där de ska va än).


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback