Utvecklingssamtal på förskolan

Idag har vi vart på första utvecklingssamtalet på dagis för Lucas :)

Lucas trivs väldigt bra på dagis, han är glad när jag lämnar honom där på morgonen och han är nöjd och glad under dagen. Känns så skönt att han inte är ledsen när man lämnar och när han är där, för det är mycket lättare att lämna honom då.

Han äter bra och sover bra, han har till och med slutat med napp på dagis. Barnen har ju bara napp på dagis när dom sover eller om dom skulle vara jätteledsna annars lägger dom undan napparna. Men Lucas slutade helt av sig själv för kanske 1½ månad sen, han vill inte ens ha den när han sover på dagis. Men hemma ska han ha den, tokunge!

På dagarna leker han bra tillsammans med dom andra barnen. Sångstunden är rolig och han sjunger med i vissa sånger och han är duktig med rörelserna till sångerna. Det roligaste enligt Lucas är att vara ute på gården och leka eller att sitta inne och måla. Han går ofta och hämtar både papper och kritor själv och sätter sig vid bordet och målar.

Pratar gör han hela tiden! Och det kommer nya ord varje dag, han härmar mycket av vad andra säger. Nu pratar han med både 2 och 3 ords meningar. Och han förstår i stort sett allt man säger till honom.

Det går inte att beskriva med ord hur stolt jag är över honom och hur mycket jag älskar honom! ❤


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback