Mysig eftermiddag med fina vänner!

Gud så trött jag är, och det är bara mitt eget fel så jag kan inte klaga egentligen. Jag har ju suttit uppe länge varje kväll/natt nu sen i måndags, så jag får skylla mig själv. Har till och med fått sovmorgon av min fina lilla prins!
Men idag ska jag lägga mig i hyfsad tid, klockan är strax 11 och jag tänkte bara uppdatera lite från dagen innan jag lägger mig.

Johan är fortfarande i Ed så det har vart jag & Lucas idag också. När Lucas hade sovit så gjorde vi oss iordning och gick ner på stan, köpte en present och så tog vi bussen till Melissa, Marcus & barnen :) Var ett bra tag sen vi träffades sist så det va skoj! :) Lucas & Vincent busade och härjade runt i lägenheten som tokar hela tiden som vanligt, lite små bråk då och då om vem som ska ha bilarna precis som det brukar vara.





Vi vuxna satt i soffan och pratade och hade trevligt :) Och så fick jag mysa med en väldigt söt liten bebis, han låg så nöjt i mitt knä och sov en lång stund ♥



Tack för en mysig eftermiddag med massa prat, skratt, barnbus & bebismys!

Kommentarer
Postat av: Melissa - Mamma till 2 prinsar

tack för igår =)

ja de blir lite lättare nu när ni oxå blir lediga fram över :) skulle vart skoj om vi fick till de där med funcity med :D

Kram <3

2011-06-19 @ 10:04:25
URL: http://OoOMelissaOoO.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback