Paket till Lucas

I torsdags så kom det ett paket på posten, till Lucas! Han blev superglad och slet upp det på en gång. Paketet var från söta Novalie och hennes fina mamma Sandra! Tack så mycket säger både jag & Lucas! ♥



I paketet var det två fina t-shirtar, en mjuk & mysig pyjamas och ett par snygga jeans. Till Lucas glädje så var det bilar på både tröjorna och pyjamasen!



Lucas ville såklart ha en av tröjorna direkt och visar stolt upp att det är en bil på :)

Onsdag kväll

Fortsätter med uppdateringen från veckan, jag har ju jobbat varje kväll denna veckan så Lucas har vart med sin pappa :) I onsdags när jag var på jobbet så gick Johan & Lucas till spekksviken tillsammans med Lucas mormor, bonusmormor & hans 3 mostrar. Där åt dom räksallad och badade fötterna. Johan tog lite bilder under kvällen.


Fjorden

I onsdags gick jag & Lucas till fjorden tillsammans med Melissa, Marcus, Vincent & Linus :) Jag valde att inte ta med vagnen till Lucas för Vincent gick själv så jag antog att Lucas inte skulle vilja sitta i vagnen. Så Vincent och Lucas sprang runt själva och kollade på allt.




Lucas red på en åsna och Vincent red på en häst


Lunch på cactuz

Sitter på jobbet, slutar om en halvtimme. ...

20110728021 (MMS)

Sitter på jobbet, slutar om en halvtimme. Sitter och kollar på tv och väntar på att tiden ska gå så att ja kan cykla hem. Marcus ville prova hur kameran va på min mobil så därav bilden på mig :p


Tisdag

I tisdags efter Lucas hade sovit så kom morfar och hämtade mig, Lucas & Frida. Vi åkte hem till mormor & morfar och åt en god lunch där, min morbror va också där. Lucas stannade kvar där tillsammans med Frida när jag åkte iväg för att jobba och så kom Johan och hämtade dom sen. Jag åkte iväg och träffade tjejen som jag är kontaktperson till :) Vi gick på bio, så nu har jag sett den sista delen av Harry Potter och den var väldigt bra!


Måndag

I måndags var jag & Lucas hundvakt på förmiddagen. Becka skulle klippa sig så Nova kom hit under tiden :) Lucas tyckte att det var jättekul när Nova va här, men Nova var nog inte lika road men hon va väldigt snäll mot Lucas iaf.



När Becka var klar hos frisören så kom hon & Emma hit med thai-mat som vi åt till lunch. Och sen var dom här under eftermiddagen, vi pratade och hade trevligt och både Emma & Becka målade tillsammans med Lucas :)



När Johan kom hem från jobbet så åkte jag till jobbet. Lite segt denna veckan eftersom jag jobbar kväll varje dag så hinner jag knappt se Johan på dagarna alls eftersom han jobbar 7-16 och jag jobbar 17-22. Så direkt när Johan kommer hem så åker jag. Men det är bara denna veckan och sen har Johan semester så då kan vi hitta på roliga saker tillsammans!

Söndag



Fika hemma hos Lucas farmor & farfar

18 års kalas

Jag ligger lite efter med uppdateringen här på bloggen, så det kommer lite i taget.
Här kommer lite bilder från i lördags när Frida hade kalas för släkt och vänner :) Jag kunde tyvärr bara vara med en liten stund i början av kalaset för sen skulle jag jobba.. Men Johan och Lucas va med på kalaset så det är Johan som har tagit dom flesta bilderna.

Frida hade köpt vita talrikar & muggar + färg så alla som kom till kalaset fick måla en mugg eller talrik. Man fick måla precis som man ville och så ska Frida använda muggarna och talrikarna sen när hon flyttar hemifrån.




Det var det enda som jag hann vara med på, Lucas målade en liten talrik, jag målade en stor talrik och Johan målade en mugg.


Efter att jag hade målat så var jag tvungen att åka till jobbet. Jag vet inte allt som gjordes på kalaset men jag vet att dom åt mat, gick en tipspromenad som mamma hade gjort om Frida och så hade dom någon musik tävling.


Utgång i fredags

Här kommer dom sita bilderna från i fredags när vi va ute och firade min systers 18-års dag! Jag, Melissa & Frida mötte upp några av Fridas kompisar på Butlers och åt mat och drack goda drinkar, sen sa vi hejdå till dom som inte va 18 och så gick vi till trägårn. Det va jag, Melissa, Frida & Liza.

Middag på Butlers


Trägårn

Miniförfest

I fredags kväll kom min lillasyster Frida & Melissa hit :) Vi drack lite cider och gjorde oss iordning inför kvällen.
Sen gick vi till stan och mötte upp Fridas kompisar och gick till Butlers och åt mat & firade fridas 18 års dag!



Frida 18 år!

Några bilder från i fredags när vi åt tårta hos mamma & Emma!


Lillasyster Mira äter bilar


Frida fick massa presenter


Mamma & Emma hade gjort en god tårta



(Presenter från mig, Johan & Lucas)




Hundvakt till söta Nova :)

20110725019 (MMS)

Hundvakt till söta Nova :)


Lunch på cactuz

I fredags fyllde min lillasyster Frida 18 år som sagt och jag & Lucas följde med henne när hon skulle tatuera sig. Så nu har hon en symaskin på handleden :) Sen gick vi till cactuz och åt lunch tillsammans med pappa & Sara :) Jag & Lucas delade på en taco-talrik och Lucas åt som vanligt massa vitlöksdipp :P

Lucas & moster Frida

Bilder från i fredags när jag & Lucas var på cactus och åt lunch tillsammans med Lucas morfar & två av hans mostrar :)


Hur fan lyckas man?? Va trött ja blir.. Nu...

20110725013 (MMS)

Hur fan lyckas man?? Va trött ja blir.. Nu är det chips över hela golvet, suck... Skyller på att Johan ställt skålen på ett dumt ställe :p Aja nu är det bara att städa..


Vinbär





Hos gammelmormor & gammelmorfar

I torsdags efter att Lucas hade sovit så tog vi bussen ut till min mormor & morfar :) Där blev det massa lek och bus på deras altan och på lekplatsen. Vi blev även bjudna på god lunch :)




Lucas hittade kikaren och så tog mormor ut en balja med vatten som han lekte med en bra stund :)
Sen stannade Lucas kvar hos gammelmormor & gammelmorfar medans jag åkte iväg och träffade tjejen som jag ska vara kontaktperson till :) Johan kom till mormor och morfar när han slutade jobbet och när jag var klar så åkte jag tillbaka dit och åkte hem tillsammans med Johan och Lucas :)


Morgon på stan med Melissa

I torsdags blev det en morgonpromenad till stan, mötte upp Melissa & Linus efter att dom vart på bvc. Vi möttes upp strax före 10 och så gick vi till systemet för att handla lite inför fredagen. Lucas tyckte att det var konstigt att Vincent inte var med Melissa, men han var hemma med pappa Marcus. Efter systemet så passade vi på att kolla lite på Lindex och Åhlens, hittade en hel del fint till Lucas på Lindex men jag köpte inget, måste kolla vad han behöver inför hösten först. Men sen blev det frukost på Espresso house innan Lucas behövde sova så vi fick gå hem igen.


Jobbkvällen blev en hemmakväll

Skulle egentligen vart på jobbet nu och jobba 17-22, trodde jag, det stod det på mitt schema. Men när jag kom till jobbet så hade det tydligen blivit fel på schemat, för enligt schemat så var det tre som skulle jobba men det är bara två som ska jobba på kvällen. Så jag fick cykla hem igen, men det gör inget för mig för då får jag en kväll tillsammans med Johan. Jag jobbade ju kväll igår och så ska jag jobba kväll måndag-söndag i veckan som kommer nu så idag ska det bli skönt med en hemmakväll!

Idag har vi vart hos Johans föräldrar, kom dit vid 11 och sen vid 12 kom Johans mormor, morfar och moster med familj. Lucas fick presenter och så fikade vi på tårta :) Blev även bjudna på god mat innan vå åkte hem vid halv 4.

Blev inte så mycket bilder tagna idag och jag har inte hunnit tömma kameran till datorn än. Så det får bli några bilder från i onsdags kväll istället när jag & Lucas gick ut för att möta pappa när han kom från jobbet, och Lucas fick prova sin cykel ute för första gången! Då var han lycklig!



Äntligen kommer åskan

Ligger väldigt mycket efter här på bloggen känner jag, men vi har haft saker att göra varje dag så jag har inte haft tid att sitta vid datorn. Hade tänkt lägga upp en del nu ikväll när jag kom hem från jobbet. Men nu börjar det (äntligen) åska här så jag stänger nog av datorn istället och lägger mig och sover. Skönt att åskan äntligen kom så att det förhoppningsvis inte är lika kvaft ute imorn.

Slänger upp lite bilder från i onsdags när jag & Lucas var på stan & lekplatsen tillsammans med Emma & Mira :) Vi gick först till stan och köpte presenter till Frida och sen gick vi till lekplatsen och fikade och lekte :)


Nu är maten och den goda drinken slut så n...

20110722012 (MMS)

Nu är maten och den goda drinken slut så nu blir der en cider på våran uteplats innan vi går till krogen :)


En cider och en dusch. Så nu ska jag göra ...

20110722011 (MMS)

En cider och en dusch. Så nu ska jag göra mig iordning och så blir det ett par cider till innan jag, lillasyster Frida och Melissa går till Butlers och käkar. Sen drar vi ut på krogen och frirar att Frida fyller 18 idag!


Minibarnkalas

Fortsätter på Lucas födelsedag i tisdags, vi hade ju inget barnkalas i år heller men Lucas bästis kom hit så de blev minibarnkalas. När jag & Lucas hade vart på stan & lekplatsen en stund så gick vi hem och fixade fika och sen kom Melissa, Marcus, Vincent & Linus hit :) Barnen lekte och busade som vanligt och så blev det fika och massa prat & skratt!


Lucas med sin traktor

Bästisarna bus!

Massa fika

Linus somnade gott i mitt knä, sötnos!


Skjutsar varandra i släpet på traktorn

När Lucas får välja present själv blir det...

Igår efter lunch och vila för Lucas så gick vi ut en stund. Vi gick till barnavdelningen på Åhlens, där fick Lucas välja någonting som han skulle få som extra present.


Han gick runt en stund och kollade på allt, men tillslut valde han ett paket med
en ambulans, en brandbil och en polisbil :)


En nöjd kille med sina nya bilar!
Vi gick till lekplatsen och körde lite och njöt av solen.



Paketöppning på morgonen

Igår på morgonen så gick jag & Johan upp tidigt och sjöng för Lucas och så fick han paket såklart!



Av mamma & pappa fick Lucas massa kläder (tråkig 2 års present, jag vet! men han hade fått så mycket leksaker på kalaset så han behöver inte fler) och så fick han en bok "Busiga bebbens potta". Men dom bästa presenterna var en radiostyrd traktor som Johan hade köpt och polisbilen, brandbilen och ambulansen :)

110719










Tiden går för fort!

För exakt 2 år sen åkte jag & Johan till förlossningen. Jag hade gått 13 dagar över tiden och hela dagen innan vi åkte in hade jag värkar. På natten innan igångsättning blev dom starkare och vi fick åka in. Efter 9 månader + 2 veckors övertid och drygt 19 timmar med regelbundna värkar fick vi äntligen se våran lilla prins! ♥


Bara några dagar innan Lucas valde att komma ut ♥



Nu ligger han inte i magen längre och han är ingen liten bebis heller. Nu är han ett litet barn med egen vilja och bus i ögonen! Kan inte förstå vart de här 2 åren har tagit vägen.. Min lilla bebis kan inte redan blivit så stor, du låg ju nyss i mitt knä och bara myste. Imorn fyller du två år och är världens finaste busunge! ♥


Mamma älskar dig! ♥

På väg till bvc..

Det finns väldigt mycket spännande och roliga saker att göra på vägen till bvc, iaf om man är 2 år och heter Lucas! Man kan springa före och lukta på blommorna. Man kan klättra på alla staket längs vägen. Man kan ställa sig i trånga utrymmen bakom cykelställ och staket. Man kan krypa på murar.

Det är tur att jag gillar att gå i god tid när vi ska någonstans eftersom det tar en halvtimme längre att gå när Lucas ska gå sin egen lilla väg!


Vinnaren



(hon har lösen på sin blogg så om ni vill ha det så får ni fråga mig)

2 års kalas!

I söndags hade vi släktkalas här hemma för Lucas. Jag & Johan hade bakat hela morgonen och förmiddagen. Vi hade dukat långbord i köket/vardagsrummet och Johan hade gjort en tacopaj och min mormor hade gjort en tacopaj och tagit med. Vi var 21 stycken i våran lilla lägenhet, mycket skratt och prat och det är precis så det brukar vara på våra kalas :)


Lucas fick många paket





Det blev lite trångt vid borden men alla fick plats


Tacopaj till lunch


Det blev verkstad i hallen, Lucas hade fått en trehjuling och en tramptraktor med släp som skulle skruvas ihop


Fika: Johan hade bakat tårtor, jag hade gjort cupcakes, Lucas faster hade gjort kärleksmums och en av Lucas mostrar hade gjort chokladbollar


Innan fikat sjöng vi för Lucas, när alla stod runt honom och sjöng så blev han lite blyg och kollade mest ner i bordet. Sötnos!



Sen blev det massa prat & skratt och Lucas lekte med alla sina presenter :)


Lucas säger tack för alla fina presenter!
Nu ska jag bara försöka ta kort på alla presenter och skriva upp vem han fick dem av :)

Bvc

Nu har jag & Lucas precis ätit lunch så nu ska vi gå till bvc, Lucas ska på 2 års kontroll :) Efter bvc vet jag inte vad vi ska hitta på, får se vad vi vill då!

Va gärna med i gissningstävlingen som avslutas kl 18 idag. Gissa vad Lucas väger och hur lång han är, den som kommer närmast blir länkad på bloggen!


Lucas tävlar

Lucas är med och tävlar om en spis!



Tävla hos Elinochalva om vit Briospis i samarbete med e-leksaker.se

Gissningstävling!

Varför ska det regna just idag? När vi ska ha kalas för Lucas.. Ja ville ju ha sol. Men men det blir nog bra ändå. Håller på att baka, har gjort de hela morgonen. Började med att göra två tårtbottnar och nu har jag precis slängt in en plåt med muffins, ska göra en plåt till med muffins sen. Efter det ska jag fixa glasyr till muffinsen och dekorera tårtorna.
Ska även hinna med att duscha, fixa iordning mig lite, duka och göra en tacopaj innan klockan blir 2 och kalaset börjar. Tur att jag får hjälp av Johan :)

Kommer antagligen inte bli så mycket uppdaterat idag när vi har kalas, så jag tänkte lägga in en liten gissningstävling. Imorn ska jag & Lucas till bvc för 2 års kontroll så jag tänkte att ni skulle få gissa på hur mycket Lucas väger nu och hur lång han är!

Tävlingen håller på fram till kl 18 imorn (18/7)
Så gissa på nu, den som kommer närmast blir länkad på bloggen :)


Ute i regnet

På eftermiddagen så vräkte regnet ner, Lucas stod i fönstret och kollade ut och så frågade jag om han ville ut och hoppa i vattenpölar. Det ville han ju såklart, så vi tog på oss regnkläder och gick ut. Jävlar vad det regnade, men Lucas hade skoj :) Han älskar när det rinner vatten från stuprören!




Buskillen ute i regnet

Mysfredag

Nu ska jag gå och lägga mig, Lucas sover redan och Johan har inte kommit hem än. Han åkte iväg med Fredrik efter jobbet för att kolla på en bil, sen stannade han och drack kaffe när dom kom tillbaka till Fredrik igen.

Idag har det inte hänt så mycket, jag & Lucas är fortfarande lite snuviga men vi är iaf mycket piggare och förkylningen har typ släppt. Men idag har vi haft en mysdag hemma, kollat på tv, byggt med lego, kört med bilarna, bakat och vart ute i regnet :)

Igår kom Emma hit på förmidagen, så gick vi till stan och åt lunch och kollade i affärer en stund :) När vi kom tillbaka till våran lägenhet så kom Tc hit och en stund senare kom Johan från jobbet. Vi bestämde att vi skulle grilla så vi tog en sväng ut till torp och handlade lite mat. Blev en trevlig kväll, Sofia & Andreas kom också och åt tillsammans med oss :) (Jag, Emma & Sofia gick i samma klass på naturbruksgymnasiet, Emma träffar jag ju ofta men Sofia va ett bra tag sen jag träffade så det va riktigt kul att hon kom!) God mat, gott att dricka, trevligt sällskap & mycket skratt :)

Har ju inte blivit så mycket uppdaterat här på bloggen i veckan eftersom vi har vart sjuka. Men nu blir det förhoppningsvis lite bättre, iaf efter helgen. Imorn ska vi städa, handla och baka, sen på kvällen jobbar jag. Och på söndag är det 2-års kalas för Lucas :)


Baka muffins


Förkylning...

Ursäkta för den dåliga uppdateringen på bloggen.. Vi har vart förkylda alla 3 här hemma så det har inte funnits någon ork till att blogga. I helgen var det Johan som var förkyld och på måndagen var han hemma. Jag var fortfarande frisk på måndagen så jag passade på att åka ut till torp med Lucas & min mormor, visste ju inte om jag också skulle bli liggande med jobbig förkylning sen. Och vi behövde verkligen storhandla på ica och köpa presenter till Lucas. Kände att det var lika bra att göra de i början av veckan ifall ja skulle bli sjuk, och det va tur för nu är det jag som är jätteförkyld..

Blev förkyld igår, det är så typiskt för vi har/hade en del planerat denna veckan. Igår tryckte jag i mig alvedon, halstabletter och nässpray och gjorde det jag hade planerat för jag hatar att ställa in saker. Så igår hade jag körlektion och sen åkte jag till färgelanda tillsammans med Emma, (Lucas va hos mormor) jag skulle på möte på mamma & Emmas jobb om att bli kontaktperson. Mötet gick väldigt bra, så nu ska jag bli kontaktperson och det känns bra att kunna hjälpa människor som behöver extra stöd! Resten av tisdagen spenderades ute hos min mormor tillsammans med Emma, mamma, Lucas, Mira & Frida. Vi åt god mat och jag passade på att vila en stund medans Lucas lekte med moster Frida.

Idag fick jag därimot tyvärr ställa in det jag hade planerat.. Lucas har hostat större delen av natten så vi har inte sovit så mycket. Och jag är fortfarande förkyld så jag kände att jag verkligen inte orkade ha körlektion på morgonen. Sen hade vi tänkt träffa Melissa & barnen idag men det fick vi också ställa in för jag hade ingen ork till det och så ville jag ju inte smitta ner dom. Tråkigt att behöva ställa in saker men det kommer ju fler dagar.

Nu känner jag iaf att det börjar gå åt rätt håll, jag är fortfarande trött och snuvig men det känns lite bättre efter att ha vart hemma och vilat hela dagen. Lucas och jag har myst i soffan och kollat på barnprogram. Så imorn hoppas jag på att jag är piggare för jag måste verkligen städa lägenheten. På lördag måste jag baka för på söndag är det kalas för Lucas!

Oj vilket långt inlägg det blev med mycket text. Jag som bara tänkte titta in och visa att vi lever.
Jaja, hoppas att ni mår bättre än vad jag gör! Blir bättre uppdatering här när jag är piggare!


Lördag-Söndag

Här kommer dom sista bilderna från helgen.
I lördags efter folkracet så åkte vi hem till pappa och grillade :) Väldigt gott och trevligt, bjuder på lite bilder från eftermiddagen. Vid 5 cyklade jag till jobbet, jobbade till 22. På söndagen åkte vi till Ed, blev tyvärr inga bilder därifrån. Men vi hade trevligt, Lucas lekte med farmor, farfar och farbror Emil hela dagen och så åt vi god mat.






Folkrace

I lördags efter frukosten så åkte vi iväg på folkrace, Johans arbetskompis Fredrik kör så vi åkte dit och kollade. Det dröjer väl inte länge tills Johan kör också.. Jag har aldrig vart på folkrace förut och jag trodde inte att det skulle vara speciellt roligt. Men det va faktiskt ganska roligt, mycket folk, trevlig stämning, massor att ta kort på och mina två killar var nöjda med massa bilar överallt! Så det lär inte vara sista gången vi åker på folkrace tillsammans.

Bjuder på lite bilder från dagen!


Två riktigt nöjda killar som kollar på folkrace

Korvpaus


Fredriks bil

Lucas passade på att hoppa i alla leriga vattenpölar och skita ner sig ordentligt innan vi åkte hem

Liseberg

Hej allihop, nu är jag tillbaka igen efter en helg med massa skoj. Har inte blivit så många inlägg här på boggen av den enkla anledningen att jag inte har haft tid att sitta vid datorn.

Men nu tänkte jag uppdatera lite om vad som har hänt i helgen, börjar med fredagen då jag & Lucas åkte till liseberg tillsammans med mamma, Emma, Frida, Sara, Mira, mormor & morfar :) Johan kom dit lite senare när han hade slutat jobbet. Tyvärr hade vi otur med vädret för det regnade i stort sett hela tiden förutom en liten stund på kvällen. Men vi hade det trevligt och roligt ändå, och eftersom det regnade så var det ju inte så långa köer till det vi ville åka och det va ju bra för Lucas eftersom han inte har så bra tålamod att stå still :P



Farfarsbilarna är en klar favorit hos Lucas, det åkte han flera gånger under kvällen


Ett varv i karusellen med gammelmormor


Finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder


Kaninresan med gammelmormor & gammelmorfar





Sagoslottet


Spegelhuset


En trött liten kille hos mamma ♥


Två av mina snygga systrar!


Lucas fick sitt första åkband på liseberg, nu räcker det inte med några biljetter längre nu blir det åkband så att man kan åka så många gånger man vill


Vi körde 5-kamp också, men det blev inga bilder från det eftersom alla tävlade samtidigt


Middag


Snygga bilder på mig, Frida & Sara när vi åker JukeBox


Lucas va trött och satt nöjd i vagnen på kvällen med pandan som Sara vann


Mormor vann stjärnvinst på daim hjulet



Lucas busar med mostrarna & söta Mira myser i vagnen



Kikar in och säger hej innan vi åker igen

Blev en sväng och kolla på folkrace imorse, Johans arbetskompis Fredrik kör (och antagligen kör väl Johan också snart eftersom han fick en folkracebil för ett tag sen). Så vi åkte iväg efter frukosten och har precis kommit hem igen. Men jag hinner inte lägga upp några bilder för vi ska vidare till min pappa och grilla och sen vid 5 så ska jag jobba. Jobbar 17-22 idag så det blir nog inte så mycket uppdatering här idag heller, tyvärr.


Har två nöjda killar på folkrace! Dom koll...

20110709005 (MMS)

Har två nöjda killar på folkrace! Dom kollar på bilar och jag fotar. Vi har kollat när Fredrik kört, snart kör han igen. Härligt väder att stå ute i iaf! :)


Körlektion & Liseberg

Nu ska jag göra mig iordning lite snabbt och sen cyklar jag & Lucas till mamma & Emma. Lucas ska vara där en timme medans jag har körlektion på körskolan. Lektionen börjar kvart i 9.

Resten av dagen ska tillbringas på liseberg tillsammans med Mamma, Emma, Frida, Sara, Mira,
mormor & Morfar :) Hoppas bara att vi klarar oss ifrån för mycket regn, det står att det kan regna lite idag.
Men det finns ju regnkläder.
Blir nog inte så mycket uppdatering här idag om jag inte hinner skriva nåt ikväll.


En bild som Frida tog i onsdags på stranden

En dag på stranden

Igår gick jag & Lucas till stranden tillsammans med mamma, Emma & mina småsystrar Frida, Sara & Mira :)
Det var hur varmt som helst, svetten rann längs ryggen så ett bad i havet var nästan ett måste!




















Blev några dopp var och sen gick vi till strandcafét och köpte varsin glass som vi åt i solen innan vi gick hemåt.


Mira

Idag har jag lekt fotograf. Mamma & Emma ville att jag skulle fotografera Mira och det gjorde jag ju såklart! Jag tar ju hur mycket bilder som helst varje dag, men jag har aldrig tagit såna här bilder förut. Tar ju bara random bilder i vardagen i vanliga fall, men det var väldigt kul att ta såna här kort också! Även om jag inte är något proffs, men man lär så länge man lever. Jag hade med mig stativ, kamera, självutlösare & en extra blixt och sen tog vi det som fanns hemma.

Det blev en del bilder, kommer inte lägga ut alla nu. Men här får ni ett litet smakprov :)
Jag är ju som sagt inget proffs på sån här fotografering, men om man bortser från den lite skrynkliga bakgrunden så blev väl inte bilderna helt värdelösa för att vara första gången?!

Vad tycker ni om bilderna? Och är inte min lillasyster världens sötaste?!


Söta lilla Mira var så duktig under fotograferingen

Nytt i garderoben

Igår var vi på torp en sväng med mamma, Emma & Mira :) Jag köpte lite kläder, ett linne till mig och ett linne & en tröja till Lucas. Kläderna som jag hittade på H&M va så himla fina så jag kunde inte låta bli att köpa dom (även om Lucas inte behöver nya kläder just nu). Och linnet hittade jag på vero moda precis innan vi skulle gå. Såå skönt, har haft det hela dagen idag och det har vart så skönt med ett linne som inte sitter tight någonstans nu i denna värmen :)


Hemma hos mormor och leker med bilar. Nu s...

20110706002 (MMS)

Hemma hos mormor och leker med bilar. Nu ska vi iväg och bada! :)


Trampbilar på Funcity (2/7-11)

När vi hade kollat på djuren så hittade vi en bana för trampbilar. Barnen blev överlyckliga och vi vuxna blev barn på nytt och trampade runt som galningar på bilarna :P Låter bilderna tala för sig själva, det var jävligt jobbigt att trampa på dom små när man är så lång. Blev helt ihoptryckt :P


Djuren på Funcity (2/7-11)

Här kommer ett gäng bilder från i lördags på Funcity, efter badet gick vi och kollade på djuren som fanns i parken :) Fanns både stora och mini mini små.


Bad på Funcity (2/7-11)

Här kommer det en bildbomb från badet på Funcity. Det var så fruktansvärt varmt så vi badade en bra stund första dagen :) Både vi vuxna och barnen hade jätteskoj!


Det var hur varmt som helst! Redo för bad!



Först badade vi i barnpoolen och åkte dom små vattenrutchbanorna :)
Sen gick vi över till den stora poolen och åkte dom lite större banorna, det var roligt för både stora och små. Lucas skrek hela tiden "åka mer, åka mer".


Superskoj!


Stackars Melissa fick sitta i värmen,
hon fick inte bada pga kejsarsnittet så hon var på land med Linus och alla våra grejer.


Två färdigbadade killar ♥


Johan köpte slush efter badet,
och jag lyckade såklart få världens brain freeze, 2 (!) gånger.. Hur fan lyckas man, faan va ont det gjorde.. Jag har aldrig fått de förut.

Första dagen inne på Funciyt (2/7-11)

Nu kommer det bilder från första dagen inne på Funcity i Varberg.



Första stoppet blev vid detta lekhus med bollhav & rutchkana.
Stackars Vincent klättrade upp för "stegen" för att åka rutchkanan men när han skulle ner så vågade han inte åka själv. Och det var så trångt inne i huset så det var ingen av oss som kunde klättra upp för "stegen" men jag lyckades klättra upp genom rutchkaneröret och sen åka ner igen med Vincent :)





Hinerbanan var skoj för både barnen och föräldrarna :P


Full fart!


Söta små ponnys med ett underbart gulligt litet föl


Det fanns massa roliga tåg och bilar


Det var så fruktansvärt varmt så vi gick till pool området!

På väg till Funcity

Här kommer dom första bilderna från helgens äventyr. Vi åkte ju som sagt till Varberg tillsammans med Melissa, Marcus och barnen i lördags, vi hade hyrt en stuga och så gick vi två dagar i nöjesparken Funcity. Klockan 10 åkte vi från Uddevalla med bil, kom fram efter ca 2 timmar.



Vi skulle inte få nyckeln till stugan försen kl 3 och alla var hungriga så vi åkte in till Varbergs centrum och käkade pizza. Gud så mycket bilar och människor det var i den lilla staden, man kom knappt fram med två barnvagnar..
Blev även en sväng till systemet och till Coop innan vi åkte tillbaka mot stugorna.



Goda pizzor


När vi kom tillbaka så fick vi nyckeln till stugan och vå slängde in alla väskor och gjorde oss iordning för några timmar på Funcity. Vi hade valt att inte stressa så klockan var redan 4 när vi kom in på Funcity. Men vi hann en hel del ändå!



Fler bilder från vårat äventyr i Funcity kommer i ett annat inlägg!

Hemma igen!

Nu är vi hemma igen. Kom hem igår kväll vid halv 7, bilresan hem gick jättebra. Lucas sov nästan hela vägen och när han vaknade så fick han en bulle och så va han nöjd tills vi kom hem :P Bilresan till Varberg gick också bra för Lucas, han sov större delen av vägen och sen var han nöjd med en tablettask sista biten. Men stackars Vincent va ledsen större delen av vägen dit så vi stannade en stund så han fick komma ut :)

Vi har haft en superhärlig helg tillsammans med våra fina vänner, Melissa, Marcus & barnen! Underbart väder (liite väl varmt kanske, men inte regn iaf), mycket skratt & glada ungar! Bättre kan det inte vara! Jag & Melissa har tagit mängder med bilder och jag kommer såklart lägga upp dom här på bloggen, men det kommer några i taget :)

Kvällen igår avslutades tillsammans med Emma & Tc, dom kom hit vid halv 8 och så lagade vi tacos tillsammans. Sen såg vi på live sändningen av Metallica konserten på tv innan dom åkte hem.

Nu ska jag mysa med Lucas innan han ska sova igen. I eftermiddag ska vi hem till mamma & Emma och träffa Frida som kommit hem från Usa, hon har vart i San Fransisco i ett par veckor och kom hem igår :)


Godmorgon

Nu ska vi äta frukost, sen ska vi göra oss iordning och packa ner det sista som tandborste och smink. Vid 10 ska vi möta Melissa, Marcus &barnen och så åker vi mot Varberg. Ser fram emot en toppenhelg tillsammans med fina vänner!

Ville bara titta in och önska er en trevli helg, blir nog inte så mycket bloggande i helgen!


Hej då, säger Lucas!

Godnatt!

Nu är klockan alldeles för mycket för att jag ska sitta här egentligen.. Skulle lagt mig för länge sen, men jag hade ändå inte kunnat somna om jag lagt mig tidigare.. Men nu ska jag strax sova! Imorn ska vi upp rätt tidigt för att hinna fixa det sista innan vi åker. Vi ska möta upp Melissa, Marcus & barnen vid 10 och så åker vi till Funcity i Varberg över helgen, ska bli jättekul!

Idag har jag & Lucas vart på stan en stund med mamma, Emma, Mira och Emmas syster med familj. Blev lite nya kläder till Lucas och så åt vi mat på cactuz :)


Nytt till Lucas


En t-shirt och en skjorta som Lucas fick av Emmas föräldrar igår :)


Idag köpte jag kläder till Lucas. Jeans som man kan vika upp till shorts, t-shirt, shorts och linne :)

Tipsa om serier!!


Någon som har tips på bra serier? Jag har ju redan sett alla säsonger av one tree hill 3-4 gånger nu, ja den är bra! Men nu känner jag att det hade vart kul att se en ny serie, någon som man verkligen fastnar i. Anna Phil säsongerna har jag också kollat igenom ett par gånger nu och även Ghost whisperer säsongerna har spelats ett par gånger här hemma. Så kom gärna med tips!! :)

Dessa serier har jag sett från början till slut, minst 2 gånger av varje serie. Sen har jag även kollat på Greys Anatomy, Cucar town, Seven heaven. Men dom har jag inte sett från början till slut.
Kom med tips på bra serier!



Sötfis

Nu ligger lillskrutten och sover, han har sprungit runt heeela morgonen så nu va han så trött att han bad om att få gå och lägga sig. Det händer inte så ofta :P Jag har precis duschat och nu tänkte jag lägga mig i soffan och se på One tree hill.




Såå söt!