Stallet!

Igår åkte jag & Sara till stallet för att rida en privatlektion, det var typ 3 år sen jag red sist. Det var jättekul! :)




















Kalas 30/5


Lördag



Lördagen blev en lugn dag, det behövdes efter festen på fredagen. Vi vaknade vi gick upp vid 9 och duschade, åt frukost framför en film. Vid 11 kom mamma med Lucas ♥ Så då myste vi med honom och sen gjorde vi oss iordning och gick ner till stan för att äta lunch på cactuz, köpte även en present till Emma på stan.




Sen gick vi upp till Lucas morfar och hälsade på. Vi fikade och Lucas lekte med vovven :)

Ladies Night!

Som ni ser på bilderna så var vi ju på Ladies night på Soho club i fredags. Det var grymt kul! Jag, Emma, Becka & Andréa gick dit vid 21 och sen vid 23 när killarna fick komma in så kom Johan, Alfred & Tc dit.
Det fanns fiskedamm med sexlekaker så det tog vi tjejer 2 gånger var :P Sen blev det några shottar och drinkar under kvällen och väldigt mycket dans.

Lätt roligaste kvällen på länge!!































































Ladies Night!






















Modevisning på Ladies night
























Förfest

Igår var det Ladies night på Soho club och jag & några kompisar hade såklart biljetter dit! Först blev det förfest i våran lägenhet, vi grillade, drack och hade trevligt! Det var jag, Emma, Becka, Andréa, Johan, Alfred & Tc.




Onsdag



På vägen hem från stan tog jag lite mer kort :P Lucas ville gå själv så vi stannade under ett fint träd och lekte lite :) När vi kom hem så åt vi lite yoghurt och smörgås och sen somnade Lucas. Johan kom hem tidigare än vanligt idag, han hade vart på kurs så han kom hem vid 3 :D Blev lek och bus när Lucas vaknade och sen åt vi god mat! Vid 6 åkte Johan ut till torp på någon bilträff, och jag & Lucas cyklade hem till mamma & Emma en sväng.

100526

Imorse vaknade vi vid 7. När jag gick upp så kunde jag inte sätta ner hela foten i golvet utan att det gjorde jätteont.. Igår trampade jag på en liten spik, den var inte stor alls.. Men den gick igenom skon och en liten bit in i foten, när jag hade tagit bort den så kändes det ingenting men nu när jag vaknade så var det helt spänt i hela hälen och det gjorde ont så fort jag kom när det.. Ringde och bokade en tid på vårdcentralen för att kolla så att det inte var infekterat, fick en tid kl 10 så jag och Lucas hann äta frukost och göra oss iordning i lugn och ro innan jag satte Lucas i vagnen och haltade ner till vårdcentralen.. Men från att jag hade vaknat till att jag kom till vårdcentralen så gjorde mindre och mindre ont i hälen, men det gjorde ju fortfarande ont så jag tyckte att det var lika bra att kolla när jag ändå hade fått en tid. Läkaren kollade på foten men tyckte inte att det såg så farligt ut, men hon frågade om jag ville ha antibiotika ifall att det var inflamerat. Jag tyckte att det kändes lite onödigt eftersom det trots allt kändes lite bättre redan, så hon sa att hon skrev ett recept på mitt namn som jag kunde hämta om det skulle bli värre.

När vi gick därifrån så behövde Lucas sova så jag gick ner mot stan för att han skulle somna i vagnen, ringde till mormor och kollade om hon var i stan. Hon var hos tandläkaren och sa att vi kunde ta en fika efter det. Så medans vi väntade på mormor så somnade Lucas och jag gick en promenad. När mormor kom så blev det en fika och sen kikade vi lite i affärer innan hon åkte hem. Jag gick till museet för att byta blöja på Lucas, gissa vem jag såg där? Dogge Doggelito ;P


Lucas idag!


Så söt! ♥

Måndag-Tisdag


Lucas på upptäcksfärd :)


I måndags tänkte jag att jag och Lucas kunde gå till Öppna förskolan, hade ju inte vart där på ett tag så jag tänkte att det kunde vara kul. Men det var tyvärr inte öppet, det var fler föräldrar och barn som kom och alla tyckte att det var konstigt att det inte var någon där, och inte heller någon lapp eller meddelande på telefonsararen..
Men det blev en trevlig dag trots att öppna förskolan inte var öppen!! Johanna och Noel hade också kommit dit för att leka, så vi gick med dom hem istället :)

När vi kom till deras lägenhet så åt Lucas mat och sen lekte han & Noel en stund innan vi alla gick ut till lekplatsen och lekte där istället. Killarna kröp runt i sanden och gungade, jag & Johanna stod och pratade medans killarna gungade och helt plötsligt ser vi att Noel har somnat i gungan, så söt! Lucas började också tröttna på lekplatsen så vi gick därifrån, Johanna & Noel gick hem till sig och jag & Lucas gick till stan, det dröjde inte länge innan Lucas sov i vagnen.
Jag passade på att prova och köpa en bh, behövde en vit nu till sommaren och jag hittade en fin för bara 99 kr! :) Sen kom Johan och hämtade oss och vi åkte hem och städade.

Efter städningen åkte Johan iväg för att handla lite mat och hämtade min syster som skulle sova här. Vi lagade mat och åt det framför tv.n innan vi gick och la oss. Eller jag & Sara gick och la oss men Johan åkte iväg för det var en kille som ringde och ville kolla på våran gamla bil, så nu är den såld! :)


Idag gick jag, Lucas & Sara upp kvart över 6, gjorde oss iordning och gick ner till kampenhof för att ta bussen till Saras skola. Kom dit strax före 8 och hon gick på lektion och jag & Lucas gick till mormor/gammelmormor. Där åt vi frukost och lekte. Lucas hittade trappan och ville klättra i den hela tiden, han blev jättearg, skrek och sprattlade när jag lyfte bort honom därifrån. Lucas somnade vid 10 och jag & mormor spelade kort, när Lucas vaknade gick vi till Granngården och en sväng till Mio och Kära barn.  Efter det gick mormor hem för att laga mat och jag & Lucas gick för att möta Sara som slutade vid 2 och så gick vi till mormor och åt mat, spelade kort och lekte med Lucas innan Johan hämtade oss.



Lucas kryper hemma hos sin farmor 23/5

Nu ska jag sova, gonatt!




'Lilla snigel akta dig'












100523



Blev en sväng till lekplatsen efter paketöppningen :) Sen blev det tårta igen innan vi åkte hem.

Kalas nr 2

Efter Carros kalas i söndags så åkte vi på ett kalas till :) Morfar fyllde 65 år den 23/5 och det firades på Riverside med god mat! Det var riktigt trevligt, men istället för att skriva massor så låter jag bilderna tala.



Började med förrätts-bufe


Sen blev det god mat, man kunde välja mellan fisk eller kött


Och sist blev det efterrätt :)


Lucas orkade inte sitta still medans dom vuxna pratade, så han kröp runt och kollade istället :P




När maten var slut så åkte vi hem till mormor & morfar, där blev det lek på gräsmattan och prat på altanen :)


Paketöppning


Kalas

I söndag firade vi Carro på förmiddagen :) Hon fyller 19 år den 25/5!


Äntligen sommar!


Carros studentbal!



















100522



Nu är vi i Ed :) Åkte hit i förmiddags efter att vi hade vart på torp en sväng. Lucas vaknade ju tidigt imorse som vanligt, spelar ju ingen roll om det är helg eller inte. Men idag var det faktiskt bra att komma upp i tid, eftersom jag ville hinna ut till torp innan vi skulle till Ed. Jag skulle kolla på en klänning på Bik bok som jag hade hittat på internet. Men den fanns tyvärr inte i min storlek :( Men jag hittade en annan klänning som också var väldigt fin, så den köpte jag istället!

Vi kom hit vid 12, först blev det lunch och sen gick vi ut och satte oss i solen. Johan gick ner och tvättade bilen, han ska köra Carro & Sebbe till balen så lite fin fick ju bilen va. Nu ska vi strax åka iväg och kolla på alla som ska på bal! Kommer säkert lite biler på Carro & Sebbe sen :) Ikväll blir det grillning.

Bilder från igår


Lucas har börjat härma hur vi gör med telefonen, så söt!


Busar hos mormor :)


Lucas har fått likadana badbyxor som moster :)

Sommarkläder till Lucas

Igår var jag & Lucas på torp hela dagen tillsammans med mormor/gammelmormor :) Vi började med lunch och efter det gick vi och kollade på barnkläder, Lucas fick massa sommarkläder av både mig och gammelmormor! Sen hittade även jag en klänning på Vero moda som jag köpte :) Köpte även ett parasoll till barnvagnen och en present till Lucas faster Carro :) Vi hann även med en fika innan Johan kom och vi gick och handlade mat.

Bilder på kläderna som Lucas fick:


Skjorta och sockar av gammelmormor, solskyddsdräkt av mamma


Tunna byxor av gammelmormor, tröja av mamma


Linne & shorts set av gammelmormor


Solhatt & byxor av gammelmormor, linne av mamma


Linne & shorts av mamma


T-shirt & shorts av mamma


Linne & shorts set av gammelmormor



Mammas älskling!






Idag åker vi ut till torp men mormor/gammelmormor :) Ska köpa sommarkläder till Lucas som han kan ha i Italien, solskyddsdräkt behöver han också! Sen kanske jag hittar något snyggt att köpa till mig för presentkorten som jag har kvar.

Ha en bra dag!

Värme & sol!

Nu är sommaren verkligen på väg! Igår efter att vi hade vart på bvc gick vi hem till Melissa & Vincent! Där blev jag bjuden på lunch och killarna lekte lite :) När vi ätit klar bestämde vi oss för att gå ut, det var ju hur varmt och skönt ute som helst så det gick ju inte att sitta inne. Dessutom så behövde båda killarna sova så vi la dom i vagnarna och gick på promenad, det dröjde inte länge innan dom små sov. Vi var ute och gick i 1½ timme ungefär, det var skönt att bara gå och njuta av värmen och prata om allt och ingenting.




När killarna vaknade så gick vi och köpte varsin glass :) Satte oss i skuggan på gräset och bara njöt! :)





Lucas blev jätteglad när han fick en helt egen glass ;P Han har bara smakat på min eller Johans förut.
Kan säga att han åt upp den väldigt fort! Min sötfis ♥



Sen hände det en mindre rolig sak! :( Vincent gick med sin vagn och ramlade baklänges i gruset, stackarn! Så vi gick till vårdcentralen för att kolla så det inte var något allvarligt. Som tur va så gick det bra! Men Vincent fick en bula och ett litet sår i bakhuvudet :( Alla barn ramlar ju ibland, men man blir så rädd när det händer!


Större delen av dagen var jättemysig! Det var bara väldigt synd att den slutade som den gjorde..

10 månader ♥



Lucas blir 10 månader idag! Om två månader blir han 1 år, det har gått så sjukt fort.


Imorse var vi på bvc, denna gången hade han gått upp i vikt :)

100426: 10240g & 77 cm

100519: 10610g & 78,5 cm



Läsa böcker


Såhär hittade jag Lucas imorse när jag kom in i vardagsrummet :) Så söt ♥




Ute i solen med Melissa och Vincent :) har...

dsc09999 (MMS)

Ute i solen med Melissa och Vincent :) har vart ute och gått i en timme och nu har vi köpt varsin glass :)


BVC

Nu ska vi snart till bvc :) Vi har tid 9.45 så vi måste strax gå!
Inatt tyckte Lucas att vi skulle vakna klockan 4.. Han brukar ju få välling vid 5 och somna om sen. Så när han vaknade vid 4 inatt så försökte jag få honom att somna om, men det vill han inte så jag gav honom vällingen och tänkte att han skulle somna om efter det. Han åt upp vällingen men han ville inte somna, han låg och pratade och kastade iväg nappen.. Tillslut somnade han efter en timme, så då sov vi till 8. Busunge!




Bild från igår, fotograf Melissa.



Ha en bra dag!

Bada



Ikväll blev det bad för Lucas :) Som jag skrivit tidigare så älskar han ju att bada! ♥


Nu på kvällen har jag och Johan sett på Bröllopsduellen, den var rolig. Inte så bra som jag trodde, men klart värd att se. Ska snart gå och lägga mig, imorn ska vi upp tidigt för att gå till bvc. Lucas blir 10 månader imorn så det är ett läkarbesök på bvc.

Godnatt!

Finaste! ♥


Lunch på cactuz

Idag har det vart fint väder ute :) Nu är det inte lika fint ute, men under dagen har det vart jättevarmt! Jag gick utan jacka i stort sett hela tiden. Vi mötte upp Melissa och Vincent vid 12 och så gick vi ner till stan en sväng. Klockan 1 hade dom en tid på bvc så då gick vi dit innan vi gick till Cactuz och åt lunch.


Lucas och Vincent på bvc :)

Lucas & Vincent på lekplatsen :)

Idag gick jag och Lucas till lekplatsen tillsammans med Melissa & Vincent :) Det var ju trist väder ute, men det regnade iaf inte så vi gick ut en sväng så att killarna fick leka av sig lite.






På eftermiddagen hade jag & Johan bestämt att vi skulle träna gym, så vi åkte och lämnade Lucas hos hans moster Frida :) Mamma & Emma var inte hemma vid den tiden. Men när vi kom fram till friskis så var det stängt pga golvläggning.. Så då åkte vi hem till mamma & Emma igen, Johan gick ut och sprang och jag körde en stund på träningscykeln och så boxades jag med/mot mamma :) Så lite träning blev det iaf!

Bilder från i helgen



Ny design

Håller på med ny design till bloggen. Säg gärna vad ni tycker!! :)




Helgen

Lördagen: Vi åkte till torp en sväng på förmiddagen, kollade på bilutställningen och kikade lite i affärer. Efter det åkte vi till Johans föräldrar i Ed :) Åt god mat och såg på film.

Söndagen: Lucas vaknade vid halv 8, då gick jag ner med honom och åt frukost. Blev lite bus och så kollade vi på barnen i bullerbyn. Lucas lekte och busade under dagen med farmor, farfar, faster och farbror :) Jag och Johan åkte till Karlssons för att köpa gunga till Lucas men dom hade ingen så då övningskörde jag lite istället.
På eftermiddagen åkte vi till mamma & Emma där vi åt mat och planerade inför Italienresan. Bara en månad kvar tills vi åker nu!! :D



Lucas går med gå-vagnen :) Så duktig!

Elvis

Tror inte att jag har skrivit om det här på bloggen. Men våran katt Elvis började iaf kissa inne i lägenheten efter att ha vart rumsren ett bra tag.. Vi provade massa olika saker för att få honom att sluta, men ingenting fungerade :( Så vi bestämde oss för att se om han trivdes bättre hos Johans föräldrar tillsammans med deras katt, där han kan gå in och ut som han vill. Till en början fick han vara inne hela tiden för att se hur han gick ihop med deras katt, och sen fick han även gå ut. Det var lite trassel mellan de båda katterna men nu verkar det funka ganska bra. Än så länge är det lite på prov fortfarande tror jag, han måste ju lära sig att gå in och ut genom luckan i källaren när dom inte är hemma och kan släppa ut honom genom dörren. Men jag hoppas att det funkar så att han kan vara kvar där!

Här är lite bilder på dom båda katterna från helgen iaf :)


Elvis verkar trivas med att kunna smyga runt ute :) ♥


Casper & Elvis :)

Grillat!

Idag blev det grillat till talang :) Mamma, Emma & Sara kom hit och så åt vi supergod mat!







100514

Idag gick jag & Lucas till Becka för att "hämta" dom. Becka passade Nino och hon kunde inte gå med båda hundarna samtidigt, så jag tog lilla Nova i koppel och Becka tog Nino så gick vi ner mot stan :) Becka satte sig med hundarna i margretegärdeparken medans jag & Lucas gick och köpte sallad till oss på cactuz. Så åt vi det i parken innan vi lekte lite på lekplatsen :)


Lunch i margretegärdeparken


Lek på lekplatsen :)


Lucas tyckte att det var skoj att leka med hundarna :)
Den stora bilden på Nino
& Lucas är så söt, Nino tar leksaken av Lucas så försiktigt, söta!
(Måste bara säga att båda hundarna är väldigt snälla! Men vi lämnar dom ändå inte ensamma med Lucas, det är ju djur och barn så det kan ju hända nåt även om dom är snälla)

Sötfis


Idag blir det grillat till talang :) Kött,...

dsc09998 (MMS)

Idag blir det grillat till talang :) Kött, potatissallad, majskolvar, halomiost, ugnsgrillade grönsaker och sallad! GOTT!


Strandpromenaden och fika på snäckan

Igår eftermiddag åkte vi hem till mamma & Emma, därifrån gick vi en promenad tillsammans med dem och Sara, mormor & morfar :) Gick till snäckan och fikade. Blev såklart massa bilder också!




När vi kom hem igen så var klockan redan halv 8 och Lucas somnade i sin säng efter en flaska välling. Jag och Johan såg på den nya Wallander - "Arvet", innan vi gick och la oss.

Leklandet

Idag var Johan ledig så hela familjen skulle hitta på något kul tillsammans! ♥ Det blev en lugn morgon/förmiddag hemma med lek och bus :) Vid halv 2 åkte vi till leklandet i trestad. Vi var där en timme ungefär, lekte i bollhavet och åkte rutschbanor :)


Bollhavet var kul tyckte Lucas :) Rutschkanorna vet jag inte vad han tyckte om, varken kul eller läskigt.. Men den lilla "bollen" var klart favoriten!

Tävlar!



Jag är med och tävlar om en valfri mössa! :) Lucas har redan en mössa från henne, men den är så fin så jag skulle vilja ha en till i annan färg/mönster så man kan variera.

Vill ni kika in hennes blogg så gå in här!
Direktlänk till tävlingen finns här.

Onsdag

Idag har Lucas bara sovit max 40 minuter under hela dagen.. Han brukar sova mellan 1-3 timmar under dagen, beroende på vad vi gör. Men idag ville han verkligen inte sova trots att han var trött. Men det gick hyfsat bra under dagen iaf. Han lekte med Vincent och hade kul :) Han var bara lite känsligare och blev ledsen för småsaker, men det gick oftast över fort.

På kvällen kom mamma, Emma & Sara hit :) Så då lekte Lucas med dom medans jag & Johan fixade maten, hamburgare, korv & pommes. Åt det i soffan och såg på Avatar. Lucas somnade i sin säng vid 7 och förhoppningsvis sover han hela natten utan avbrott. Det behöver han efter en dag med så lite sömn! Dessutom är det bra om han är pigg och glad imorn då vi ska till leklandet i trestad :)
Nu ska jag sova så att jag orkar imorn! Gonatt!


Lucas & Vincent :)




100512



Såhär såg det ut i lägenheten vid 9 imorse, då hade vi bara vart uppe i en timme. Lucas hade riktigt skoj :P Jag gjorde 100 sit-ups och några armhävningar medans Lucas röjde runt i lägenheten. Vid halv 11 tänkte jag att Lucas skulle sova, för han började bli trött. Men Lucas ville inte sova! Efter en stund somnade han iaf, och jag bar in honom till hans säng. Tänkte att jag kunde plocka undan och dammsuga lite eftersom Melissa & Vincent skulle komma lite senare.

Jag hann plocka upp alla leksaker och damma innan Lucas vaknade, han sov i max 10 minuter.. Han brukar sova 1-2 timmar på förmiddagen.. Men han ville inte somna om så jag satte honom i gå-stolen och tog fram dammsugaren, men Lucas gillar verkligen inte dammsugaren så när jag startade den så blev han jätteledsen.. :( Men jag var tvungen att dammsuga eftersom det var mjöl och bulldeg på golvet efter baket igår. Så det blev en snabb sväng med dammsugaren i lägenheten och sen satte jag mig i soffan med Lucas för att se om han ville sova en stund då istället. Det ville han inte! Och efter en stund kom Melissa & Vincent och det var dags för lunch. Det blev massa lek & bus och prat och fika :)

God morgon :) Nu är klockan kvart över 9 o...

dsc09994 (MMS)

God morgon :) Nu är klockan kvart över 9 och det ligger redan duplo och massa andra leksaker över hela golvet. Lucas har skoj iaf :) Tänkte lägga mig på golvet och göra lite sit-ups och armhävningar. Sen blir det en dusch när Lucas har somnat igen. Ikväll kommer mamma, Emma och Sara hit, vi ska äta mat och se på Avatar :) Men nu under dagen vet jag inte vad vi ska hitta på. Ha en bra dag!


Bullbak!

Idag har det vart fullt upp hela dagen! Efter frukost blev det lek och bus här hemma, och jag gjorde sit-ups, armhävningar och rygglyft. När Lucas somnade så diskade jag undan lite i köket och såg på tv.
Sen kom Emma hit, då blev det bullbak! Blev massa goda bullar, men en plåt glömde vi i ugnen när vi åt mat så dom blev svarta :P

När bullarna var klara gick vi ut till lekplatsen, då var klockan redan 4 så det blev inte så lång tid där. Klockan 5 kom Johan hem och vi åkte och veckohandlade.






Lucas blir jätteglad när Emma kommer! :) Han ler och skrattar varje gång han ser henne.




Inatt...

...fick jag sova bra!! :)

Lucas har alltid sovit rätt bra på nätterna, men han har kommit in i någon period då han sover några timmar på kvällen när man lägger honom och sen vaknar han när vi går och lägger oss och då ska han leka. Men det är ju inte vi så pigga på, men han ligger och pratar och rullar runt i sängen en bra stund.. När han sen somnar om så brukar han sova till ~5 och då får han välling och sen brukar han somna om fort men nu vill han leka efter vällingen.. Dom senaste dagarna har det tagit typ en timme innan han somnar om igen, brukar lyfta över honom till våran säng efter vällingen eftersom han blir sur av att ligga kvar i sin. Men han ligger och sparkas, rullar runt, drar i håret och pratar istället för att sova. Men sen somnar han och brukar sova till 7-8 ungefär, lite bättre att gå upp då än vid 5 tycker mamma!

Men inatt sov han riktigt bra, han vaknade inte när vi gick och la oss och han somnade direkt efter vällingen i sin säng! Och sen sov han till strax efter 8 och när han vaknade så var jag inte trött. Hoppas på en lika bra natt igen! :)

Torp (10/11)

Igår åkte jag & Lucas ut till torp tillsammans med Emma :) Vi provade lite kläder på Vero moda, men annars var vi bara i olika skoaffärer och kollade :P Vi var nog inne i alla skoaffärer som finns på torp, 2 gånger affär. Men det slutade iaf med att jag köpte ett par skor till mig och ett par sandaler till Lucas, och Emma köpte ett par skor till sig :) Jag köpte även en t-shirt till Johan.
Johan kom och hämtade oss vid 5 och så körde vi hem Emma. Sen åkte vi hem och bytte om till träningskläder innan vi åkte och lämnade Lucas hos mamma & Emma (inte den Emma vi var på torp med). Så åkte jag och Johan iväg för att träna på gym, blev en timmes träning och sen åkte vi till mamma och åt mat.


På bussen ut till torp


Lucas tyckte att spegeln utanför provrummet på Vero moda var skoj :) Sen kröp han även in till Emma när hon provade kläder :P


Lucas nya sandaler, som blinkar när man går :P


Mina skor


Tröjan som Johan fick av mig

Helt plötsligt står han upp. Jag satt och ...

dsc09989 (MMS)

Helt plötsligt står han upp. Jag satt och kollade vädret på datorn och Lucas satt bredvid och öppnade lådor. Kollar dit och helt plötsligt reser han sig upp. Han har ju rest sig upp i sängen och soffan förut, men aldrig på golvet utan hjälp. Han börjar bli så stor nu! <3


LAW ABIDING CITIZEN

Har precis sett på den här tillsammans med Johan. Den var sjukt bra! Med betoning på sjuk!
Jag hoppade till på många ställen kan jag säga. Men ni som gillar läskiga filmen och inte sett denna, se den!


Söndag

Sitter hemma hos mamma & Emma, vi har ätit god fruktsallad :) Nu sitter Lucas och leker med mormor på golvet! Snart kommer Johan hit, så då får vi se vad vi hittar på!



Finns inte så mycket att skrva idag.. Så jag fyller ut med en bild på världens sötaste fötter istället :P

Godmorgon! Lucas ville gå upp kl 6, men de...

dsc09979 (MMS)

Godmorgon! Lucas ville gå upp kl 6, men de ville inte jag. Så vi låg och myste, innan vi somnade om vid 7 och sov till 8. Nu sover Lucas igen efter massa lek. Jag ska se lite på One tree hill, när Lucas vaknar går vi nog ut i det fina vädret. Ha en bra dag!


BLOGG Denna lilla killen ville inte sova l...

dsc09973 (MMS)

BLOGG Denna lilla killen ville inte sova längre.. Men mamma vill sova nu.


Torp & pizza

Idag åkte vi ju till torp, kom dit vid 1 tror jag. När vi kom dit blev det lunch på Briggen tillsammans med Carro & Sebbe :)



Vi åt mat och satt kvar och pratade en stund. Lucas busade med Sebbe, så då passade jag på att filma lite!




Efter lunchen åkte Sebbe & Carro hem och vi gick en sväng på torp. Jag hittade såklart ingenting som jag ville köpa, trots att jag har massa presentkort.. Men det blev en babyvakt & två pyjamaser till Lucas iaf. På kvällen köpte vi pizza. När pizzan var slut så åkte Johan till Ed och jag kollade på Beck - I stormens öga. Lucas sov redan, han somnade vid 7. Nu ska jag också sova!!

100508


Sådan far, sådan son! Lucas skruvar isär allt precis som pappa :P Idag lyckades han få av skåpsluckan på skrivbordet, och sen skruvade han av handtaget på den. Busunge ♥



Men man blir trött av att skruva isär saker!

Lördag

Klockan är bara 11, men vi har hunnit göra en del ändå. Dagen började vid 8 och då lyfte vi över Lucas till våran säng och låg och myste alla 3 ♥ Efter någon  timme gick vi upp och åt frukost, Lucas kladdade med gröten så efter frukosten badade jag & Lucas :) Nu sover Lucas igen efter massa lek och bus på golvet, han kryper runt hela tiden nu!





Vid 1 ska vi ut till torp, där ska vi fika/äta lunch med Johans syster och hennes pojkvän :) Sen går vi nog runt och kollar i affärer. Har ju en del pengar & presentkort som jag fick när jag fyllde år, så vi får väl se om jag hittar något fint att köpa. Efter torp vet jag inte vad vi hittar på.


Hoppas ni får en bra dag!

Gladfis på väg till mormor! (7/5)






Igår kväll åkte vi hem till mamma & Emma :) Där åt vi tacos & marängswiss med frukt och såg på talang och modern family.

Jag tävlar!


"Jag tävlar hos knoddenojag om ett babblarna paket,
tävla HÄR du med"

Lucas kryper :)

Lucas har ju inte velat krypa förut, han vill hellre hålla i någons händer och gå. För någon dag sen började han åla sig fram på mage, en liten liten bit.

Idag är Lucas 9 månader, 2 veckor och 4 dagar och han har börjat "krypa". Så duktig är han!! Om man sätter honom på golvet så drar han sig över till krypställning och så kryper han med armarna och drar med sig benen. Han kryper på sitt sätt :)





Mammas älskling tar sig fram helt själv!! Sååå duktig!

Blommor


100506

Igår gick vi ner på stan tillsammans med Melissa & Vincent! :) Först köpte vi biljetter till Ladies night, den 28 på sohoclub. Efter det gick vi till Cactuz för att äta lunch, fjärde gången det blev lunch denna veckan. När vi ätit klart blev det såklart en sväng till lekplatsen, men när vi kom dit så sov båda pojkarna. Så vi satte oss i solen och pratade istället :) Men efter en stund vaknade Lucas och sen även Vincent, så då hann dom gunga lite innan Markus kom och hämtade Melissa & Vincent och Johan kom och hämtade mig & Lucas.
Så blev det en sväng till torp, köpte en väska till vagnen och filmen Avatar. När vi kom hem fick Lucas välling och så somnade han. Och då åt vi mat och såg på Avatar, riktigt bra var den!!




Plaska i handfatet är roligt!! :) (6/5)





Lek i margretegärdeparken!

Idag hade jag inget planerat, så det blev en lugn förmiddag med lek och bus med Lucas! Men strax före 12 fick jag ett sms från Melissa, hon frågade om jag ville med ner på stan tillsammans med henne & Lina. Det ville jag ju såklart, men just då sov Lucas så jag gjorde mig iordning och packade ihop det vi skulle ha med oss. Sen vaknade Lucas och han fick mat och sen gick vi ner till stan för att möta Melissa & Vincent. Vi gick till Cactuz för att äta lunch, när vi hade beställt så kom Lina & Ellie dit :) Efter att vi ätit lunch så gick vi till lekplatsen i margretegärdeparken, så att barnen skulle få leka :)


Lunch på cactuz. Barnen satt och åt smörgås, men efter en stund så tröttnade
Lucas & Vincent så dom hamnade på golvet och kröp runt där :P


Lek & bus på lekplatsen!


Trötta barn efter lek.



Lina & Ellie tog bussen hem och jag & Melissa gick hemåt med pojkarna. Vi fastnade utanför våran lägenhet och pratade, blev massa flum och skratt ;P
Vid 6 kom pappa och hämtade mig och så övningskörde jag, gick hyffsat bra.

Busungarna på lekplatsen :)

Igår gick jag & Lucas ner till stan tillsammans med Melissa & Vincet :) Vi skulle köpa biljetter till Ladies night som dom ska ha på sohoclub den 28 Maj. Men dom hade inte fått dit några biljetter än.. Så vi gick och kollade lite i affärer istället. Sen köpte vi med oss varsin sallad från cactuz och gick och satte oss i margretegärdeparken. Pojkarna lekte och vi åt sallad. När maten var slut så lekte vi på lekplatsen :)
Mysig dag i solen! ♥


100502

När vi kom tillbaka till Johans föräldrar efter att ha köpt bilen så kom Carina & Carro precis tillbaka efter en promenad med Lucas i vagnen. Så vi stannade ute och lekte med stenarna utanför huset :) Lucas tyckte att det var skoj med alla stenarna! Innan vi åkte hem igen så åt vi grillade hamburgare, jättegott!



Sötnos ♥

Ny bil!

I söndags åkte vi till Ed, först åkte vi till Johans föräldrar och fikade och sen lämnade vi Lucas där och så åkte vi och köpte en bil! Johan har "tjatat" ett tag om att han vill köpa den, så nu är den våran.



Sohoclub, 1 Maj

Nu kommer lite bilder från lördagkvällen när vi var på sohoclub! :) Det var riktigt kul!


Grillning & tårta, 1 Maj

Strax efter 7 kom Emma hit och vi satte på musik och tog fram det vi skulle grilla. Johan gick ner och tände grillen och jag & Emma tog med cider och massa filtar ut. Sen kom Lisa och vi började grilla :) Efter en stund kom Becka, Sadra & Chrisse också! Vi grillade, pratade och hade skoj, men efter en stund blev det kallt så vi gick in igen. Åt godis & tårta innan vi gick ner mot stan, Sandra & Chrisse åkte hem och vi andra gick in på Sohoclub.







1 Maj

Efter kalaset hos mormor så åkte vi hem och plockade undan lite innan vi åkte och lämnade Lucas hos hans mormor där han skulle sova. Så åkte jag & Johan hem igen och bytte kläder.



20 års kalas, 1 Maj.

I lördags hade jag kalas för släkten på dan. Eftersom det var många som skulle komma så var vi hemma hos mormor, för vi hade inte fått plats i våran lilla lägenhet. Jag, Johan & Lucas åkte dit lite tidigare för att fixa salladen. Mamma, Emma, Sara, Frida & Edvin kom dit lite tidigare också och hjälpte till att duka. Frida fixade även mitt hår :)

Vid 2 kom alla andra gästerna. Vi åt pasta & räksallad och till efterrätt åt vi phiadelphiaostkaka och småkakor :) Fick massa paket också. Jag fick pengar till körkortet, presentkort på hela torp, ett fat, armband, en tröja & 2 blommor :)