Frukost på donken. Nu ska vi hem till mamm...

dsc00218 (MMS)

Frukost på donken. Nu ska vi hem till mamma och krama på våran lilla älskling! Saknar min lilla prins! <3


100730

Idag blir det massa bus och lek med Lucas under förmiddagen, tyvärr får vi va inne för jag har ingen lust att gå ut i det här skitvädret.. Men vi har kul ändå :) Vid 12 kommer Johan hem och vid 1 ska vi iväg och kolla på en lägenhet, hoppas att den är fin och att vi får den! Vill ha större nu! Efter det blir det mer lek och mys med Lucas innan vi ska lämna honom hos hans mormor vid 5, han ska sova där eftersom vi ska ha fest här ikväll.


cffsdb bn  k öog6tb h djfkhdvdvkdnlödcmd              hnn nnnnnnnnnnnnnnnnn    n    lökl

Lucas ville skriva lite :P


Men nu vill jag inte sitta vid datan mer, nu ska jag leka med min son ♥
Hoppas ni får en bra dag, trots regn.




Lucas kör lastbil, sötnos ♥


NY KAMERA!!! :D

Äntligen har våran Nikon D5000 kommit!! :D Och jag är såå glaaad!!


Idag har jag & Lucas lekt hemma hela förmiddagen fram till att han somnade igen vid 11. När han hade sovit i drygt 1 timme så började jag laga mat, köttbullar och makaroner (som jag inte alls var sugen på..) Innan maten var klar så vaknade Lucas och strax efter så ringde min pappa och frågade om vi ville ha sallad från cactuz för han skulle köpa med sig det och åka till Sara och äta. Det lät mycket godare så det ville jag såklart :P Så när makaronerna var klara så la jag upp de på en talrik och la in i kylen så att vi kan äta det till lunch imorn istället :) Och så gick vi hem till Sara, kom dit kvart i 1 och strax efter det kom pappa med salladerna.

När maten var slut så lekte Ossi med pappas hund Maja innan dom gick igen. Jag och Lucas stannade hos Sara och lekte. Vid 5 kom mamma, Emma & Johan och Johan hade med våran nya kamera så då var jag ju såklart tvungen att slita upp kartongerna och prova den! :P Innan vi åkte ut till torp och köpte en kamera väska och lite mat. Nu är vi hemma, Lucas sover och lasangen står i ugnen. Så nu blir det mat och tv innan sängen.


Lite bilder från nya kameran, har ju inte lärt mig den än så bilderna är väl inte super.












Städa, leka & grilla!

Idag har jag städat hela lägenheten, låg saker överallt men nu är det iaf fint :) Efter städningen badade jag och Lucas och sen blev det lunch. Vid 2 kom min farmor och hälsade på, Lucas fick presenter och så fikade vi lite. Hon åkte efter 1 timme och då kände jag för att gå ut i det fina vädret och precis då fick jag ett mess av Melissa som frågade om vi ville komma ner till stan där hon och Vincent var, såklart vi ville! Så vi slängde ihop lite grejer i skötväskan och gick ner.










Blev en tur till lekplatsen så att barnen fick leka :) Efter det gick vi upp till ica för att handla inför grillningen. Så gick vi hem till oss och barnen fortsatte att leka tills Johan kom hem och började skruva ihop grillen för då satt dom och tittade på :P




Grillning :)





Så blev det grillning och vi hade väldigt skoj kan man säga :P Eller alla skrattade typ åt mig för att hamburgarna började typ brinna när jag grillade ;P Men det blev gott ändå och roligt hade vi!! ♥ Det får vi göra om snart!


När vi kom upp till lägenheten igen så satte Johan på en ratt på barnvagenen, vilket uppsakattades av Lucas! :)




Sen satt mina fina killar och spelade gitarr innan Lucas somnade ♥

Nu på kvällen har jag & Johan spelat nåt fighting spel på os3 :)



Gårdagen

Igår hade jag och Lucas en lugn förmiddag hemma med mys och lek :) Vid 2 gick vi ner till stan och mötte upp Becka, Oskar och hunden Nova. Vi gick till Yerba och fikade lite :)





Efter det gick vi en sväng på stan innan vi mötte upp Emma & hunden Selma. Vi gick och satte oss utanföt museet och pratade innan Johan kom och hämtade oss och vi åkte hem och skruvade upp hyllor :)





Lucas och & Emma kollar på bilar :)




Lucas hjälper pappa att skruva :)


Lucas hjälper pappa att skruva ihop hyllor...

dsc00212 (MMS)

Lucas hjälper pappa att skruva ihop hyllorna :)


Kalas!

Imorse vaknade vi tidigt av en pigg Lucas :) Efter frukost och dusch så åkte vi till Ed för att ha 1-års kalas. Vi åt god mat & tårta och Lucas fick fina presenter! :) Nu är vi hemma igen och Lucas ligger och sover, Johan sitter vid datorn och jag ser på filmen "Flyga drake" som går på 4.an, eller nu är det nyheter mitt i filmen så jag passar på att blogga lite. Synd att filmerna går så sent på söndagarna.. Jag behöver egentligen sova nu men jag vill se slutet av filmen.


Lucas tycker om våran nya tv-bänk, man kan slänga ut alla filmer från den ;P
Det roade han sig med imorse medans vi gjorde oss iorning.


Paketöppning :)









'
Carro hade gjort en jättegod Nalle Puh tårta! :D


Mmm, gott med tårta :)


Lucas fick en gitarr, en gunga, två lastbilar och en jättestor pool!

1-års kalas för Lucas!

Kalaset började klockan 2 och då åt vi goda soppor som mormor hade gjort :) Så blev det lite paketöppning och efter det blev det tårta! Så blev det massa lek och bus också. Dagen avslutades med kubb. Och när vi kom hem vid 7 så fick Lucas välling och sen somnade han som en stock.

Skriver inte så mycket mer nu, vill sätta mig och mysa med Johan nu. Men vi har iaf haft en toppendag!
Låter bilderna tala istället :)


Födelsedagsbarnet ♥


Paketöppning


Xylofon från Italien fick han av mamma, Emma & Sara :)


Massa paket


Emma, Maja, Sara & pappa


Agneta & Ossi


Mer paketöppnng


Present från morfar :)




Visar dom nya stövlarna för moster Sara :)


Lucas leker med Andreas och peter :)






tårtan






Sötnos!


Kubb


Elin & Lucas


Lisa & Lucas


Gammelmorfar & Lucas






















Lucas (och mamma & pappa) säger tack för alla fina presenter!! :D

1-års kalas

Idag har vi haft ett av släktkalasen för Lucas :) Vi hade det hos min mormor & morfar eftersom det inte hade fått plats i våran lägenhet. Vi åket ut till dom vid 11 för att baka tårta. Först när vi kom dit så fikade vi lite och sen somnade Lucas och Johan & morfar åkte för att handla det sista. Jag och mormor började baka tårta, vi skar ut bitar som skulle bli lok och vagnar till tåg-tårtan :)


Johan blåste upp och hängde upp ballonger lite överallt :)




Flaggan uppe!










Tåg tårtan!




100722

Nu ska jag strax gå och lägga mig. Fick för lite sömn inatt så jag är rätt trött nu, men jag får skylla mig själv eftersom jag satt uppe till 12 igår fast jag vet att Lucas vaknar vid halv 7 - 7.

Idag har jag tvättat kläder och städat lite i lägenheten, det låg leksaker överallt.. Men nu kan man gå i vardagsrummet igen utan att riskera att få en leksaksbil under foten :P Lucas sov i drygt 2 timmar idag :) Så när han hade vaknat och vi hade ätit lunch så gick vi ut i det fina vädret. Först gick vi runt och kollade lite i affärer, men det tröttnade Lucas ganska snabbt på :P Så då gick vi och köpte glass istället, satte oss i gräset och åt. Sen gick Lucas runt och kollade på allt som fanns runt omkring, grävde i gruset och kastade löv :) Vid halv 5 kom Johan och så åkte vi iväg och kollade på en lägenhet, åt på Max och köpte en leksaksratt till barnvagnen.
När vi kom hem sprang Lucas direkt till sin bobby car, sötnos! ♥













Grattis till min älskade lillasyster som fyller 17 år idag! ♥

Lek & bus hela dagen!

Idag har vi haft en mysig dag hemma hos Melissa & Vincent tillsammans med Lina & Ellie :) Barnen busade och lekte hela dagen! Men ingen av dom hade sovit under dagen så det blev lite sura miner och gnäll ibland, men större delen av dagen var dom glada och hade skoj :)


Balkongen var spännande, där vad barnen mycket under dagen :)






Glass & kladd :P






Lucas hamnaed i gå-vagnen och så körde Vincent runt på honom ;P








Lucas & Vincent myser :)


Så fina ungar!


Vi var där mellan 12 och halv 5 och det var fullt ös på barnen hela dagen :) Lucas var riktigt trött när vi gick därifrån, tror att dom andra busungarna också var rätt trötta :P Lucas ska ju egentligen sova i helst 2 timmar under dagen, men idag vägrade han sova.. När Johan hämtat oss så åkte vi hem till mamma & Emma. Där åt vi först lite smörgås innan jag, mamma & Lucas gick ner och handlade för att grilla. Vi gjorde iordning maten och Lucas somnade som en stock efter vällingen vid halv 8, då hade han vart vaken sen 8 imorse utan sömn under dagen. Vi åt väldigt god mat och efterrätt innan vi åkte hem.



Stressig morgon och mysig dag!

Idag hade vi en tid på bvc, så igår kväll skulle jag kolla i kalendern (där jag alltid skriver upp bvc tider) vilken tid vi skulle vara där så jag visste när vi behövde gå upp. Men denna gången hade jag glömt att skriva upp tiden och lappen som vi hade fått från bvc hade såklart försvunnit.. Så jag fick ställa klockan på 8 för att ringa till Malin då hon hade telefontid. Såklart hade vi tid redan klockan 9, så jag hade minde än 1 timme på mig.. Men jag & Lucas åt frukost, klädde på oss, jag packade skötväskan och sminkade mig och vi var klara på 20 minuter, vi kom till bvc en kvart innan vi hade tid så man hinner om man vill ;P


På bvc började vi med vägning och mätning, men sen fick han även 1-års sprutorna vilket inte var låka kul :(  Lucas hade växt en hel del sen vi var där, speciellt på längden! Förra gången var vi där 10/6 och då vägde han 10660 och var 78,5 cm lång.

Nu väger han 11160 och är 81 cm lång :) Min stora kille ♥






Efter bvc kände jag inte för att gå hem, det var ju härligt väder ute. Så jag bestämde att vi skulle åka ut till mormor & morfar :) Bussen gick en halvtimme senare så vi köpte varsin glass och satte oss i solen en stund :) När vi kom hem till mormor och morfar så åt vi lite smörgås innan det blev lek och bus i trädgården. Sara & Ossi kom dit också :)

Så idag har vi njutit av det fina vädret, ätit god mat och lekt i gräset och på lekplatsen :) Man blir så bortskämd av att någon lagar mat till en och dukar fram och plockar bort!





Lucas 1 år! ♥

Idag fyller ju Lucas 1 år! :) Vi har såklart firat honom med paket och tårta, men kalas för släkten ska vi ha till helgen. Imorse fick Lucas massa paket av mamma & pappa.


Lucas bakom berget av paket :)


Vart ska jag börja? ;P


Vilket ska jag öppna först?


Sötnos


Trätåget från Italien var roligt att plocka isär :P


Hästen var kul tills han fick se bilarna :P


Bilarna var roliga att leka med :)


men kayboarden var ännu roligare


Men allra roligast var såklart bobby car!! :D





Lucas har lekt med bobby caren hela förmiddagen ♥



Efter frukosten blev det bad och ännu mer lek med bobbycaren :) Vi har hemma under förmiddagen och lekte med dom nya leksakerna :) Bara lek och mys med familjen! ♥
Vid 3 åkte vi iväg mot Lysekil och åkte till Havets hus :) Gick där och kollade på alla fiskarna, Lucas tycker väldigt mycket om moster Saras akvarium så det här var uppskattat.



"Köra bil" på färjan






Fiskar överallt :P


Efter havets hus åkte vi hem till mamma & Emma och åt mat, lax & potatis med romsås. Lucas fick paket även där :)




Så sjöng vi för Lucas :)


Tårta, såklart!




Mmmm. Gott!!






Mätt? :P


Nu är det slut :)

1 år ♥

Idag blir mammas prins 1 år! Tiden har gått så sjukt fort, vart tog min lilla bebis vägen? Men jag älskar att se hur han lär sig nya saker hela tiden och upptäcker världen!




























Mamma & pappa älskar dig! ♥

Delfinshow på kolmården 18/7-10

Sparade det bästa till sist! Vi gick såklart på delfinshow också, och enligt mig så var det bäst! :)

































Filmade lite också




Saffari på Kolmården 18/7-10

Vi åkte med en guidad tur in i saffari parken :) Alla bilderna här är tagna från en buss, så det är inte jättebra kvalite på bilderna tyvärr.


Älgkalv




Zebra






Giraff






Lamor


Björn


Varg




Lejon


(Alla dessa djuren var såklart inte i samma inhängnad ;P Vi åkte igenom flera inhängnader)

Kolmården 18/7-10

Idag har vi varit på Kolmården! :) Det + hotellet i Norrköping var min födelsedagspresent från Johan och Lucas. Vi har haft en jättemysig och rolig dag! Vädret var perfekt och vi fick se många djur.




Det första vi möttes av inne på kolmården var en söt liten Ekorre som var väldigt nyfiken






Han hoppade ner på marken och jagade fötterna på folk, han vågade sig även fram om man höll ner handen



Björnen




Kalven ligger inne hos hästen :)


Detta var Lucas favoriter, han skrattade hela tiden :)












Någon slags vildhundar






Tigrarna



Shimpanser


Småapor




Gorillor


Noshörning






Elefant


Kameler



Morgonmys ♥

Imorse när vi vaknade i vårat hotellrum så blev det mys och sedan gick vi ner och åt av den goda hotellfrukosten ♥


Lucas & pappa kollar på barnprogram ♥







Lördag 17/7

Igår vaknade vi vid 7, myste i sängen alla 3 en stund innan vi gick upp och åt frukost och packade. Vid halv 9 åkte vi mot Norrköping. Lucas sov en stund i bilen, vi läste lite böcker och försökte göra det så roligt som möjligt att åka bil. Vi stannade och åt på en restaurang längs vägen, där hade vi vättern till utsikt :)


Hotellrummet i Norrköping

När vi kom fram till hotellet så bar vi upp alla väskor på rummet och gjorde oss iordning lite innan vi gick ner på stan.




Lucas med sin ballong som han fick när vi kom till hotellet :)




Vi gick runt och kollade i lite affärer under eftermiddagen. Vid halv 5 började vi bli hungriga så vi gick till en restaurang och åt mat :)





Jag åt kyckling och potatisgratäng, Johan åt kött och potatisgratäng och Lucas åt lasange :) Blev även effterrätt och när den var slut så gick vi tillbaka till hotellet.






Jag och Lucas tittar på Pippi Långstrump innan Lucas skulle sova ♥


På kvällen när Lucas hade somnat så såg jag och Johan på 2 filmer innan vi somnade.



Sitter på en restaurang i Norrköping och v...

dsc00199 (MMS)

Sitter på en restaurang i Norrköping och väntar på maten :)


Nu åker vi!

Om en liten liten stund åker jag, Johan & Lucas iväg till Norrköping! Det är min födelsedagspresent som jag fick av Johan när jag fyllde i April. Vi ska bo på hotell och gå på Kolmården!! :D Ska bli riktigt kul!

Kommer inte ha någon dator med mig, för nu vill jag bara vara med min familj ♥ Blir uppdatering när vi kommer hem igen.

Ha det bra, kram!



Hemma hos mamma och Emma. Jag och Lucas pa...

dsc00193 (MMS)

Hemma hos mamma och Emma. Jag och Lucas passar deras valp Ossi :)


Vattenpalats i Frankfurt (18/6-10)

Fler bilder från resan!


När vi vaknat, packat och ätit frukost så åkte vi ifrån vandrarhemmet i Frankfurt och åkte till ett vattenpalats :) Jag, Frida, Sara, Johan & Lucas gick in och badade i 1½ timme.






Lucas blev glad när han såg att vi skulle bada :)






Undervattensbilder blir alltid lika "fina" :P


Mina älsklingar ♥


På väg ut


Soligt och härligt ute :)














Johan & Sara i bubbelpoolen, utan bubbel :P


bastu


vattenrutshbana










Väggmålning













Hamburg till Frankfurt (17/6-10)

Har inte blivit något uppdaterat från resan den senaste tiden, vi har vart ute i det fina vädret så jag har inte hunnit med datorn så jättemycket. Men nu tänkte jag lägga in lite mer bilder från resan.
Efter besöket på Zoo i Hamburg så åkte vi mot Frankfurt där vi skulle sova.





Efter att ha kollat på alla djuren så somnade Lucas ganska fort i bilen :)



Vi stannade och åt på en vägkrog, där fick Emma en bränd pizza och Sara fick bränd pasta...








Sötnos ♥


Lucas och moster :)








Efter maten åkte vi vidare och senare på kvällen stannade vi på en bensinmack för att värma välling till Lucas och då fick vi se en väldigt fin solnedgång :)










Lucas myser med moster innan välling :)




Framme på vandrarhemmet ville Lucas inte sova i resesängen..


så han fick mysa med pappa ♥


Lucas går själv! ♥

För ett litet tag sen så började Lucas ta några steg själv, han gick mellan två personer några steg i taget. Men nu igår så började han gå helt själv utan att någon stod framför honom, såå duktig min lilla prins!!

♥11 månader 3 veckor 3 dagar♥








100712

Lucas vaknade halv 8 imorse så det var ingen direkt sovmorgon idag. Johan började jobba efter semestern idag så han hade redan åkt när vi vaknade. Vi åt frukost och lekte massor här hemma, sen somnade Lucas strax efter 11 och sov i 1½ timme och medans han sov så la jag mig i soffan och kollade på One tree hill, orkade verkligen inte göra någonting annat när det var så varmt. När Lucas vaknade så åt vi köttbullar och makaroner innan mamma & Emma kom och hämtade oss. Så åkte vi ut till Överby och kollade i affärer, Emma köpte lite fina kläder och så köpte dom present till Lucas :) Jag köpte även en till present till Lucas, så nu är jag & Johan uppe i 8 presenter till Lucas födelsedag :)






Det fanns massa roliga grejer inne på Polarn & Pyret :)


När vi kom hem till mamma & Emma igen vid 5 så kom Johan, Lucas blev glad och så fick han leka i bilen vilket han älskar!!





Så kom mormor också och så åkte vi till Laxbutiken och åt god mat och glass innan vi åkte hem. Lucas somnade som en stock när han hade fått välling ♥



Lucas åt pannkakor med glass & sylt :)


Shopping och bio i Göteborg!

Igår åkte Johan & Lucas till farmor & farfar i Ed. Jag och Lisa åkte till Göteborg vid 10 och kollade i affärer ett par timmar. Lisa köpte en del kläder till sig och present till Lucas. Jag köpte ett linne till mig, kläder till Lucas som han ska ha på sitt kalas och tre presenter till Lucas :)

Det blev även lunch på stan, jag åt en riktigt god talrik med färskpasta, kyckling och grön curry och Lisa åt en grillad smörgås med Kyckling och sallad.







Efter maten kollade vi i några fler affärer innan vi gick till biografen. Vi hade bokat biljetter på en tidig bio som började strax efter 4 så att vi inte skulle komma hem för sent. Vi såg såklart Beck - Levande begravd den var grymt bra!!

Sol och värme

Idag har jag & Lucas inte vart inne mycket alls. Vi vaknade vid 8 och hade mysmorgon och sen vid halv 11 hade jag packat vagnen och så gick vi ut :) Johan har va på bil rally i Norge så vi gick till lekplatsen och lekte en stund.






Busungen på lekplatsen ♥


När vi hade lekt på lekplatsen en stund så gick vi hem till mamma & Emma :) Där lekte vi med valpen Ossi och åt god mat.


Lucas och Ossi


Lunch i skuggan


Efter maten tog vi fram en balja med vatten som Lucas kunde plaska i :) Det har ju vart så varmt idag men vi hade ingen stor balja som han kunde bada i men plaska och leka lite kan man ju.





Men efter en stund så tröttnade Lucas på att sitta bredvid baljan och satte sig i den istället :P Den är inte så stor men det gick bra ändå :) sööt!



Ossi :)


På eftermiddagen kom mormor och morfar och fikade :) Mamma hade bakat kladdkaka som vi åt med glass, jättegott!


Lucas och gammelmorfar :)


Fika


Mammas älskling ♥

Toppendag!

Idag har det verkligen vart en bra dag! Vi hade en lugn och mysig morgon här hemma med god frukost och lek & bus :) Vid 1 åkte vi till den nya lekplatsen i stan, eller den kanske inte är så ny längre men för oss är den ny eftersom det var första gången vi va där. Vi hann inte vara där så länge eftersom vi var bjudna på lunch hos mamma & Emma, men Lucas blev jätteglad när vi kom till lekplatsen och såg alla barn och leksaker :) Vi träffade även Johanna och Noel, kul eftersom det var ett tag sen vi sågs! :)


Nya lekplatsen, jag & Johanna står till höger med barnen




Lucas tyckte väldigt mycket om dessa två "gung grejerna" ;P


Sååå söt ♥



Blev tyvärr bara en kort stund på lekplatsen eftersom vi skulle vara hos mamma & Emma vid 2. Men vi får gå dit en annan dag igen!


Lunch hos mormor :)





Sen åkte jag, Johan, Sara & Lucas iväg och badade :) Eller Johan och Sara badade och jag gick bara i så att jag fick vatten till magen, det var skönt i vattnet men Lucas ville inte bada så vi gick upp och fikade istället.

Men jag lyckades glömma båda mina kameror hemma hos mamma, så dom här bad och fika bilderna är tagna med mobilen och är därför inte så bra kvalité på..





Lucas ser riktigt busig ut :P


Bulle är gott!!




och det är mycket rolgare att dricka vatten ut glas än ur nappflaska :)


Efter badet åkte vi hem till mamma & Emma igen, där fick vi blåbärspaj med glass :) Nu är jag och Lucas hemma igen, Johan åkte till Ed för att fixa lite med bilen och imorn åker han til Norge med några kompisar för att kolla på nåt bil rally.

Lucas sover och jag ska göra ett par smörgåsar med räkröra och grönsaker och se på film :)


Hoppas ni har haft en bra dag!

Lucas ville inte bada, men bullarna var vä...

dsc00162 (MMS)

Lucas ville inte bada, men bullarna var väldigt goda :)


Ute och badar :) men jag lyckades glömma k...

dsc00148 (MMS)

Ute och badar :) men jag lyckades glömma kameran :(


LISEBERG

Vi kom hem från Liseberg vid 22, med oss hem hade vi en stjärnvinst på Ballerina som jag vann och 2 chipspåsar som Johan vann :) Jag vann även 2 små plopp men dom tog slut på Liseberg ;P
Emil vann stjärnvinst på marabou choklad och det gjorde även Carro & Sebbe. Carina vann stjärnvinst på kexchoklad, men Sara vann tyvärr inget :( Lucas "vann" på fiskedamm :)




Det regnade tyvärr i stort sett hela tiden vi var där, men vi hade kul ändå. Jag och Sara åkte balder och lisebergsbanan och Johan och Sara åkte radiobilarna :)




KROCK!!


Lucas tittar på radiobilarna  :)



Lillasyster kanin ♥


Lucas fick en "målartavla" i fiskedammen :)






Gladfis inne på restaurangen ♥









Lisebergskaninerna var roliga :)



Kaninresan



Sagoslottet


"Köra bil"




Farfarsbilarna var roligast :)



Sen var det en trött liten kille som somnade i vagnen ♥


LISEBERG! Tyvärr regnar det men vi har kul...

dsc00146 (MMS)

LISEBERG! Tyvärr regnar det men vi har kul ändå :) jag har vunnit och Lucas har åkt farfarsbilar :)


Fotografen och liseberg

Imorse gick vi upp och gjorde oss fina alla tre, vi skulle till fotografen. Först och främst Lucas eftersom det var 1-års bilder som vi skulle ta, men vi tänkte även klämma in en familjebild. Så halv 11 var vi hos fotografen, Lucas hade lite svårt att sitta still när hon skulle ta kort. Men han fick även chans att visa hur duktig han har blivit på att gå några steg i taget :) Hoppas att det blir många fina bilder!

Nu är vi hemma hos mamma & Emma, har ätit sallad från cactuz och snart ska vi åka till Liseberg :) Sara ska åka med och så ska vi möta upp Lucas farmor, farbror och faster med pojkvän :)
Första gången på liseberg för Lucas, så får vi se vad han tycker om farfarsbilarna :) Han älskar ju att sitta i Johans knä i våran bil och styra iaf, så förhoppningsvis är det lika kul på liseberg :) Hoppas bara att regnet håller sig borta!


Det var ett tag sen jag var på liseberg, vet inte om det var ett eller två år sen sist. Men när jag va lite yngre så kunde jag åka dit 12-13 gånger på en sommar.
Då tyckte jag att det var riktigt roligt att åka dit, jag åkte i stort sett alla olika saker (förutom parisehjulet som är heeelt livsfarligt!!) Men efter att ha vart på liseberg 12-13 gånger flera somrar i rad så tröttnade jag nog lite. Men nu ska det bli kul att åka dit igen, fast av en annan orsak. Nu har jag ju en egen liten busunge som förhoppningsvis tycker att det är roligt :)

Tycker du om Liseberg? Vilken är din favorit där? :)



Ha en bra dag!

Nu är vi hemma igen, Lucas sover och jag &...

dsc00143 (MMS)

Nu är vi hemma igen, Lucas sover och jag & Johan ska dela på en pizza och se på "Farsan". Vem är det som har kommit på den konstiga idén att lägga gurka på pizza?? Eller är det bara jag som inte tycker att det är gott med gurka på pizza? ;P Hoppas ni får en bra kväll!


Härliga sommardagar

Johan kom och hämtade oss i lördags och så åkte vi till Ed. Så nu har vi haft ett par mysiga dagar här :) Lucas har lekt och busat med farmor, faster och farbror. Vi har ätit god mat, badat och bara haft det skönt.


Lucas & pappa kollar på tv ♥


Lucas snubblade ute och skrapade kinden :(


Första doppet i Sverige, skönt i vattnet :)


Johan tog en fin bild igår kväll :)

Zoo i Hamburg (17/6-10)

Nu kommer dom sista bilderna från zoo i hamburg :)











Lunchdags


Utsikt från restaurangen














Apor


Pingviner


Känguru














Hej då zoo :)

Lucas har fått välling och ligger i sängen...

dsc00131 (MMS)

Lucas har fått välling och ligger i sängen och sover. Så nu ska jag äta mat och se på Camilla Läckberg - stenhuggaren.


Stackars mammas älskling <3 Nu får min lil...

dsc00130 (MMS)

Stackars mammas älskling <3 Nu får min lilla prins snart bli frisk! Över 39 graders feber i 3 dagar är inte kul :(


Sitter i soffan och äter jordgubbar och se...

dsc00126 (MMS)

Sitter i soffan och äter jordgubbar och ser på one tree hill, Lucas har fortfarande feber så han ligger i bredvid mig i soffan och sover. Johan åkte till Ed för en stund sen för att greja med bilen. Så ikväll ska jag och Lucas mysa i soffan <3


Zoo i Hamburg (17/6-10)
















Pumba (?)






























Det blev många bilder på zebrorna, dom är vackra! Dom har ett väldigt fint mönster :)



(Ni glömmer väl inte att kommentera?)

Blandade bilder från Zoo i Hamburg (17/6-10)

Just nu hade jag hellst packat badkläder, leksaker och massa mat och åkt till stranden för att bada och sola med Johan och Lucas. Men jag är sjuk så än så länge har vi bara vart inne, jag har vart förkyld i 5 veckor till och från nu och idag är det lite värre.. Så nu har jag bokat en tid på vårdcentralen för att fixa nån mirakelmedicin för nu är jag jävligt trött på det här!! Lucas har även han blivit dålig, igår kväll fick han hög feber och det har han fortfarande.. Så han ska också med till vårdcentralen sen.

Så medans jag ligger här hemma och tycker synd om mig själv så tänkte jag passa på att lägga upp lite mer bilder från det Zoo vi var på i Hamburg. Hoppas ni inte tröttnar på djurbilder, det kommer andra resebilder också men jag vill gärna lägga in en del bilder från zoot.



Lamor






Dom hade satt stängsel runt en myrstack ;P






Lucas och jag gick in och klappade getterna :)






Det var roligt att klappa getter tyckte Lucas :)














100701

Idag har vi haft fullt upp. Johan tömde minibussen på det sista och jag & Lucas badade i badkaret på morgonen. Sen åkte Johan iväg och lämnade tillbaka bussen och när han kom tillbaka så gjorde vi oss iordning och tömde resväskorna, sorterade smutstvätt i olika påsar. Så tog vi med tvätten och åkte till mormor och morfar, det fanns ingen tvättid ledig försen nästa torsdag i vårat hus så vi fick låna mormors tvättmaskin :) Så medans vi väntade på att alla tvättar skulle bli klara så satt vi ute på deras altan och åt god mat och jordgubbar. Vi lekte med Lucas och mormor tog fram en balja med vatten som Lucas fick leka i :)


Han tyckte att det var roligt att plaska i baljan, men han tyckte att den var lite liten :P


Sen busade han runt nakenfis :) Spelade lite piano



När tvätten var klar så åkte jag, Johan, Lucas och mormor hem till mamma och Emma för att grilla :) Vi gosade lite med desas lilla valp som dom hade hämtat idag.


Söta lilla Ossi :)



God mat!

Zoo i Hamburg (17/6-10)






Tigrarna såg man tyvärr inte så mycket av, dom låg bara och vilade..


Även leoparderna låg och vilade..






Allt är spännande :D








Lucas kollar på jättesköldpaddor (17/6-10)












Zoo i Hamburg (17/6-10)

Nu kommer det lite fler bilder från det zoo som vi var på i Hamburg den 17 juni :) Det var en riktigt mysig dag där och det blev måånga kort!


Frida på hängbron




Dinosaurier




Lucas tyckte att det var spännande att kolla på alla djuren! :)