En helg i Ullared - 7-8 September

7/9
Lördagen den 7 september åkte jag & Lina till Ullared, vi kom iväg strax efter 10. Stannade till i Göteborg för att sälja Kaspers gamla vagn, så fick 1000 kr till att shoppa för :P Blev även en sväng in på systemet, är ju inte såå ofta någon av oss är barnlediga så något gott att dricka till kvällen var ju ett måste!

När vi sen kom fram till Ullared hittade vi en parkering och varsin kundvagn, sen gick vi direkt till avdelningen med barnkläder. Det blev en hel del, mest till Lucas eftersom han behövde fylla på det mesta i både kläder & ytterkläder. Kasper fick även lite han också men han har redan ganska mycket hemma så det blev mindre till lillfisen. Sen mötte vi upp Frida & hennes kompis Emelie som också kommit till Ullared och så gick vi för att äta lunch eftersom allihop var väldigt hungriga.

Efter lunchen fortsatte vi att gå igenom avdelning efter avdelning och kundvagnarna fylldes mer och mer. När vi gått där ca 6-7 timmar så var vi rätt trötta i fötterna och gick till kassan för att betala. Min vagn för den dagen gick på 3811 kr. Så packade vi in i bilen, sa hejdå till Emelie som skulle åka hem och så åkte vi andra tre vidare mot campingen. Vi hade hyrt en husvagn som vi skulle sova i en natt. Satte oss i husvagnen en stund med varsin cider innan vi tog varsin ny cider i handen och gick mot Harrys för att äta lite mat. Innan vi kommit tillbaka till husvagnen igen så hade klockan hunnit bli 11 eller något, minns inte riktigt. Men vi var iaf ganska trötta och sega alla tre efter dagen så vi hamnade i soffan med varsin cider och lite godis, satt och pratade under kvällen och det blev en hel del skratt! Dock var det ingen som ens orkade tänka på spelet som vi hade tänkt spela under kvällen. Någonstans runt 2 somnade vi efter en dag med mycket shopping och en kväll med god mat och mycket skratt! 

Framme på Ullared - Dagens vagn för 3811 kr


Vårat fina kylskåp i husvagnen!
 

Några halvkassa bilder från Harrys och husvagnen, min mobil hade så lite batteri att blixten inte funkade..

8/9
På söndagen hade vi faktiskt ställt klockan på strax efter 8 för att hinna iväg och gå på Ullared en stund innan det var dag att åka hem. Dock var vi ganska segstartade allihop så de tog en stund att fixa iordning oss, packa ihop och äta frukost. Men sen kom vi iaf iväg till Gekås igen och gick igenom dom avdelningarna vi inte hunnit med dagen innan. Blev en hel del även denna dagen. Efter ytterligare några timmar inne på Gekås så kände både benen och plånböckerna att det var dags att åka hem. Sen saknade iaf 2 av oss våra små barn och killar där hemma. Så vi betalade, denna dagen gick min vagn på 2853 kr, och så packade vi in oss i bilen igen. Blev en extra sväng denna gången för att lämna av Frida i Borås innan jag & Lina styrde hemåt. Tack för en väldigt trevlig helg, får vi göra om igen!! :)


Frukost utanför husvagnen - Jag kunde inte välja mellan två regnställ så jag skickade en bild till Johan som visade Lucas och så fick han välja själv, det blev det randiga till höger. 

Dagens vagn för 2853 kr - Fullt i bilen blev det!

Hemma igen hos mina fina killar igen ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback