Onsdag 16/1

Natten mellan tisdag & onsdag förra veckan sov vi som sagt hos mamma/mormor. Under dagen på onsdagen så var det bara jag, barnen & deras moster Sara hemma när dom andra va på jobbet & dagis. Blev lite film & lek på morgonen och sen efter att Lucas hade sovit en stund och vi hade ätit lunch, så gick jag & Kasper till bvc. Lucas valde att stanna kvar och leka med moster Sara istället. 



Hade egentligen tänkt ta bussen till bvc eftersom de va en del snö, men missade bussen precis så det fick bli en rask promenad istället. Det gick bra på bvc som vanligt, Kasper växer och växer. 

Födelsevikt & längd 21/12 - 4608 gram & 53 cm
Efterkontroll vikt 25/11 - 4560 gram
Vikt & längd 29/11 - 4690 gram & 54 cm 
Vikt & längd 11/12 - 5010 gram & 55,5 cm
Vikt & längd 27/12 - 5440 gram & 57,5 cm
Vikt & längd 16/1 - 5950 gram & 59 cm



Efter bvc blev det en liten sväng på stan, passade på medans Lucas var hos sin moster. Tar ju så mycket längre tid att kolla på det man ska om man har en kille som springer runt överallt. Så jag fick köpt lite nya kläder till Kasper vilket verkligen behövs nu eftersom han växer ur allt som vi har hemma. För ett litet tag sen växte han ur typ allt i strl 56 och började använda 62. Dock är de väldigt trist att kläderna är så olika i storlek trots att de är 62 på allt, för vissa kläder i 62 sitter jättebra och andra i 62 är för små trots att han precis växt ur 56.. Så har redan fått lägga undan vissa kläder i 62 som han inte kunnat använda alls då.. Därför vågade jag inte köpa i 62 nu, vill ju att han ska hinna använda kläderna lite innan jag får lägga bort de.. Köpte det mesta i 68 nu och några i 62/68, känns bättre om de är lite för stort och att han kan använda de länge isf än att de är för litet direkt. 


Första bilden 2 par byxor & en body från Lindex, andra bilden body & byxor från Åhlens

Sen gick vi hem till Lucas & Sara igen, då hade även mamma/mormor & Mira kommit hem. Så vi fikade på lite macka tillsammans och sen lite senare när även Emma & Johan kommit hem från jobbet så åt vi mat tillsammans innan vi åkte hem igen. 


Kommentarer
Postat av: Lina - Mamma till Ellie och Devin

Älskar dom svarta byxorna med vita knälappar, Devin har dom också. Hade velat ha ett par till Ellie också, synd att dom inte finns i större storlekar, dom rosa är ju jättesöta :)
Kläderna från Åhléns var superfina. Är det så att deras storlekar är lite mindre? Köpte en tröja till Devin som jag hann använda en gång.

Svar: Ja dom är så fina dom byxorna, har köpt såna grå & turkosa med knälappar till Kasper nu också :) Vet faktiskt inte om Åhlens kläder är mindre i storlek, köper inte kläder där jätteofta, dom jag köpte nu verkade vara ganska stora faktiskt, alla dom tre byxorna jag köpte den gången var i strl 68 och dom från Lindex satt bra på Kasper nu och dom från Åhlens var lite stora i magen :)
Sofia Welin

2013-01-26 @ 11:39:22
URL: http://www.lovehopeandfamily.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback