Mira 2 år!

Den 26 December fyllde min lillasyster Mira 2 år! Och eftersom vi firade jul hos mamma & Emma dagen innan och Mira skulle ha kalas på sin födelsedag så valde vi att sova över istället för att åka fram & tillbaka. Så vi var med och sjöng för Mira på morgonen :) Mira fick många fina presenter och även Lucas fick ett litet paket med en liten bil med husvagn av mormor & Emma. 

Efter paketöppning så lekte barnen med Miras nya saker och så åt vi frukost. Sen blev det lite förberedelser innan kalaset började vid 3. Mira fick ännu mer fina presenter och så åt vi tårta. Tog tyvärr nästan inga bilder alls under själva kalaset för Kasper var väldigt gnällig så jag gick runt med honom. 

På eftermiddagen så badade Mira & Lucas tillsammans och sen på kvällen läste mamma/mormor massa böcker innan läggdags. Johan åkte till Ed på kvällen för att gå på bio med sin bror. Jag & barnen sov kvar hos mamma/mormor även den natten för vi skulle till bvc dagen efter.


Paketöppning


Mys

Lucas & Mira leker med bilgaraget som var en av Miras presenter

Blåser ut ljusen på tårtan
Badar

Mormor/mamma läser böcker på kvällen

Kommentarer
Postat av: Lina - Mamma till Ellie och Devin

Grattis i efterskott till Mira :) Vad mysigt det verkar att ha barnen i ungefär samma ålder :)

Svar: Ja det är mysigt! :) Dom har oftast väldigt roligt tillsammans, även om de blir lite bråk ibland :P Dom känns nästan lite som syskon ibland eftersom vi träffas så ofta :)
Sofia Welin

2013-01-11 @ 12:35:09
URL: http://www.familjendanielski.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback